merhaba arkadaşım.bizde her ay ilaçlardan sonra bu hormon testlerinden yaptırıp Kaan hocaya e-mail atıyorum.çok fazla da bilmemekle beraber Total testosteronun normal değerleri 100-700 rasında olmalıymış.ve total testosteronun iğneden sonra düşmüş.bence yükselmesi gerekiyordu. ama dediğim gibi çok iyi bilmiyorum.Doktorunuz daha iyi değerlendirecektir.allah yardımcımız olsun.
merhaba arkadaşım.bizde her ay ilaçlardan sonra bu hormon testlerinden yaptırıp Kaan hocaya e-mail atıyorum.çok fazla da bilmemekle beraber Total testosteronun normal değerleri 100-700 rasında olmalıymış.ve total testosteronun iğneden sonra düşmüş.bence yükselmesi gerekiyordu. ama dediğim gibi çok iyi bilmiyorum.Doktorunuz daha iyi değerlendirecektir.allah yardımcımız olsun.
Merhaba arkadaslar esim bilgisayari aldi benden bebeklerimizin sagligi icin ama bugun sizin icin kacamak yaptim hamileligim cok kotu cunku kusa kusa oluyorum bebeklerimiz ikiz kalp atislarini duyduk darisi basiniza ins ben kaciyorum kayinvalidem yeter diyo hepiniz optum hoscakalin
cnm üzüldüm olsun nasılsa gelişmeler olacaktır inş bundan sonraarkadaşlar merhaba.malesef emriyo oluşmadı.Ama kaan hoca tedaviye devam edelim ben inanıyorum sizde normal yolla çıkış oluccak dedi.ama biz bi daha tese olmucağımızı söyledik.artık hayırlısı bitkisellere devam edip 3 ay arayla eşim spermiyogram yaptırıcak.
pıtıcık ben duaları okudum allah kabul ettsin
cnm bildiğim kadarıyla değerle bayağı düşmüş iğneden olmalımerhaba arkadaşlar,eşim bugün hormon testi yaptırdı,eylül ayı boyunca pregly5000 kullandı ve sonuçları size yazıyorum bi dakikanızı ayırıp bana bilgilerinizden pay verirseniz çok sevinirim akşam doktora göndereceğim.
lh:2.93
fsh : 4.85
T.testesteron: 203.7
s.testesteron: sonucunu yarın alacağız
07.06.2012 tarihinde yaptırdıklarımız:
lh: 10.24
fsh : 14.51
T.testesteron :363.6
serbest testesteron : 7.45
cnm sen herkesi tanımadığın için normal ne diye dua edicem demenarkadaşlar hep adlı arkadaşımız için okunacak Yasin'leri şimdi okuyabildim,anca yetişti.Allah kabul eder inşallah.bu arada hep arkadaşımzın yarın mı testleri olcaktı?kusura bakmayın okudum da ne için okuduğumuzu bilmiyomspermiogram,microtese,aşılama,transfer gibi işlemler gerçekleşeceğinde mi okuyoruz hayırlı sonuç çıksın diye?yeniyim ya daha çözemedim olayı bi de okuldan eve geldiğimde anca açabiliyorum neti (tabi iş güç yoksa) bu yüzden pek takip edemiyorum siteyi.bu gibi dönemlerde dua okuyacağımızda ilgili arkadaş bana özelden msj atıp haber verebilirse daha sağlam olur.burdaki msjların hepsini takip etmek çok zor oluyor,o kadar vakit ayıramıyorum maalesef
flzaşk canım haber vereyim dedim aşkbebeğin doktorundan perşembe gününe randevu aldı arkadaşım benim için perşembe günü hsg çektiricem saat 2.30da.ben hastaneyi aradım 600tl istediler aşkbebek doktorunu aramış 350tlye çekerim demiş.inşallah acısız şeklide bunuda atlatırım
İstanbul da olman senin için şans Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi Hastanesi dahiliye Dr. Celalettin Peru devlet hastanesi peş para ödemeden git görüş hastane biraz yoğundur ama bir ön görüşme olur eşinide götür bana dua edeceksin...
arkadaşlar hep adlı arkadaşımız için okunacak Yasin'leri şimdi okuyabildim,anca yetişti.Allah kabul eder inşallah.bu arada hep arkadaşımzın yarın mı testleri olcaktı?kusura bakmayın okudum da ne için okuduğumuzu bilmiyomspermiogram,microtese,aşılama,transfer gibi işlemler gerçekleşeceğinde mi okuyoruz hayırlı sonuç çıksın diye?yeniyim ya daha çözemedim olayı bi de okuldan eve geldiğimde anca açabiliyorum neti (tabi iş güç yoksa) bu yüzden pek takip edemiyorum siteyi.bu gibi dönemlerde dua okuyacağımızda ilgili arkadaş bana özelden msj atıp haber verebilirse daha sağlam olur.burdaki msjların hepsini takip etmek çok zor oluyor,o kadar vakit ayıramıyorum maalesef
tatlım mavimenekşe için okuyoruz şu anda.niyetini mavimenekşe için al.mavimenekşenin kalbindekilerin gerçekleşmesi için dersen yeterli sanırsam. Hayırlı evlatlar için asıl.
Hep arkadaşımızda seni eklememiştim daha.
şimdi okuduğun yasinler mavimenekşenin yasinleri. Tamammı tatlım.
Okudum diye buraya yazarsan olur tatlım.özele gerek yok.
Buradan ben takip ederim.
üste ptırcık diye yazarsan kafi.
Değilse gözden kaçırabilirim.hata olmasın sonra.
Tamam tatlım ben sana kime kaç tane okuyacağını özelden atarım.
öpüyorum senii.
arkadaşlar bu dua işi nasıl oluyo arkadaşlar ben de katıla bilirmiyim bende cok inanıyorum başka kişilerin duasının kabul olacağına rabbim dualarınızı inşallah kabul eder
iyi akşamlar akşam kuşları.
nasılsınız?herkes iyidir umarım?
öpüyorum hepinizden...
canım doğum günün kutlu olsun daha güzel yıllara inş seneye bebişle kutlarsın amin amin amin
nice nice mutlu yıllara canım.
diğer doğum gününü evlatlarınla kutlarsın inşallh.
iyiki doğdun tatlımmmmmmm
cervan canım yeni yaşın sana bebişini getirsin mutlu huzurlu ve sağlıklı eşinle çocuklarınla uzun bir ömür geçirmen dileyiğle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?