selam tatlım.şükür rabbimize. iyiyiz diyelim iyi olalımantalya sıcak. klima çalışıyor
kızlar merabalar hepinize demin doktordan geldik ve keselerimizi gördük çok şükür iki tane pirinç tanesi varmış yani okadarmış en fazla allahım sizlerde göstersin valla ben hale inanamıyorum hamile olduguma hamileyim demek bile tuafıma gidiyor alışmışız yok deyip boyun bükmeye ya töbe yarebbim ayy kalbim durcaktı doktorun kapısından girerken yokmu derler ya dış gebelik bilmemne olurdiye çok şükür herşey çok güzel güzel yere yerleşmişler dedi doktor ikitane kese vardı birisi ötekinden küçüktü haftaya kalp atışlarını görmeye gidicez allahım inşallah ikisinede can verir büyürler kucagımızdada görmek nasip olur sizlerde tez günden yaşayın valla çok dua ediyorum hepinize üç günde unutmam sizleri aynı duyguları sizden fazla çektim onun yoklugunu çok iyi bilirim ömrim boyuncada heralde beynimin köşesinde kalır yer etti artık kafamın biyerine o günleri silip atmak mümkün degil neyse bugünlkerime çok şükür allahım geçte olsa gösterdi geç kosun boş komasın kimseyi olman kim varsa onlarında olsun aminnnnn..
bende hastalık vardır zaten yola çıkacaksam her yeri dip köşe yapmam lazım.Allah korusun bişey olurda elaleme rezil olmayayaım diye.10 gün arayla iki kez istanbul yapınca ortalık parladı.otobüste dinleniyordum yaa evim silinecek yola gidicem diye izin bile almışlığım vardır müdürden. evet temizlikler yapılsın bebişlerimizi kirli eve mi getiricez ayol
gittim eşimin sperm tahlil sonucunu aldım ama ordada sorun çıktı ya hep benimi bulur bu ne yasperm tahlilinde mikrop görünmüş eşimin tekrardan üroloji bölümünde idrar ve sperm kültür testi vermesinin şart olduğunu söylediler.eşim şuan uyuyor duyunca oda şok olucak ne umutlarla gitmiştir kim bilir oda bende sorunlardan bıktık.akşam kesin kavga edicem ben ona 2 hafta önce git tahlili ver içimiz rahat olsun dedim o gitmedi adetime bi kaç gün kala gittide ne oldu benim tedavim yine iptal olabilir ( of sinirden ağlamamak için zor tuttum kendimi yol boyunca benim nasibimde yok heralde bu tedaviyi olmak
rapor almaya hak kazandıktan sonra istediğin zaman teslim alabiliyormuşsun. hatta bende kist var diye önce onun için tedavi göreceksen sağlık raporunu geç getir dedi. tedaviye ne zaman başlayacaksan adetten 3 gün önce gel al dediler. raporun süresi 3 günmüş. birde tedavi göreceğin yerden anlaştığınıza dair bir yazı al dedi birde.
bitmiyor çilemiz, inşallah sonu güzel olur.
telefonda ücretten bahsetmediler bana, arkadaşının ssk sı olmayabilir mi? devlet hastanesi niye okadar fark alıyorlarki acaba. inşallah masraf çıkarmazlar bize. bakalım salı günü gideceğim bende.
zeytinburnuda koşuyoluda benim için istanbulun birer ucu. gidip gelmek çok zor. hemde dünyanın masrafı. birde tedaviden önce evi boyatmam temizlemem lazım. benim tedavimin parasını toplayamadım bir türlü. allahtan güne girmişim. temmuz başında ben alıyorum parayı. tam tedavime denk geliyor. ilaçlarıda artık kredi kartı ile falan halledeceğim.
amin canım duamız hep bu, uğraşıyoruz çabalıyoruz. maddi manevi yıpranıyoruz. inşallah yüzümüz güler. bebeklerimize kavuşuruz. istiyorumbebeğim gibi ikizlerimiz olur bizimde
bende biyere gideceksem dikkat ederim
ama sen ipin ucunu kaçırmışsın tatlım
demek müderden bile izin aldın zamanında ha allah seni
tabi tatlım yaaa bebişlerimiz tertemiz bi ortamda olmalılar
çok yaşa sen mercan, evi silmek için izin aldın he, gülmekten öldüm. izin hakkını böyle kullanma daha tedavide lazım olacak
canım banada deilerki nerde tüp bebek yapacaksan git orayla anlaşmanı yap ama yazı getir demediler yada ben anlamadınm burda yazdığın çok iii olduda bu nu nasıl alacaz bi bilgin varmı
Ben heycandan ölücemmm yarın m.tesemiz var neolursunuz bana duaaaa edin canlarımmmmmmmmmmmmmmm
Ben heycandan ölücemmm yarın m.tesemiz var neolursunuz bana duaaaa edin canlarımmmmmmmmmmmmmmm
arkadaslar hepinize cok tesekkür ediyorum insallah yarn mübarek günde size güzel haberler wermem nasib olur
ben yarın tedavi öncesinde bir defa muayane olmak için gideceğim doktora. sorarım orada sanada haber veririm canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?