Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar hep adlı arkadaşımız için okunacak Yasin'leri şimdi okuyabildim,anca yetişti.Allah kabul eder inşallah.bu arada hep arkadaşımzın yarın mı testleri olcaktı?kusura bakmayın okudum da ne için okuduğumuzu bilmiyom spermiogram,microtese,aşılama,transfer gibi işlemler gerçekleşeceğinde mi okuyoruz hayırlı sonuç çıksın diye?yeniyim ya daha çözemedim olayı bi de okuldan eve geldiğimde anca açabiliyorum neti (tabi iş güç yoksa) bu yüzden pek takip edemiyorum siteyi.bu gibi dönemlerde dua okuyacağımızda ilgili arkadaş bana özelden msj atıp haber verebilirse daha sağlam olur.burdaki msjların hepsini takip etmek çok zor oluyor,o kadar vakit ayıramıyorum maalesef

ne iş bu yaaa? dün 100e tamamlandı diyodu toplam ssj sayısı,şimdi de 46 diyooo!hala özelden msj atamıyorummmm!pıtırcık43 cnm sen okuyunca msj at demiştin sanırım ama maalesef daha msj atacak kadar olmamışım

cervan canım yeni yaşın sana bebişini getirsin mutlu huzurlu ve sağlıklı eşinle çocuklarınla uzun bir ömür geçirmen dileyiğle

flzaşk canım haber vereyim dedim aşkbebeğin doktorundan perşembe gününe randevu aldı arkadaşım benim için perşembe günü hsg çektiricem saat 2.30da.ben hastaneyi aradım 600tl istediler aşkbebek doktorunu aramış 350tlye çekerim demiş.inşallah acısız şeklide bunuda atlatırım

meraba ben de suanda elimdeki teste göre t.testoren deger aralıgı canım 249-836 gözüküyor ama hastanelerin refarsları degişiklik gösterebilir ama digerlerini bilmiyorum

teşekkür ederim canım bizde kaan hocaya gidiyoruz,ağustosta m.tese oldu eşim bi şey çıkmadı sperm hücresi var dedndi sadece 1 ayda iğne kullandık okadar birde bitkisellere devam ediyoruz. siz neler yaptınız anlatabilir misin?

canlarım nslnız öğrendiğim iki bilgiyi aktarmak istedim balıkyağı sperm üretimi için çok önemli ama marincap markası birde hergün 75 gr ceviz

allh nazardan saklasın cnm bebişlerin iraz yaramaz desene kusma yapıyo hee olsun ya o bile güzeldir
cnm üzüldüm olsun nasılsa gelişmeler olacaktır inş bundan sonra
cnm bildiğim kadarıyla değerle bayağı düşmüş iğneden olmalı
eşimde prengl kullanırken hormonları çok düşürmüştü,
sen genede kaana sor yani bu düşüş normal mi diye :26:

cnm sen herkesi tanımadığın için normal ne diye dua edicem demen
ama bilmiyorsan burdaki herkes nasılsa bebiiş için okuyor sende duanda deki
..... arkadaşımın gönlündekiş muradını nasip et en kısa zamanda de daha ii olur yaradan bilir onun gönlündekini nasılsa

tatlım hangi hast. 600 istedi cnm sen yeni yaptırıyosun dimi korkma kendini sıkma yeter tatlım
bu arda nasılsın eşinle karar verdiniz dimi tedaviye başlamaya

İlk defa duydum canım bu doktoru. İnternetten de araştırdım hakkında yazılanları felan da okudum. Gidicem sanırım inşallah şifa olur. Dualarım hep bizim için zaten . Gittiğim zaman mutlaka haber vericem tatlım. Çok sağl . Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş

tatlım mavimenekşe için okuyoruz şu anda.niyetini mavimenekşe için al.mavimenekşenin kalbindekilerin gerçekleşmesi için dersen yeterli sanırsam. hayırlı evlatlar için asıl.
hep arkadaşımızda seni eklememiştim daha.
şimdi okuduğun yasinler mavimenekşenin yasinleri. tamammı tatlım.
okudum diye buraya yazarsan olur tatlım.özele gerek yok.
buradan ben takip ederim.
üste ptırcık diye yazarsan kafi.
değilse gözden kaçırabilirim.hata olmasın sonra.

tamam tatlım ben sana kime kaç tane okuyacağını özelden atarım.
öpüyorum senii.

Son düzenleme:
Canlarım hepinize hayırlı akşamlarrrrr nihayet oturabildim pc min başına :) aklım hep burda kaldı dün geceden beri . Dün sizinle yazışmak çok iyi geldi hepinize çok teşekkür ederim.

MAVİMENEKŞE’YE okuyoruz

30 EYLÜL PAZAR 20.00 DEN 2 EKİM SALI SAAT 20.00 YE KADAR

aruna …………………………………………….... 3 = okudu
askbebek ……………………………………….….2
bahar85 …………………………………………….2
cemrem 29………………………………….….... 2 = okudu
denizbulutu ……………………..……………… 3 = okudu
esma ………………………
eşim oknk ……………………………………….. 2 = okudu
mera1987 …………………………………..… .. 2 = okudu
flzask2003 ………………………………………..3 = okudu
masal1981 ………………………………………..2 = okudu
hep…………………………………………………..3 = okudu
mavimenekşe ……………………………… ..…3 = okudu
nur.sen …………………………………………….2 = okudu
pembe85 …………………
pıtırcık43 ………………………….…….….… ..2 = okudu
seval0817 ………………………….……..… …2 = okudu
tülay20 ……………………………….……..…..2 = okudu
umut99 …………………………………….…….3 = okudu
vck …………………
zambak06 ………………..
snopy35 …………………………….…………………3 = okudu
lamyay ………………

yasini okunacak olan arkadaşımız :
33 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
33 defa Peygamber efendimize (sav) salavat
1 defa Fatiha
3 defa ihlas okusun
sonra da dilediğini Allah tan istesin .
yasine başlasın.

diğer okuyacak olan arkadaşlar da:
3 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
3 defa salavat
niyetimize arkadaşımızın nikini veya ismini aldıktan sonra yasine başlasın.

Allah dualarımızı geri çevirmez inş.amin.

Son düzenleme:

arkadaşlar bu dua işi nasıl oluyo arkadaşlar ben de katıla bilirmiyim bende cok inanıyorum başka kişilerin duasının kabul olacağına rabbim dualarınızı inşallah kabul eder

arkadaşlar bu dua işi nasıl oluyo arkadaşlar ben de katıla bilirmiyim bende cok inanıyorum başka kişilerin duasının kabul olacağına rabbim dualarınızı inşallah kabul eder

iyi akşamlar tatlım.
her arkadaşa 41 yasin okuyoruz tatlım.
yasinleri paylaşıyoruz.payımıza düşen yasini 2 gün içinde okuyoruz tatlım.
elbette katılabilirsin tatlım.şimdi yeni listeyi yayınlayacağım.
nur.sen arkadaşımıza okuyoruz.seni de ekleeyeyim.
niyetini nur.sen arkadaşımıza alıyorsun ve yasinlerini okuyorsun tatlım.
kimin duası kabul olacak belli olmaz tatlım.inş duası kabul olnalardan oluruz.amin.
okuyunca topiğe okudum yazarsın.

cnm sen herkesi tanımadığın için normal ne diye dua edicem demen
ama bilmiyorsan burdaki herkes nasılsa bebiiş için okuyor sende duanda deki
..... arkadaşımın gönlündekiş muradını nasip et en kısa zamanda de daha ii olur yaradan bilir onun gönlündekini nasılsa

cnm ben de öyle dua ettim zaten de hani bi deneme içinse açık açık belirtmedim diye şüpheye düştüm :))) neyse cnm Allah kalbimizi biliyo zaten.tşkkr ederim.

canım doğum günün kutlu olsun daha güzel yıllara inş seneye bebişle kutlarsın amin amin amin

çok teşekkür ederim canım benim aminnnn

nice nice mutlu yıllara canım.
diğer doğum gününü evlatlarınla kutlarsın inşallh.
iyiki doğdun tatlımmmmmmm

tşk ederim bitanemmm inşallah

cervan canım yeni yaşın sana bebişini getirsin mutlu huzurlu ve sağlıklı eşinle çocuklarınla uzun bir ömür geçirmen dileyiğle

çok tşk bebeğim ne güzel dilekler bunlar
aminnnnn aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…