Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım haklısın tabi insan ister istemez olumsuz sonucuda aklına getiriyor...
sen iyi düşün iyi olsun allah hakkınızda hayırlısını versin inş
evet canım okudum hayrolsun inş arka arkaya hamiş oluruz
tatlım bu durumda başvuru yapamıyor ki transferden sonra dönünce başlayacak iş başvurularını yapmaya...
inş hayırlı bi iş kapısı açılırda rahatlarız allah yardımcımız olsun

vck benim en son yazdığım mesajı 2 kere beğenmeyi nasıl başardın
bu forum günden güne aşıyor kendini

aynen senin dediğin gibi yapıcam hep iyi düşünücem ve dua edicem inşallah rbbim benim ve tüm arkadaşlarımın yüzünü güldürsün
anladım canım haklısın inşallah hayırlı ve bereketli iş bulur bebişlerinizle güzel ve rahat bir hayat yaşarsınız siz bunu hakediyorsunuz

vck benim en son yazdığım mesajı 2 kere beğenmeyi nasıl başardın
Bu forum günden güne aşıyor kendini

2 kezmi beğenmişim bende o garip isimde ne diye bakıp duruyordum yoksa odamı benim
Ben aslında konu açmak istedim onunla uğraşıyordum ayarları falan bozmuşumdur
bu arada nasıl yeni konu açabilirim bilgin varmı dua topiği açmak istiyorumda

aminnnnnnnnnnnnnnn inş hepimiz içinde bundan sonra hep güzel gelişmler olur bitanem

canım iki vck yıda görünce şaşırdım
normalde beğen tuşuna çft tıklasan beğenin iptal olur senin iptal olmamış 2 tane olmuş
canım duatopiğini sadece hayatın içinden bölümüne açabiliyorsun...
yeni katıldığımız dua topiği var ya onun olduğu bölüme gel yukarıda yeni konu aç var oradan açarsın canım...
başka yere açarsan topiğin kapanır haberin olsun

Son düzenleme:
Bahar yine aynı oldu değilmi ben ne çok beğeniyorum seni gördünmü çifter çifter ama bir kere beğene bastım bu şeklide oluyor kendimi aşmışım gerçekten

baharcığım allah mı söyletti seni çift tıklarsan bebeğin olur senin iptal olmamış demişsin.yoksa aklımız fikrimiz bebekte ondan mı söyledin

Bahar yine aynı oldu değilmi ben ne çok beğeniyorum seni gördünmü çifter çifter ama bir kere beğene bastım bu şeklide oluyor kendimi aşmışım gerçekten

tatlım bende tam onu yazacaktımmmmmmmmm yine 2 kere beğenmişsin yazımı
canım negüzel işte sadece sana has bi ayrıcaklık bu

baharcığım allah mı söyletti seni çift tıklarsan bebeğin olur senin iptal olmamış demişsin.yoksa aklımız fikrimiz bebekte ondan mı söyledin

canım beğenin iptal olur yazacağıma bebeğin yazmışım farkettim düzelttim ama sen görmüşsün bile
inş allah söyletmiştir tatlım

canımm hatırladık tabiki..
Allah o minicik yavruyu sizden ayrmasın ,birkaçtanede kardeşcik versinde arkadaşların dediği gibi kalabalık bir aile olun inşAllahhh...
Allah ne muradın varsa versin canım..
şuan yaptıgınız şey çoooooook büyük bişey..

tamam canım oku gel nede olsa sende kavuştun kuyruklu yıldızına bizi terk ettin diye düşünmüştüm
aaaaaaa
aşkolsun canımm.
benim aklım hep burda,gönlüm dualarım hep sizinle..
Allahha şükür kavuştuk da birde harekete geçirebilsek bu yıldızımızı süpperrrrrr olacak

canlar ben çıkıyorum hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrr allah rahatlık versin

merhaba canım hoşgeldinnnnnnnnnnnn
hoşbuldummmmmmmmmmmmm...
canım nasılsınnnnnnn...
benim biraz canım sıkkın ya.
ablacım doğum yaptı ama bebişimiz erken geldiği için solunumunda problem var..
yoğun bakımda.
şimdi normale dönmüş solunumu ama hala çıkamamış yoğun bakımdan.
akciğerleri gelişmemiş olugu için biraz orda kalacakmış..
Rabbim minik kuzuma şifa versin inşAllah...

BİLİYORUM CANIM UNUTMAMAM İÇİN SENİ GAZA GETİRİYORUM
İNŞALLAH CANLANIP ÇOĞALIRLAR VE SENDE BEBİŞİNE KAVUŞURSUN

GEÇMİŞ OLSUN CANIM ALLAH ŞİFA VERSİN ÜZÜLME İNŞALLAH DÜZELECEK
BENİM YİĞENİMİN KALBİNİN DAMARLARI TERSTİ BİR HAFTALIKKEN AMELİYAT OLDU DOKTORLAR %1 ŞANSI BİLE YOK YAŞAMAZ DEDİLER
MUCİZEMİZ ŞİMDİ 4 YAŞINDA İNŞALLAH SENDE BU MUCİZEYİ YAŞAR YİĞENİN SAĞLIĞINA SENDE KENDİ BEBİŞİNE KAVUŞURSUN EN YAKIN ZAMANDA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…