Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben heycandan ölücemmm yarın m.tesemiz var neolursunuz bana duaaaa edin canlarımmmmmmmmmmmmmmm

canlarm ben hastahaneye gidiyorum eşim 9 da ameliyata gircek bulunursa sperm benide opu icin 12:30 da alcaklar şu mübarek kandilde rabbim yüzümüzü gürdürsün insallahh

canım benim rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine sizin yüzünüzü güldürsün inş...
inş bol bol kaliteli spermler bulunmuştur şimdi sevinçten yerinizde duamıyorsunuzdur...
allah yardımcınız olsun canım...
güzel haberlerle dönmeni bekliyorum...
dualarım seninle

hepinize iyi hafta sonları canlar
inş bugün bizim için güzel haberlerle dolu bi gün olur

Allahıma binlerce şükürler olsun bir sürü spermimiz bulundu birazdan bnide alcaklar opuya rabbim hepinize bu mutlulugu nasib etsin inş

Aminnn Canım benim .allah sizede nasip etsin inşallah.
mutlaka gidip görülmesi yerler maneviyatın en çok olduğu yer. allahım sizlerede nasip etsin canım inşallah.
canım ben tuttu diye aklımda kalmış kusura bakma.
inşallah en yakın zamnda sende kavuşacaksın bebeğine....

kırkbirkere maşallahhh.
allah kucağına almayı nasip etsin bidenem benm ya.

Hoşbulduk canımcımmm
aminnnnnn allah hepimizin dualrını kabul etsin inşallahh. gerçekten gül kokulu huzur dolu maneviyatın bol olduğu yerler.
tekrar gitmeyi nasip etsin allahım inşallah.
sizlerede en kısa zamnda nasip etsin canım.

Allahıma binlerce şükürler olsun bir sürü spermimiz bulundu birazdan bnide alcaklar opuya rabbim hepinize bu mutlulugu nasib etsin inş

maşallahhhh.
ne güzelll canım. Mutluluun daim olsun.
allah bebeklerini önce karnına sonra kucağına aldırsın inşallahhhh.
bu mübarek günde herşey istediğin gibi olsun inşallah.
allah gönlündekileri sana versin canım.

ayyy çok şükür canım ya gözünüz aydın valla aglayasım geldi çok sevindim inşallah yumurtaların güzelcede döllenir sana sıkıca tutunurlar hamilenin duası geçermiş içimden hep bulunsa bari dedim bu ğün kandil edilen dua geri çevrilmezmiş benimde kandilde trasver olmuştu allah duamızı geri çevirmedi çok şükür..

aminnnnn eseslim allah sanada göstersin biran önce çok sagol canım ..

aminnnnn inşallahhh canım.
ama nasıl olacak bilmiyorum.
kısmette varsa olur dimi. allah verecekse verecek. vermeyecekse vardır yüce rabbmin bir bildiği.
buna şükürler olsun.
iyisin sen dimi canım.

olur inşallah kız öyle deme vardır bi zamanı bende önceleri taş dogursa ben doguramam derdim bak şimdi noldu allah büyük verir en sonunda inşallah ..ben bi iyiyim bi kötü aşırı gaz oluyor karnımda karnım şiş zaten göbegim vardı o oldu iki üç katı galiba ilaçlardan başka yerlerde okuyorum tutanlarınki hep öyleymiş şimdiden karnım 6 aylık gibi dünden beri biraz arada midem bulanıyor demin kahvaltıyı zor yedim canım istemeyerek yiyip içiyorum halsizlik var olsun bakalım bebişlerim benimle olsunda gelir geçer hepside..

öyle tabiki canım isyan etmiyorum eskisi gibi kafayada takmıyorum. vardır bundada bi hayır diyorum.
derdi veren allah dermanımıza verir.
bebeişler seninle olsun canım yetrki gaz olsun göbeğin olsun kilo al.
bebişlerin karnında olsunda. kucağına al onlarıda. sonra kilolar, gazlar, mide bulantıları hep bitecek inşallah.
allah üçünüzede sağlık versin.

cnm hg umreye gittin geldin Allah kabul etsin inş. bizlerede gitmek nasip olur genç yaşta...valla eksiksliğin farkediliyor cnm çalışıyorsun sanırım arada uğra topiği dürtde eselim yaşıyo diyelim ) öpüldn cnm...

hoşbulduk canımcımm
valla ümreye gitmeden önce ve gittikten sonra baya yoğun günler geçirdim.
işyeride çok yoğundu bu aralar tenhalaştım rahatladım. daha doğrusu 2 günden beri rahatım.
inşallahhh canım allah sizede nasip etsin inşallah. gerçekten gidilip görülmesi gereken yerler. allah inşallah en kısa zamnda çağırsın sizleride.
inşallah canım benim fırsat buldukça giricem inşallah.
bende kocaman öpüyorum canım

ay çok sevindim cnm inş bundan sonrasıda hayırlı ve güzel geçer rabbim inş. bebeğini en kısa zmnda verir.. kızlar halaya )))
64:64:64:64:64:64:64:64:64:

yumurtaların topladınmı ne arıyon burda )) ne çabuk hallettiniz bende halayını çekiodum yetiştin
e nasıl geçti amaliyatınız ,opun anlat bize....

hepinize cok teskkür ediyorum canlarm rabbim bütün hepinizi azodan kurtarsn ins. Ben birazdan yumurta toplamaya gircem bnada dua edin canlarm

hepinize cok teskkür ediyorum canlarm rabbim bütün hepinizi azodan kurtarsn ins. Ben birazdan yumurta toplamaya gircem bnada dua edin canlarm

nurdah çok sevindim maşallah canım inşlh tamamına erer mutluluğun müsait olunca bu sizin kaçıncı m teseniz bana yazarmısın sorun neydi falan neyse öptüm

cnm bende okudum Rabbim kabul eder inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…