Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam tatlım.şükür rabbimize. iyiyiz diyelim iyi olalımantalya sıcak. klima çalışıyor

burasıda çok sıcak bu sene...
aman tatlım açın klimayı oturun tabi iyi etmişsiniz
canım sen nezaman başlıyordun tedaviye ??

Canim allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah darisi bizler gibi bekliyenlerin basina gelsin

çok yaşa sen mercan, evi silmek için izin aldın he, gülmekten öldüm. izin hakkını böyle kullanma daha tedavide lazım olacak

Sıkma canini canim dEgmez esinle bu konu hakkinda tartismaya taktiri ilahi herseyde bi hayir vardir canim tartissanda geri gelmezki ben bunu bu 3 senenin icinde cok iyi anladim gercekten birbirinizi seviyorsaniz sen büyüklük yap ona sahip cik annesi ol babasi ol herseyi olki oda kendine güvensin benim esimde öyle yani sana akil vermek gibi olmasin ama esini kirma kiracagina sim sıkı saril canim kendine iyi baki canim hayirlisi olsun

canım banada deilerki nerde tüp bebek yapacaksan git orayla anlaşmanı yap ama yazı getir demediler yada ben anlamadınm burda yazdığın çok iii olduda bu nu nasıl alacaz bi bilgin varmı

bende biyere gideceksem dikkat ederim
ama sen ipin ucunu kaçırmışsın tatlım
demek müderden bile izin aldın zamanında ha allah seni
tabi tatlım yaaa bebişlerimiz tertemiz bi ortamda olmalılar

çok yaşa sen mercan, evi silmek için izin aldın he, gülmekten öldüm. izin hakkını böyle kullanma daha tedavide lazım olacak

gerçekten izin aldım.gideceğimiz bir gün önce belli oldu.sabah süpürüp gittim ama silmeye yetişemedim.3 de izin aldım geldim.evi sildim birde bezleri makinada yıkadım.otobüse geç kalacaktık.

5 yılda bir kere tatile çıktık ondada kemiklerim ağrımıştı.her yeri tırmalayıp gittim.kas gevşetici içiyordum tatilde.artık bir arkadaşım sen git tatile bişey olursa ben önden gelip eksik kalan yerleri tamamlarım diyordu.
itiraf ediyorum bir ara kafayı daha fazla yemiştim.eşim evde kıpırdamaya korkar olmuştu.isyan edince kendime geldim bu iyi halim yani

Slm bahar canım vck nın tefrıcıyesını okudum rabbım kabıl etsın ınsallah tez vakıtte hayırlı saglıklı salıh evlatlar nasıb etsın ınsallah

nurdahcım yarın sizin m tese var dı değilmi canım inşlh yüzün güler tabi bizimde senin mutluluğunla yüzümüz güler canlar ayrıca biz bugün dr gittik dr üç aylık ilaç verdi normal yolla çıkış olur dedi olmadı altı ay diyor tabi RABBİM bilir inşlh ne yapayım bilemedim birde dr diyoki kesinlikle doğuştan değil sonradan olmuş eşimde dediki enfeksiyonda kapmışım olabilirmi dedi dr tabi kana karışmışsa olur dedi dr a gitmişmisin dedi tabiki yok nerde köy yerinde dr dedi eşim sanki mübarek almış yaşında ya kızlar bazen kızıyorum küçük ihmaller nelere mahal veriyor maddi ve manevi içim acıyor birde kısmet diyorum ama tabi buda bir gerçek bizler elimizden geleni yapacaz gerisi RABBİM E kalmış neyse çok konuştum by

canım banada deilerki nerde tüp bebek yapacaksan git orayla anlaşmanı yap ama yazı getir demediler yada ben anlamadınm burda yazdığın çok iii olduda bu nu nasıl alacaz bi bilgin varmı

ben yarın tedavi öncesinde bir defa muayane olmak için gideceğim doktora. sorarım orada sanada haber veririm canım.

Ben heycandan ölücemmm yarın m.tesemiz var neolursunuz bana duaaaa edin canlarımmmmmmmmmmmmmmm

Ayyyy canım bende heycanlandımmmmmm şimdiiiiiii:18:
yarın inşş güzel haberler vericeksin bizleree
Allah yardımcınız olsunnnnnn bol bol spremler çıksın inşş
bizi habersiz bırakma cnm merak ederizzzzzzz...

İyi akşamlar kızlar,nasılsınız görüşmeyeli,yarın mubarek bir gün,inşallah Rabbim hepimizin dualarını katında kabul eder.

Sen istiyorumbebğimi dedin,Rabbim sabrının mükafatını verdi Nasıl güzel andır o an,bebişlerin içinde sıcacık yerlerinde Annelerinin en güzel hazineleri oldular.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,hamişliğin tadını çıkar.Senin hazinelerin içinde şimdi. (ben hep rüyamda ikiz bebek görürdüm,bu azoyu bilmeden önce,rüyamda bunlar benim hazinelerim derdim).Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin katında inşallah.

arkadaşlar merhabalar.
şimdi pc başında saraçoğlu hocanın verdiği otları araştırıyordum.
bize verdiği ürünler şöyle:
vitex agnus- türkçesi hayıt tohumu
bal,polen,arısütü,propolis karışımı
equisetum arvense poşet çay-türkçesi at kuyruğu
evicap ve l arginine
şimdi arkadaşlar ben bu at kuyruğunu bayaa bi araştırdımda kanamalarda, tüberkilozda ,böbrek taş ve iltihaplarında,kanser tedavisinde ve birçok hastalıkta kullanılıyo.
mucizevi bir bitki olarak anılıyor.
benim eşim testislerinden enfeksiyon geçirmişti biz nişanlıyken.
ben hocayla görüştüğümde iltihap sperm kanallarına kadar ulaşmışsa orada tıkanıklığa neden olmuş olabilir ama hallederiz demişti.
acaba bu at kuyruğunu onun içinmi verdi bilemiyorum.
saraçoğlunun kürlerini kullanan arkadaşlar hocanın sizlere verdiği kürleri benimle paylaşabilirmisiniz.
karşılaştırma yapıcam acaba sizlerede aynı ürünlerimi verdi diye.

arkadaslar hepinize cok tesekkür ediyorum insallah yarn mübarek günde size güzel haberler wermem nasib olur

istiyorum bebeğimi gözün aydın canım çoooook sevindim ikiz olamsına rabbim sana nasip etti inşallah bizlerede nasip eder.
inşallah çooook sağlıklı bebişler olurlar rabbim bebişlerini sana bağışlasın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…