Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım haklısın erkelere işte hiç umurlarında değilki benim eşim sigarayı püfür püfür içiyorsen ne kadar düşüncesizsin çocuğun olsun diye hiç mücadele etmiyorsun dedim oda kızıyor sigara içenlerin çocuğu olmuyorsa senin kardeşlerinin benim kardeşlerimin neden oldu diye birde inadıma içiyor.bende kavga ediyorum ama anlamıyorki.benim eşimde 8 senedir ite kaka benim zorumla tdoktora gidiyor emre bey bana diyorki neden 8 senedir tedavi olmadınız dedi haklı ben ne desem boş 6 senen önce doktor ona çocuğun olmaz demiş ya ona inanıyor karısının hiç bir sözü önemli değil onun için az önce baharın bana gönderdiği mesajı okudum eşime demekki şansımız varmış gerçekten emre bey bizi kandırmamış dedi.bende adam niye seni kandırsın sanki adamın çok umurundasın senin çocuğun olmuş olmamış kimin umurunda sen kendin için çabalıycaksın dedim şimdi yine annesinin yanına gitti bence sigara içmek için gitmiştir ama neyse

Bunların kafası başka çalışıyor heralde,hepsi sinir etmek için hazırdalar,aslında biz bu kadar üstüne düşüyoruz ,istiyoruzki onlarda çabalasınlar işte.Canım benim hazırlama olanağım yokki,sabah kahvaltı sonrası,öğle yemeğinden önce,akşam yemeğinden yarım saat önce falan hep.Ben işteyim,sabah çıkıyorum akşam giriyorum eve,ben yaptığını sanıyorum,nerden bileyim ben

aaumut sen benim gözümü korkuttunya şimdi sen aynı şehirde 2,5 saatse biz nasıl ulaşırız bilmem.:)

canım hiç korkma çünkü doğru söylüyor arkadaşımız istanbul dışından gelmek daha kolay benim eşimin ömrü işten çok yollarda geçiyor hele birde yol çalışması olunca yandığının resmidir.canım bu arada sende umuttüpbebeğe mi geliyorsun hadi hayırlısı inşallah sonucu güzel olur eşinde bol sperm çıkar sende bebişine kavuşursun.canım aşkbebek sana yolu tarif etmiş zaten hava alanından metroya bineceksin ordan şirinevlerde ineceksin metrobüse bineceksin şirinevlerden zincirlikuyuda inip para vermeden aktarma yapacaksın 34z ye bineceksin altunizadede ineceksin ordan koşuyolu kadıköy minübüsüne bineceksin öğretmen evi durağında madonun orda ineceksin zaten kime sorsan sana gösterir.müjdeli haberlerini bekliyoruz

askbebek allah senden razı olsun canım her soruma yanıt veriyorsun allah ne muradın varsa versi:)başda sağlık bir bebek...

canım benim bildiğim şeyi nasıl saklarım rabbim sanada en kısa zamanda bbeğini nsip etsin amin seninde ne muradın varsa versin canım gelmeden sana yazdığım yolu kağıda yaz ki unutmayasın yindede yolda metroda ve metrobüste görevliler oluyor sorasanız yardımcı olurlar

canım erkekler umursamaz olurlar azo olunca artık umutları iyice tükeniyor ondan öyle yapıyorlar ben kendi eşime ellerimle hazırlıyorum eşime bıraksam benimde eşim umursamaz ne yapacaksın bizle fedakar olacaz

canım benim eşimin miğdesi rahatsız ama saraçoğlunun kürlerini çok rahatlıkla kullanıyor senin eşin galiba sana naz yapıyor

aşkbebek canımcım nasılsın?

canım iyim kurs vardı akşam gittim geldim yarın muhasebe sınavım var dua edin inş veririm sertifikamı alırım eşim daha gelmedi çalışıyor canım annen için yasinleri aynı akşam okudum rabbim kabul etsin annene şifa versin amin canım sen nasılsın senin eşin galiba sana naz yapıyor

canım üzme kendiniiiii benim eşimde aynısını söylüyor bu kadar siğara içenlerin oluyr demek rabbim bize böyle dilemiş diyor ne yapacaksın kızsam boş

vck canım mixser arkadaş karşıdaki umuta gitmiyor fulyadakine gidiyor sen yolu iyice karıştırdın şimdi arkadaş korkacak

inşallah canım rabbim duysun sesini dünyalar benim olur herhalde şimdi eşimle konuşuyordum sende sperm çıkar ve çok sayıda embriyomuz olursa kaç çocuk yaparız oda bütün hepsini koydururuz sırayla rabbim kaçına can verirse o kadar çocuğumuz olsun dedi.Bahar canım evet aslında bizde biliyordu az çok gönderdiğin mesajı ama eşim çok farklı oldu hayatında ilk defa ondan çocuğumuz olunca ne yapacağını duydum seneler önceki doktor nasıl umudumuzu kaybettiyse sende bize tekrar umut oldun eşim hatta şimdi benden fındık fıstık ceviz istedi hayırdır dişini çektirdiğinden beri yemiyordun dedim ya hani sperm için hazırlık yapıyorum dedi çok mutlu oldum kızlar hepiniz çok seviliyorsunuziyiki tanımışım sizi

bebğim allah yardımcın olsun inşallah benim arkadaşım bu sınavıda geçecek vesertifikanıda alıcaksın dualarım seninle.Allah razı olsun bebeğim inşallah canım anneminde güzel haberlerini alırız Rabbim en yakın zamanda sanada hayırlı evlat versin gün gelsin senin için dualar etsin amin

canım ya ne güzel söylüyorsun inş hepimizin olur

herkese günaydınnnnnnnnnnn
bugün güzel geçsin NURDAH transferin hayırlısıyla olsun ve 12 gün sonra hamişim diye yaz emi cnm
bugün gene ben dersteyim az kaldı sızleri hiç bırakmıcam

Son düzenleme:
herkese günaydınnnnnnnnnnn
bugün güzel geçsin NURDAH transferin hayırlısıyla olsun ve 12 gün sonra hamişim diye yaz emi cnm

günaydın canımcım hoşgeldim biz bugün erkenciyiz eşim diyor gece uyuyana kadar pc başındasın sabah gözünü açar açmaz yine pc ye koşuyorsun

günaydın canımcım hoşgeldim biz bugün erkenciyiz eşim diyor gece uyuyana kadar pc başındasın sabah gözünü açar açmaz yine pc ye koşuyorsun
sanada günaydın cnm evet ben bu ara pek giremediğim için sabah sayfaları okuyorm
kocişi işe yolladım bende pc başına geçtim cnm bugün eşin test mi verecek hadi sperm çısın artık inşlhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…