Iyi yapmissin canim. Okudum geldim baya birikmismisSen neler yaptin canim temizlik bitti mi ???
canım,ablam eşinin ailesinin yanında.annem eşim ve ben bu ablamda.babamı yalnız bırakmak istemeyen diğer ablam bebişini kaptığı gibi annemlerde. tekerleme gibi oldu .ay bir tedaviye geldik herkes düzenini bizim için bozdubizi emanet gören komşular ve teyze kızlarım her an burda.kuzenlere yakında kovucam sizi diyorum.
canım çok kötü başladı ama iyice silkeleyip kendine getirmeye çalıştım.kıvamı tuttu sanırım.çok şükür oldukça düşünceli ve ilgili olmaya gayret ediyor.fazlasını istemiyorum üzertinde eğreti durur.
amin canım inşallah sağlıklı ve kaliteli olur.
vayyy arkadaşımm yenmişşşşşştebriklerrrrrrr
sağoll bebeğimm bende biraz önce içtimmmmmmm
afiyet olsunn sana
ben mutfağı bitirdim sayılır canım yarın kahvaltıdan önce hallederim kalan ufak tefek işleri...
1 haftada yavaş yavaş heryeri istediğim gibi temizledim keyfim yerinde
sonrada kırmızılaı beklemeye başlarım artık...[/QU
Canim gözün aydin olsun. Artik mis gibi otur bebislerini bekle valla seninkiyle flzask in tedavilerini dört gözle bekliyorum ve cok heycanlaniyorum
Canim gözün aydin olsun. Artik mis gibi otur bebislerini bekle valla seninkiyle flzask in tedavilerini dört gözle bekliyorum ve cok heycanlaniyorum
saol bitanemmmmmmmm inş bebişlerimle (bianda çoğul yazdım) dönücem tertemiz evime
ve yeni bi hayat başlıyacak bizim için
bizde senin sıran gelince böyle heyecanlanacaz canım benim
rabbim seninde yüzünü güldürsün inş
canım Allah kolaylık versin her yaz bu sıcağı nasıl çekiyorsunuz.polar battaniye ile uyuyorduk gelmeden önce. ne gece uykusu var ne gündüz .yarasayı geçtik.
ben mutfağı bitirdim sayılır canım yarın kahvaltıdan önce hallederim kalan ufak tefek işleri...
1 haftada yavaş yavaş heryeri istediğim gibi temizledim keyfim yerinde
sonrada kırmızılaı beklemeye başlarım artık...
bundan sonraki temizliğini bebişler her yeri kirlettiği için, yatak yorgan çiş dolduğu için yapmak zorunda kal inşallah
iyi günlerde sağlıkla kirletin canım benim.
negüzel canım herkes birbirine destek olmak için biyerlerde...
rabbim birbirinizden ayırmasın sizi
tatlım sen enişteyi yola getirdin valla helal olsun sana
fazlasına gerek yok tabi tatlım bukadarı yeterde artar bile...
ben kendim yapıcam iğnelerimi ama sırf bizimkini denemek için soruyrum hayatta yapamam ben diyor
garibim çok çekti yaaa görmeye bile tahammülü yok heralde
canın yanar ben yapamam sen yap diyor...
aşkım ben şaka yaptım senin için rahat olsun ben yapaım dedim...
o gün bi gelse herşeyin güzel olacağına inancım sonsuz
canım amin Allah razı olsun herkes destek.sevdiklerimizin acılarını göstermesin Allah. yola gelmedi ama törpülendi canım.canım ben kendim yaparım ama sürece dahil olsun istiyorum.inan hiç acımıyor ve hiç morarma olmadı. 2 gündür eğilmekte zorlanıyorum karnımda baskı oluyor kasıklarım sızlıyor o kadar. Yumoşlar geliştiği içindir o da.iğne demeye utanır insan saç telinden ince.sen dayanıklısın rahim filminden sonra bu iğne vızzzz gelir sana enişte canının yanmasını istemiyor iğneni yapamasada en iyi şekilde bakacaktır sana.Allah o zor günleri unutturacak evinizi şenlendirecek evlatlar versin size.sende en güzel şekilde geçireceksin canım arkadaşım.
ben sabah 8 30 da hastanede olucam.biraz uyumayı deneyeyim.başaramazsam gelir sizi bulurum.herkese Allah rahatlık versin. yarın güzel haberler duymak ve vermek dileği ile
Kızlarr ben çıkıyorumm uykuu bastırdıı iyicee güzelce uyurum inşşş
iyi gecelerrrrrr
bundan sonraki temizliğini bebişler her yeri kirlettiği için, yatak yorgan çiş dolduğu için yapmak zorunda kal inşallah
iyi günlerde sağlıkla kirletin canım benim.
canım amin Allah razı olsun herkes destek.sevdiklerimizin acılarını göstermesin Allah. yola gelmedi ama törpülendi canım.canım ben kendim yaparım ama sürece dahil olsun istiyorum.inan hiç acımıyor ve hiç morarma olmadı. 2 gündür eğilmekte zorlanıyorum karnımda baskı oluyor kasıklarım sızlıyor o kadar. Yumoşlar geliştiği içindir o da.iğne demeye utanır insan saç telinden ince.sen dayanıklısın rahim filminden sonra bu iğne vızzzz gelir sana enişte canının yanmasını istemiyor iğneni yapamasada en iyi şekilde bakacaktır sana.Allah o zor günleri unutturacak evinizi şenlendirecek evlatlar versin size.sende en güzel şekilde geçireceksin canım arkadaşım.
ben sabah 8 30 da hastanede olucam.biraz uyumayı deneyeyim.başaramazsam gelir sizi bulurum.herkese Allah rahatlık versin. yarın güzel haberler duymak ve vermek dileği ile
Evet canim normalde cogu yazismalarda dikkat ediyorum hep bebegim diyosun ama bebislerim yazdin belki de ikizlerin olacak (insallahhhhhh) Allah gönlüne göre versin bitanem.
Ahh ben o günleri görebilecek miyim acaba?? Ya ben hamile kalmasamda olur yeter ki kocamda cikis olsun da o kendine gelsin cok istiyorum bunu cani gönülden... Amin canim bizim derdimizde ki herkese Allahim yardim etsin..
Kızlarr ben çıkıyorumm uykuu bastırdıı iyicee güzelce uyurum inşşş
iyi gecelerrrrrr
eskiden hep ikizlerim bebişlerim derdim ama artık hep hayırlısını diliyorum...
ama şimdi bi anda öyle yazdım belirtmek istedim...
rabbim sağlıklı sıhatli maddi manevi rahatça bakabileceğim kadar bebiş nasip etsin inş
canım rabbim o güzel gönlünün mükafatını bebişlerinle verir inş
herkese günaydın.hayırlı ve dualarımızın kabul olduğu bir gün olsun inşalah.sabah kontrole gittim.doktorum yokmuş başka bir doktor muayene etti.yumoşların bazılarının önden gittiğini opu günü çok yumurtam olabileceğini ama azını kulklanacağımızı söyledi.şimdilik güzel sorun yok dedi.ben kalkiteli 1 tane olsun yeter sloganımla ayrıldım bugünde oradan
Nasılsınız? 2 gündür bakamadım yinebaya muhabbet olmuş. kaan beyle mesajlaşıyoruz bayram önü 16 ağustosa tese tarihi verdi acaba yaptırsak mı yoksa bayramdan sonraya mı bırakmalıyız .ameliyat sonrası nasıl oluyor bilgi verir misiniz*Çünkü ailelerimiz filan bilmiyor bu durumda nasıl yanlarına gideceğiz problem çıkar mı?kaan bey nerde ve nasıl m.tese yapıyor yaptıran varsa lütfen merakımı gidersin .hepinizi öpüyorum ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?