kızlar eşi azo olup prengil ve ya ovitrella kullanıp sperm çıkışı sağlayan oldumu aranızda kaan hocanın bize önerdiği tedavi şekli bu oldu ama ben hala karar veremedim bi yardım ederseniz
offfff o kadar bunaldım ki çıldırıcam sanki
kızlar hipogonazim nedir sebebi bilinmeyenmi ama bizim sebeb belli inmemiş testis bu da hormon değerlerini bozmuş ve testis işlevini yerine getiremiyor sperm üretmiyor kaan hoca değerleri normal seviyelere getirirsek sperm çıkışı bile sağlarız dedi prengil ve ya ovitrella kullanan oldu mu şimdi bunu öğrenmek istiyorum
tedavi olanların listesi vardı ya listeyi güncelleyip yayınlar mısınız beni de ekler misiniz
s.a. arkadaşlar...uzun bi süre sonra kulübe girebildim...annemlerin yazlık evlerindeydik dün evimize geldik... çok şükür biz iyiyiz şimdilik, zor bi hamilelik geçiyorum biliyorsunuz sona doğru yaklaşıyoruz inşallah...Rabbime çok şükür bugünlere gelebildik... sizlerde iyisinizdir inşallah... yeni hamişlerimiz var maşallah darısı tüm arkadaşlarımıza inşallah...sizleri çok öpüyorum A. em. olun. dualarınızda unutmayın...
kızlar dün eşimi kontrole götürmüştümm dönüşte bindiğimiz otobüsten inerken ben inmeden eşim arkada yaktayken hızlı bir şekilde kalkıncaa otobüsten savruldum ve arkandan gelen otbüsün önüne düştüm toparlandım kalktım bir sorunum yoktu eve geldik şöför haknda şikayette bulundum geceden ağrılarım vardı boyun ve başımda sabahtan dr gittim acile tetkikler yapıldı filimler çekildi bir sorun yokmuş boyun kasımda biraz sorun varmış ilaç aldımmm geldimmm
Selam cnm seni görmek ne güzelll.....
sona geldin gerçektenn zaman bize çabuk geçti ama gelde sana sorr zor zamanlarrrrrr geçirdinnnnn zor bi hamilelik ama az kaldıııı inş..
kavuşmana bebişlerineeeeee...sende allaha emanet ol
sağol canım arkadaşım benim içinde öyle sizlere kavuşmak güzel bir mutluluk...evet zor bi bir hamlelikti sürekli yatmaktan ziyade keybetme korkusu daha kötüydü, içimdeki minikleri düşününce yatmak çok zor gelmedi...inşallah sende bu tedavinde başaracaksın çifter çifter kucağına alacaksın canım sperm bulunmuşya gerisi gelecektir inşallah...Rabbim yardımcın olsun her zaman dualarımdasınız...
ayyy hayırlı olsun ebbeğin cnm ne güzel bişey annesiz bi bebeğe annelik yapmakarkadaşlar merhaba nasılsınız?
çok zaman oldu topiğe gelmedim. beni hatırlayanlar bilir eşimin durumunu neler yaptığımızı. nihayet muradımıza eriyoruz. mutluyuz,hemde çok mutluyuz. çocuk esirgeme kurumuna başvurmuştuk dün haber geldi 6 günlük yeni doğmuş bir bebek varmış ve o bebek artık bizim. Salı günü evimize getireceğiz. kelimeler dökemiyorum ama hep bunu istedik tedavi bile yapmadık önce bir yetim alalım anne baba olalım sonra Allah isterse kendi çocuğumuzda olur düşüncesiyle hep dua ettik. Allah niyetimizi gönlümüzü gördü ona göre verdi şükürler olsun. bebeğimiz eve gelsin biraz alışalım bizde tedavimize başlayacağız. Allah herkese gönlündekini nasip etsin. :)))))))))
mercan cnm aman kendine dikkat et bi tanem allh seni ve bebişini korusunbangicim önce seni tebrik edeyim.Allah tamamına erdirsin.sağlıcakla kucakla bebişini.sağolsun baharcım haber verdi.
flzask,canım aradığını geç fark ettim.uyumuşum bütün gün sonrada aramaya çekindim.akşam olmuştu müsait olmazsın belki diye düşündüm.sağol canım arkadaşım,ismini görünce bile mutlu oldum
kızlar umarım herkes iyidir.biz bebişimle biraz zor günler geçirdik.bayramın 3.günü hastanede yattım.doktor sürekli yatmamı istedi.düşük tehlikem varmış.sizlere kısacıkta olsa merhaba diyebilmek için can attım.evime bu akşam geldim annemlerdeydim.geçmişi okuyamadım inşallah herkesin keyfi yerindedir.
herdemk,sizi tebrik ediyorum.Allahım yüzünüzü güldürsün hep.eminim dünyalar tatlısı ve iyisi bir anne olacaksın.pekde küçükmüş yavrum. bizlerde ona hoşgeldin diyoruz.kocamannn ve en sevgi dolusundan öpüyoruz.lütfen bizler içinde öp miniğini.
aaaakızlar dün eşimi kontrole götürmüştümm dönüşte bindiğimiz otobüsten inerken ben inmeden eşim arkada yaktayken hızlı bir şekilde kalkıncaa otobüsten savruldum ve arkandan gelen otbüsün önüne düştüm toparlandım kalktım bir sorunum yoktu eve geldik şöför haknda şikayette bulundum geceden ağrılarım vardı boyun ve başımda sabahtan dr gittim acile tetkikler yapıldı filimler çekildi bir sorun yokmuş boyun kasımda biraz sorun varmış ilaç aldımmm geldimmm
EVET CANIM BİLİYORUM BENDE KATILDIM O TOPİĞE OLSUN DUADAN ZARAR GELMEZCanım şuan bi dua topiği varr bizdende bi kaç arkadaş varr ordaa ben katılamadımm ama ..
inşş cnm sen yap bakalımm katılıırız tabiiii
zaten senin içinde kaldı emirgannnnnnnnnnn cnm yaa
birgün kısmet olur inş. hep bereber gitmekkkkk
ne güzel bi rüya cnm biz baharlaa hep seninde bizimle olmanı istedik ama napalımm nasipp
olsun cnm bizimle olamasandaa hemen bizim arkamızdannnnn gelirsin inş..
inş cnm o spermcikler de çıkıcakkkkkk.......ben inanıyorummmm.
sende umutta mutluluk gözyaşları döküceksinnnnnnn.inş.
olayımda hamişş uyuyayımm bol bollllll
.
arkadaşlar merhaba nasılsınız?
çok zaman oldu topiğe gelmedim. Beni hatırlayanlar bilir eşimin durumunu neler yaptığımızı. Nihayet muradımıza eriyoruz. Mutluyuz,hemde çok mutluyuz. çocuk esirgeme kurumuna başvurmuştuk dün haber geldi 6 günlük yeni doğmuş bir bebek varmış ve o bebek artık bizim. Salı günü evimize getireceğiz. Kelimeler dökemiyorum ama hep bunu istedik tedavi bile yapmadık önce bir yetim alalım anne baba olalım sonra allah isterse kendi çocuğumuzda olur düşüncesiyle hep dua ettik. Allah niyetimizi gönlümüzü gördü ona göre verdi şükürler olsun. Bebeğimiz eve gelsin biraz alışalım bizde tedavimize başlayacağız. Allah herkese gönlündekini nasip etsin. :)))))))))
bangicim önce seni tebrik edeyim.Allah tamamına erdirsin.sağlıcakla kucakla bebişini.sağolsun baharcım haber verdi.
flzask,canım aradığını geç fark ettim.uyumuşum bütün gün sonrada aramaya çekindim.akşam olmuştu müsait olmazsın belki diye düşündüm.sağol canım arkadaşım,ismini görünce bile mutlu oldum
kızlar umarım herkes iyidir.biz bebişimle biraz zor günler geçirdik.bayramın 3.günü hastanede yattım.doktor sürekli yatmamı istedi.düşük tehlikem varmış.sizlere kısacıkta olsa merhaba diyebilmek için can attım.evime bu akşam geldim annemlerdeydim.geçmişi okuyamadım inşallah herkesin keyfi yerindedir.
herdemk,sizi tebrik ediyorum.Allahım yüzünüzü güldürsün hep.eminim dünyalar tatlısı ve iyisi bir anne olacaksın.pekde küçükmüş yavrum. bizlerde ona hoşgeldin diyoruz.kocamannn ve en sevgi dolusundan öpüyoruz.lütfen bizler içinde öp miniğini.
kızlar dün eşimi kontrole götürmüştümm dönüşte bindiğimiz otobüsten inerken ben inmeden eşim arkada yaktayken hızlı bir şekilde kalkıncaa otobüsten savruldum ve arkandan gelen otbüsün önüne düştüm toparlandım kalktım bir sorunum yoktu eve geldik şöför haknda şikayette bulundum geceden ağrılarım vardı boyun ve başımda sabahtan dr gittim acile tetkikler yapıldı filimler çekildi bir sorun yokmuş boyun kasımda biraz sorun varmış ilaç aldımmm geldimmm
s.a. arkadaşlar...uzun bi süre sonra kulübe girebildim...annemlerin yazlık evlerindeydik dün evimize geldik... çok şükür biz iyiyiz şimdilik, zor bi hamilelik geçiyorum biliyorsunuz sona doğru yaklaşıyoruz inşallah...Rabbime çok şükür bugünlere gelebildik... sizlerde iyisinizdir inşallah... yeni hamişlerimiz var maşallah darısı tüm arkadaşlarımıza inşallah...sizleri çok öpüyorum A. em. olun. dualarınızda unutmayın...
s.a. Arkadaşlar...uzun bi süre sonra kulübe girebildim...annemlerin yazlık evlerindeydik dün evimize geldik... çok şükür biz iyiyiz şimdilik, zor bi hamilelik geçiyorum biliyorsunuz sona doğru yaklaşıyoruz inşallah...rabbime çok şükür bugünlere gelebildik... Sizlerde iyisinizdir inşallah... Yeni hamişlerimiz var maşallah darısı tüm arkadaşlarımıza inşallah...sizleri çok öpüyorum a. Em. Olun. Dualarınızda unutmayın...
vck canım nasılsınnnnnnnn
iyiyim baharcığım sen nasılsın?artık pek gelmiyorsun topiğe yada denk gelemiyoruz
canım bayram öncesi ve sonrasında biraz uzak kaldım ama artık giriyorum denk gelemiyoruz
Iyiyim tatlım ne olsun gün sayıyorum işte
Sen neyaptın gittin mi arkadaşlarınla ziyarete
anladım ama yerin belli oluyor
Haklısın denk gelemiyoruz .sayılı günler çabuk geçermiş inşallah rabbim yüzünü güldürsün
Evet canım gittim ama nedense bazen evden çıkmak istemiyorum sabahtan beri çağırıyorlardı ama misafirim vardı gitmedim
misafirim gidince de uyumak istedim sonra gece uykum kaçar diye uymaktan vazgeçtim.açıkçası ne yapmak istediğimi bile bilmiyorum
tek istediğim bir an evvel tedaviye başlamak ve bebişimi kucağıma almak nedense bu duygu tüm benliğimi sarmış durumda inşallah boşa heveslenmiyorumdur
canım benimmmmmmmmmmm saol
Amin bitanem hepimizin yüzü güler inş
Canım anlıyorum seni hepimiz çoğu zaman aynı şeyleri hissediyoruz...
Kafamız dolu olduğu için başka şeylerle ilgilenmek istemiyoruz bazende tamamen kafamız dağılsın diye olmadık şeyler yapıyoruz
Ama allahın izniyle bu günlerde geçecek inş ve günlerimizi bebişlerimizle geçiricez
Canım sizde sperm bulunucak allahın izniyle bin kere dedim yine diyorum canı gönülden inanıyorum buna içime öyle doğuyor benimmmmmmmmm
Inan yanında olup mutluluğunu paylaşmayı çok isterdim...
Istanbulda olsaydım mutlaka gelirdim yanına m.tese gününüzde...
Ama burdanda dualarla yanında olucam canım sonrada başlıycaz halaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?