Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

umudunu hiç kaybetmezsin umarımm ne güzell bende bu azim yok iştee.. inşallah bu kezz mucizelerimiz gerçekleşirr,emeklerimiz boşa çıkmaz..

Sen bilirsin cnmm baksana topiğin dün akşamki kalabalığından eser yok
nerde bu kızlarrrrrrrr

E dün maç vardı pc ler kızlardaydı şimdi kocalardan sıra gelsin diye de girelim diye bekliyolardır :) ben de fazla duramıcam bugün beynimin üzerinden silindir geçmiş gibi sanki. Bu yoğunluk bazen çok iyi geliyor kötü şeyler düşünmeye vaktim kalmıyor. Dün çok aklıma takıldı ya mikroteseden sonra iyice bozulduysa diye . Çok korkuyorum ya öyle olduysa gerçekten ne büyük hata yapmışız allahım

Evt cnm olabilir..benimde bugün hiç halim yoktu akşama kadar pc başında durdum ama gözlerim ağrıdı.sen dinlendir gözlerini.başının ağrısıda geçer çabucak inş.
tabi çalışınca bazı şeyleri düşünmüyosunn ...
cnm takma şimdi bunları aklına olan olmuştur zaten çoğumuz o hatayı yaptık maaleseff...
benim eşimin testis dokusu hiç iyi olmadığı halde bulundu spermler..sen takılma şimdi bunlaraa
bi daha inş bunlara gerek kalmadannn rabbim bi yol gösterir .

Allahın selamı üzerinize olsun arkadaşlar şu günlerde çok üzgünüz ve şaşkınız, negatip tüp bebek denemesinden sonra uzun zaman oldu doktora gitmemiştim geçen gün tesadüfen çok basit bir şey için doktora gittim doktor beni tuttu bırakmıyor herşeyi anlattım olumsuz bir tüpbebk denemesi oldu dedim bana bir sürü tahlil yaptı şimdi sonuca bakın tüp bebek denemesinde kullandığın ilaçlar olsa gerek seni şişirmiş dedi ultrasyona girdim böbeklerin,karaçiğerin safra kesen hiç iyi değil dedi ayrıca en kötüsü miyon ve kirs oluşmuş rahminde egri dedi oraya şak diye düşüp bayılacaktım ,tüpbebk yaptırmadan önce benim hiçbir sağlık problemim yoktu birisi bana şakamı yapıyor ya rabbi dedim,doktor tüm gününü bana ayırdı şuran şöyle buran böyle Allahım biran önce evime gitsem dedim hiç inanasım gelmiyor kızlar gözlemleri doğruysa benim hastahanelerden hiç çıkmamam lazım valla ben Allaha havale ettim eyerki tüp bebek tedavisi yaparken ekibin bir ihmali varsa Allah cezalarını versin ,kızlar tedavi olacağınız merkezi iyi seçin ben kendimi iyi hissediyorum umarım doktor yanılmıştır diyelim verdiği ilaçları kullanmıyorum Rabbimin izniyle herşeyin üstesinden gelirim inşanlah A.e.olun

canım her doktora inanma banada bir sürü seyler sölediler adamı hasta olmadan hasta ediyorlar bir kac doktora daha gözük benim ablam hemsire hep aynısını söler

dün aksam okadar kişi vardı oku oku bitiremedim millet nerde yaaaaaaaa ya arkadaslar ögreneli 2 ay oldu ama ben hala alışamadım her söz bana batar oldu bu normal mi hep mi böle devam edecek işi bilmeden konusanlar varya beni deli ediyor neymiş efendim cok araştırmıyacak mışım kafam karısırmız hepsinin topunaaaaaaaaaaaaa

NUR.SEN ‘E okuyoruz

2 EKİM SALI SAAT 20.00 DEN 4 EKİM PERŞEMBE SAAT 20.00 A KADAR

aruna …………………………………………….... 2 = okudu
askbebek ……………………………………….….2 = okudu
bahar85 …………………………………………….3
cemrem 29………………………………….….... 2 = okudu
denizbulutu ……………………..……………… 2
esma ………………
eşim oknk ……………………………………….. 3 = okudu
mera1987 ……………
flzask2003 ………………………………………..2
masal1981 ………………………………………..3
hep…………………………………………………..2
mavimenekşe ……………………………… ..…2 = okudu
nur.sen …………………………………………….3 = okudu
pembe85 …………………
pıtırcık43 …………………
seval0817 ………………………….……..… …2 = okudu
tülay20 ……………………………….……..…..2 = okudu
umut99 …………………………………….…….2
vck …………………………………………….….2
zambak06 …………
snopy35 …………………………..………….……2
lamyay …………
hpk ………………………………………….….…3
kader60 ………………………………………….2 = okudu

yasini okunacak olan arkadaşımız :
33 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
33 defa Peygamber efendimize (sav) salavat
1 defa Fatiha
3 defa ihlas okusun
sonra da dilediğini Allah tan istesin .
yasine başlasın.

diğer okuyacak olan arkadaşlar da:
3 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
3 defa salavat
niyetimize arkadaşımızın nikini veya ismini aldıktan sonra yasine başlasın.

Allah dualarımızı geri çevirmez inş.amin.

kendileri bir sey yapmamış g,b, yapanlara da laf söleme hakkını buluyorlar resmen git kocanı kestir diolar sanki benden daha cok istiyorlar evlat sahibi olmayı aglamak istiyorum onu bile yapamıyorum allahım bana ve burdakilere ve bu derdi olanlara tez zamanda yardım et ne olur yarabbim

selam kızlar ben geldim.bugün biraz ablamın evine gittim yiğenlerimle vakit geçirdim
eşim sperm testi yaptırmak için hastaneye gitti benim sonuçlarımıda almış kızlar fsh5,48 amh:2.05 sizce nasıl
birde yarın hsg çekicem dünden beri korkudan başımın ağrısı geçmedi bana moral verin lütfen

hormonların iyi cnm inşallah filminde çok iyi olur

ah cnm çok geçmiş olsun cnm ilaçların yan etkisi kişiden kişiye değişiyor geçen hafta kalçamda bir kitle farkettim aile hekimine gittim internette okuduklarımçok korkuttu hekimin tüp tedavisindeki progesteron iğne yerleri ödem yapmıştır dedi hap verdi geçmezse araştıma yapılacak röntgen dedi hormonlar birçok şeyi etkiliyor iki gündür ilaç kullanıyorum

cnm filmi anestezili çektireceksin

hormonların iyi cnm inşallah filminde çok iyi olur

doğrumu söylüyorsun canım benim moralim çok bozulmuştu doktorum yumurtamı az bulmuştu eşimdeki probleme alışmıştım birde kendi derdimle uğraşmak istemem.
ama eşimi çok iyi anladım insanın kendinde problem olunca çok kötü oluyormuş Rabbim eşime şifa versin ben bir haftada kafayı yiycektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…