canım eşim geliyor ben çıkacağım ama yarın eve gelince sana çağrı atarım arasın anlatırım olurmu biz daha başlamadık
yani ezberimde değil kağda bakmam gerek vck ile hsg çekmeye gideceğizde
canım baban hala görev yapıyor mu ben emekli falan oldu sanıyordum ??
Canım hemen öyle şeyleri okuyupta kötüyü getirme aklına evt o iğnelerde yapmış olabilirr ama iyi olmuş tabi.
doktora gitmen..bakalım geçer inş. ilaçı kullanınca..ama olmadı röntgende çektirirsin için rahatlar tatlımm..
bende cumartesi gidiyorum ulun beye cnm randevumu aldımm..
cnm tedavin hayırlı olsun:)
bak yavaş yavaş herşey yoluna girecek inş
yarın rahim filminide çektiraceksin bebişine bi adım daha yaklaşacaksın
bu kadar tedirgin olma herşey çabucak hallolur inş
nasipten öte yol yok inş senin nasibinde bebişlerin vardır ..
tek derdin tasan beişlerin olur..
cnm önce ağrı hissettim sonra kitleyi akşam internetegirdim direk kemik kanseri yazıları ve çok zor bir hastalıkmış onu öğrendim tabi koçiş kızdı kemik hastahanesine gidelim dedi zaten rapor almaya gidince aile hekimin dur panik yok iğnelerde yapmış olabilir dedi kas gevşetici hap verdi geçmezse film dedi sağol bitanemmm
inşallah güzel haberler alacaksın cnm fiyonk bugün hallettimi testlerini keşke bende alsaymışım randevu 3 ekime bu haftada rapor aldım
a.s yok cnm bu jadarda olmaz bencede sen kafana takma ama tüp bebek yaptırmadan önce genede tekrar muayne ol iisimiAllahın selamı üzerinize olsun arkadaşlar şu günlerde çok üzgünüz ve şaşkınız, negatip tüp bebek denemesinden sonra uzun zaman oldu doktora gitmemiştim geçen gün tesadüfen çok basit bir şey için doktora gittim doktor beni tuttu bırakmıyor herşeyi anlattım olumsuz bir tüpbebk denemesi oldu dedim bana bir sürü tahlil yaptı şimdi sonuca bakın tüp bebek denemesinde kullandığın ilaçlar olsa gerek seni şişirmiş dedi ultrasyona girdim böbeklerin,karaçiğerin safra kesen hiç iyi değil dedi ayrıca en kötüsü miyon ve kirs oluşmuş rahminde egri dedi oraya şak diye düşüp bayılacaktım ,tüpbebk yaptırmadan önce benim hiçbir sağlık problemim yoktu birisi bana şakamı yapıyor ya rabbi dedim,doktor tüm gününü bana ayırdı şuran şöyle buran böyle Allahım biran önce evime gitsem dedim hiç inanasım gelmiyor kızlar gözlemleri doğruysa benim hastahanelerden hiç çıkmamam lazım valla ben Allaha havale ettim eyerki tüp bebek tedavisi yaparken ekibin bir ihmali varsa Allah cezalarını versin ,kızlar tedavi olacağınız merkezi iyi seçin ben kendimi iyi hissediyorum umarım doktor yanılmıştır diyelim verdiği ilaçları kullanmıyorum Rabbimin izniyle herşeyin üstesinden gelirim inşanlah A.e.olun
selam kızlar ben geldim.bugün biraz ablamın evine gittim yiğenlerimle vakit geçirdim
eşim sperm testi yaptırmak için hastaneye gitti benim sonuçlarımıda almış kızlar fsh5,48 amh:2.05 sizce nasıl
birde yarın hsg çekicem dünden beri korkudan başımın ağrısı geçmedi bana moral verin lütfen
geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin
malesef sadece azoyla kalmıyoruz hergeçen gün başka hastalıklar çıkıyor..
Allahım güç versin hepimizeeeee
yavaş yavaş tüketiyor sinir stres başka hastalıklar çıkarıyor..
sağol canım inşallah dualarınızla başarıcam buna çok inanıyorum
evet her zorluk beni bebişime yaklaştıracak
hem korku hem mutluluk yaşıyorum
amin Rabbim hepimize bebiş sahibi olmayı nasip etsin
Canım fiyonk pazartesi gidmiş ulun hocaya oda genetikelri yazmış ama kartalda yapıldığını duyunca zeynep kamili iptal edipp
kartala almış cuma gününe ama genetik bölümü internette görünmüyomuş oda kadın doğuma almış bide ürolojiye
ben gidip geleyim sana anlatırım dedi. bakalım bende cuma ondan öğrenicem..ne yapmışş..
evt cnm ya sen alsaydın keşkee..yine bak cnm vardır belkii..ben bakayım hatta hemen en erken ne zamana görünüyooo
cnm en erken 15 ekim görünüyoo
aruna canım sakın kitle için üzülme annemin olayını belki hatırlıyorsun daha önce bacağından kitle aldırmıştı radyoterapi görmüştü bundan 2 ay önce tikrar kitleler çıkmıştı çok üzülmüştüm sonra kitlenin birini aldılar ve teste gönderdiler şükürler olsun doktorlar korktuğumuz olmadı demişlerdi.benim annem daha önce tümör tedavisi gördüğü halde şükürler olsun sonucu temiz çıkmıştı bu yüzden korkmamanı söylemek istedim ama yinede ihmal etme
cnm benim kesinlikle hayatımda ağlamadığım kadar dengesiz süreçlerim bu dönemde oldu dr bana hergün çörek otu ye yağını sür dedi
oh ne güzel evine yakın diyemi kartaldan almış onun yerine bugün ben mi gitseymişim
aruna cnm geçmiş olsun lütfen çok kafaya takma cnm bak ummadığın anda geçip gidecek inş
rabbim tez zamanda şifalarından sanada nasip etsin güzelim
cnm benim kesinlikle hayatımda ağlamadığım kadar dengesiz süreçlerim bu dönemde oldu dr bana hergün çörek otu ye yağını sür dedi
Evt cnm o kartalda oturuyo o yüzden orası onun için daha iyi bende yakınım kartala bende oraya alıcam eğer yazarsaa.
gitseydimm vallaaa
slm kızlarrrr bugün ara ara girdim pek kimseyi yakalayamadım zaten bu gün boyun fıtığım azdı halaen ağrıyo
uffffffff ben ne yapıcam bu ağrıyla ağlıyorum yaaa ne kötü bişeymiş ilacı da yok neymiş iş güç yapmıcam sanki öle bi olasılık varmış gibi
ben böleyim sizler nasılsınız rabbim kimseye dermansız hastalık vermesin
a.s yok cnm bu jadarda olmaz bencede sen kafana takma ama tüp bebek yaptırmadan önce genede tekrar muayne ol iisimi
yoktur bişey gönlün ferah olsun
tatlım eşin test mi yaptırdı inş sperm çıkışı olur cnm benimmmmm
genel olarak hormonların ii galiba
yarın inş kolay ,acısız ve çabuk geçer
baban içimde sevindim cnm en iis çalışmadan duramaz erkekler zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?