hepinize cok teskkür ediyorum canlarm rabbim bütün hepinizi azodan kurtarsn ins. Ben birazdan yumurta toplamaya gircem bnada dua edin canlarm
inşllh çıkar cnm dualarımız senınledır allh şu kandiller yüzüsü hürmetine senide bizleride sevindirsinmnnnnnnnarkadaşlar
arkadaşımın eşi tese ameliyatına girdi şuanda lütfen dua edin.sizden başka kimse anlayamaz bu durumu
cnm bende seni merak ediyordum yazını okuyunca ne kadar sevindim anlatamamAllahıma binlerce şükürler olsun bir sürü spermimiz bulundu birazdan bnide alcaklar opuya rabbim hepinize bu mutlulugu nasib etsin inş
kızlar
arkadaşımın eşi tese ameliyatına girdi diye demiştim.. şimdi aradı bol bolll sperm bulunmuş çok şükür..dua edenlerden rabbim bin kere razı olsun
kızlar
arkadaşımın eşi tese ameliyatına girdi diye demiştim.. şimdi aradı bol bolll sperm bulunmuş çok şükür..dua edenlerden rabbim bin kere razı olsun
hayırlı günler kızlar
herkesin kndili mubarek olsun
ne güzel bu kandilde sevinenler var rabbim bi daha ki kandildede bizleride sevindirir inşallahhhh
haktan niyaz edriz bizlere hayırlı sağlıklı evlat vermesini
şu kalbteki sızının dinmesini,gözümüzdeen akan yaşların durmasını,
bebeğim,yavrum,evladım dememizi,onların süt kokusunu duymamızı nasip et mevlammmmm(AMİNNNNNNN)
geçen gün dayımın torunu doğdu hani şu eeylül ayında evlenip ilk geceden hamile kalan kız anlatmştım ya
yaa inannın bugun acayibim daha yengemi aramadım bile biliyorum hep aynı şeyi söyleyecek
darısı sana olsun cnm üzülme seninde olur diyecek böyle deyince sinir oluyorum
kurban olduğum rabbim elbet bizlerede nasip edecek o hayatımızın dönüm noktası olan anıııı inşlllhh
canım amin.gül kokulu evlatlarımızdan mahrum bırakmaz inş.ALLAH.
canım nurdah ın eşi nerde oldu
ameliyatı?biliyormusun.
gözün aydın.ALLAH ım şükürler olsun bugün çooook sevinli haberler aldık.darısı hamile haberini almaya canm.
canım arkadaşıyın eşinin sorununu neydi.?nerde oldu eşi ameliyatı?
Allahıma binlerce şükürler olsun bir sürü spermimiz bulundu birazdan bnide alcaklar opuya rabbim hepinize bu mutlulugu nasib etsin inş
hepinize cok teskkür ediyorum canlarm rabbim bütün hepinizi azodan kurtarsn ins. Ben birazdan yumurta toplamaya gircem bnada dua edin canlarm
Allahıma binlerce şükürler olsun bir sürü spermimiz bulundu birazdan bnide alcaklar opuya rabbim hepinize bu mutlulugu nasib etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?