Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm nerde yaptıracaksın eğer korkuyorsan kasma anestezili çektir derim ama muayenede sorun yaşamıyorsun çok acıyacağını sanmıyorum

istanbul cerrahi hastanesi aşkbebeğin doktoru eli çok hafifmiş ben bilmediğim için korkuyorum kimi acılı kimi acısız diyor mecbur başa gelen çekileceksen nasılsın canım okul nasıl gidiyor

iyi akşamlar canım
inan korkacak bişey yok ben muayeneden dahi korkuyordum
doktorlar dahi muyene ederken zorlanırlardı ama canım bu kadar korkarken dr güvendim
ve dr dediki korkma dedikleri gibi canın acımayack ve gerçektende sölediği gibi çıktı
sakin ol yarın inş rahat ve sıkıntısız çekersin ve inş bir sorun çıkmaz

istanbul cerrahi hastanesi aşkbebeğin doktoru eli çok hafifmiş ben bilmediğim için korkuyorum kimi acılı kimi acısız diyor mecbur başa gelen çekileceksen nasılsın canım okul nasıl gidiyor

canım benim dr çok önemli inşallah çok iyi olacak bende çektireceğim bakalım geçikti tüpten sonra herhalde dengem bozuldu cnm ben norm fazlasıydım müdür yüzünden evime uzak bir okula görevlendirilmiştim 15 günlük rapor güzel bir okul buldum oraya görevlendirildim çok ağladım kendi sınıfımı bıraktığım için onlar evladım gibiydi şimdi pazartesi geçicide olsa yeni kuzularımla tanışacağım evime uzak ama bu yıl yüksek lisansa başladım üniversitemin yanında

sağol canım verdiğiniz moraller için elimde değil daha önce çok korkuttular doğumdan daha zor demişti bir tanıdığım etkisinden çıkamadım
yarın zaten yanımda olacaksın artık canım yanarsa başının etini yerim bir haftadır kolumu gösterip eşime naz yapıyorum bence sen yarın benden kaç yol yakınken

Canım bencede iyi tahlil sonuçlarınn...
cnm ya bu kadar kasma kendini gerçektenn tabi haklısın çoğu şeyi ilk kez yaşıyorsun ama güven arkadaşlarınaaaaaaa.inş. sorunsuz bi şekilde
ağrısız sızısız atlatıcaksınnnnnnnn..
bak herkes aynı şeyi söylüyooooo tatlımm..

Arunamm geçmiş olsun cnmm..kitle ağrıyomu cnm pekii...

tamam canım sen filmi çekerken ben kaçacağım çıktığında bir bakarsın ben yokum:)))çekerken bebğini düşün
bebişim için herşeye değer diye ben öyle düşündüm bebğim için herşeye katlanırım ama şimdi artık bilemem bebişim ne zaman olur inş sıkıntım biter bende tedaviye başlarım tatlım
inş ikimizinde olur onlarda arkadaş olurlar

canım sen neden şimdiye kadar çektirmedinki anlayamadım:44::44::44::44:benim babamda öğretmen onada müdür çekiliş yapmış 66aylıkları vermiş babam kabul etmeyince bir hafta açıkta kalmıştı şimdi istediği oldu.
seninde yavrucuklarına kavuşman iyi oldu üzülme canım yeni öğrencilerinede alışırsın yolun ve şansın hep açık olsun herşey gönlünce olsun

canım ben sana demiştim bak ahm değerin düşük değil
boşuna üzdün kendini...
tatlım bu arada bukadar korkma hsg den ya
hatırlasana benimki nekadar kolay geçmişti...
inan bikaç dklık adet ağrısı gibi bişey...
sen nelerle başediyorsun hsg de neymiş

Son düzenleme:

canım baban hala görev yapıyor mu ben emekli falan oldu sanıyordum ??

canım geçmiş olsun inş drun dediği gibi bi sıkıntı yoktur...
allaha emanet ol dualarım seninle

yaaaaaaaaaa şaka yaptım beni bırakma sakın eşimi götüremem az evvel soruyor doktorun erkek diye bende bilmiyorum dedim ara sor arkadaşını erkekse gitme diyor
neyse sonra tv ye daldıda tekrar sormadı ama bilse beni eve kilitlerinşallah canım hep beraber azoyu yenip bebişlerimize kavuşuruz
bebişlerimizde kardeş kardeş büyürler bizim kardeşliğimiz gibi

cnm iyi geceler
nasılsın neler yapıyorsun??
bu gün seni arayacaktım vaktim olmadı
sana brokoli kürüne başladın mı nasıl yapıyorsun diye soracaktım
ben aldım bugün kereviz ve brokloli aldım bize tüketin demişti saraçoğlu ama uzun süredir tüketmedik yeni başlıyacağım

cnm önce ağrı hissettim sonra kitleyi akşam internetegirdim direk kemik kanseri yazıları ve çok zor bir hastalıkmış onu öğrendim tabi koçiş kızdı kemik hastahanesine gidelim dedi zaten rapor almaya gidince aile hekimin dur panik yok iğnelerde yapmış olabilir dedi kas gevşetici hap verdi geçmezse film dedi sağol bitanemmm

canım ahm değerim iyimi bilmiyorum çünkü sonucu telefonla öğrendim
sekreterde ben pek anlamam doktorunuza sorun dedi
araştırmadım sonra kafayı yiyorum düşünmekten
ama içime su serptiniz iyiki varsınız
evet canımsizlerin kolay geçmiş inşallah benimde kolay geçer ve güzel çıkar sonuçlarım
haklısın daha yolun başındayım bebeğim için dayanıklı olmam lazım

şaka yaptım canım hiç gidermiyim sen bana kızsanda ben seni yine oralarda bırakmam tatlım ama şimdi gidiyorum
ve benim sevgilim kocişim geliyorrrrrr çay yapacağım

cnm tedavin hayırlı olsun:)
bak yavaş yavaş herşey yoluna girecek inş
yarın rahim filminide çektiraceksin bebişine bi adım daha yaklaşacaksın
bu kadar tedirgin olma herşey çabucak hallolur inş
nasipten öte yol yok inş senin nasibinde bebişlerin vardır ..
tek derdin tasan beişlerin olur..

canım eşim geliyor ben çıkacağım ama yarın eve gelince sana çağrı atarım arasın anlatırım olurmu biz daha başlamadık
yani ezberimde değil kağda bakmam gerek vck ile hsg çekmeye gideceğizde

ah cnm tedaviden önce dr sana gerek yok dedi benimde işime geldi operatif histereskopi yaptığımız için şimdide gerek yok diyor ama ben çektireceğim zaten bir çekildim iş bitti yok her tedavide çekilse daha iyi oluyormuş babacığınada çok sevindim

Canım hemen öyle şeyleri okuyupta kötüyü getirme aklına evt o iğnelerde yapmış olabilirr ama iyi olmuş tabi.
doktora gitmen..bakalım geçer inş. ilaçı kullanınca..ama olmadı röntgende çektirirsin için rahatlar tatlımm..
bende cumartesi gidiyorum ulun beye cnm randevumu aldımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…