hoşgeldin arkadaşım Allahım tez zamanda sizi bu dertten kurtarsın
doktorlar tıkanıklıktan şüpheleniyolarsa m.eraslanın ürününü mutlaka kullanın derim panax ve E1 i birarada.
benim eşim de kullanıyo 10 aydır biz faydasını gördük şükür normal çıkış oldu bizde
sizde de fayda edeceğini umuyorum
bunları kullanın en az 3 ay ve ondan sonra yeniden test versin eşin
inşallah şifa olur.
günaydın canımcım afiyet olsun
inşallah canım
canım yaaaaaaa hayır olsun inşallah rüyan
nasıl duygulandım şimdi
inşallah canım yaa hep beraber verelim o güzel haberleri
günaydın canımmmmmmmmmmmm
merhaba arkadaşlar öncelikle ben yeni üye oldum rabbim hepiniz derdinize şifa verir inşallah benimde konum azosperm eşimde hormonlar olması gereken seviyede sadece testosteron biraz yüksek testisler normal bizede mikrotese dediler ama ben korkuyorum şimdilik mustafa eraslanın ilaclarını kullanalım diyorum bize kendisi deil ama başka bir doktor tavsiye etti 2 ay kullanın allahın izniyle cıkış olur kararsızım benim durumumda olan var biliyorum sizce durumumuz nasıl arkadaşlar bu arada 2 yıllık evliyim ben 26 eşim 31 yaşında ailem bile bilmiyor durumumuzu unutmadan eşimde varikoselde var ve doktorlar tıkanıklık olabileceğini düşünüyorlar arkadaşlar lütfen cvp yazarsanız sevinirim
senden de Allah razı olsun canım
evet bizde de ne canlı ne de ölü vardı
ilk öğrendiğimizde bir aktara gittik(doktor sonucu görünce kağıdın üstünü çizip çocuğunuzun olması zor demiş bunun üzerine bitkilerden şifamızı aramaya başladık)
o birtakım karışımlar falan verdi biz kullandık onu sonuç yine 0
daha sonra ermiş attar var duymuşsundur tv ye de çıktı
onun azospermi için yaptığı macun ve böğürtlen kökü suyu var onu da kullandı birkaç ay sonuç yine 0
Ankarada kaan aydos var onun tedavisine başladık ama bunun yanında kendim bitkisel de birşeyler yapıyodum yine eşime keçiboynuzu kürü,nohut kürü vs...
eşim bitkisel olarak bir de kapsül halinde yeşilex diye bir ürün var 4 ay onu kullandı
ve ondan sonra yaptırdığı testte 4-5 adet ölü sperm çıktı dünyalar bizim oldu tabi ölü de olsa...
bir daha kullanmadı bu ürünü
kaan aydosun da verdiği ilaçları kullanmaya devam ederken panax ve e1 kullanmaya başladı geçen kasım ayında
6 ay kullanımdan sonra biz tüp bebek için başvurduk ve orda yapılan testte yaklaşık 1 milyon spermin olduğunu öğrendik çok şükür
hala kullanmaya devam ediyo eşim inşallah daha da artmıştır.
ayrıca bizde de varikosel vardı ilk zamanlarda ama sonra yeniden baktırdı ve yoktu varikosel falan
bazı bitkiseller kullandık ya başlarda onların sayesinde düzeldiğini düşünüyorum
evet canım panax ve e1 sabahları aç karnına 1'er tane akşamları da aç karnına 1'er tane içiliyor.
merhaba cnm ben bugün rüyamda seni gördüm
cismen bilmem ama rüyamda o kişi senmişsin adı nursen diyorum
senin evinin apartmanında komşuların sana özel apartman kapısından girerken bi pankart asmışlar
yazıda cnm bebiğin artık geliyo yazıyodu ve süslemişler di hatta bende ordaymışım diyorum ki kendi kendiime
yaaaaaaaaa bak ne güzel komşular var benim komşularım hiç böle değil diyorum ama sanki sen hamileymişin rüyamda
ayy ne kadar gerçekçi geldi rüya
inş gerçeğini en kısa zamanda duyarız senden anlatmak istedim cnm
Hoşgeldin cnm aramızaa.
İnşaallah en kısa zamanda kurtulanlardan olursunuz bu derttennnn:26:
Bencede cnm hemen olmayınnn.tese mutlaka ilaçalardan ve bitkisellerden destek almaya çalışınn..derimm..
faydasını görenler var çünkü inş sizee şifa olurlarr....teseye gerek kalmazz..
ne güzel konuşuyosun insallah canım rabbim hepimize yardım eder sizi okuyodum ama üye deildim dualarım hep sizinleydi
Canım ya beni görmüyonmu rüyanda hiççççççççççç:84::84:
bende istiyorummmmmmmmmmm
tatlım ne bilim yaaa akşamdan sipariş olsa senide isticem de yok ki kızzzzzzzzz
acayip gerçekti bide nurseni gördüm hiç görmediğim biri sen desem hadi seni gördüm biliyorum demekki ben görmediğim kişileri görüyorum
eee ben acayibim demiştimmmmmmmnasıslın
tatlım ne bilim yaaa akşamdan sipariş olsa senide isticem de yok ki kızzzzzzzzz
acayip gerçekti bide nurseni gördüm hiç görmediğim biri sen desem hadi seni gördüm biliyorum demekki ben görmediğim kişileri görüyorum
eee ben acayibim demiştimmmmmmmnasıslın
nursen yanlış anlamada sen kendini biraz tarif etsene cnm bakim rüyamdakine benziyomusun
bu kız deli deme heeeeeee merak ettim yaaaaaaaaaa
Takılıyorum işte tatlım
bugün keyfim yerinde ama bişey yokk iyiyim yanii..
hep bunalım takılmıyimm tabiiiiiii çok şükür bugün iyiyim .
sen nasılsınn.
koçişinle kahvaltını yapmışsın ohh.
bende diyetteyim 4 gündürr...
tedaviden beri 3 kilo almışımm zaten vericeiğim kilolar vardıı bide şimdi aldımm tartıda hiç görmediğim kiloyu görüncee
aman dedim hemen diyete başlıyosunn..
yok tatlım sen acayip değilsin bazen hiç aklımızda olmayan birisini bile rüyamızda görüyoruzz..
canım ya bak kalp kalbe karşıymış
ben de senden tarif bekliyorum
rüyamdaki zayıf narin sarışın bi bayandı güzeldi heeeeeeeee
bakalım uyuyomu acaba:26:
ne diettemisinnnnnnn
dur ben bi koşu gidip intihar edip geliyim
kızzzzzzzzz ne dieti hiç yakışmadı sana aaaaaaaaaaaaa o diet sen her daim fıstık gibisin kendine haksızlık etme bana lazım
ama inan ki yapamıyorum kaynıma yemek yapıyorum mecbur bende yiyorum kısmetse bende haftaya başlamayı düşünüyorum
kaynanamlar geliyo kurtuluyorum yemek derdinden inşgerçi gelmeside bi dert ya neyse
ne mutlu bana seni güldürdüm ya sabah sabahCanım benim şu lafının üstüne bi kahkaha attım kii.. cnm ya ne güldürdün benii..
dur ben bi koşu gidip intihar edip geliyimyaaaaaa sen sanki çok kilolusun gibiii en diyosunn öylee..
cnm ya kilo almışım senin gördüğünde bile fazlalığım vardıı. ama şimdi üstüne aldımmm tekrardann.....
Sağol tatlımmm güzel sözlerine
cnm senin kansızlık problemin varya sana biraz zorluk oluyo sana
sende iyisin tatlım dert etme kendine sennnnnnnnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?