Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
unutmadan kanalın birinde uroloji uzmanı var izlemek isteyen bakabilir artık her yerde bu bölümün doktorlarını arıyom

arkadaşlar aklıma bir sey daha takıldı benim esim bu testi ramazanda verdi ac karnına 3 gün perhizle ötekinide yine 3 gün arayla verdi etkisi olmuş olabilir mi ilacları kullanmaya baslamadan bi dahamı versek

en sonki testini ne zaman verdi canım
yeniden test yaptırmadan ne çıkar ki zararı olmaz ama
yine aynı sonucu alırsanız daha çok üzülebilirsiniz
çok sık yapmak da iyi değil diye düşünüyorum.

Merhaba arkadaslar esim bilgisayari aldi benden bebeklerimizin sagligi icin ama bugun sizin icin kacamak yaptim hamileligim cok kotu cunku kusa kusa oluyorum bebeklerimiz ikiz kalp atislarini duyduk darisi basiniza ins ben kaciyorum kayinvalidem yeter diyo hepiniz optum hoscakalin

en sonki testini ne zaman verdi canım
yeniden test yaptırmadan ne çıkar ki zararı olmaz ama
yine aynı sonucu alırsanız daha çok üzülebilirsiniz
çok sık yapmak da iyi değil diye düşünüyorum.

biz canım 06.08.2012diyeride özel hastanede 10.08 2012

Maaşallah cnm size
hemde ikiz ay zaman ne çabuk geçiyoo kalp atışlarını bile duymuşsunuz çokkkk güzellllll
RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN ....
darısı bizlerin başınaaaaaaa...

canım maşallah Allah tamamına erdirsin sağlıklı,hayırlı ömürler versin evlatlarınıza
darısı bizlere olsun inşallah.

biz canım 06.08.2012diyeride özel hastanede 10.08 2012

2 aya yakın olmuş yaptırmayalı
yeniden yaptırabilirsiniz isterseniz.

hala içimde bir umut var rabbime sükrediyorum aksamda istihareye yattım ve ilacları kullandını gördüm aynı zamanda da gelin ve spor ayakkabısı gördüm hep düşünüyorum bize şer gibi görünenin elbet arkasında bir hayır vardır diorum rabbim bizi bu sekilde koruyor die düşünüyorum rabbim hepimize vatana milletine hayırlı peygamber efendimizin sünetiyle saglıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin ya ben bu kadar cenelek biri deildim 2 ay doldum onumu boşaltıyorum acaba kızlar kafanızı siserecem galiba tsk nursen belki çıkar ha oruçdan bünyesi zayıfladıda ondanmı cıkmadı acaba

umudunu hiç yitirme zaten canım
geçecek inşallah bu günlerimiz de
imtihan dünyasındayız sabredebilirsek ne mutlu bize
sizin ne kadar olmuştu bu durumu öğreneli
zaten erkeğin sperminde zaman zaman alçalmalar yükselmeler oluyormuş diye biliyorum
ama sanmam oruçtan olduğunu
bitkisellere de başlayın vakit kaybetmeden inşallah şifa olur.

canım biz 2 yıllık evliyiz bir sene istemedik ondan sonra bir enfeksiyona yakandım onu atlatınca istemeye basladık ögreneli 2 ay olmadı evet rabbim bize hz yusuf ve hz ibrahimin sabrını versin sizin ne kadar özel deilse

bu arada bir sey sölemek istiyorum siz hiç tüp bebek denemediniz deil mi içimden gecen su sana dair sanki 2 aya kadad normal yolla hamile kalacakmışsın gibi geldi canım lütfen tuhafına gitmesin bazen içime böle dogar benim insallah cıkar

İnşallah cnmm.
bende sürekli görüyodum altta ziyaretçiler oluyodu demek sizlerdiniz..
bakalım dedim ne zaman aramıza katılacaklarrrrrr
Allah razı olsun cnmm sendennn...

onlardan biri bendim işte cekirge bir sıçrar 2 sıçrar 3 ye yanınıza konar :) dayanamadım

daha yeni öğrenmişsiniz inşallah rabbim uğraştırmadan nasip eder
biz de 4 yıllık evliyiz hemen istedik ama olmadı
başta ben gittim evlliğimizin 1. yılında
bende sorun çıkmadı sonra eşim gitti
2,5 yıl oluyo öğreneli

bebekim çooook teşekkür ediyorum
amin inşallah hepimizin herşey gönlünce olur.
bende seni çooook seviyorum sende herzaman benim yanımda oldun canım arkadaşım

doğum günün kutlu olsun seneye doğum günün de inş bebişlerinle ktlarsın cnm benim

teşekkür ederim canımsın
inşallah canım inşallah...

denedik canım 1 kere geçtiğimiz mayıs ayında ama tutmadı malesef
ayyy böyle şeyler söylenince çok mutlu oluyorum
inşallah canım ya
Allahım buradaki bütün arkadaşlarıma nasip etsin.

canım insalllah hakkında hayırsı ne ise o olsun

denedik canım 1 kere geçtiğimiz mayıs ayında ama tutmadı malesef
ayyy böyle şeyler söylenince çok mutlu oluyorum
inşallah canım ya
Allahım buradaki bütün arkadaşlarıma nasip etsin.

canım ya aslında sölemek istemedim basta ama simdi esimin yanıda olan iş arkadası yeni evliydi 1 sene istemiyorlardı içime dogmuş hemen kaldılar ve onlar demeden onlara söledim yakın arkadışım oda 4 aylık onuda ilk ben dedim keza bir arkadasım daha böle oldu tek kendimle ilgili aklıma bir sey gekmez bende anlamıyorum bu da yanlış ama birden icimden geciyo allahın iznniyle insallah canım kalacaksın:) üzüldüm ama emin ol ondada bizim bilmedigimiz bir hikmet vardır olur olurrrrrrrrrrrrr

inşallah canım oyyyyyyy ağzın bal yesinnnnnn
tabi ki canım bunda da var bir hayır
Rabbim vermiyorsa vardır bir hikmeti

canım doğum günün kutlu olsun daha güzel yıllara inş seneye bebişle kutlarsın amin amin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…