Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hepinize cok teskkür ediyorum canlarm rabbim bütün hepinizi azodan kurtarsn ins. Ben birazdan yumurta toplamaya gircem bnada dua edin canlarm

canım çok sevindim.en zorunu atlattınız.Allah yardımcınız olsun.kaliteli yumoşların olsun.sağlıklı embriyoya dönüşsünler.mübarek günde darda koymadı rabbim sizi.şükürler olsun.

canım yaaaaaaaaa.işte bu habere halay değil göbek bile atılır
gözün aydın.inşallah en kısa zamanda hamile haberinide alır 40 gün halay çekeriz canım.
canım müsait olunca sorununuzu ve neler kullandıklarını yazarsan sevinirim.inan kalbim yerinden çıkacak gibi sevinçten.
darısı hepimize olsun inş.amin

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece
dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

nasılsınız arkadaşlar?sevinçli haberler var şükürler olsun.
ALLAH bu gecenin hürmetine herkesi sevindirsin.amin.

arkadaşlar
arkadaşımın eşi tese ameliyatına girdi şuanda lütfen dua edin.sizden başka kimse anlayamaz bu durumu
inşllh çıkar cnm dualarımız senınledır allh şu kandiller yüzüsü hürmetine senide bizleride sevindirsinmnnnnnnn
Allahıma binlerce şükürler olsun bir sürü spermimiz bulundu birazdan bnide alcaklar opuya rabbim hepinize bu mutlulugu nasib etsin inş
cnm bende seni merak ediyordum yazını okuyunca ne kadar sevindim anlatamam
ayy ay ayayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
cnm benim yaa çıktı demek sonunda bak senin vaktin gelmiş ne güzel ohh opunuda ol sonra gelsin bebişlerin inşlllhhhhhhhhhhhhhhhhh
demiştim ya çıksında halay çekelim diye
haydi halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
kızlar

arkadaşımın eşi tese ameliyatına girdi diye demiştim.. şimdi aradı bol bolll sperm bulunmuş çok şükür..dua edenlerden rabbim bin kere razı olsun

kızlar

arkadaşımın eşi tese ameliyatına girdi diye demiştim.. şimdi aradı bol bolll sperm bulunmuş çok şükür..dua edenlerden rabbim bin kere razı olsun

gözün aydın.ALLAH ım şükürler olsun bugün çooook sevinli haberler aldık.darısı hamile haberini almaya canm.

canım arkadaşıyın eşinin sorununu neydi.?nerde oldu eşi ameliyatı?

Son düzenleme:
hayırlı günler kızlar
herkesin kndili mubarek olsun
ne güzel bu kandilde sevinenler var rabbim bi daha ki kandildede bizleride sevindirir inşallahhhh
haktan niyaz edriz bizlere hayırlı sağlıklı evlat vermesini
şu kalbteki sızının dinmesini,gözümüzdeen akan yaşların durmasını,
bebeğim,yavrum,evladım dememizi,onların süt kokusunu duymamızı nasip et mevlammmmm(AMİNNNNNNN)

geçen gün dayımın torunu doğdu hani şu eeylül ayında evlenip ilk geceden hamile kalan kız anlatmştım ya
yaa inannın bugun acayibim daha yengemi aramadım bile biliyorum hep aynı şeyi söyleyecek
darısı sana olsun cnm üzülme seninde olur diyecek böyle deyince sinir oluyorum
kurban olduğum rabbim elbet bizlerede nasip edecek o hayatımızın dönüm noktası olan anıııı inşlllhh

kızlar

bugün ne mübarek gün böyle sevinen sevinene
çokkkkkkkkkkkk sevindim cnm allh bebişiniide nasip etsin sanaa

NURDAH gözünüz aydın.RABBİM mutluluğunuzu daim etsin.çok sevindik.hergün böyle güzel sonuçlar alalım inş.

canım amin.gül kokulu evlatlarımızdan mahrum bırakmaz inş.ALLAH.
canım nurdah ın eşi nerde oldu
ameliyatı?biliyormusun.

canım amin.gül kokulu evlatlarımızdan mahrum bırakmaz inş.ALLAH.
canım nurdah ın eşi nerde oldu
ameliyatı?biliyormusun.

aminnnnnn cnm galiba umut ta yapıldı amelıyat genede yanlış olabilir tam bılmıyorum

gözün aydın.ALLAH ım şükürler olsun bugün çooook sevinli haberler aldık.darısı hamile haberini almaya canm.

canım arkadaşıyın eşinin sorununu neydi.?nerde oldu eşi ameliyatı?

inmemiş testis sorunu vardı sanırım.
emre bakırcıoğlu ile görüşme yaptılar çok soğuk ve itici buldukları için vazgeçtiler.
medical park hastanesinde ameliyat oldu ama doktoru kim bilmiyorum öğrenir söylerim inşallah.unutursamda özel mesajla hatırlatın.

Allahıma binlerce şükürler olsun bir sürü spermimiz bulundu birazdan bnide alcaklar opuya rabbim hepinize bu mutlulugu nasib etsin inş

hepinize cok teskkür ediyorum canlarm rabbim bütün hepinizi azodan kurtarsn ins. Ben birazdan yumurta toplamaya gircem bnada dua edin canlarm

canim gözünüz aydinnn, cok sükür bulunmus.
senin operasyonunda cok iyi gecer insallah.en zor kismini atlattiniz canim darisi bundan sonrasina insallah.
bebislerini kucagina almakta nasip olsun insallah .

Allahın selamı üzerinize olsun miraç kandiliniz mübarek olsun hayırlara vesile olsun rabbim dünya ahiret işlerinizi yoluna koysun ,hepimizi kocaman aileler eylesin .hayırlısıyla anne baba olmayı nasip eylesin .kalbi selim,sabrı cemil ,mutlulukların en güzeliğle sevinmeyi nasip eylesin.allaha emanet olun dualarınızda unutmayın.

ya buğün ne kadar güzel ne bereketli bir gün.çifter çifter sperm bulunan arkadaşlarımızda mutluluğu yaşıyoruz.inşallah bu mubarek gün hürmetine üç aylar hürmetine hep böyle hayırlı haberlerle devam ederiz.amin.

slm kızlar nslsınız:)
nurdah güzel haberler verdi bugun sabah bana kendimde çıkmış gibi yine sevindim eşime söyledim eşimde çok sevindii..
nurdah emre beyin hastası..fsh ı 15 ..cift taraflı inmemiş testis amlytı olmuş.. bukdr biliyorum soran arkadaşlar olmuşta:)
inş hamişte kalır inş:)sıra kimde mikrotese amlytı kim olacak acep:)

inan çok sevindiiiimmmm maşalllah maşallah allah devamını getirsin inan sevinçten ağlıyoruuum
kendi yaşadıklarımı düşündüm o kapılarda kimseyi boş çevirmesin rabbim
sen bize uğur olasın inşaallah

miraç kandiliniz mübarek olsun bol bol dua edelim bu mubarek gecede arkadaşlar.bu arada ben bişey sormak istiyorum biz tedaviye başlıcaaz emre beye karar verdik ama bahçeci gurubunun fulya ve umut hastaneleri varmış biz fulyaya tercih etmeyi düşündük havaalanı o tarafda olduğu için.giden arkadaşların fikri nedir acaba..

yaa keşke benim eşimde bugün olaymış geçen hefta olmuştu ne bereketli mübarek bi gün
darısı aylarca sürer inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…