Analdım cnm haklısnız o kadar zor bi yolki buu maddi manevi çöküyosun artık..
benimde bu son tedavide giddi elimdeki herşeyyyyy ..şuan denemek için hiç bi birikim yokkkkkk..
ama sağlık olsunn para her zaman biriktiilir yeterki sağlık olsunn..
bende eşimi sürekli ikna etmeye çalışıyorum seneleridr her tedavide..
bu son teseyi bile seninki gibi asla olmam diyoduu.
ama ikna oldu..ve ben eşimi bu tedavide bu kadar heeycanlı istekli görmüştümm.ilk tedavimde bu kadar heeycanlı değildi kan testini bile verdik geldikk
hiç heeycan yapmadı ama bunda çok heeycanlıydı cnm kocacımm..şimdi ise tekrardan başlamak için hiç istediği yok ben istiyorum diyee işte öyle görünüyoo..
tekrar tekrar aynı sonucu yaşamak çok zor geröekten o kadar hayal kuruyosun heeycan yapıyosunnn..
sen bu sefer umudumu kaybettim diyosunya hiç ummmadığın zamanda gelicek mucizen inşallah ..
tabiki biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbime kalmışşşşşşş...
Selam cnm hoşgeldinnn..
yorgunmuşsun cnmm başında ağrıyo dinlen tatlım sen..
biz burdayızzzzzz
Hoşbulduk canım
Hayatta olmaz :) bensin neler kaynatıcaksınız Allah bilir :) hiç bırakıp gidermiyim ben sizi :)
Sen bilirsin cnmm baksana topiğin dün akşamki kalabalığından eser yok
nerde bu kızlarrrrrrrr
umudunu hiç kaybetmezsin umarımmne güzell bende bu azim yok iştee.. inşallah bu kezz mucizelerimiz gerçekleşirr,emeklerimiz boşa çıkmaz..
E dün maç vardı pc ler kızlardaydı şimdi kocalardan sıra gelsin diye de girelim diye bekliyolardır :) ben de fazla duramıcam bugün beynimin üzerinden silindir geçmiş gibi sanki. Bu yoğunluk bazen çok iyi geliyor kötü şeyler düşünmeye vaktim kalmıyor. Dün çok aklıma takıldı ya mikroteseden sonra iyice bozulduysa diye . Çok korkuyorum ya öyle olduysa gerçektenne büyük hata yapmışız allahım
Allahın selamı üzerinize olsun arkadaşlar şu günlerde çok üzgünüz ve şaşkınız, negatip tüp bebek denemesinden sonra uzun zaman oldu doktora gitmemiştim geçen gün tesadüfen çok basit bir şey için doktora gittim doktor beni tuttu bırakmıyor herşeyi anlattım olumsuz bir tüpbebk denemesi oldu dedim bana bir sürü tahlil yaptı şimdi sonuca bakın tüp bebek denemesinde kullandığın ilaçlar olsa gerek seni şişirmiş dedi ultrasyona girdim böbeklerin,karaçiğerin safra kesen hiç iyi değil dedi ayrıca en kötüsü miyon ve kirs oluşmuş rahminde egri dedi oraya şak diye düşüp bayılacaktım ,tüpbebk yaptırmadan önce benim hiçbir sağlık problemim yoktu birisi bana şakamı yapıyor ya rabbi dedim,doktor tüm gününü bana ayırdı şuran şöyle buran böyle Allahım biran önce evime gitsem dedim hiç inanasım gelmiyor kızlar gözlemleri doğruysa benim hastahanelerden hiç çıkmamam lazım valla ben Allaha havale ettim eyerki tüp bebek tedavisi yaparken ekibin bir ihmali varsa Allah cezalarını versin ,kızlar tedavi olacağınız merkezi iyi seçin ben kendimi iyi hissediyorum umarım doktor yanılmıştır diyelim verdiği ilaçları kullanmıyorum Rabbimin izniyle herşeyin üstesinden gelirim inşanlah A.e.olun
geçmiş olsun tatlım. hadi hayırlısı bakaklım bu kadar olduktan sonra inş yumurtaların döllenir tatlım.
Allah yar ve yardımcın olsun.
ikiz ikiz evlatlarına kavuş ins
Allah razi olsun canim bu kadarini atlattim ya insallah gerisi de hayirlisiyla gelsin heyecan var simdi....
ayyy canım .
tatlı heyecan bunlar.
inşllh heyecanın coşkuya dönüşecek cnm.
hmiş haberini alıcaz inş ve hepimiz coşacazzzz inş. amin.
dualarım seninle...
canım ben yasinimi okudum
bağışlıcağım zaman bana haber verir misin canım :)
elbette haber veririm tatlım. dualar bitsin inş.
Allah gönlündekiler en kesa zamanda gerçekleştirsin.amin.
dün aksam okadar kişi vardı oku oku bitiremedim millet nerde yaaaaaaaa ya arkadaslar ögreneli 2 ay oldu ama ben hala alışamadım her söz bana batar oldu bu normal mi hep mi böle devam edecek işi bilmeden konusanlar varya beni deli ediyor neymiş efendim cok araştırmıyacak mışım kafam karısırmız hepsinin topunaaaaaaaaaaaaa
canım ya aldırma boşver söylenenlere.kafana takma bunları. çöpe at gitsin.
bizede aynısı söyleniyor.
araştırmadan öğrenmeden doğruya ulaşılmaz.
inş doğru tedaviyi buluruz da kavuşuruz evlatlarımıza.amin.
selam kızlar ben geldim.bugün biraz ablamın evine gittim yiğenlerimle vakit geçirdim
eşim sperm testi yaptırmak için hastaneye gitti benim sonuçlarımıda almış kızlar fsh5,48 amh:2.05 sizce nasıl
birde yarın hsg çekicem dünden beri korkudan başımın ağrısı geçmedi bana moral verin lütfen
Allahın selamı üzerinize olsun arkadaşlar şu günlerde çok üzgünüz ve şaşkınız, negatip tüp bebek denemesinden sonra uzun zaman oldu doktora gitmemiştim geçen gün tesadüfen çok basit bir şey için doktora gittim doktor beni tuttu bırakmıyor herşeyi anlattım olumsuz bir tüpbebk denemesi oldu dedim bana bir sürü tahlil yaptı şimdi sonuca bakın tüp bebek denemesinde kullandığın ilaçlar olsa gerek seni şişirmiş dedi ultrasyona girdim böbeklerin,karaçiğerin safra kesen hiç iyi değil dedi ayrıca en kötüsü miyon ve kirs oluşmuş rahminde egri dedi oraya şak diye düşüp bayılacaktım ,tüpbebk yaptırmadan önce benim hiçbir sağlık problemim yoktu birisi bana şakamı yapıyor ya rabbi dedim,doktor tüm gününü bana ayırdı şuran şöyle buran böyle Allahım biran önce evime gitsem dedim hiç inanasım gelmiyor kızlar gözlemleri doğruysa benim hastahanelerden hiç çıkmamam lazım valla ben Allaha havale ettim eyerki tüp bebek tedavisi yaparken ekibin bir ihmali varsa Allah cezalarını versin ,kızlar tedavi olacağınız merkezi iyi seçin ben kendimi iyi hissediyorum umarım doktor yanılmıştır diyelim verdiği ilaçları kullanmıyorum Rabbimin izniyle herşeyin üstesinden gelirim inşanlah A.e.olun
selam kızlar ben geldim.bugün biraz ablamın evine gittim yiğenlerimle vakit geçirdim
eşim sperm testi yaptırmak için hastaneye gitti benim sonuçlarımıda almış kızlar fsh5,48 amh:2.05 sizce nasıl
birde yarın hsg çekicem dünden beri korkudan başımın ağrısı geçmedi bana moral verin lütfen
hormonların iyi cnm inşallah filminde çok iyi olur
cnm filmi anestezili çektireceksin
saol tatlım süleyman hocada çok iyi sen ne aşamadasın cnm.
yok canım normal ama yarın çok korkarsam anestezili çekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?