- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
eve yakın olması çok önemli o hallederse sende kartala al cnm
cnm elimizden bişey gelmiyoki
ağlasak da sızlasak da Rabbimden gelene ne yapsan çaresiz
tek ilacımız dua ve sabır zamanla alışıyorsun hayatının bir parçası oluyor..
ben alışverişe gidiyorum tek düşündüğün ne alsamda derdimize derman oolsa
bütün duyduğum herşeyi yapmaya çalışıyorum ama elimden ancak bukadar geliyor
kafaya bozmasak iyidir sperm sperm diye dolanıyom vallahi
Allah sonumuzu hayretsin bir gün bulacağım o meretleri
adamları kestirdik fayda yokk başka ne yapalım:)
iyi geceler cnm ben çıkıyorum
dün aksam okadar kişi vardı oku oku bitiremedim millet nerde yaaaaaaaa ya arkadaslar ögreneli 2 ay oldu ama ben hala alışamadım her söz bana batar oldu bu normal mi hep mi böle devam edecek işi bilmeden konusanlar varya beni deli ediyor neymiş efendim cok araştırmıyacak mışım kafam karısırmız hepsinin topunaaaaaaaaaaaaa
canım geçmiş olsun ağrın varmışş. cnm ya kıyamam bi çaresi olsada tamamen geçse ağrılarınnn
saol tatlımmmm iyi oldu bizede kafamız dağılıyor en azından...
Aminnnnnnnnn inş zaten hepiniz bunu söylüyorsunuz...
Inş içinize doğduğu gibi doğal yoldan geliverir bebişim...
Sen ne yaptın canım misafir sezonunu kapattın mı
slm kızlarrrr bugün ara ara girdim pek kimseyi yakalayamadım zaten bu gün boyun fıtığım azdı halaen ağrıyo
uffffffff ben ne yapıcam bu ağrıyla ağlıyorum yaaa ne kötü bişeymiş ilacı da yok neymiş iş güç yapmıcam sanki öle bi olasılık varmış gibi
ben böleyim sizler nasılsınız rabbim kimseye dermansız hastalık vermesin
geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum eşiminde 2 geçiyor 3.gün tekrar başlıyor ağrısı Allah şifa versin acılarınızı dindirsin inşallah
tatlım eşin test mi yaptırdı inş sperm çıkışı olur cnm benimmmmm
genel olarak hormonların ii galiba
yarın inş kolay ,acısız ve çabuk geçer
baban içimde sevindim cnm en iis çalışmadan duramaz erkekler zaten
günaydın kızlar bende kalktım kahvaltımı yapıyım dedim
ve size bakım dedim
]
tatlım sağol ya ne bilimmmm bulsam çaresini yapcamda nerdeeeeeeeeeee
dr ilacın sensin diyo kolunu yorma diyo da ii güzel diyoama olmuyo ki
neyse sabah sabah hastalıkla konuşup canınızıı sıkmıyım
sen dua et bana yeter gönlü güzel kızzzz
selam flzaşk nasılsın canımbende birazdan çıkıcam hsg için bir göz atayım dedim topiğe
hoşgeldin canım aramıza allahım insallah tez zamanda kucagını doldurur amannn boşver öyle diyenleri banada ilk zamanlar çok dediler baktılar onları takmıyom şimdi bişey diyemiyorlar takma kafanı allahım hayırlısını versin
evet cnm ne kadar umutlanmasakta yine içieride bi is diyo ki belki............evet canım dün test verdi umutlanmıyoruz sadece mecbur olduğu için test verdi rapor çıkarıcaz hastane kendi tahlilllerini kabul ediyor
bu yüzden test verdi .bende şimdi hsg çektirmeye gidicem kurbanlık kuzu gibiyim
Canım çaresi sende diyoda işte..ne kadar dikkat edebilirsinki sonucta uğraşıyosun yine bişeylerle..
dua etmezmiyim cnm sen öyle ağrıyo diyince ben çok üzülüyorum ....rabbim inşallah seni bu ağrılardan kurtarsın cnm benimm..
düzelsinki ilerde bebişlerine güzelse bakabilesin...
evet canım dün test verdi umutlanmıyoruz sadece mecbur olduğu için test verdi rapor çıkarıcaz hastane kendi tahlilllerini kabul ediyor
hayal çok sevindim durumunuzdaki bu gelişmelere inşlh herşey yolunda gider sana bir sorum olacak sizin sorununuz neydi ve nasıl tedavi gördünüz ltfn cevapla
bakkkk ne güzel ağrısız geçmiş ohhhhh
hadi bakalım bundan sonra bebişlerini göbişine almayı beklicen
ne güzel eşinde ameliyat olmamış yani tam bi süper gün yaşamışsın cnm darısı bizlere olsun
Canim benim cok saol aynen dedigin gibi dun kuslar kadar hafifledim simdi dollenmelerini bekliyorum darisi burdaki butun kardeslerime insallah bu asamalari hepiniz gorursunuz...
canım geçmiş olsun atlatmışsın
inşallah kaliteli embriyoların oluşur ve bebişin ya da bebişlerin seninle olurlar canım.
Saol canim ilk tedavim aci cekermiyim meraki vardi operasyon sonucta hic narkoz da almamisim bugune kadar sukur atlattim simdi sira embriyolarda amin insallah bu asamayi da gecerim hayirlisi ile...
canım arkadaşlarım sizleri çok özlüyorum ama eskisi kadar sık aranızda olamıyorum.
aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş flzaskcım söyledi bugün.Allah yardımcıları olsun ve doğru insanlarla doğru doktorlarla karşılaştırsın.çabucak göbişleri dolsun.
hayal, çok mutlu oldum.Allah tamamına erdirsin.
Canim cok saol amin insallah sonu guzel olur, sen de kendine ve bebeklerine dikkat et ne zorluklarla kavusuyoruz okulda cok yorma kendini....
selam kızlar ben geldim.bugün biraz ablamın evine gittim yiğenlerimle vakit geçirdim
eşim sperm testi yaptırmak için hastaneye gitti benim sonuçlarımıda almış kızlar fsh5,48 amh:2.05 sizce nasıl
birde yarın hsg çekicem dünden beri korkudan başımın ağrısı geçmedi bana moral verin lütfen
Canim amh degerin cok iyi 1 ile 2 arasina iyidiyolar 2 uzeri cok iyiymis benim 1.4 cikmisti 6 folikullebasladim tedaviye....
evet canım dün test verdi umutlanmıyoruz sadece mecbur olduğu için test verdi rapor çıkarıcaz hastane kendi tahlilllerini kabul ediyor
slm kızlarrrr bugün ara ara girdim pek kimseyi yakalayamadım zaten bu gün boyun fıtığım azdı halaen ağrıyo
uffffffff ben ne yapıcam bu ağrıyla ağlıyorum yaaa ne kötü bişeymiş ilacı da yok neymiş iş güç yapmıcam sanki öle bi olasılık varmış gibi
ben böleyim sizler nasılsınız rabbim kimseye dermansız hastalık vermesin
evt cnm yatılı misafir sezonu bitti kısmetse cumartesi akşama çok sevdiğimiz arkadaşlarımızı yemeğe alıcaz
dünya telaşesi işte hiç bitmiyor sağlık olsunda herşey zamanla yerine otryor cnm allah sağlığımızı ve ağzımızın tadını bozmasın inşlh...
Kayın valdeciğin ne yapıyor cnm manavgattamı oturuyorlar onlar...
canım benim nasıl birisin sen yaaben dua edince onlara dokunup haydi şimdide siz Allahım teyzelerimin bebişlerini çabucak gönder diyelim diyorum.birliktede amin diyoruz.
bayramdan sonra heyecanımız başlıyor desenehayırlı olsun tatlım.inşallah herşey yolunda gider.
bitanem sende çabucak toparlan inşallah.
sağolsun tatlı teyzemiz kontrolümüzü bile unutmamış
ahhh canım sorma şu izne ayrlana kadar çıldırmasam iyi.
rica ederim canımcanım cok tesekkür ederim hiç bir yan etkisi yok demi bu hapların bizimki kullanmaya gelince pimpiriklendi:)
normal canım alışamaman daha çok yenidün aksam okadar kişi vardı oku oku bitiremedim millet nerde yaaaaaaaa ya arkadaslar ögreneli 2 ay oldu ama ben hala alışamadım her söz bana batar oldu bu normal mi hep mi böle devam edecek işi bilmeden konusanlar varya beni deli ediyor neymiş efendim cok araştırmıyacak mışım kafam karısırmız hepsinin topunaaaaaaaaaaaaa
fsh güzel ama amh nin değer aralığını bilmediğim için bişey diyemicem iyidir inşallah canımselam kızlar ben geldim.bugün biraz ablamın evine gittim yiğenlerimle vakit geçirdim
eşim sperm testi yaptırmak için hastaneye gitti benim sonuçlarımıda almış kızlar fsh5,48 amh:2.05 sizce nasıl
birde yarın hsg çekicem dünden beri korkudan başımın ağrısı geçmedi bana moral verin lütfen
canım inşallah aile hekiminin dediği gibidir hemen kötüyü düşünmeah cnm çok geçmiş olsun cnm ilaçların yan etkisi kişiden kişiye değişiyor geçen hafta kalçamda bir kitle farkettim aile hekimine gittim internette okuduklarımçok korkuttu hekimin tüp tedavisindeki progesteron iğne yerleri ödem yapmıştır dedi hap verdi geçmezse araştıma yapılacak röntgen dedi hormonlar birçok şeyi etkiliyor iki gündür ilaç kullanıyorum
yaaaaaaaaaa şaka yaptım beni bırakma sakın eşimi götüremem az evvel soruyor doktorun erkek diye bende bilmiyorum dedim ara sor arkadaşını erkekse gitme diyor
neyse sonra tv ye daldıda tekrar sormadı ama bilse beni eve kilitlerinşallah canım hep beraber azoyu yenip bebişlerimize kavuşuruz
bebişlerimizde kardeş kardeş büyürler bizim kardeşliğimiz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?