- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
10. veya 11. gün yaparsın canım.
benim normalde bugün adet günüm. 2-3 gündür belim ağrıyor. korkuyoum birşey olacak diye sonra geçiyor.
ablamdada aynı olmuş, hatta bazı hamileler 9 ay boyunca adet zamanlarında bu ağrıyı çekiyormuş canım..
progestan ve coraspirine devam ediyorumdevam ediyorum canım. daha 8 tane iğnem var. artık yürürken bile acıyor.
iğneyi yaparken canım yanmıyor, öyle ilaçta yakmıyor ama bir süre sonra kalçam ağrımaya başlıyor.
biraz adet olacakmış gibi belim ağrıyor. arada karnımın alt tarafında kramp gibi küçük batmalar oluyor. hemen geçiyor ama.
miğde bulantısı falan başlamadı daha. uslu benim bebeğim :)
maşallah ne çabul geçmiş 3 ay, sanki daha dün hamileyim diye yazdın gibi geliyor. biz ne çok vakite geçrimişiz topikte :)
allahım 9. ayıda doldurup bebişini kucağına almayı nasip etsin. yakında cinsiyette belli olur. göbeğin çıktı mı?
benim normalde bugün adet günüm. 2-3 gündür belim ağrıyor. korkuyoum birşey olacak diye sonra geçiyor.
ablamdada aynı olmuş, hatta bazı hamileler 9 ay boyunca adet zamanlarında bu ağrıyı çekiyormuş canım..
progestan ve coraspirine devam ediyorumdevam ediyorum canım. daha 8 tane iğnem var. artık yürürken bile acıyor.
iğneyi yaparken canım yanmıyor, öyle ilaçta yakmıyor ama bir süre sonra kalçam ağrımaya başlıyor.
biraz adet olacakmış gibi belim ağrıyor. arada karnımın alt tarafında kramp gibi küçük batmalar oluyor. hemen geçiyor ama.
maşallah ne çabul geçmiş 3 ay, sanki daha dün hamileyim diye yazdın gibi geliyor. biz ne çok vakite geçrimişiz topikte :)
allahım 9. ayıda doldurup bebişini kucağına almayı nasip etsin. yakında cinsiyette belli olur. göbeğin çıktı mı?
Yaaa ins ondandir cnm bnm ..esim habire internetten yazı okuyor bak sunun aynı senin gibiymiş hamile çıkmış diyor..amacına o adet agrisi girdiği an olumlu düşünemiyorsun korkuyorsunama iki gun aynı şey ölü gecti ya biraz sakinlestim ..ilk transferime göre okdr ölümlünün ve sakinim anlatamam esim diyor sen testmi yaptın gizlice bana söyletmiyorsun dior ..çünkü ısrar ediyor kan testi yapalım diye ben istemiyorum :) Rabbim biliyor icimi değişik bı sekilde rahatım huzurluyum sadece adet agrim olduğu anda moralim bozuluyor biraz okdr:)
Cnm senin embriyolar nezaman çözülecek bahar öyle demişti sanırım dondurulmuslarla deniycektin demi
Bahar cnm yarın opun varmış ben Perşembe sanıyordum :) hadi yumoslari verdi doktora bebislerini hazir hale getirsinler:)
evet ama dondurulmuşla deneyeceğim ama embriyolar değil tek embriyo var yarın inşallah çözülecek anasıyla İzmire gelecek :)
Aaa yarın transferin olacakmi cnm hadi gözün Aydın ins olacak busefer ins hepimiz hamis haberi verçez:)evet ama dondurulmuşla deneyeceğim ama embriyolar değil tek embriyo var yarın inşallah çözülecek anasıyla İzmire gelecek :)
perşembe benimki cnm baharımla aynı gün olamadık
bende göbekten kalçaya transfer olacağım perşembeyeah cnm 8 günde hızlıca geçer fındığın ulu ve akıllıymış maşallah hamileliğine aynı drla mı devam ediyorsun
İNs cnm bnmmm ins..bilmiyorum cok şey var belirti diyeceğim hatta esim bile farkettigi..kendimi kaptırmak istemiyorum az kaldınız sonucu öğrenmeye...Rabbim hepimize ins hamileyimmm demeyi nasip eder:)
İlk tedavimde hamile olsam benimde 3 aylık olacaktı ama kısmet olmadı ins şimdi olur:)
Dikat et kendine Rabb'ime emant bebisin ins bsy olmaz Rabbim korur o meleği
evet kısmet değilmiş.üzülme şimdiki yaşadıkların aynı benim yaşadıklarım gibi bende hergün ağrıdan adet oluyorum sanıyordum.sonradan öğrendimki o bebeğin yerleşme ağrılarıymış.inşallah bu sefer olacak.
Yaa benziyormu belirtilerimiz ins bu sefer olmuştur okdr cok kisi bekiyorki benden herkes kimseyi üzmek istemiyorum
cnm transferin mi var yarın inşallah bebişin 9 ay göbişinde sonra da yanında olsun
Aaa yarın transferin olacakmi cnm hadi gözün Aydın ins olacak busefer ins hepimiz hamis haberi verçez:)
sağol canım inşallah Allah hepimize nasip eder.
ona karar veremedim, ilk kontrole yine süleyman beye giderim. başaksı zarar verirmiş gibi geliyor. birde iğnelere davam edip etmeyeceğime o karar versin.
daha sonra eve yakın bir yer bulup orada devam ederim.
hayırlı olsun hamileymişsin darısı bizlerin başına olsun. :)
Evt cnm bnm bugun 8. Gunum oldu bile:)canım transferin oldu mu?
canım yaa maşallah gözün aydın ne mutlu olmuşsundur sen dearkadaslar hepinize merhaba.bugun bebegimi gordum ultrasonda kalp sesini de dinletti doktorum hersey normalmis allaha sukurler olsun.rabbim sizlere ve isteyen herkese nasip etsin insallah.
hımm tamam canım anladımcnm arkadaşımız bağış olarak istiyor tüp bebek masrafları çok yordu sana lazım olabilir onlar ikinci tedavinde
Evt cnm bnm bugun 8. Gunum oldu bile:)
Sen bayramdan sonra başlıycaktin demi tedaviye :)
Gözünaydın darısı transferine ve hamileliğine inşallah
5 tane döllenmiş mercimeğiniz var ha çok sevindim
Inşallah 1 ay sonra göbüşünde yer bulurlar ve kızlar ikizlere hamişimde dersin cnm
çok sevindim bizlere yeniden umut oldun
inşlh bizlerde o aşamalara gelebiliriz amin....
oh harika.Çok güzel haberler bunlar.Şimdi nasıl hissediyorsun kendini kuş gibi hafifi ve özgüüüüüürrr
canim gozunuzaydin hayirli olsun cok sevindim ins hamile haberinide alicaz yakinda
senın ıçın çok sevındım canım ınş. hamılelık haberınıde alırız dualarım senınle
İki tane kondu cnm tek far bu sefer 5. Güne kdr bekletildi embriyolar bide benim istediğim doktor yaptı transferimi onun icin icim biraz daha rahat:) tabi hersey bahane nasip olacak olsa hiç bisuru bahane bile olmaz suanda ezan okunuyor Rabbim hiç birimizin emeklerini bosa çıkarmasın ins..sanada az kalmış Ramazan ve bayramı geçirdikten sonra tymak daha mantıklı :)canım yaa maşallah gözün aydın ne mutlu olmuşsundur sen de
Allahım kucağınıza da almayı nasip eder inşallah.
hımm tamam canım anladım
evet canım ya lazım olabilir bilsem olmayacağını hemen verirdim ama
inşallah arkadaşın temin edebilir biyerlerden.
hadi yaa maşallah canım haberim yoktu benim
az kalmış hadi sonucu almaya
inşallah bu sefer tutunur bebişin
1 tane mi embriyo transfer edildi canım
evet canım kısmetse bayramdan sonra başlıcaz inşallah.
Oooooo ser haber cnm bnm olsun yarın götür oruçlu olunca Zor bilirm ama Rabb'imde bu emeklerinizi bosa çıkarmayacak ins:)Selam kızlar ben pek giremiyordum topiğe misafirlerim şimdi gittiler bende kendimi topikte buldumkızlar eşim bugün tekrar hastaneye gitti malum geçen gün randevusuna gidememişti.doktor bugün ultrasonla bakmış ve sonuç olarak size daha önce %25 sperm bulunur demiştim ama şimdi durum değişti %70 sperm bulma ihtimalimiz var demiş yalnız eşimin y mikrodelesyon sonucunu bulamamışlar dosyasında yaptırın demişler bende yaptırmıştık evde raporun var dedim gitmiş hastanede laboranta rica etmiş bana çıktı verin diye olmaz demişler yarın ben oruçlu halimle o kadar yolu gidip tekrar dosyamıza konulması için raporu götürücem bu yolda çok uğraş veriyoruz rabbim inşallah sonucunu hayırlı eder benden haberler bu kadar canlarım sizler nasılsınız
Minik gelin canım benimde bugün 8. Günüm sen çok belirti olduğunu yazmışsın acaba neler var bende dün bi ara adet olacağım sandım karnıma belime agri girdi sonra geçti. Başka belirtim yok arada belime ağrı giriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?