hERKESE HAYIRLI KANDİLER....
BU GÜZEL ÜÇ AYLARDAN BU GÜZEL GÜN DE BU GÜZEL GECEDE YAPILACAK TÜM DULARI RABBİM DOSTLARININ YÜZÜSUYU HÜTRMETİNE YERYÜZÜNDE EN ÇOK SEVDİĞİ KULLARININ HÜRMETİNE TÜM BEBEK BEKLEYENLERE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞ... GECENİZ MUBAREK OLSUN..... BİZEDE DUA EDİN İNŞ...
SALI GÜNÜ DR RABİA BABALIOĞLULYLA GÖRÜŞMEYE GİDİYORUZ TÜP BEBEK MACERAMIZ BAŞLIYOR .. DUALARINIZI BEKLİYORUZ... RABBİM HAKKIMIZDA HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI OLANI NASİP EYLESİN..
YA RABBİ BİZ BİLEMEYİZ BİLEN BİLENSİN....
ACİZ OLAN SABREDEMEYEN BİZİZ SEN BİZİ AFFEYLE...
GÖNLÜMÜZÜ SENDEN GELENE RAZI EYLE...
Allahıma binlerce şükürler olsun bir sürü spermimiz bulundu birazdan bnide alcaklar opuya rabbim hepinize bu mutlulugu nasib etsin inş
hepinize cok teskkür ediyorum canlarm rabbim bütün hepinizi azodan kurtarsn ins. Ben birazdan yumurta toplamaya gircem bnada dua edin canlarm
kızlar
arkadaşımın eşi tese ameliyatına girdi diye demiştim.. şimdi aradı bol bolll sperm bulunmuş çok şükür..dua edenlerden rabbim bin kere razı olsun
bahar sanırım sen liste hazırlamayı biliyorsun.hepimiz azosperm nedenini yazalım.sperm bulunanlar şu anki tedavi aşaması sonucunsda hamile kalanlar deneme sayısı lütfen bunu yaparmısınız.insanın internette azospermle ilgili doktor bilgilerini okuyunca umudu çok kırılıyor.
Allahıma binlerce şükürler olsun bir sürü spermimiz bulundu birazdan bnide alcaklar opuya rabbim hepinize bu mutlulugu nasib etsin inş
kızlar
arkadaşımın eşi tese ameliyatına girdi diye demiştim.. şimdi aradı bol bolll sperm bulunmuş çok şükür..dua edenlerden rabbim bin kere razı olsun
kızlar
arkadaşımın eşi tese ameliyatına girdi diye demiştim.. şimdi araı bol bolll sperm bulunmuş çok şükür..dua edenlerden rabbim bin kere razı olsun
Ayyyyyy maaşallah ne güzell haberler alıyoruzz bugünnnnnn
çook mutluyumm yaaaaaaaa
inşş banada sprem bol bol bulundu diye yazmak nasip olıurrrr
canlarm opumda oldu iyi gecti cok şükür şu anda ewe gidiyorum yoldym tlefondan giriyorum ewe gittigimde tüm ayrıntıları yazcam öpüyorum hepinizi
saraçoğlu
arkadaşlar merhabalar.
şimdi pc başında saraçoğlu hocanın verdiği bitkkileri araştırıyordum.
bize verdiği ürünler şöyle:
vitex agnus- türkçesi hayıt tohumu
bal,polen,arısütü,propolis karışımı
equisetum arvense poşet çay-türkçesi at kuyruğu
evicap ve l arginine
şimdi arkadaşlar ben bu at kuyruğunu bayaa bi araştırdımda kanamalarda, tüberkilozda ,böbrek taş ve iltihaplarında,kanser tedavisinde ve birçok hastalıkta kullanılıyo.
mucizevi bir bitki olarak anılıyor.
benim eşim testislerinden enfeksiyon geçirmişti biz nişanlıyken.
ben hocayla görüştüğümde iltihap sperm kanallarına kadar ulaşmışsa orada tıkanıklığa neden olmuş olabilir ama hallederiz demişti.
acaba bu at kuyruğunu onun içinmi verdi bilemiyorum.
saraçoğlunun kürlerini kullanan arkadaşlar hocanın sizlere verdiği kürleri benimle paylaşabilirmisiniz.
karşılaştırma yapıcam acaba sizlerede aynı ürünlerimi verdi diye.
canım bende araştırdım bize verdiği kürün bir tanesi aslanpençesinin bir çeşiidi imiş diğerleride bildiğimiz şeyler canım sana at kuyruğu ve bal karışımı ne kadar miktarda gönderdi
canım ne çok sevindim ya ne güzel bir haber rabbim tamamına erdirsin çok şükür rabbime binlerce şükür
bulundu inş herşey güzel olur ve ilk denemde hamile kalır bebğine kavuşursun canım gelince tam olarak anlat nasıl oldu ne kadar sperm bulundu
kızlar inş hepimiz burdan bu haberleri verir hep birlikte seviniriz:92:canım gelince yaz eşin bir kür veya ilaç kullanıyormuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?