Canlarım yarın transferim olabilir cok heycanlym lütfen dualarınızı eksik etmeyin benden
haklısın arkadaşım sorumluluğu kendileri almalı.çocuk değiller ki bilincine varmalılar ,ama aksi davranılmamalı alttta üstten alarak bişekilde anlatılmalı değilse üstlerine çok gidersek ters tepebilir.onlarda haklı olarak gerginler sonuçta problem onlarda olduğu için.biz yine empati kurmalıyız ne yapalım bizim kaderimizde buymuş.Bunların kafası başka çalışıyor heralde,hepsi sinir etmek için hazırdalar,aslında biz bu kadar üstüne düşüyoruz ,istiyoruzki onlarda çabalasınlar işte.Canım benim hazırlama olanağım yokki,sabah kahvaltı sonrası,öğle yemeğinden önce,akşam yemeğinden yarım saat önce falan hep.Ben işteyim,sabah çıkıyorum akşam giriyorum eve,ben yaptığını sanıyorum,nerden bileyim ben
nasılsınız
birşey sormak istiyorum boyamalı sperm testi yaptıranlar
sonuç aynı gün çıkıyormu
sonucu hemen veriyorlarmı
hemen alabilirsek eğer kaan beyin yanınada gitmek istiyoruz...
ne güzel ya.. milyonlara ulaşsın inş.
eşin tedavi yada bitkisel şeyler kullandımı?
evet canım ıkıncı teste kadar 3 hafta kadar kecıboynuzu kuru kullandık bence etkısı var kesınlıkle bu ay ucuncu ay oluyo baslayalı ay sonu bırakacağız son testte daha artıs olmadı ama olsun en azından var şanslıyız mılyon olmasa da tup için yeterlıymıs 1-2 deneme tutmazsa o zaman tese yaparız demıstı doktor genetık test de temız cıktı su bendekı kıstler ıcın beklıyorum dogum kontrol hapı kullanıyorum bakalım bu ay ne dıyecek baslatacak mı bılmıyorum...şansın acık olsun inşallah sızde de cıkar çok zor bir süreç Allah herkesin yardımcısı olsun...
malesef bendee bilmiyorum.Hayatım siz testin fiyatını sordunuz mu?Ben sadece randevu alldım.hiç bişey sormamışım:)
cnm orası devlet hastanesi ya ücret ödemeyiz heralde diye düşündüm ben
siz ne zaman gidiyorsunuz
cnm orası devlet hastanesi ya ücret ödemeyiz heralde diye düşündüm ben
siz ne zaman gidiyorsunuz
canım bugün benim eşimde devlet hastanesinde test yaptırdı ona boyamalı ve yıkamalı yaptır dedim şimdi aradım yapmışlar ama ücret vermedi.sonucuda herhalde daha önceki gibi bir hafta 10gün sonra çıkar canım özel olmadığı için yavaştan alıyorlar
BEN BUGÜN ARKADAŞIMA BEBEK GÖRMEYE GİDİYORUM .KURSTAN ARKADAŞIM HAMİLEYKEN BANA GELMİŞTİ DOĞUM YAPTI UZAK DİYE GİDEMEMİŞTİM ARKADAŞIM 2 SENE İÇİNDE MAŞALLAH 2. ÇOCUĞUNU DOĞURDU DARISI BAŞIMIZA
anladım cnm kaan bey bana sizin gelmenize gerek yok dediHayatım biz yarın gidiyoruz.Hakkımızda hayırlısı artık.
canım bugün benim eşimde devlet hastanesinde test yaptırdı ona boyamalı ve yıkamalı yaptır dedim şimdi aradım yapmışlar ama ücret vermedi.sonucuda herhalde daha önceki gibi bir hafta 10gün sonra çıkar canım özel olmadığı için yavaştan alıyorlar
Bahar canım benim tefriciyeler bitmedi sanırım bugün bir hafta olacak biliyorsun bir hafta içinde okunması lazım.benim bildiğim kadarıyla zaman,esma16 ve esesslim arkadaşlarımızın duaları eksik kaldı eğer onlardan haberin yoksa ben duaları tamamlıyayım.kusura bakma senide meşgul ettim ama en azından madem o kadar okundu ne fazla nede eksik olmasın.bu arada hepinizden allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?