Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

doğru diyorsun cnm zaman bizim için çok zor akıyor ama beklememiz lazım rabbim ol dedikten sonra sayımız kaliteymiş yumurtaymış hikayede bizde oyalanmak zorundayız umutsuz değiliz rabbim diyebilmek için

hoşgeldin canım aramıza allahım insallah tez zamanda kucagını doldurur amannn boşver öyle diyenleri banada ilk zamanlar çok dediler baktılar onları takmıyom şimdi bişey diyemiyorlar takma kafanı allahım hayırlısını versin

günaydın kızlar bende kalktım kahvaltımı yapıyım dedim
ve size bakım dedim

]
canım geçmiş olsun ağrın varmışş. cnm ya kıyamam bi çaresi olsada tamamen geçse ağrılarınnn

tatlım sağol ya ne bilimmmm bulsam çaresini yapcamda nerdeeeeeeeeeee
dr ilacın sensin diyo kolunu yorma diyo da ii güzel diyoama olmuyo ki
neyse sabah sabah hastalıkla konuşup canınızıı sıkmıyım
sen dua et bana yeter gönlü güzel kızzzz

evt cnm yatılı misafir sezonu bitti kısmetse cumartesi akşama çok sevdiğimiz arkadaşlarımızı yemeğe alıcaz
dünya telaşesi işte hiç bitmiyor sağlık olsunda herşey zamanla yerine otryor cnm allah sağlığımızı ve ağzımızın tadını bozmasın inşlh...
Kayın valdeciğin ne yapıyor cnm manavgattamı oturuyorlar onlar...

evet canım dün test verdi umutlanmıyoruz sadece mecbur olduğu için test verdi rapor çıkarıcaz hastane kendi tahlilllerini kabul ediyor
bu yüzden test verdi .bende şimdi hsg çektirmeye gidicem kurbanlık kuzu gibiyim

Canım çaresi sende diyoda işte..ne kadar dikkat edebilirsinki sonucta uğraşıyosun yine bişeylerle..
dua etmezmiyim cnm sen öyle ağrıyo diyince ben çok üzülüyorum ....rabbim inşallah seni bu ağrılardan kurtarsın cnm benimm..
düzelsinki ilerde bebişlerine güzelse bakabilesin...

selam flzaşk nasılsın canımbende birazdan çıkıcam hsg için bir göz atayım dedim topiğe

selam flzaşk nasılsın canımbende birazdan çıkıcam hsg için bir göz atayım dedim topiğe

Selam cnmm..iyi cnm yeni kalktım hemen geçtim pc başınaa
bi baktım biizm kız burdaaaaaa randevun 2:30 muyduu cnmm
gidiceğin yer uzakmı sana..hadi cnm güzelce git çektir gelll cici kız ol tamammıı kuzum benimmmmmmmm

sgl canım su mübarek günde rabbim insallah hepimizin göbüşünü hayırlı saglık bebişlerle doldurur sizlerden o kadar cok sey ögrendimki sükürler olsun en azından körürüne eşimi ameliyata sokmadım hepinizden Allah razı olsun haklısın aslında takmamak lazım

evet cnm ne kadar umutlanmasakta yine içieride bi is diyo ki belki............
aaaa bu kadar panik yapma cnm inş kolayca çektirip gelicen evine

haklısın cnm aynen dediğin gibi muhakkak bi şey yapıyosun el bu durmuyo
allh razı olsun cnm biliyorum zaten burda kardeşten öte olduk hepimiz bazen kendimizi unutup karşımızdakine dua ediyoruz
bende öle düşünüyorum zaten şimdi kendime bakım ki ilerde bebişlerimle ilgilenebiliyim çünkü bizim beebklerimiz nazlı mı nazlı
yaramaz mı yaramaz olacaklar onlara sağlam lazımım dimi
hepimiz doğacak evlatlarımızla sağlıklı bişekilde büyütmeyi bizlere nasip etsin mevlam

bebişe kavuşmak için geri sayım başlamış :)
hastaneler 1 tane tahlilin orada yapılmasını istiyrolar. diğer ikisini dışarıda yaptırabilrisin. yada son bir sene içinde yapılan varsa onuda alıyrolar. inşallah kolaylıkla alırsın raporunu canım. hsg den hiç korkma, hiç anlatıldığı gibi zor bir işlem değil.

hayal çok sevindim durumunuzdaki bu gelişmelere inşlh herşey yolunda gider sana bir sorum olacak sizin sorununuz neydi ve nasıl tedavi gördünüz ltfn cevapla

Cok saol canim insallah yolunda gider bizde sorun esimde canim canli 24bin sperm cikti en son testte, tedaviye baslayinca bende de rezerv sorunu goruldu, cok sukur ilaclarla 12 tane toplandi 6 folikulle baslamistim simdi kaci dollendi kaci kalacak onu bekliyorum heyecanla...sormak istedigin bisey olursa yine sor canim her macera birilerine yol gosteriyor...klomen arginmax kullandi esim degerler 100 bindi dustu, menegon vuruldu 10gun tedaviye kadar aslinda doktor 1 ay menegon vurunun dedi ama bentedaviye baslamak istedim..

selaöm kızlar.dün giremedim kayınvalideye gitmiştik.adetim bitti duaya katılabilirim.pıtırcık kim için okuyacagımı sölersen başlayabilirim.bu arada bi arkadaşımız boyun fııtığından çektiklerinden bahsetmiş.ahh ahh bende de var.ameliyattan kaçtım.2 tane fıtık var bir de düzleşme var.berbat bişi.Rabbim kimseye vermesin.en çok korktuğum da günün birinde hamile kalırsam boynumun tuttuğunda ne yapacagım.çünkü ben kas gevşetici almadan yataktan ile kalkamıyorum.çok kötü bişi yA..

hsg yi anestezili çektirmeni tavsiye ederim.ağrı eşiği kişiden kişiye göre degişiyor.riske atma bence.ben iyi ki anestezili çektirmiştim diyorum.çünkü sonrasında çok kanamam ve ağrım olmuştu.yiine de sen bilirsin

Canım bende okudum yasinlerii..
Allah kabul etsin.
nurseninmin inş bayramdan sonra başlayacağı tedavisindee
her şey yolunda giderrrrrrrr veeeeeeeee
rabbim bebeğine kavuştururr onuuuuuu inşallahhhhhh

slm bidenemmmmmm geçmiş olsun canım yaaa yine mi tuttu bu ağrı
inş hemen geçer canım yaa valla üzüldüm bende şimdi...
nasıl kurtulacaksın sen bu ağrıdan :26:

iyi bakalım canım allah kolaylık versin size...
yok canım manavgatta benim ailem yaşıyor...
kayınvalidem konyada oturuyor...

canım benim nasıl birisin sen yaa
ne güzel konuşuyosun bizler için dualar ediyosun öyle kuzucuklarınla Allah razı olsun.
canım cok tesekkür ederim hiç bir yan etkisi yok demi bu hapların bizimki kullanmaya gelince pimpiriklendi:)
rica ederim canım
kesinlikle bir yan etkisi yok gıda takviyesi zaten onlar.
normal canım alışamaman daha çok yeni
aslında bizler alıştık mı hayır(kendi açımdan)belki ilk zamanlardaki gibi olmuyo ama
zaman zaman içinin fena yandığı da oluyo yani.
başkalarına da kafayı takma canım
bizi bizim gibi olanlardan başkası anlama aleme dedikodu malzemesi lazım
fsh güzel ama amh nin değer aralığını bilmediğim için bişey diyemicem iyidir inşallah canım
şu anda evinde olmalısın hsg çekimin iyi geçmiştir umarım
zaten korkulacak birşey yok :)
canım inşallah aile hekiminin dediği gibidir hemen kötüyü düşünme
geçmezse baktırısın canım.

canım ben de hiç erkek doktora muayene olmamıştım(kendim de istemem ama eşim zaten hiç istemez)
hsg çektirirken de kadın doktordan almıştık randevu
kadına da soruyorum siz çekiceksiniz demi filmi diye
o da radyoloji doktoru da olcak o erkek ama malum yeri o görmicek demişti
neyse burdan yırttık ama tedavi olduğum doktor da erkek
mecburen artık bişey demiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…