Bilmiyorumm valla yaparmı öylee süpriz filannn
valaa saymadımm cnmm yarın akşama sayarımm cnm ama 2 de kalmaz bizimkii çayı severr 3 veya 4 bardak içerrr...
benimkide dönüp duruyoo ama sesten değill sıcaktann
yaa sinir oluyorumm uykusu gelince yataklarına gitseler o daracık yerdee yatıyoooo
Yapar yapar neden yapmasin canim. Canim benim ki uyumadan önce 2 idi suan devam ediyorAyy koptum benim ki amelyat oldugunda bile hep koltuktaydi daha rahat ediyormus kocaman yatak dururken koltukta yatcakmisim
Canim insan biraz uslüplu olur evli barkli kadin ne dedigini bilmiyor k.validemle kanki funkiler ondan tersleyemiyorum yoksa ben lafi yerine koymasini bilirim de iste sabrediyorsun. Ne kadar görüstükleri insan varsa hicbiri 5 para etmez benim gözümde slm veriyorsun arkandan o slma karsilik neler diyorlar aman Allahim. Ben evlenmeden önce hic buradaki insanlar gibi insan görmedim. Burda resmen nevrim döndü ya Türkiyeye gidince ruhum rahatliyor. Sen iyi yapmissin canim bir daha agzini acamaz...
benimde eşim onun kocasıyla kankide ondan kadına slm veriom yoksa hayatta slm vermemde mecbur kalıyorum görünce slm vermey işte arkamdan ne konuşursa konuşsun yüzüme konuşmasında batıyo konuşdukları.bende onun arkasından konuşuyorum kocama)) bana değilde geçenlerde eşime yine laf sokmuş kadın ) gerizekalı ya takmış bize bebeğimiz varmış gibi kime ne alırsak bebeğinizmi oldu diyo bile bile gıcık
Canim nasilsinnnnn??? Bugün pek sesin cikmiyor canim aksam da slmimi aldigini görmemisim özür canim. Yoruldunmu cancazim bugün ??
kızlar siz benimle muhabbet etmiyorsunuz bende çıkıyorum artık uykum geldi kocişimde gitti
ne zaman gelir bilmem bari uyuyayım herkese iyi muhabbetler ve iyi geceler herkes rüyasında bebeişini
görsün amin
kızlar siz benimle muhabbet etmiyorsunuz bende çıkıyorum artık uykum geldi kocişimde gitti
ne zaman gelir bilmem bari uyuyayım herkese iyi muhabbetler ve iyi geceler herkes rüyasında bebeişini
görsün amin
Iste birbirinin yüzüne bakinca cok zor. Esime bende derim söyle dedi felan diye ama kendilerine diyemem birgün fena patliycam da hayirlisi. Ne yapicakmis sizin cocugunuzun olup olmadigini yara mi baglamis biyerleri ???
o zaten bana gıcık bide sorunumuzu bilen tek kişi zamanında dost sanıp söylemiştim çok pişmanım çokk bikaç ay önce kadının biri dert yanıyodu çocuk oldu erkenden evliliğimi yaşayamadım felan diye boşver onu bulamayanlar var dedi çok üzüldüm acaba bana lafmı soktu sonra dedimki eğer öyleyse rabbim sorsun hesabını amannn neyse işte bende coştumvalla bizde sürekli duş alıyoz bakalım eşim söz verdi beni yüzmeye yollayacak inş olursa çok iyi olacak benim için
görsün amin
ay sen bize darıldınmı cnm sohbetin bi bacığındanda sen tut) önüme koydum bi tabak marul,dereotu,maydonoz yeşillik yi,yorum bu gece şifa olsun diye sanada vereyimmi ikram olarak ) bu gece yeşillendim )şifanın nerden gelceğini bilemedim artık....
Maaşallah cnm gece gece yeşillik yiyosunn şifa olsunnn
ne güzel bende severimm yeşillikkk..
ama şimdi süt içiyorumm
ay sen bize darıldınmı cnm sohbetin bi bacığındanda sen tut) önüme koydum bi tabak marul,dereotu,maydonoz yeşillik yi,yorum bu gece şifa olsun diye sanada vereyimmi ikram olarak ) bu gece yeşillendim )şifanın nerden gelceğini bilemedim artık....
Maaşallah cnm gece gece yeşillik yiyosunn şifa olsunnn
ne güzel bende severimm yeşillikkk..
ama şimdi süt içiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?