Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım benıım rabbım ınsallah yuzunuzu guldurur ne guzel bı gunde mıkro tese olucak esın rabbım ınsallah bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetıne guldursun yuzunuzu dualarım senınle canım ....

ıstıyorumbebegımı canıım rabbım ınsallah sag salım kucagına almayı nasıb eder hadı gozun aydın sımdı sabırla bekleme zamanı ınsallah sayılı gun tez gecer rabbım sabır ve kolaylık versın ınsallah

denemekten çabalamaktan yorulup cesaretin kırıldığında ..
Bil ki....
allah ne kadar uğraştığını görüyor
Kalbin aş kesilecek kadar ağladığında´´
Bil ki....
Allah döktüğün gözyaşlarını sayıyor
zamanın aleyhine işlediğini düşündüğünde bil ki....
Allah seni izliyor
hayallerin yıkılmış..umudun kalmamış..ve kendi kendine
nedenböyle diye soruyosan
allah cevabını biliyor
hiç neden yokkrn içinde
tuhaf bir hüzün hissettiğinde..
bil ki.....
Allah sana fısıldıyor
bütün işlerin yolunda gidiyor ve teşekkür etmek için
her an bir neden daha oluyorsa
bil ki...
allah seni kolluyor
bütün kalbinle dilediğin şey gerçek olduysa
bil ki...
allah sana gülümsüyor
nerede olursan ol
ne düşünürsen düşün..
ne yaparsan yap...
bil ki...
allah biliyor.....

ne güzel bir yazi. okurken tüm tedavi sürecindeki azoyla savastaki günler gözümün önünde canlandi yeniden. hersekilde Allahin bizimle oldugunu , herseyi bildigini yeniden hatirlamak iyi geldi . cok tesekkürler canim.

ben heycandan ölücemmm yarın m.tesemiz var neolursunuz bana duaaaa edin canlarımmmmmmmmmmmmmmm

allah yardımcınız olsun canım o kapılarda bekleyenherkes halini anlar rabbim senin yanında bunu hiç unutma sen ona sığın
inşaallah herşey yolunda gideri iyi haberlerle dönersin
yarın kandil milyonlarca müslüman bütün ümmeti muhammedin ferahı selameti sıhhati için dua edicek ne şanslısınki böyle güzel bi günde eşin tese olucak
hepimizin duası seninle rabbim yar ve yardımcın olsun

canm cok sagol walla yazdklarn beni rahattlattı biraz rabbim muradını versin tez wakkitte insallah

canım yarın için bol şanslar canım.
mübarek kandil hürmetine ALLAH bol bol spermler nasip etsin canım.
eşini dışarda beklemek zor canım ama ümitli ol.la havle vela ..... çek canım bol bol.bu gün ve gecede bol bol okuyacakmışız.
ALLAH işlerinizde kolaylık verir inş.amin.
ALLAH yar ve yardımcın olsun.dualarım seninle.güzel haberlerle döneceksin inş.

hoş geldin.ALLAH kabul etsin umrenizi canım.tekrar gitmeyi nasip etsin.
kutsal topraklarda okuduğun tefriciyeler, ettiğin dualar kat kat sana dönsün.amin.
ALLAH peygamber efendimiz hürmetine hepimizin dileklerini gerçekleştirsin.amin.
canlı canlı kabeyi görmek, peygamber efendimize çok yakın olmak...ne güzeldir,ne büyük bir nimettir.....
inş. bizlerede nasip olur.amin.

canım ablacııııııım.... değmesin.
Allah ikizlerini kucağına almayı nasip etsin.amin.mercimeklerin kalp atışlarıyla sevindirsin seni.amin.

saraçoğlu

arkadaşlar merhabalar.
şimdi pc başında saraçoğlu hocanın verdiği bitkkileri araştırıyordum.
bize verdiği ürünler şöyle:
vitex agnus- türkçesi hayıt tohumu
bal,polen,arısütü,propolis karışımı
equisetum arvense poşet çay-türkçesi at kuyruğu
evicap ve l arginine
şimdi arkadaşlar ben bu at kuyruğunu bayaa bi araştırdımda kanamalarda, tüberkilozda ,böbrek taş ve iltihaplarında,kanser tedavisinde ve birçok hastalıkta kullanılıyo.
mucizevi bir bitki olarak anılıyor.
benim eşim testislerinden enfeksiyon geçirmişti biz nişanlıyken.
ben hocayla görüştüğümde iltihap sperm kanallarına kadar ulaşmışsa orada tıkanıklığa neden olmuş olabilir ama hallederiz demişti.
acaba bu at kuyruğunu onun içinmi verdi bilemiyorum.
saraçoğlunun kürlerini kullanan arkadaşlar hocanın sizlere verdiği kürleri benimle paylaşabilirmisiniz.
karşılaştırma yapıcam acaba sizlerede aynı ürünlerimi verdi diye.

canm cok sagol walla yazdklarn beni rahattlattı biraz rabbim muradını versin tez wakkitte insallah

amiiin canım amiiin hepiizinmuratlarını versin ....verecek biliyorum biz istediğimizsürece verecek....
ruhları yaratıldıysa alemiervahda sıralarını bekliyolar ....
yok tersi ise nasibimizde yoksa rabbim bu kadar duaya lutfundan fazlı kereminden verecek bize hediye edecek eğer oda olmazsa inanıyorumki bunlarbu acılar bu ciğer yangınımız sebebiyle ahirette öyle bi hayat verecekki...hayal bile edemiyeceğimiz güzellikte ...
rabbim ne verirse en güzelini verir ..
ona itimadım sonsuz ...bizi gözü yaşlı bırakmaz...

ALLAHIM SEN DİYOSUNYA GECENİN YARISINDAN SONRA DUA EDEN OKMU DUASINI KABUL EDEYİM DİYE...
RABBİM BİZ HEPİMİZ SENDEN GÖZ AYDINLIĞI OLAN EVLATLAR İSTİYORUZ LUTFUNDAN VER ALLAHIM ELİMİZİ BOŞ ÇEVİRRME ......amin

canlarm ben hastahaneye gidiyorum eşim 9 da ameliyata gircek bulunursa sperm benide opu icin 12:30 da alcaklar şu mübarek kandilde rabbim yüzümüzü gürdürsün insallahh

Günaydın herkese

Güzel bi haftasonu geçiririz inşşş iyi haberler alırızzz

Bu mübarek günde ettiğimiz duaları Rabbim kabul etsin inş

canlarm ben hastahaneye gidiyorum eşim 9 da ameliyata gircek bulunursa sperm benide opu icin 12:30 da alcaklar şu mübarek kandilde rabbim yüzümüzü gürdürsün insallahh

inşallah canım ya inşallah bol bol spermleriniz bulunur şu mubarek kandil gününün yüzü hürmetine bulunsun elinizi boş çevirmesin bulunsun senide opu yapsınlar allah yardımcınız olsun dua edicem size inşallah iyi haberlerin gelir..:26:

günaydınnn canlarımmmm hayırlı kandillerr rabbimdularımız kabul etsin inşşşş

arkadaşlar
arkadaşımın eşi tese ameliyatına girdi şuanda lütfen dua edin.sizden başka kimse anlayamaz bu durumu

İnşallah arkadaşının eşinin ameliyatı iyi geçer güzel sonuçlar alırlarr
Bu mübarek kandil günü inşşş Rabbimmm yüzlerini güldürür..
çok iyi anlıyorummmmm hemdeeee beklemek o kadar zordurkiiiii

arkadaşlar
arkadaşımın eşi tese ameliyatına girdi şuanda lütfen dua edin.sizden başka kimse anlayamaz bu durumu

RABBİM YÜZLERİNİ GÜLDÜRSÜN İNŞŞŞŞŞ BEKLEDİKLERİNDEN ÇOK ÇOK FAZLA SPERMLERİ ÇIKSINNNN ONLARO ANNE BABA YAPSINNNN rabbim bu yolda çaba sarf eden tüm kularınının şu mübarek günün hürmetine yüzünü güldürsün inşşşşş allahımmm ellerimizi boş çevrime rabbimmm Eki Görüntüle 445835 Eki Görüntüle 445835 Eki Görüntüle 445835 Eki Görüntüle 445835 Eki Görüntüle 445835 Eki Görüntüle 445835 Eki Görüntüle 445835 Eki Görüntüle 445835 Eki Görüntüle 445835 Eki Görüntüle 445835 Eki Görüntüle 445835 Eki Görüntüle 445835 Eki Görüntüle 445835 Eki Görüntüle 445835 Eki Görüntüle 445835

arkadaşlar
bu mübarek günde Allah güzel sonuçlar almanızı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…