Merhaba arkadaslar esim bilgisayari aldi benden bebeklerimizin sagligi icin ama bugun sizin icin kacamak yaptim hamileligim cok kotu cunku kusa kusa oluyorum bebeklerimiz ikiz kalp atislarini duyduk darisi basiniza ins ben kaciyorum kayinvalidem yeter diyo hepiniz optum hoscakalin
arkadaşlar merhaba.gezinirken topiğnize denk geldim.bizim de 16 aydır bebegimiz olmuyo.burda dua okuyormuşsunuz.bende katılmak isterim aranıza alırsanız tabi...
Merhaba arkadaslar esim bilgisayari aldi benden bebeklerimizin sagligi icin ama bugun sizin icin kacamak yaptim hamileligim cok kotu cunku kusa kusa oluyorum bebeklerimiz ikiz kalp atislarini duyduk darisi basiniza ins ben kaciyorum kayinvalidem yeter diyo hepiniz optum hoscakalin
s.a kızlar nasılsınız flzask cnm sen nasılsın epeydir denk gelmedik iyisin inş
A.S cnm iyiyim çok şükür..sen nasılsınn..
evt denk gelemedikkkkk..cnmm ..
bende iyi diyeyim iyi olayım modundayım cnm doktor kist var diye d.kontrol hapı vermişti oda mide bulantısı yaptı bir hafta içip bıraktım dünde 15gün içinde 2.kez regl oldum okudum ilacı bıraktığım için olmuş karnım ağrıyor sen nasılsın cnm ne var ne yok
Ah cnm ya demek sende öyle bi yan etki yaptı hap.
bende kullanmıştım bi kaç ay önce tedavim ertelendiği zaman ama bana hiç bişeyy yapmamıştıı..
ne yapcaksın cnm pekii..doktoruna söyledinmi bu durumuu..
bende iyi cnm evdeyim işteee takılıyorum biraz iş biraz pc ye bakıyorumm.
günleri geçiriyoruzzzzzzz..
evet malesef dün görünce şok oldum resmenama normalmiş bıraktığım için olmuş bu aralar epey sıkıntım oldu maalesef idrar yolu iltihabı olmuş bide sorma yaa şeyle başım belada tekrar sınava hazırlanmaya başladım işte dershaneye gitsemmi diye düşünüyorum bi yandan iğnelere devam ediyoruz herkesin bi sıkıntısı oluyor işte rabbim bu günümüzü aratmasın hamdolsun temizlik bittimi bari yoruldunmu
Anladım cnmm..tabi cnm ya sıkıntı stres neler yapmıyokii.. geçmiş olsun cnm yaa..
rabbim beterinden saklasınn ne sorunlarr varrrrr...aslındaa...
cnm ben hergün yapıyorum yavaş yavaş gelen giden yokya kafama göre takılıyorumm işteee
bişey yapasım gelmiyoo fazla zatennnnnn
arkadaşlar merhaba.malesef emriyo oluşmadı.Ama kaan hoca tedaviye devam edelim ben inanıyorum sizde normal yolla çıkış oluccak dedi.ama biz bi daha tese olmucağımızı söyledik.artık hayırlısı bitkisellere devam edip 3 ay arayla eşim spermiyogram yaptırıcak.
pıtıcık ben duaları okudum allah kabul ettsin
canım ALLAH yar ve yardımcınız olsun inşallah.bundan sonra işleriniz hep rast gitsin hep güzel olumlu şeyler olsun hayatınızdan.arkadaşlar merhaba.malesef emriyo oluşmadı.Ama kaan hoca tedaviye devam edelim ben inanıyorum sizde normal yolla çıkış oluccak dedi.ama biz bi daha tese olmucağımızı söyledik.artık hayırlısı bitkisellere devam edip 3 ay arayla eşim spermiyogram yaptırıcak.
pıtıcık ben duaları okudum allah kabul ettsin
merhaba arkadaşlar,eşim bugün hormon testi yaptırdı,eylül ayı boyunca pregly5000 kullandı ve sonuçları size yazıyorum bi dakikanızı ayırıp bana bilgilerinizden pay verirseniz çok sevinirim akşam doktora göndereceğim.
lh:2.93
fsh : 4.85
T.testesteron: 203.7
s.testesteron: sonucunu yarın alacağız
07.06.2012 tarihinde yaptırdıklarımız:
lh: 10.24
fsh : 14.51
T.testesteron :363.6
serbest testesteron : 7.45
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?