- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
arkadaşım bu erkekler hep aynı bizde eşimle dr gittik sper testi verdi azosperm çıktı dr ilaç verdi kullan gel dedi 1 ay sonra dedi 4 .aya girdik daha gidecek ben hergün çatlıyorum o ağırdan alıyor.hepsiaynı yani üzülme sen bence evde kendin haırla ver kürleri..
arkadaşım bu erkekler hep aynı bizde eşimle dr gittik sper testi verdi azosperm çıktı dr ilaç verdi kullan gel dedi 1 ay sonra dedi 4 .aya girdik daha gidecek ben hergün çatlıyorum o ağırdan alıyor.hepsiaynı yani üzülme sen bence evde kendin haırla ver kürleri..
aaumut sen benim gözümü korkuttunya şimdi sen aynı şehirde 2,5 saatse biz nasıl ulaşırız bilmem.:)
askbebek allah senden razı olsun canım her soruma yanıt veriyorsun allah ne muradın varsa versi:)başda sağlık bir bebek...
iyi akşamlar kızlar,benim sinirlerim acayip bozuk.Ben 2hafta önce saraçoğlundan kür almıştım ya,eşimde yanında götürmüştü kürleri işe yani.Bugün bir duydum daha beyimiz başlamaya bile tenezzül etmemiş,ben o kadar para verdim ne umutlarla aldım,beyfendi başlarım işte deyip geçiştirdi.Çok sinirlendim ya ben bu kadar strese giriyorum,başlıycam işte diyor.15 günü geçti alalı kürleri inanamıyorum
ay canım ya şu erkekler varya bizi deli ediyorlar .benim eşim bugün kullandı ilk kürü ama midesini çok yakmış şikayet ediyordu.canım size neler gönderdi bize hayıt ,bal ,polen gönderdi 3.kür olarak brokoli kürü önerdi
aşkbebek canımcım nasılsın?
evet canım haklısın erkelere işte hiç umurlarında değilki benim eşim sigarayı püfür püfür içiyorsen ne kadar düşüncesizsin çocuğun olsun diye hiç mücadele etmiyorsun dedim oda kızıyor sigara içenlerin çocuğu olmuyorsa senin kardeşlerinin benim kardeşlerimin neden oldu diye birde inadıma içiyor.bende kavga ediyorum ama anlamıyorki.benim eşimde 8 senedir ite kaka benim zorumla tdoktora gidiyor emre bey bana diyorki neden 8 senedir tedavi olmadınız dedi haklı ben ne desem boş 6 senen önce doktor ona çocuğun olmaz demiş ya ona inanıyor karısının hiç bir sözü önemli değil onun için az önce baharın bana gönderdiği mesajı okudum eşime demekki şansımız varmış gerçekten emre bey bizi kandırmamış dedi.bende adam niye seni kandırsın sanki adamın çok umurundasın senin çocuğun olmuş olmamış kimin umurunda sen kendin için çabalıycaksın dedim şimdi yine annesinin yanına gitti bence sigara içmek için gitmiştir ama neyse
canım hiç korkma çünkü doğru söylüyor arkadaşımız istanbul dışından gelmek daha kolay benim eşimin ömrü işten çok yollarda geçiyor hele birde yol çalışması olunca yandığının resmidir.canım bu arada sende umuttüpbebeğe mi geliyorsun hadi hayırlısı inşallah sonucu güzel olur eşinde bol sperm çıkar sende bebişine kavuşursun.canım aşkbebek sana yolu tarif etmiş zaten hava alanından metroya bineceksin ordan şirinevlerde ineceksin metrobüse bineceksin şirinevlerden zincirlikuyuda inip para vermeden aktarma yapacaksın 34z ye bineceksin altunizadede ineceksin ordan koşuyolu kadıköy minübüsüne bineceksin öğretmen evi durağında madonun orda ineceksin zaten kime sorsan sana gösterir.müjdeli haberlerini bekliyoruz
ALLA ol deyince olmıyacak bir şey varmı. bakarsın çıkıvermişler.biz ilk sperm çıktığını evliliğimiziin 10.yılında duyduk.inş.yarın bi sürpriz yaparlar.biz geldik
bizde tedavi 2.sıraya düştü. eşimin arıları birinci sırada.allah sonumuzu hayr etsin.
canım iyim kurs vardı akşam gittim geldim yarın muhasebe sınavım var dua edin inş veririm sertifikamı alırım eşim daha gelmedi çalışıyor canım annen için yasinleri aynı akşam okudum rabbim kabul etsin annene şifa versin amin canım sen nasılsın senin eşin galiba sana naz yapıyor
bebğim allah yardımcın olsun inşallah benim arkadaşım bu sınavıda geçecek vesertifikanıda alıcaksın dualarım seninle.Allah razı olsun bebeğim inşallah canım anneminde güzel haberlerini alırız Rabbim en yakın zamanda sanada hayırlı evlat versin gün gelsin senin için dualar etsin amin
Canlarım yarın transferim olabilir cok heycanlym lütfen dualarınızı eksik etmeyin benden
herkese günaydınnnnnnnnnnn
bugün güzel geçsin NURDAH transferin hayırlısıyla olsun ve 12 gün sonra hamişim diye yaz emi cnm
sanada günaydın cnm evet ben bu ara pek giremediğim için sabah sayfaları okuyormgünaydın canımcım hoşgeldim biz bugün erkenciyiz eşim diyor gece uyuyana kadar pc başındasın sabah gözünü açar açmaz yine pc ye koşuyorsun
Canlarım yarın transferim olabilir cok heycanlym lütfen dualarınızı eksik etmeyin benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?