Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hERKESE HAYIRLI KANDİLER....

BU GÜZEL ÜÇ AYLARDAN BU GÜZEL GÜN DE BU GÜZEL GECEDE YAPILACAK TÜM DULARI RABBİM DOSTLARININ YÜZÜSUYU HÜTRMETİNE YERYÜZÜNDE EN ÇOK SEVDİĞİ KULLARININ HÜRMETİNE TÜM BEBEK BEKLEYENLERE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞ... GECENİZ MUBAREK OLSUN..... BİZEDE DUA EDİN İNŞ...
SALI GÜNÜ DR RABİA BABALIOĞLULYLA GÖRÜŞMEYE GİDİYORUZ TÜP BEBEK MACERAMIZ BAŞLIYOR .. DUALARINIZI BEKLİYORUZ... RABBİM HAKKIMIZDA HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI OLANI NASİP EYLESİN..

YA RABBİ BİZ BİLEMEYİZ BİLEN BİLENSİN....
ACİZ OLAN SABREDEMEYEN BİZİZ SEN BİZİ AFFEYLE...
GÖNLÜMÜZÜ SENDEN GELENE RAZI EYLE...

bahar sanırım sen liste hazırlamayı biliyorsun.hepimiz azosperm nedenini yazalım.sperm bulunanlar şu anki tedavi aşaması sonucunsda hamile kalanlar deneme sayısı lütfen bunu yaparmısınız.insanın internette azospermle ilgili doktor bilgilerini okuyunca umudu çok kırılıyor.

maceran hayırlı olsun arkadaşım rabbim yar ve yardımcın olsun
allah korktuklarından uzak ümitlerine yakın etsin...

Allahıma binlerce şükürler olsun bir sürü spermimiz bulundu birazdan bnide alcaklar opuya rabbim hepinize bu mutlulugu nasib etsin inş

hepinize cok teskkür ediyorum canlarm rabbim bütün hepinizi azodan kurtarsn ins. Ben birazdan yumurta toplamaya gircem bnada dua edin canlarm

canım nasıl sevindim anlatamam maşallah
bugün sabah girince yazmıştım sana...
benden hemen sonra girmişsin ama ben geç öğrendim çok çok sevindim sizin adınıza
inş senin opunda güzel geçmiş kaliteli yumurtaların toplanmıştır...
negüzel bu mübarek günde rabbim yüzünüzü güldürdü...
inş yumurtalarında güzelce döllenir kaliteli embriyolarınız oluşur
sonrada hamiş haberini alırız

kızlar

arkadaşımın eşi tese ameliyatına girdi diye demiştim.. şimdi aradı bol bolll sperm bulunmuş çok şükür..dua edenlerden rabbim bin kere razı olsun

ne güzel bi gün bu yaaaa çok sevindim
allah hamiş olmayıda nasip etsin arkadaşına

canım ben yapıcam zaten merak etme...
ama önce tefriciyeler bi tamamlansın rahata kavuşayım sonra uğraşıcam bu işle...
zaten okulda kapandı hallederim ben...
son kişideyiz zaten bikaç güne kadar başlarım ben...

Allahıma binlerce şükürler olsun bir sürü spermimiz bulundu birazdan bnide alcaklar opuya rabbim hepinize bu mutlulugu nasib etsin inş

ÇOOOOOOOOK SEVİNDİM CNM GÖZÜN AYDINN

SABAH YAZINI GÖRÜNCE ÇOK HEYECANLANMIŞTIM HİSSEDİYODUMM SANKİİ ÇIKACAĞINII62::

ÇOOK ŞÜKÜR Kİ BULUNMUŞŞŞ

ay evdede değildimm pazara gitmiştimmmm nasıl merak ediyodumm seni:18:i
sonra baharı aradımm cevap vermedii
baharcımm seni yanii nurdahtan haber almak için aradımmmmmmmmm

kızlar

arkadaşımın eşi tese ameliyatına girdi diye demiştim.. şimdi aradı bol bolll sperm bulunmuş çok şükür..dua edenlerden rabbim bin kere razı olsun

Ayyyyyy maaşallah ne güzell haberler alıyoruzz bugünnnnnn

çook mutluyumm yaaaaaaaa

inşş banada sprem bol bol bulundu diye yazmak nasip olıurrrr

çok sevindim şu mübarek günde ne güzel bir haber bu yaaa inşallah darısı hamilelik haberlerine olur

kızlar

arkadaşımın eşi tese ameliyatına girdi diye demiştim.. şimdi araı bol bolll sperm bulunmuş çok şükür..dua edenlerden rabbim bin kere razı olsun

canım seni de tebrik ederim maşaallah ne güzel bir günmüş böyle yaa

Son düzenleme:
herkese iyi haftasonları diliyorum ve kandiliniz mübarek olsun canım arkadaşlarım Allah bu güzel günde çok güzel haberler almayı nasip etti.
gerçi mübarek 3 aylar başladı başlayalı çok güzel haberler varrr Allah herkese nasip etsin hepimiz bir gün anne de oluruz inşallah

Son düzenleme:
Ayyyyyy maaşallah ne güzell haberler alıyoruzz bugünnnnnn

çook mutluyumm yaaaaaaaa

inşş banada sprem bol bol bulundu diye yazmak nasip olıurrrr

inşallah canım yaaa sende yazacaksın buraya ben canı gönülden inanıyorum içime doğuyor sanki haberini sevinçle kutlayacağız seninde

canlarm opumda oldu iyi gecti cok şükür şu anda ewe gidiyorum yoldym tlefondan giriyorum ewe gittigimde tüm ayrıntıları yazcam öpüyorum hepinizi

canlarm opumda oldu iyi gecti cok şükür şu anda ewe gidiyorum yoldym tlefondan giriyorum ewe gittigimde tüm ayrıntıları yazcam öpüyorum hepinizi

canım gözün aydın.kaliteli yumoşların olur inş.bebişlerne kavuşursun.amin.
neler kullandınız ?eşiyin ameliyatını kim yaptı?
şimdi nasılsın?anlat canım.inan ümit oldun bize.

canım bende araştırdım bize verdiği kürün bir tanesi aslanpençesinin bir çeşiidi imiş diğerleride bildiğimiz şeyler canım sana at kuyruğu ve bal karışımı ne kadar miktarda gönderdi

canım bende araştırdım bize verdiği kürün bir tanesi aslanpençesinin bir çeşiidi imiş diğerleride bildiğimiz şeyler canım sana at kuyruğu ve bal karışımı ne kadar miktarda gönderdi

ve canım arginin bir ilaçmı tavsiye etti tam olarak yazarsan sevinirim

canım ne çok sevindim ya ne güzel bir haber rabbim tamamına erdirsin çok şükür rabbime binlerce şükür
bulundu inş herşey güzel olur ve ilk denemde hamile kalır bebğine kavuşursun canım gelince tam olarak anlat nasıl oldu ne kadar sperm bulundu
kızlar inş hepimiz burdan bu haberleri verir hep birlikte seviniriz:92:canım gelince yaz eşin bir kür veya ilaç kullanıyormuydu

nurdahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh allahım sen çok büyüksün rabbim herkese bu güzellikleri nasippppppppppp etsin ohhhhhhhhhhhh

s.a. kader arkadaşlarım hepinizin mirac kandili müb. olsun Rabbim bu mübarek güzel günde cümlemizin dualarını kabul etsin...salih saliha hayırlı evlatlar nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…