yarın senin için güzel umut dolu haberler alman dileğiylegünaydınnn hanımlarrrher zaman topiğe giremiyorum..amaa oku okuuu bitmedii yavvv.. ne çokk kaynatmışsınzzz böleee
aramıza katılan yeni arkadaşlar olmuşş .. rabbim en kısa zamnda bebişlerini kucaklarına almayı nasip eder umarım
ben bu arada yarın ulun beyle görüşeceğim.. malum ilk muyane olacak. eşim için bir adım atmıştık şimdide sıra bende.... 3 kez negatif alan biri olarak hiç heycanım yokk niyeyseyarınola hayrolaa ..
Kizlar ben geldim opum oldu cok cok sukur ki hiiiiicccc ama hiiiicccc agrim yok kus gibi uyudum uyanmak bile istemedim korkulcak bisey hic degilmis yasayanlara hak verdim kimse korkmasin 12 yumurtam toplandi esimi de ameliyata almadilar cok sukur canli vardi aradigimizi bulduk demisler 1 gibi ilaclarimi aldim evime geldim cok sukur cok iyiyim corbami da ictim dinleniyorum...beni merak edersiniz dedim hemen yazdim, cmt transfer olucak herhalde haber vericekler insallah yumurtalarim dollenir simdi beklemedeyim kizlar dualariniz icin cok tesekkurler....
merhaba cnm inş bayramdan sonra güzel olaylar yaşarsın evet burası çok bilgilenmek için süper bi yerBu arada umut tüp bebek merkezini bulmamda ve karar vermemde en büyük etkende burası arkadslar. yani sizler :)) Benim eşiminde 2 milyon spermi var.certix diye bi ilaç kullandı inşlh faydası olur biraz morfolojide bozuk. benim yumoşlar suan büyüyor bakalım hayırlısı.bayramda inşlh sonuç öğrenmiş olucaz hepimize bol bol dua ediyorum :)
günaydınnn hanımlarrrher zaman topiğe giremiyorum..amaa oku okuuu bitmedii yavvv.. ne çokk kaynatmışsınzzz böleee
aramıza katılan yeni arkadaşlar olmuşş .. rabbim en kısa zamnda bebişlerini kucaklarına almayı nasip eder umarım
ben bu arada yarın ulun beyle görüşeceğim.. malum ilk muyane olacak. eşim için bir adım atmıştık şimdide sıra bende.... 3 kez negatif alan biri olarak hiç heycanım yokk niyeyseyarınola hayrolaa ..
hayırlısı olsun canım inşallah kayınbabana da geçmiş olsun Allah şifalar versin.hoşbulduk canımm :9 :amin inşallah hepimiz için hayırlısı olur.. herşey üst üste geliyorr dük kayınpederimin felç geçirdiğini öğrendikk malesef.. :18::18::18: eşim çok üzgünn üzüntüdenn bulunan 3-5 spermide kaybetmek istemiyorumm ..biraz bencilce davranıyorum sanırım böyle düşünmeklee ama düşünmedende edemiyorumm.. 20 günlük iznimiz vardıı onuda tedavide kullanacaktık.. eşime izin vermiyorlar malesef.. babası hastaa şimdii memlekete gidip görmekte istiyorr.. ne yapacağız bilemedimm..20 günlük izinden 10 kullanalım diyor.. ikimizde seneye tedaviimizin kalmasını istemiyoruzz..
birde diyorum kii bizz hayırlı evlat olamdıktan sonraa rabbim bize hayırlı evlatt verirmi diyorumm.. yıllık izin yetersizliği yüzünden tedaviimizi iptal edebilirizz .
canım geçmiş olsun atlatmışsınKizlar ben geldim opum oldu cok cok sukur ki hiiiiicccc ama hiiiicccc agrim yok kus gibi uyudum uyanmak bile istemedim korkulcak bisey hic degilmis yasayanlara hak verdim kimse korkmasin 12 yumurtam toplandi esimi de ameliyata almadilar cok sukur canli vardi aradigimizi bulduk demisler 1 gibi ilaclarimi aldim evime geldim cok sukur cok iyiyim corbami da ictim dinleniyorum...beni merak edersiniz dedim hemen yazdim, cmt transfer olucak herhalde haber vericekler insallah yumurtalarim dollenir simdi beklemedeyim kizlar dualariniz icin cok tesekkurler....
Bu arada umut tüp bebek merkezini bulmamda ve karar vermemde en büyük etkende burası arkadslar. yani sizler :)) Benim eşiminde 2 milyon spermi var.certix diye bi ilaç kullandı inşlh faydası olur biraz morfolojide bozuk. benim yumoşlar suan büyüyor bakalım hayırlısı.bayramda inşlh sonuç öğrenmiş olucaz hepimize bol bol dua ediyorum :)
canım arkadaşlarım sizleri çok özlüyorum ama eskisi kadar sık aranızda olamıyorum.
aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş flzaskcım söyledi bugün.Allah yardımcıları olsun ve doğru insanlarla doğru doktorlarla karşılaştırsın.çabucak göbişleri dolsun.
baharcımın misafiri varmış bir daha sürpriz yapmasın ve hep böyle tek başına gelsin inşallah
cemrem seninle karşılaşamıyoruz artık.geçmişide okumadım.inşallah herşey yolundadır.
flzaskcım bugün sesini duymak güzeldi canım arkadaşım.kendini eve kapatma gez dolaş.
hayal, çok mutlu oldum.Allah tamamına erdirsin.
hasretim ve nurdah iyimisiniz lekelenmeler bittimi?
bir kaç gün girmedim geçmişide okuyacak gücüm yok kızlar .grip olmuşum gözlerim kapanıyor.kusura bakmayın mektup gibi oldu birazumarım herkes iyidir.
bugün okulda çocuklar canıma okudu.lavaboda suyla bir birlerini ıslatmışlar.öyle kendilerinden geçmiş çığlık atıyorlardıki (4 erkek ) yanlarına gittiğimi farketmeyip benide bi güzel nasiplendirdiler.üzerimdeki pantolon su oldu.çişli gibi gezdim valla.bir yedekte ben götürmeye karar verdimhiç böyle haylaz bir sınıfım olmamıştı.çok fenalar küfür vurma ne ararsan var.çocuk babasını çıplak görmüş onu anlatıyor. aileyi çağırıyorum gelmiyor.oyyyyyyyyyyy yandım ben okul fobim başladı hiç gidesim yok.kasıldım kaldım bugün.
NUR.SEN ‘E okuyoruz
2 EKİM SALI SAAT 20.00 DEN 4 EKİM PERŞEMBE SAAT 20.00 A KADAR
aruna …………………………………………….... 2 = okudu
askbebek ……………………………………….….2
bahar85 …………………………………………….3
cemrem 29………………………………….….... 2 = okudu
denizbulutu ……………………..……………… 2
esma ………………
eşim oknk ……………………………………….. 3 = okudu
mera1987 ……………
flzask2003 ………………………………………..2
masal1981 ………………………………………..3
hep…………………………………………………..2
mavimenekşe ……………………………… ..…2 = okudu
nur.sen …………………………………………….3
pembe85 …………………
pıtırcık43 …………………
seval0817 ………………………….……..… …2
tülay20 ……………………………….……..…..2 = okudu
umut99 …………………………………….…….2
vck …………………………………………….….2
zambak06 …………
snopy35 …………………………..…………….……2
lamyay …………
hpk ………………………………………….….…3
kader60 ………………………………………….2 = okudu
yasini okunacak olan arkadaşımız :
33 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
33 defa Peygamber efendimize (sav) salavat
1 defa Fatiha
3 defa ihlas okusun
sonra da dilediğini Allah tan istesin .
yasine başlasın.
diğer okuyacak olan arkadaşlar da:
3 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
3 defa salavat
niyetimize arkadaşımızın nikini veya ismini aldıktan sonra yasine başlasın.
Allah dualarımızı geri çevirmez inş.amin.
canımcım hoşgeldin
bebişlerin de iyidir inşallah
ama onlardan önce senin haylazlar yormuşlar Allah yardımcın olsun.
hoşbulduk tatlım
bebişler çok şükür şimdilik iyiler.teyzelerine bol bol dua ediyorlar
sorma tatlım nasıl haylazlar.hepsi evde dayakla yola getirilmiş.konuşmaktan anlamıyorlar.baktılar okulda dayak yok kudurdukça kuduruyorlar.
sen nasılsın canım neler yapıyorsun?
canım arkadaşlarım sizleri çok özlüyorum ama eskisi kadar sık aranızda olamıyorum.
aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş flzaskcım söyledi bugün.Allah yardımcıları olsun ve doğru insanlarla doğru doktorlarla karşılaştırsın.çabucak göbişleri dolsun.
baharcımın misafiri varmış bir daha sürpriz yapmasın ve hep böyle tek başına gelsin inşallah
cemrem seninle karşılaşamıyoruz artık.geçmişide okumadım.inşallah herşey yolundadır.
flzaskcım bugün sesini duymak güzeldi canım arkadaşım.kendini eve kapatma gez dolaş.
bir kaç gün girmedim geçmişide okuyacak gücüm yok kızlar .grip olmuşum gözlerim kapanıyor.kusura bakmayın mektup gibi oldu birazumarım herkes iyidir.
bugün okulda çocuklar canıma okudu.lavaboda suyla bir birlerini ıslatmışlar.öyle kendilerinden geçmiş çığlık atıyorlardıki (4 erkek ) yanlarına gittiğimi farketmeyip benide bi güzel nasiplendirdiler.üzerimdeki pantolon su oldu.çişli gibi gezdim valla.bir yedekte ben götürmeye karar verdimhiç böyle haylaz bir sınıfım olmamıştı.çok fenalar küfür vurma ne ararsan var.çocuk babasını çıplak görmüş onu anlatıyor. aileyi çağırıyorum gelmiyor.oyyyyyyyyyyy yandım ben okul fobim başladı hiç gidesim yok.kasıldım kaldım bugün.
canım yaa demek dua ediyolar teyzelerineyerim ben onları
zor canım işin Allah yardım etsin
ben de iyiyim canım şükür bir değişiklik yok bende
2.tedavimi bekliyorum kısmetse bayramdan sonra düşünüyoruz
hayırlısı Allahtan.
Canım benim seninde sesini duymak güzeldi.tatlı arkadaşım hasta olmuşşşşş...inşallah çabucak toparlanırsınnnnnnn..
yiğenlerimden ve senden haber almayım dedimmmmmmm..
baks en şu bıcırıklara arkadaşımı ne hale sokmuşlarr hasta hastaakıyamam
allah kolaylık versin bitanemmmmmmm.
iyi bak kendine diikat etttttttttt........
ben dua edince onlara dokunup haydi şimdide siz Allahım teyzelerimin bebişlerini çabucak gönder diyelim diyorum.birliktede amin diyoruz.
bayramdan sonra heyecanımız başlıyor desenehayırlı olsun tatlım.inşallah herşey yolunda gider.
bitanem sende çabucak toparlan inşallah.
sağolsun tatlı teyzemiz kontrolümüzü bile unutmamış
ahhh canım sorma şu izne ayrlana kadar çıldırmasam iyi.
Sağol bitanemmmm koydum pişiyo şimdii..
oyyyyyyyy yerim seniiiii çoba yaparmış bana.......
sağol tatlımmmm..düşünmen yeterrrr..
o yüzden cnm hiç bişeyde yaptırmak istemiyorumm ..
inşallah cnm kısmet olurda geliriz birgünnnnn..çok istiyorumm..
beraber yaparız artık kısırıı..ama turşuları bitirmeyinn tamammı
ben zaten turşu yemeyeli ne kadar zaman oldu bizimki yemiyo diye eve almıyorum yapmıyorumda hasret kaldım ..
iyi akşamlar kızlar bahar beni de ekleyelim mi listeye?
İSİM : bangi
YAŞ-EŞİN YAŞI:30-31
EVLİLİK SÜRESİ:5 yıl
AZOSPERM NEDENİ : bilinmiyor
TEDAVİ SÜRECİ: mart ayından beri klomen, arginmax, bitkiseller kullanıyoruz
GEÇİRDİĞİ AMELİYATLAR : ameliyat olmadı çıkış başladı
SONUÇLARI:önce yıkama sonrası şimdi yıkama öncesi az sayıda sperm çıkışı var
TÜP BEBEK DENEME SAYISI: 2
DENEME YAPTIĞI MERKEZ:umut tüp bebek
SON DURUM:boş gebelik sonucu kürtaj dolayısıyla 3 ay ara verdik
hayırlısı olsun canım inşallah kayınbabana da geçmiş olsun Allah şifalar versin.
canım geçmiş olsun atlatmışsın
inşallah kaliteli embriyoların oluşur ve bebişin ya da bebişlerin seninle olurlar canım.
hoşgeldin aramıza arkadaşım ne güzel eşinde normal çıkış var
daha da artarlar inşallah
tedavinin güzel sonuçlanması dileğiyle.
Selam kızzllaarrrr
Ben geldim. Bugün çok yoğun birgün geçirdim başım felaket çatlıyor yatıcaktım ama buraya girmeden edemedim :) dün ki muhabbetten sonra aklım burda kalır vallahi.
Nasılsınız bakalım hepiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?