öncelıkle gecmıs olsun canım aynı dertten bende müzdarıbım önce boyun duzleşmesı dedıler sonra fıtık çıktı boyle bı agrı yok senı cok ıyı anlıyorum özellıkle kurek kemıgıne cok vuruyor 7 8 aydır var bendede 1 kg agırlıgı bıle tasıyamıyorum ama bana ilaç verdı doktor ve cok faydasını gordum tekrar kontrolum var galıba boyunlukta vercek
yazmadan gecemeyecegim.sakın boyunluk kullanma arkadaşım.ben bir beyin cerrahına gitmiştim. biizm boyun fıtığı için en çok istedigimiz şey güçlü boyun kasları, eğer boyun kasların güçlü olursa o zaman ağrın olmaz ama eğer boyunluk takarsan kasların iyice güçsüzleşir.boynun boyunluğa alışır yükünü oraya verir böyleceboyun kasların gücünü kaybeder ve boyun kasların güçsüzleşince o zaman daha çok ağrın olur demişti.bilginizeeee
kızlar cahilliğime verin amh nedir acaba?bende hiç bakılmadı böyle bir şeye?
kızlar cahilliğime verin amh nedir acaba?bende hiç bakılmadı böyle bir şeye?
canım kötü düşünme hemen başka bir doktora daha görünAllahın selamı üzerinize olsun arkadaşlar şu günlerde çok üzgünüz ve şaşkınız, negatip tüp bebek denemesinden sonra uzun zaman oldu doktora gitmemiştim geçen gün tesadüfen çok basit bir şey için doktora gittim doktor beni tuttu bırakmıyor herşeyi anlattım olumsuz bir tüpbebk denemesi oldu dedim bana bir sürü tahlil yaptı şimdi sonuca bakın tüp bebek denemesinde kullandığın ilaçlar olsa gerek seni şişirmiş dedi ultrasyona girdim böbeklerin,karaçiğerin safra kesen hiç iyi değil dedi ayrıca en kötüsü miyon ve kirs oluşmuş rahminde egri dedi oraya şak diye düşüp bayılacaktım ,tüpbebk yaptırmadan önce benim hiçbir sağlık problemim yoktu birisi bana şakamı yapıyor ya rabbi dedim,doktor tüm gününü bana ayırdı şuran şöyle buran böyle Allahım biran önce evime gitsem dedim hiç inanasım gelmiyor kızlar gözlemleri doğruysa benim hastahanelerden hiç çıkmamam lazım valla ben Allaha havale ettim eyerki tüp bebek tedavisi yaparken ekibin bir ihmali varsa Allah cezalarını versin ,kızlar tedavi olacağınız merkezi iyi seçin ben kendimi iyi hissediyorum umarım doktor yanılmıştır diyelim verdiği ilaçları kullanmıyorum Rabbimin izniyle herşeyin üstesinden gelirim inşanlah A.e.olun
iyi akşamlar..
BAHAR sobeledim seniii.işine yarayacak şeyler buldunmu
NURSEN cim nasılsın.
tedaviye başlıcaksın değilmi.
şimdi kullandığın ilaç vitamin vs varmı
senin ve eşinin
Allahın selamı üzerinize olsun arkadaşlar şu günlerde çok üzgünüz ve şaşkınız, negatip tüp bebek denemesinden sonra uzun zaman oldu doktora gitmemiştim geçen gün tesadüfen çok basit bir şey için doktora gittim doktor beni tuttu bırakmıyor herşeyi anlattım olumsuz bir tüpbebk denemesi oldu dedim bana bir sürü tahlil yaptı şimdi sonuca bakın tüp bebek denemesinde kullandığın ilaçlar olsa gerek seni şişirmiş dedi ultrasyona girdim böbeklerin,karaçiğerin safra kesen hiç iyi değil dedi ayrıca en kötüsü miyon ve kirs oluşmuş rahminde egri dedi oraya şak diye düşüp bayılacaktım ,tüpbebk yaptırmadan önce benim hiçbir sağlık problemim yoktu birisi bana şakamı yapıyor ya rabbi dedim,doktor tüm gününü bana ayırdı şuran şöyle buran böyle Allahım biran önce evime gitsem dedim hiç inanasım gelmiyor kızlar gözlemleri doğruysa benim hastahanelerden hiç çıkmamam lazım valla ben Allaha havale ettim eyerki tüp bebek tedavisi yaparken ekibin bir ihmali varsa Allah cezalarını versin ,kızlar tedavi olacağınız merkezi iyi seçin ben kendimi iyi hissediyorum umarım doktor yanılmıştır diyelim verdiği ilaçları kullanmıyorum Rabbimin izniyle herşeyin üstesinden gelirim inşanlah A.e.olun
internetten araştırdım biraz.ama bana hiç böle bi test yapılmadı.allah allah....
Selam kızlar nasılsınız bugün bakalım ?
Endokrinoloji uzmanına görünün demişti birkaç arkadaş . Gittiğiniz yada olumlu sonuç aldığınız tavsiye edebileceğiniz doktor ve hastane var mı acaba ? Tedaviye başlayacağız sanırım artık daha tam oturmadı kafamızda ama çok yeni oldu mikrotese olalı ve biz çok korkuyoruzilk baş bitkisellerle başlıcaz bakalım bahar85 arkadaşımızın paylaştığı. Ama onun yanında bir de güvenilir doktorada görünelim diyoruz . Tabi bizim ki vazgeçmezse moralimiz epey bi bozuk kararlarımız çok çabuk değişiyor bu sebeple hiç neşem yok
iyi akşamlar..
BAHAR sobeledim seniii.işine yarayacak şeyler buldunmu
NURSEN cim nasılsın.
tedaviye başlıcaksın değilmi.
şimdi kullandığın ilaç vitamin vs varmı
senin ve eşinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?