kaan hoca bulunursa dondururuz diye beni tedaviye almadı , çıkmazsa boşuna sizi hazırlmaış oluruz demişti dediği gb deoldu , bizde sperm çıkmadığını öğrendiğimizde mahvolmuştuk ankardan tranbzona gelinceye kadar ağlamıştık sonra ki 15 günde aynı tabi üzülmemek elde değil daha sonra çok araştırdım ilkinde bulunmayıp sonrakilerd bulunan çok örnekler var o yüzden moralini yüksek tut insan belli bir zamandan sonra alışıyor, bende arkadaşlarımın çocuklarına bişeyler alırken gözlerim doluyo Allahım birdünde kendi çocuklarımıza almayı nasşp et diyorum , dünde en yakın arkadaşımın gebeliğini öğrendim hemde çok alakasız birinden düştüğüm durumu düşün elim ayağım titremey başladı eve geldim ağlamaktan gözlerim şişti, hem başkasından öğrenmek koydu , hemde duygulandım , aman neyse canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız bu gün , testesteron değeri neydi eşinin ?
canlar temizliğim bu sabah itibari ile bitmiş bulunmakta
Geriye kırmızıları beklemekten başka bişey kalmadı
Bende inş haırlısıyla tedavisine başlayıp yüzü gülenlerden olurrum
Sizler nasılsınız bugün kızlar ??
günaydın canım hayırlı cumalar
amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn.
gözünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
güle güle kirletttttttttt
hadi sıra kırmızılardaaaaaaaaaaaaaaa
Kızlar ben çıkıyorum biraz ortalığı toplayayım sonrada
kuran okucam hepimiz içinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
rabbim kabul etsinnnnnnnn inşllh
canım,kendimi tanıyorum.düşündükçe kafam karışacak ve etrafımdakileri huzursuz edicem.kalplerini kırıcam.en kötüsü sonrada pişman olucam.herşey olacağına varıyor ve engelleyemiyorsun zaten. taksam ne olacak tedavinin şekli yönümü değişecek. elimden geleni yapıyorum olacağı varsa nasibimse her şartta olur. şimdiden beni örnek al.opu,transfer ve test günü yaklaştıkça heyecanlanmak serbest sadece.başkasına yer yok
günaydınnnnnnnnnn bitanemmmmmmmm
gözün aydın bak herşey yolunda gidiyor
negüzel bi sürü yumoşun toplanacak içlerinden de kaliteli olanlar ayrılacak
tatlım zaten her yumoşun aynı gelişimi göstermesi mümkün mü ??
herkeste toplanan yumoşlar arasında kullanılamayanlar çıkıyor...
o yüzden kafanı bulandırma sen okadar yumoşun için kaliteli olanlarda fazla fazla bulunacaktır
senden hergün böyle güzel haberler alalım tatlım
buarada beslenmene dikkat et canım kahvaltını yapmışsın afiyet olsun sana
geriye kırmızıları beklemekten başka bişey kalmadı
bende inş haırlısıyla tedavisine başlayıp yüzü gülenlerden olurrum
sizler nasılsınız bugün kızlar ??
TATLIMYAZINI SEN YAZMADAN ÖNCE CEVAPLAMIŞIM O NE YAAAAAAAAA
PC KAFAYIMI YEDİ NEEEEEEEEEEE HAHAHAAAAAAAAAAA
yok tatlım forumun yine bakıma ihtiyacı var...
Sürekli böyle oluyor sen daha önce denk gelmedin galiba...
Pcnde değil sorun yani
geriye kırmızıları beklemekten başka bişey kalmadı
bende inş haırlısıyla tedavisine başlayıp yüzü gülenlerden olurrum
sizler nasılsınız bugün kızlar ??
total testesteron 6.46 serbest testesteren 29.42 ameliyat öncesi değerleri
canım korkudan gelir gelmez size haber verdim.ceza almayayım diye.öyle acele yazmışım ki okuyamadım sonradan.
canım,inan sadece huzur yaşıyorum.bu noktada olabildiğim için şükrediyorum.gerisi rabbimin takdiri.çok bişey yiyemesemde aç kalmıyorum tatlım.
temizlik bitmiş.sağlık ,huzur ve bebişlerle kirlensin inşallah. baştan beri önce t6emizliğin bitecek sonra kırmızılar gelecek diye şartlandık ya sanki bugün o da gelecek gibi heyecan yaptım.seni çok bekletmez inş.yoksa ona çok
sende her gün güzel haberler verceksin tatlım.aynı aşamaları Allahın izni ile güzel güzel geçireceksin
heeeeeeeeee:44:yoksa dedim benim pc gitmesin ben ne yaparım o zamannnnn
yok hiç denk gelmedim evet gene bakım yapılmalı
Güle güle kirlett cnmmmmm evini
bakalımm kırmızlarrr ne zaman teşrif ediceklerrrrrrrr
inş. cnm sendee mutlu bi şekildee bebişinle dönersinnnnnn misss gibi yaptığınn evineeeeeeeeee
saol tatlım nasılsın görüşmeyeli
bu değerler normal mı sence alev99
seninle dertleşmek güzeldi en yakın zamanda evladını kucağına alırsın işallah kaan hocayla tedavini arada yazarsan bizde bilgileniriz bu yeni değerler den sonra ne karar vericek bakalım
iyiyim canım nolsun işte aynı
sen de temizliğini bitirmişsin hadi gözün aydın güle güle kirlet evini canım
allah iyilik versin canım...
saol canım bitti şükür geriye hayırlısıyla tedaviye başlamak kaldı
valla arkadaşım m tese çok kolay bir ameliyat değil doktorlara sorsan çok kolay derler ama benim eşim çok geç iyileşti mayıs başı ameliyat olduk hala arada ağrı yapıyor sıcaktan terleme yapınca yakıyo terler o bölgeyi fazla yol yürüyemiyo ameliyattan sonra 4 gün kapalı 3 gün açık pansumanı var antibiyotik ağrı kesici kullanıyor bence iyi düşünün tese sonrası 20 gün izin veriyor doktor işe gitmiyor bizim sonuç olumsuz çıkınca bir yerlere gideriz diyoduk nerde bakkala bile gidemedi araba kullanamadı pansumana bile gidemedik ben evde yaptım anlayacağın zor bir ameliyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?