Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar..
BAHAR sobeledim seniii.işine yarayacak şeyler buldunmu
NURSEN cim nasılsın.
tedaviye başlıcaksın değilmi.
şimdi kullandığın ilaç vitamin vs varmı
senin ve eşinin

öncelıkle gecmıs olsun canım aynı dertten bende müzdarıbım önce boyun duzleşmesı dedıler sonra fıtık çıktı boyle bı agrı yok senı cok ıyı anlıyorum özellıkle kurek kemıgıne cok vuruyor 7 8 aydır var bendede 1 kg agırlıgı bıle tasıyamıyorum ama bana ilaç verdı doktor ve cok faydasını gordum tekrar kontrolum var galıba boyunlukta vercek

yazmadan gecemeyecegim.sakın boyunluk kullanma arkadaşım.ben bir beyin cerrahına gitmiştim. biizm boyun fıtığı için en çok istedigimiz şey güçlü boyun kasları, eğer boyun kasların güçlü olursa o zaman ağrın olmaz ama eğer boyunluk takarsan kasların iyice güçsüzleşir.boynun boyunluğa alışır yükünü oraya verir böyleceboyun kasların gücünü kaybeder ve boyun kasların güçsüzleşince o zaman daha çok ağrın olur demişti.bilginizeeee
aynı dert benim de başıma geldigi için tam 5 tane beyin cerrahına gittim.4 ü ameliyat dedi.ama bu doktor ameliyatı en soon çare olarak görüyorum dedi..vucudun kendine ait en kötü dokusu bile ameliyat sonrası takılacak en iyi platinden daha iyidir sabret demişti

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar Allahın selamı üzerinize olsun Bana moral veren tüm kardeşlerimden Allah razı olsun hayırlısıyla tez vakitte paşalar gibi çoçuklar nasip etsin,hiç oralı olmayan arkadaşlarında Allah gönlüne göre versin onlarda haklı çünkü ben sizlerin iyi günlerindede kötü günlerindede pek yanlarında olmadım çünkü nete girme imkanım pek yok ayrıcada üzerimde aşırı derecede yorgunluk ve yük var ama sağlık olsun Allahım hepimizin gönlüne göre versin.ben hayatımın en zor günlerimden birisini yaşadım siz yaşamayın ALLAHA EMENET OLUN

tesekkurler cnm uyardıgın ıcın zaten verırsede kullanamazdım ben sıfır yaka kıyafetler bıle gıyemıyorum boguluyorum gıbı gelıyor boyunlugu hıc kullanamam

kızlar cahilliğime verin amh nedir acaba?bende hiç bakılmadı böyle bir şeye?

canım ben yasinimi okudum allahım arkadasımıza hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsinn insallah

canım kötü düşünme hemen başka bir doktora daha görün
inşallah bu sorunlar yoktur.
iyi akşamlar..
NURSEN cim nasılsın.
senin ve eşinin

sağol canım iyiyim şükür sen nasılsın
kısmetse bayramdan sonra başlıcam
elevit ve balık yağı kullanıyorum gün aşırı
eşim de panax,e1 ve çakşır kapsülü kullanıyo
doktorun tavsiyesi üzerine de hergün 1 muz yiyo
ve haftada yarım kapsül dostinex kullanıyo(prolaktin yüksekliğinden dolayı)
siz neler yapıyosunuz?

Selam kızlar nasılsınız bugün bakalım ?

Endokrinoloji uzmanına görünün demişti birkaç arkadaş . Gittiğiniz yada olumlu sonuç aldığınız tavsiye edebileceğiniz doktor ve hastane var mı acaba ? Tedaviye başlayacağız sanırım artık daha tam oturmadı kafamızda ama çok yeni oldu mikrotese olalı ve biz çok korkuyoruz ilk baş bitkisellerle başlıcaz bakalım bahar85 arkadaşımızın paylaştığı. Ama onun yanında bir de güvenilir doktorada görünelim diyoruz . Tabi bizim ki vazgeçmezse moralimiz epey bi bozuk kararlarımız çok çabuk değişiyor bu sebeple hiç neşem yok

Merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun. Benim de tüp bebek denemesinde kullandığım ilaçlar oldu ama sperm bulunamayınca iptal edildi. Doktor bana ilk adetinden sonra gel demişti ama ben bi daha oraya gitmek istemediğimden umursamazlık açıkçası. Eğer gerçekten doktorun dediği şeyle oluşmuşsa bu tam bir ihmalkarlık. Yeni olduğum için daha önceki sürecini bilmiyorum canım . Sizde ki sorun neydi ve hangi merkezde başlamıştınız denemeye ? Bilgi verebilirmisin. Ben de tedirgin oldum şimdi senin yazını görünce. İnşallah yanlış bizi görmüştür doktorun. Başka bir doktora daha git derim ben. Hemen olumsuz olma. Sen böyle yazınca ben de adetim bittikten sonra gitmeyi düşünüyorum.

flazskcım bugün ulun hocaya gittin mi ayın 15 ine test için aladım gün yarında erkek infertisinden randevu aldık

merhaba canım bu topikteki arkadaşların çoğunun eşi (bizde dahil) androloji uzmanlarında tedavi görüyorlardı...
bu konuda en tanınmış isimlerde emre bakırcıoğlu ve kaan aydos...
biz 3 ay kaan aydosta ilaç tedavisi gördük sonra bıraktık...
daha sonra emre hocaya muayeneye gittik...
gerçi bize sadece vitamin olan arginmaxı önerdi...
emre hoca azoseprm hastalarında sadece hormon bozukluğu olan hastalarına ilaç tedavisi veriyor...
onun dışında ilaç tedavisine inanmıyor ve m.tese öneriyor...
ama asla umut tacirliği yapmıyor neyse onu söylüyor ve m.tesede çok başarılı bi dr...
kaan aydos ise eskiden tüm hastaları ondan çok memnunken 1 senedir herkes ondan şikayetçi...
herkese aynı muameleyi yapıyor pasta tarifi gibi nerdeyse herkese aynı ilaçları veriyor...
ben kimseye önermem açıkcası onu...
dediğim gibi buradaki arkadaşların çoğunluğu bu 2 drun arasında gidip geliyordu...
ama en son saolsun gozdemmm arkadaşımızın verdiği bilgiler sayesinde üreme endokronologlarının varlığından haberdar olduk...
kendilerininde dru olan celalettin perunun bu alanda çok başarılı olduğunu söyledi...
dr sadece ilaç tedavisi ile sperm çıkışı sağlamaya çalışıyormuş...
tüp bebek merkezleriyle bi bağı olmadığı için m.teseye yönlendirmiyormuş hastalarını...
eskiden olsa emre hocaya gidin derdim...
ama bu hocanın varlığını duyduktan sonra bence mutlaka gidip bi muayene olun...
bakarsınız tedaviyle doğal yoldan çıkış olur eşin bidaha m.tese olmak zorunda kalmaz...
sakın m.tese olduk sperm bulunmadı çıkış olur mu hiç diye düşünme...
istiyorumbebeğimi diye bi arkadaşımız var...
ilk teselerinde sperm bulunmuş ama bebiş tutunamamış...
2. de ve 3. de bulunamadı...
3. m.teseyi kaan aydos yapmıştı ameliyattan 1 ay sonra 1-2 tane çıkış olmaya başladı onlar dondurularak tüp bebek tedavisine başladılar...
ve şimdi ikiz kızlarına hamile...
yani olmaz olmaz diye bişey yok...
onun için siz tedavi olmaya bakın...
celalettin peru istanbulda bezmi alem vakıf üniversitesi hastanesinde (dahiliye 1 de) görev yapıyormuş...
canım bi gidin bakalım ne diyecek dr inş doğal yoldan çıkış olur

bayanlar vck ile gittik benim dr vck hsg çekti amaaaaaaaaaaaaaa vck size anlatsın kalanına devam ederim :)))) yeni geldik çokkkkkkkkkkk güzel bir gün geçirdik

iyi akşamlar..
NURSEN cim nasılsın.
senin ve eşinin

iyi akşamlar canımmmmmmm
bende seni sobeledim sanmıştım işe bak
o topikten bahsetmiş yaren flazaska "bahar bi baksın bi denesin" diye...
saolsun flzaskta topiğin ismini verdi girdim bende okumak için...
bi baktım seni gördüm aaa bizim kızda burdaymış dedim sonra çıkmak zorunda kaldım...
ben seni yakaladığımı düşünürken demek sen beni sobeledin haaa

aruna bitanem geçmiş olsun dün yazamadım inş önemli bişey değildir...
iğnelerden oluşmuştur o beze sen kötüyü düşünme...
ama ben sana küstüm
kaç kere aradım daha önce seni ya telin kapalıydı yada müsait değildin bi görüşemedik...
uygun olduğun bi gün arada konuşalım artık özledim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…