Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allahım! Bize,günahlardan bizi çekip çıkaracak korkunu,cennetine koyacak ve oraya ulaştıracak itaat ve ibadetini,dünya ve ahiret musibetlerini hafifletecek GÜÇLÜ İMANI,rızanı kazanacak cumalarını nasip eyle. Hayırlı cumalar canlarım gönlümüzdeki tüm muradlarımızın hayırlısıyla gerçek olması dileğiyle.

Günaydınnnnn canım benimmm
oooo maaşallah yumoşlarrrrrr çokmuşş demekk
olsun kaliteli olsundaaaaaaaaaa 1 tanecikkkkkkk olsunn göbüşünee konsunnnnnnn

arkadaşlar bu hafta çok mutluyum uzun zamandır eşimin hormon sonuşları bu kadar iyi olmamıştı, m. tese olmuştu nisan ayında sperm bulunamamıştı, biz de çok üzülmüştük, kaan hocanın verdiği tedaviye başlamamıştık, sonra eşim kendini toparladı 2 hafta önce başladık tedaviye , salı günü hormon tahlili verdi sonuçlar süperdi fsh:3.13, testesteron 01, prolaktin :17, bizim için mucize gerçekten, hiç fsh 13 altına düşemdi, testesteron da 1.5 üstüne çıkmamıştı , bu durumda olan var mı aranız da acaba tamamne ilaçların etkisi mi , yoksa az da olsa vücüt kendini düzeltmeye mi başladı bilemiyorum bildiğim tek şey var bu sonuçlar bizi mutlulukta uçurdu

Son düzenleme:

arkadaşım siz nerde m. tese oldunuz, benim eşimde m, tese oldu ama 4 gün sonra ayağa kalktı, biz hiç pansuman yaptırmadık hatta ameliyat günü ankaradan trabzona döndük 1 hafta antibiyotik kullandı sorun yaşamadık.

gata da olduk bi de hoca girdi sözde valla bilmiyorum ya bizde hiç şans yok ya da beni kocam çok nazlı anlamadım bu işten bir şey zaten sonuç olumsuz çıktı bu şartlar altında ikinci nasıl olur bilmiyorum

arkadaşım ilk olarak eşin neden azo lu ve kaan hoca nasıl bir tedavi yapıyo size bilgi verirsen bizde gitmeyi düşünüyoruz ilk m tesenizi kim yaptı

arkadaşım ilk olarak eşin neden azo lu ve kaan hoca nasıl bir tedavi yapıyo size bilgi verirsen bizde gitmeyi düşünüyoruz ilk m tesenizi kim yaptı

azo sebebi belli değil , genetik test yaptırdık ama sonuçlar daha çıkmadı benim eşimim fsh 20 lerdeydi , testesteronuda 1 di , m, tese yi kaan hoca yaptı , sonuç da sperm bulunamadı , 1. yıl önce bizde ilk kaan hoca ya baş vurduk, 6 ay kadar tedavi oldu sonra fsh 13 düşünce artık m. tese yapabiliriz dedi ama sonuç malesef 0 çıktı, çok üzüldük biraz eşim dinlensin istedim çünkü hormon iğneleri vuruluyodu, 2 hafta önce tamam artık başlayalım dedik ameliyattan sonra kaan hoca tedaviye devam edeceğiz demişti, tedavi şeklini yazmıştı

kaan hoca ilk başladığımızda bizim sorun hormonlar olduğu için hormonları düzenlemeye yönelik iğneler yaptırdı, aynı zamanda proxedd , comvitex kullandık , ameliyattan 1 ay önce ovitrelle isimli iğneyi kullanduk hafta da 1 tane , kaan hoca aynı zaman eşimin beslenme şekliyle ilgili önerlerde bulunmuştu, bol yeşil sebze yiyin , kırmızı etten olabildiğin ce az, sigara yok , ısırgan çayını önerdi testesteronun artması için , bol nohut yiyin dedi . ameliyattan sonra da hafta da 2 defa ovitrelle yada pregnly yaptırın demişti, biz pregnly bulamadık, ovitrelle yaptıdık, proxeedd ve comvitexe devam dedi

günaydın canlar
hepinize hayırlı cumalar...
rabbim bu mübarek günde gönlününden geçen her dileği gerçekleştirsin inş
hepimize güzel haberler verip almak dileğiyle

Günaydınnnnn canım benimmm
oooo maaşallah yumoşlarrrrrr çokmuşş demekk
olsun kaliteli olsundaaaaaaaaaa 1 tanecikkkkkkk olsunn göbüşünee konsunnnnnnn

teşekkür ederim kızlar.size aceleyle yazıp kahvaltıya koştum.sıcaktan kaç gündür bişey yiyemiyordum.bu sabah acıkmış olmanın tadını çıkardım.

kızlar,yanlış bilmiyorsam sayının çok olması pko kaynaklı.vücudun ilaçlara fazla tepki vermesi. geriden gelen çok var ve önden gidenlerde çok.eşit değil ama sorun yok şimdilik dediler.aslında çok normal bir durum değil ama kafamı takmıycam kararlıyım.sloganımız belli : 1 tane ama kaliteli sloganımla durmak yok yola devam

benim eşimde inmemiş testis nedeni 1,5 yıl tedavi gördük testojel krem çinko ve selenyum tablet fsh:37.5 dan 6.00 ya indi doktor m tese ye tamam yapalım dedi ama olmadı işte moralımde çok bozuldu ailelerde üstüne tüy dikti bu gün tese sonrası ilk kez hormon sonuçlarımız çıkacak bakalım durum ne benden 10 yumurta toplandı ve çöpe gitti hepsi bebek mağzalarını geziyorum acaba bir gün bizde burdan alış veriş yapabilecek miyiz düşünüyorum sanki o mağazalarda bebeğimin kokusunu duyuyorum
ALLAHIM BU MUBAREK GÜNDE HERKESİN GÖNLÜNÜN MURADINI NASIP ET

benim eşimde inmemiş testis nedeni 1,5 yıl tedavi gördük testojel krem çinko ve selenyum tablet fsh:37.5 dan 6.00 ya indi doktor m tese ye tamam yapalım dedi ama olmadı işte moralımde çok bozuldu ailelerde üstüne tüy dikti bu gün tese sonrası ilk kez hormon sonuçlarımız çıkacak bakalım durum ne benden 10 yumurta toplandı ve çöpe gitti hepsi bebek mağzalarını geziyorum acaba bir gün bizde burdan alış veriş yapabilecek miyiz düşünüyorum sanki o mağazalarda bebeğimin kokusunu duyuyorum
ALLAHIM BU MUBAREK GÜNDE HERKESİN GÖNLÜNÜN MURADINI NASIP ET

Afiyet olsun tatlımmmm
evt cnm pko lu olunca yumoş çok oluyomuşşş
benimde ilk de doktor öle demişti vücudun ilaça çabuk tepki veriyoo benimde yumoşlar çokmuşş...
yok tatlım yaa kafana tokdan başka bişey takmaaaaaaaaa derimmmmmmmmm

onca tedaviden işe yarar bir yumoş çıkmayacaksa hayırlısı değilmiş demek düşer.inan kafamı bunlarla meşgul etmiyorum.huzurla geçirmek istiyorum.irdelemeden sorgulamadan.

hocaya sordum bazıları iğne kullanıyormuş dedim elmayla armutu karıştırmayın dedi koskoca prof heralde bu işleri bizden iyi biliyordur dedim bekliyorum. ama eşimi ikna edip kaan hocaya gttmeyi istiyorum ama eşin askeri personel olduğu için başka hastanerde tedavi olmamız sorun oluyo bu yüzden karasız kalıyoruz

onca tedaviden işe yarar bir yumoş çıkmayacaksa hayırlısı değilmiş demek düşer.inan kafamı bunlarla meşgul etmiyorum.huzurla geçirmek istiyorum.irdelemeden sorgulamadan.

Aynen tatlım bunu becerebiliyosan ne mutlu sana takma hiç bişeyii kafanaa

günaydınnnnnnnnnn bitanemmmmmmmm
gözün aydın bak herşey yolunda gidiyor
negüzel bi sürü yumoşun toplanacak içlerinden de kaliteli olanlar ayrılacak
tatlım zaten her yumoşun aynı gelişimi göstermesi mümkün mü ??
herkeste toplanan yumoşlar arasında kullanılamayanlar çıkıyor...
o yüzden kafanı bulandırma sen okadar yumoşun için kaliteli olanlarda fazla fazla bulunacaktır
senden hergün böyle güzel haberler alalım tatlım
buarada beslenmene dikkat et canım kahvaltını yapmışsın afiyet olsun sana

kaan hoca bulunursa dondururuz diye beni tedaviye almadı , çıkmazsa boşuna sizi hazırlmaış oluruz demişti dediği gb deoldu , bizde sperm çıkmadığını öğrendiğimizde mahvolmuştuk ankardan tranbzona gelinceye kadar ağlamıştık sonra ki 15 günde aynı tabi üzülmemek elde değil daha sonra çok araştırdım ilkinde bulunmayıp sonrakilerd bulunan çok örnekler var o yüzden moralini yüksek tut insan belli bir zamandan sonra alışıyor, bende arkadaşlarımın çocuklarına bişeyler alırken gözlerim doluyo Allahım birdünde kendi çocuklarımıza almayı nasşp et diyorum , dünde en yakın arkadaşımın gebeliğini öğrendim hemde çok alakasız birinden düştüğüm durumu düşün elim ayağım titremey başladı eve geldim ağlamaktan gözlerim şişti, hem başkasından öğrenmek koydu , hemde duygulandım , aman neyse canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız bu gün , testesteron değeri neydi eşinin ?

günaydın canlar
hepinize hayırlı cumalar...
rabbim bu mübarek günde gönlününden geçen her dileği gerçekleştirsin inş
hepimize güzel haberler verip almak dileğiyle

günaydın canım hayırlı cumalar
amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn.

Aynen tatlım bunu becerebiliyosan ne mutlu sana takma hiç bişeyii kafanaa

canım,kendimi tanıyorum.düşündükçe kafam karışacak ve etrafımdakileri huzursuz edicem.kalplerini kırıcam.en kötüsü sonrada pişman olucam.herşey olacağına varıyor ve engelleyemiyorsun zaten. taksam ne olacak tedavinin şekli yönümü değişecek. elimden geleni yapıyorum olacağı varsa nasibimse her şartta olur. şimdiden beni örnek al.opu,transfer ve test günü yaklaştıkça heyecanlanmak serbest sadece. başkasına yer yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…