Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Iyi yapmissin canim. Okudum geldim baya birikmismis Sen neler yaptin canim temizlik bitti mi ???

ben mutfağı bitirdim sayılır canım yarın kahvaltıdan önce hallederim kalan ufak tefek işleri...
1 haftada yavaş yavaş heryeri istediğim gibi temizledim keyfim yerinde
sonrada kırmızılaı beklemeye başlarım artık...

negüzel canım herkes birbirine destek olmak için biyerlerde...
rabbim birbirinizden ayırmasın sizi
tatlım sen enişteyi yola getirdin valla helal olsun sana
fazlasına gerek yok tabi tatlım bukadarı yeterde artar bile...
ben kendim yapıcam iğnelerimi ama sırf bizimkini denemek için soruyrum hayatta yapamam ben diyor
garibim çok çekti yaaa görmeye bile tahammülü yok heralde
canın yanar ben yapamam sen yap diyor...
aşkım ben şaka yaptım senin için rahat olsun ben yapaım dedim...
o gün bi gelse herşeyin güzel olacağına inancım sonsuz

Canim gözün aydin olsun. Artik mis gibi otur bebislerini bekle valla seninkiyle flzask in tedavilerini dört gözle bekliyorum ve cok heycanlaniyorum

saol bitanemmmmmmmm inş bebişlerimle (bianda çoğul yazdım) dönücem tertemiz evime
ve yeni bi hayat başlıyacak bizim için
bizde senin sıran gelince böyle heyecanlanacaz canım benim
rabbim seninde yüzünü güldürsün inş

Son düzenleme:

Evet canim normalde cogu yazismalarda dikkat ediyorum hep bebegim diyosun ama bebislerim yazdin belki de ikizlerin olacak (insallahhhhhh) Allah gönlüne göre versin bitanem.
Ahh ben o günleri görebilecek miyim acaba?? Ya ben hamile kalmasamda olur yeter ki kocamda cikis olsun da o kendine gelsin cok istiyorum bunu cani gönülden... Amin canim bizim derdimizde ki herkese Allahim yardim etsin..

Son düzenleme:
Kızlarr ben çıkıyorumm uykuu bastırdıı iyicee güzelce uyurum inşşş
iyi gecelerrrrrr

aminnnnnnnnnn inş tatlım valla zevkle yapaım ben her işi
canım sen en iyisini yapıyorsun tabi sana destek olması çok güzel...
o aşamaları beraber geçiyor olmanız süper...
evet canım yumoşlar geliştikçe kasıklarda baskı oluyormuş...
dimi yani rahim filmini çektirene o ğneler vız gelir
canım benimmmmmmmm allah razı olsunnnnnnnn inş içinden geçtiği gibi zor günler geride kalıp bebişlerimizle hayatımıza devam ederiz
tamam tatlım sen uyumaya çalış gerçi burda bile ben 2 gecedir uyuyamıyorum...
orası daha sıcak ama inş uyursun güzelce allah rahatlık versin iyi geceler bitanem

eskiden hep ikizlerim bebişlerim derdim ama artık hep hayırlısını diliyorum...
ama şimdi bi anda öyle yazdım belirtmek istedim...
rabbim sağlıklı sıhatli maddi manevi rahatça bakabileceğim kadar bebiş nasip etsin inş
canım rabbim o güzel gönlünün mükafatını bebişlerinle verir inş

Kızlarr ben çıkıyorumm uykuu bastırdıı iyicee güzelce uyurum inşşş
iyi gecelerrrrrr

Iyi geceler canim. Ben aniden cikmak zorunda kaldim esim transfer varmi diye gscimbom sayfasina bakicakti. Sanki bizi onlar doyuruyor

En dogrusu canim Allahim hayirlisini versin. Amin canim insallah sen nelerden geldin gectin bakarsin kac tane olursa olsun saglikli sihhatli olsunlar da
Saol bitanem güzel dilegin icin... Ayrica iyi geceler canim.

Günaydın arkadaşlarrrrrr

Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin.inşALLAH

Hayırlı cumalar arkadaşlarrr

ALLAHIM TUBA AĞACININ GÖLGESİNDE KEVSER HAVUZUNUN BAŞINDA EFENDİMİZ HZ MUHAMMED (S.AV)İLE MUHABET ETMEYİ NASİP EYLE AMİNNNNNNNNNNNNN hayırlı cumalar

günaydın bu mubarek cuma günü müminlerin bayramı hepinizin bayramı hayırlı olsun bu cuma şaban ayının son cuması
inş haftaya ramazan ayına başlaıyoruz rabbim bu güzel günler hürmetine hz MUHAMMED (SAV)hürmetine hayırlısı ile tedaviye başlayan hamile olan ve tedaviye ilerde başlyacak ve
çocuk isteyen herkese hayırlı evlatlar versin kimse çocuk hasreti çekmesin amin amin amin
cumanız mubarek olsun canlarım

Hayırlı cumalar
Rabbim bu mübarek günün hürmetine bizlere ve isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

tünaydın canlarımmmmmmmmm
eşimi spora gönderdim geldimmmmmmmmmmmm
bugun cumadan sonra kaynanama gidicem
sizlerr nasılsınız allhım hepppp mutlu huzurlu bi ömür nasip etsin hepimizeeeeee
aaaaa tabii kiiiiiiiiideeeeeeeee olsunnnnnnnnaminnnnnnnn

Son düzenleme:
herkese günaydın.hayırlı ve dualarımızın kabul olduğu bir gün olsun inşalah.sabah kontrole gittim.doktorum yokmuş başka bir doktor muayene etti.yumoşların bazılarının önden gittiğini opu günü çok yumurtam olabileceğini ama azını kulklanacağımızı söyledi.şimdilik güzel sorun yok dedi.ben kalkiteli 1 tane olsun yeter sloganımla ayrıldım bugünde oradan

ne güzel tatlımmmmmmmmmmm
bak sen bi tane kaliteli beklerken yaradan sana ne kadar kaliteli nasip ediyooo
tedavinin sonuna kadar hep böyle güzel haberler al cnm
çok olması avantaj yumurtanın zaten hangisi daha kaliteli ise onu kulllanırlar
hadi inşllh seninde halayını çekerizzzzz güzelimmmmmmmmmmmmm

valla arkadaşım m tese çok kolay bir ameliyat değil doktorlara sorsan çok kolay derler ama benim eşim çok geç iyileşti mayıs başı ameliyat olduk hala arada ağrı yapıyor sıcaktan terleme yapınca yakıyo terler o bölgeyi fazla yol yürüyemiyo ameliyattan sonra 4 gün kapalı 3 gün açık pansumanı var antibiyotik ağrı kesici kullanıyor bence iyi düşünün tese sonrası 20 gün izin veriyor doktor işe gitmiyor bizim sonuç olumsuz çıkınca bir yerlere gideriz diyoduk nerde bakkala bile gidemedi araba kullanamadı pansumana bile gidemedik ben evde yaptım anlayacağın zor bir ameliyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…