Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar biz bu topikten de biçok arkadaşla birlikte http://www.kadinlarkulubu.com/duala...k-icin-4444-adet-salavati-tefriciyye-118.html bu topikte tefriciye okuyoruz birbirimize...
okumak isteyen arkadaşlar bu linke tıklayıp katılmak istediğini haber versin...
listeyi ben hazırlıyorum şimdiye kadar epey arkadaşa okuduk...
topiğe katılım sırasına göre sırayla herkese okuyoruz...
katılmak isteyenlere duyrulur

çok haklısın birtanem ne desen :26:bende seni çoook özledim ayın 17 sine randevu aldım aslında korkuyorum yapılacak testlerden ama gerçeklerden kaçamam düşünmemeye çalışıyorum haftaya kardeşimin nişanı var aklımı o konuya yönlendiriyorum 3 haftadır raporluydum zaten evde oturuyorum zil sesini duyunca bir garip oluyorum olsun diyorum rabbim üst üste veriyorsa bu imtihanları bir nedeni vardır diyorum canım vefalı temiz kalpli içi dışı güzel arkadaşım benim

Celalettin Peru'nun ismini buradaki bi arkadaştan almıştım canım bide sen deyince hepten aklıma yattı şimdi. İnşallah canım doğal yoldan çıkıverir de bebişime en kısa zamanda kavuşurum. O kadar çok istiyorum ki onu. Senin gibi umut dolu konuşanlar oldukça içim daha bir coşuyor. Allah'tan umut kesilmez sadece ol demesinler herşey oluveriyor. Rabbim buradaki herkezin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Azminizi gördükçe ben daha da güçleniyorum. Dediğim gibi kaç sene beklersem bekliyim Allah dualarımı kabul edecek. Kimbilir belki bebişlerimiz arkadaş olup parklarda beraber oynar :) hayal kurması bile o kadar güzel ki inşallah en kısa zamanda gerçekleştirir Rabbim. Ayyyy gene gözlerim doldu yaaaaaa

baharcım nsln kayınvaliden sizde mi kuzucukların bugün performansta nasıllardı

evet canım pazartesi geldi daha öncede bahsetmiştim kayınvalidem 2 torununa bakıyor...
şimdi bekar görümcem bakıyor çocuklara...
ondan aklı çocuklarda kaldı gitmek istiyor ikna edemedik...
yarın beraber izmire teyzemlere gidicez...
pazar günüde oradan konyaya geçecek artık...
valla bugün düne göre bi nebze daha iyilerdi canım
napalım başediyoruz işte
sen nasılsın biraz önce sitem etmiştim sana

cnm sitem etmek sonuna kadar haklısın insan sevdiğine sitem ederoh oh gez bizim gelinde izmirli haftaya kısmetse bizde izmire gideceğiz nişana

korkma bitanem allahın izniyle temiz çıkacak testlerin
ohhh negüzel göbecikler atılacak nişanda desene
canım benimmmmm üzülme artık tatlım allah o müdürü bildiği gibi yapsın...
naparsın bazen denk geliyorsun böyle dengesizlere işte...
daha fazla üzülüpte hasta etme kendini...
inş bian evvel çözülür bu okul işide...
canımmmmmmmm benimmmmmmmmm

cnm sitem etmek sonuna kadar haklısın insan sevdiğine sitem ederoh oh gez bizim gelinde izmirli haftaya kısmetse bizde izmire gideceğiz nişana

tabi yaaa bak hatanı biliyorsun uygun olduğunda ara dertleşeim tatlım
negüzel demek izmire geliceksiniz kafan dağılır işte tatlım sevindim sizin adınıza...
şimdiden hayırlı olsun allah tamamına erdirsin

canım dediğin gibi siz bi gidin inş vesile olur kavuşursunuz kıpır kıpır spermciklere
sen umudunu hiç kaybetme allahın izniyle herşey yoluna girecek inş...
geçen sene 3 ekimde kaan hocanın tedavisine başlamıştık...
acaba yine eskisi gibi çıkış olacak mı diye düşünüyorduk...
bak şimdi allaha şükür 14 milyonu geçti sperm sayısı...
şuanda belki bi umut doğal yoldan olur diyoruz nerden nereye anlayacağın...
inş sizlerde de en kısa zamanda çıkış başlar sperm bulunur ve sonrada gelsin bebişler

gerçekten rabbim onu bildiği gibi yapsın bir ay sonra atama olacakmış koçiş il milli eğitime gitti inşallah evime yakın iyi bir okula atanırım pazartesi görevlendirme okula gideceğim benimkiler 4 tü şimdi yeni kuzularım ikinci sınıf

insallah dahada artar baharcım üye olmadan hepseni okumuştum hep heycanla beklemiştim sizin yolculugunuzu masallah o kadar olmuş insallah normal yolla hamile kalırsın ve burdaki herkes

sağol cnm evet ya çok kötü bişey bana daha başlangıç dedi ama bu başlangıçsa sonunu allh bilir
bende aynı şeyden korkuyom cnm yarın öbürgün hamiş olunca naparım bilmem çünki doğru ağrı başlayınca durmak bilmiyo 2 3 gün sürüyo offff
allhım herkese sağlık versin inş:26:
slm bidenemmmmmm geçmiş olsun canım yaaa yine mi tuttu bu ağrı
inş hemen geçer canım yaa valla üzüldüm bende şimdi...
nasıl kurtulacaksın sen bu ağrıdan :26:...
sağol cnm bilsem nasıl kurtulcamı inan ki hemen yapıcam tuttumu 2 3 gün ağrısı tutuyo off ne bilim
iş güç yapma dedi sanki elde daha bide kaynanamlar gelicek ama konuşcam dicem artık benden yrdım isteme ben yardıma muhtaç oluyırum dicem

aynı ağrılar cnm benimde boynumun kemiğine sanki biri bıçak saplıyo sonra başlıyo kürek kemiğim, kolum uyuşmaya özellikle bende kol uyuşması çokkkkk var
dr gittm mr çekildi birden fazla yerde varmış fıtık bnede dr 20 gün fizik tedavi ve 1 ay boyunca boyunluk verdi ne zormuş o boyumnluk
hareket kısıtlanıyo aynı bi robot oluyosun ya ama aradan 1 buçuk ay geçti geçmedi gene başladı ağrılar
rabbim hepimize şifasından ansip etsin

biz ilaclarımızı sipariş ettik sifa olur insallah ve insalllah spermler cıkmaya baslarr ve kime yasin okuyacaz arkadaşlar nursenden sonra ben listeyi göremedim

İnşallah canım inşallah o kocaman sıfırı görmekten biz de kurtuluruz en kısa zamanda . Allah'ın izniyle bi başlayalım tedaviye de bakalım nolacak. Etki edecekmi bize ilaçlar acaba bi de o var. Allah'tan hayırlısı neyse onu dilemek lazım. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah göbeciklerimiz kocaman şişsin :) artık sperm düşüne düşüne bigün birine sperm diye bağırıcam diye çok korkuyorum
Rabbim anne baba olmayı bize de nasip etsin inş. Rabbim hep yüzümüzü güldürsün. Hep negatif düşündükte artık ne zaman yeni evli bir çift görsem hemen aklıma sperm geliyor çok üzülüyorum kafayı yemem inşallah bu gidişle

üzülme canımya bak bizde daha yolun basındayız rabbim izniyle atlatacagız hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…