Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ALLAHrazı olsun sorunuz aynı bizim gibimiydi canlı yada cansız hiç yok -varikosel birde ilacları bize sabah 2 tane aksam 2tane e1 de sabah 2 tana aksam 2 tane kullanısı böle biz anlıyamadık rabbim tez zaman da evlet sahibi yapar insallah herkesi

inş cnm o günleri göreceğiz allh bşzede tattıracak o güzel duyguyu inşşşşşşşşş

Hoşgeldin cnm aramızaa.
İnşaallah en kısa zamanda kurtulanlardan olursunuz bu derttennnn:26:
Bencede cnm hemen olmayınnn.tese mutlaka ilaçalardan ve bitkisellerden destek almaya çalışınn..derimm..
faydasını görenler var çünkü inş sizee şifa olurlarr....teseye gerek kalmazz..

Son düzenleme:
Canım ya beni görmüyonmu rüyanda hiççççççççççç:84::84:
bende istiyorummmmmmmmmmm

sgl canım insallah dahada artar rabbim hepimizin yardımcısı olsun bende kaan hoca ile görüştüm iznimiz olmadıgı için gidemedik

insallah tez zamanda

ne güzel konuşuyosun insallah canım rabbim hepimize yardım eder sizi okuyodum ama üye deildim dualarım hep sizinleydi

ne güzel konuşuyosun insallah canım rabbim hepimize yardım eder sizi okuyodum ama üye deildim dualarım hep sizinleydi

İnşallah cnmm.
bende sürekli görüyodum altta ziyaretçiler oluyodu demek sizlerdiniz..
bakalım dedim ne zaman aramıza katılacaklarrrrrr
Allah razı olsun cnmm sendennn...

Canım ya beni görmüyonmu rüyanda hiççççççççççç:84::84:
bende istiyorummmmmmmmmmm

tatlım ne bilim yaaa akşamdan sipariş olsa senide isticem de yok ki kızzzzzzzzz
acayip gerçekti bide nurseni gördüm hiç görmediğim biri sen desem hadi seni gördüm biliyorum demekki ben görmediğim kişileri görüyorum
eee ben acayibim demiştimmmmmmmnasıslın

pıtırck benı yenı lısteye yazabılırsın yarın temızlenıcem okuyabılırım yani

Takılıyorum işte tatlım
bugün keyfim yerinde ama bişey yokk iyiyim yanii..
hep bunalım takılmıyimm tabiiiiiii çok şükür bugün iyiyim .
sen nasılsınn.
koçişinle kahvaltını yapmışsın ohh.
bende diyetteyim 4 gündürr...
tedaviden beri 3 kilo almışımm zaten vericeiğim kilolar vardıı bide şimdi aldımm tartıda hiç görmediğim kiloyu görüncee
aman dedim hemen diyete başlıyosunn..
yok tatlım sen acayip değilsin bazen hiç aklımızda olmayan birisini bile rüyamızda görüyoruzz..

nursen yanlış anlamada sen kendini biraz tarif etsene cnm bakim rüyamdakine benziyomusun
bu kız deli deme heeeeeee merak ettim yaaaaaaaaaa

kızzz ben nasıldım rüyanda belki gerçekten beni görmüşündür

ne diettemisinnnnnnn
dur ben bi koşu gidip intihar edip geliyim
kızzzzzzzzz ne dieti hiç yakışmadı sana aaaaaaaaaaaaa o diet sen her daim fıstık gibisin kendine haksızlık etme bana lazım
ama inan ki yapamıyorum kaynıma yemek yapıyorum mecbur bende yiyorum kısmetse bende haftaya başlamayı düşünüyorum
kaynanamlar geliyo kurtuluyorum yemek derdinden inşgerçi gelmeside bi dert ya neyse

Son düzenleme:

Canım benim şu lafının üstüne bi kahkaha attım kii.. cnm ya ne güldürdün benii..
dur ben bi koşu gidip intihar edip geliyim yaaaaaa sen sanki çok kilolusun gibiii en diyosunn öylee..
cnm ya kilo almışım senin gördüğünde bile fazlalığım vardıı. ama şimdi üstüne aldımmm tekrardann.....
Sağol tatlımmm güzel sözlerine
cnm senin kansızlık problemin varya sana biraz zorluk oluyo sana
sende iyisin tatlım dert etme kendine sennnnnnnnn..

ne mutlu bana seni güldürdüm ya sabah sabah
tatlım yazarken ben bile kahkaha attım o yazıya yani
evet bu kansızlık bana hem kilo verdirmiyo hemde iştah açıyo
dediğin gibi fazla aşırı değil ama genede bi kilo versem ii olur
sende abartma sakın cnm sağlıklı ver zaten en fazla 2 3 kilo fazlan vardır senin oda kolayca verilir

arkadaşlar aklıma bir sey daha takıldı benim esim bu testi ramazanda verdi ac karnına 3 gün perhizle ötekinide yine 3 gün arayla verdi etkisi olmuş olabilir mi ilacları kullanmaya baslamadan bi dahamı versek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…