Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayırlı olsun canım nerede yaptırdınız siz bebişleri?

arkadaşlar merhaba.gezinirken topiğnize denk geldim.bizim de 16 aydır bebegimiz olmuyo.burda dua okuyormuşsunuz.bende katılmak isterim aranıza alırsanız tabi...

hoşgeldin topiğimize tatlım.
Allah tez zamanda hayırlı evlatlar versin inş.
evet tatlım 41 yasin okuyoruz.
elbette katılabilirsin topiği düzenli takip ederim dersen tatlım .kimin duasının kabul olacağı belli olmaz.duası kabul olanlardan oluruz inş.
bu akşam yeni arkadaşa başlayacağız.
o zaman ekleyeyim seni.
2 günde 1 arkadaşımıza okuyoruz.
topikte haber veriyoruz.

Allah tamamına erdirir inş. ikizlerini sana bağışlasın.
darısı hepimize olsun .amin.

nice nice mutlu yıllara canım.
diğer doğum gününü evlatlarınla kutlarsın inşallh.
iyiki doğdun tatlımmmmmmm

s.a kızlar nasılsınız flzask cnm sen nasılsın epeydir denk gelmedik iyisin inş

A.S cnm iyiyim çok şükür..sen nasılsınn..
evt denk gelemedikkkkk..cnmm ..

bende iyi diyeyim iyi olayım modundayım cnm doktor kist var diye d.kontrol hapı vermişti oda mide bulantısı yaptı bir hafta içip bıraktım dünde 15gün içinde 2.kez regl oldum okudum ilacı bıraktığım için olmuş karnım ağrıyor sen nasılsın cnm ne var ne yok

ben mavimenekşe için yasinlerimi okudum.Rabbim inşallah hayırlı bebişler nasip eder en kısa zamanda.

Ah cnm ya demek sende öyle bi yan etki yaptı hap.
bende kullanmıştım bi kaç ay önce tedavim ertelendiği zaman ama bana hiç bişeyy yapmamıştıı..
ne yapcaksın cnm pekii..doktoruna söyledinmi bu durumuu..
bende iyi cnm evdeyim işteee takılıyorum biraz iş biraz pc ye bakıyorumm.
günleri geçiriyoruzzzzzzz..

evet malesef dün görünce şok oldum resmen ama normalmiş bıraktığım için olmuş bu aralar epey sıkıntım oldu maalesef idrar yolu iltihabı olmuş bide sorma yaa şeyle başım belada tekrar sınava hazırlanmaya başladım işte dershaneye gitsemmi diye düşünüyorum bi yandan iğnelere devam ediyoruz herkesin bi sıkıntısı oluyor işte rabbim bu günümüzü aratmasın hamdolsun temizlik bittimi bari yoruldunmu

Anladım cnmm..tabi cnm ya sıkıntı stres neler yapmıyokii.. geçmiş olsun cnm yaa..
rabbim beterinden saklasınn ne sorunlarr varrrrr...aslındaa...
cnm ben hergün yapıyorum yavaş yavaş gelen giden yokya kafama göre takılıyorumm işteee
bişey yapasım gelmiyoo fazla zatennnnnn

ne güzel en güzeli yavaş yavaş yapmak bende bu aralar kafaya taktım buharlı temizleyici alıcam ya koltuklarım biraz kirlendi beko marka koltuk içinde aparatı varmış onu araştırdım kafama yattı bakalım inş iyi olur

cnm yine görüşürüz inş kendine iyi bak bu arada diğer kızlar sizide öpüyorum BAHAR ,NURSEN,CEMREM ESMA VCK Kim varsa işte aeolun

arkadaşlar merhaba.malesef emriyo oluşmadı.Ama kaan hoca tedaviye devam edelim ben inanıyorum sizde normal yolla çıkış oluccak dedi.ama biz bi daha tese olmucağımızı söyledik.artık hayırlısı bitkisellere devam edip 3 ay arayla eşim spermiyogram yaptırıcak.

pıtıcık ben duaları okudum allah kabul ettsin

kızlarrrrrrr nasılsınız be yaa. zcu dan haberi olan var mı acaba.sesi soluğu çıkmıyo.benim koca da dün gitti eğitime çok özlüyorum valla.

Canım ya.Üzülme artık.Ama senden ne kadar çok ümitlenmiştik ve bize umut olacağını düşünüyorduk.İşte Rabbimin takdir-i ilahi bu.Bundan öteye geçilmiyor.Ya daha kaç kez tese olup duracaksınız ya.Siz en iyi karar vermişsiniz.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.Bende aynı duruma düşmekten çok korkuyorum ya.Bu tür vakalar olunca artık benimde ümidim kalmadı....((

canım ALLAH yar ve yardımcınız olsun inşallah.bundan sonra işleriniz hep rast gitsin hep güzel olumlu şeyler olsun hayatınızdan.

canım okudum bende
Allah kabul etsin...
mavimenekşeme hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.:26:

merhaba arkadaşlar,eşim bugün hormon testi yaptırdı,eylül ayı boyunca pregly5000 kullandı ve sonuçları size yazıyorum bi dakikanızı ayırıp bana bilgilerinizden pay verirseniz çok sevinirim akşam doktora göndereceğim.
lh:2.93
fsh : 4.85
T.testesteron: 203.7
s.testesteron: sonucunu yarın alacağız

07.06.2012 tarihinde yaptırdıklarımız:
lh: 10.24
fsh : 14.51
T.testesteron :363.6
serbest testesteron : 7.45

merhaba arkadaşım.bizde her ay ilaçlardan sonra bu hormon testlerinden yaptırıp Kaan hocaya e-mail atıyorum.çok fazla da bilmemekle beraber Total testosteronun normal değerleri 100-700 rasında olmalıymış.ve total testosteronun iğneden sonra düşmüş.bence yükselmesi gerekiyordu. ama dediğim gibi çok iyi bilmiyorum.Doktorunuz daha iyi değerlendirecektir.allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…