aruna bitanem geçmiş olsun dün yazamadım inş önemli bişey değildir...
iğnelerden oluşmuştur o beze sen kötüyü düşünme...
ama ben sana küstüm
kaç kere aradım daha önce seni ya telin kapalıydı yada müsait değildin bi görüşemedik...
uygun olduğun bi gün arada konuşalım artık özledim seni
merhaba canım bu topikteki arkadaşların çoğunun eşi (bizde dahil) androloji uzmanlarında tedavi görüyorlardı...
bu konuda en tanınmış isimlerde emre bakırcıoğlu ve kaan aydos...
biz 3 ay kaan aydosta ilaç tedavisi gördük sonra bıraktık...
daha sonra emre hocaya muayeneye gittik...
gerçi bize sadece vitamin olan arginmaxı önerdi...
emre hoca azoseprm hastalarında sadece hormon bozukluğu olan hastalarına ilaç tedavisi veriyor...
onun dışında ilaç tedavisine inanmıyor ve m.tese öneriyor...
ama asla umut tacirliği yapmıyor neyse onu söylüyor ve m.tesede çok başarılı bi dr...
kaan aydos ise eskiden tüm hastaları ondan çok memnunken 1 senedir herkes ondan şikayetçi...
herkese aynı muameleyi yapıyor pasta tarifi gibi nerdeyse herkese aynı ilaçları veriyor...
ben kimseye önermem açıkcası onu...
dediğim gibi buradaki arkadaşların çoğunluğu bu 2 drun arasında gidip geliyordu...
ama en son saolsun gozdemmm arkadaşımızın verdiği bilgiler sayesinde üreme endokronologlarının varlığından haberdar olduk...
kendilerininde dru olan celalettin perunun bu alanda çok başarılı olduğunu söyledi...
dr sadece ilaç tedavisi ile sperm çıkışı sağlamaya çalışıyormuş...
tüp bebek merkezleriyle bi bağı olmadığı için m.teseye yönlendirmiyormuş hastalarını...
eskiden olsa emre hocaya gidin derdim...
ama bu hocanın varlığını duyduktan sonra bence mutlaka gidip bi muayene olun...
bakarsınız tedaviyle doğal yoldan çıkış olur eşin bidaha m.tese olmak zorunda kalmaz...
sakın m.tese olduk sperm bulunmadı çıkış olur mu hiç diye düşünme...
istiyorumbebeğimi diye bi arkadaşımız var...
ilk teselerinde sperm bulunmuş ama bebiş tutunamamış...
2. de ve 3. de bulunamadı...
3. m.teseyi kaan aydos yapmıştı ameliyattan 1 ay sonra 1-2 tane çıkış olmaya başladı onlar dondurularak tüp bebek tedavisine başladılar...
ve şimdi ikiz kızlarına hamile...
yani olmaz olmaz diye bişey yok...
onun için siz tedavi olmaya bakın...
celalettin peru istanbulda bezmi alem vakıf üniversitesi hastanesinde (dahiliye 1 de) görev yapıyormuş...
canım bi gidin bakalım ne diyecek dr inş doğal yoldan çıkış olur
baharcım nsln kayınvaliden sizde mi kuzucukların bugün performansta nasıllardı
evet canım pazartesi geldi daha öncede bahsetmiştim kayınvalidem 2 torununa bakıyor...
şimdi bekar görümcem bakıyor çocuklara...
ondan aklı çocuklarda kaldı gitmek istiyor ikna edemedik...
yarın beraber izmire teyzemlere gidicez...
pazar günüde oradan konyaya geçecek artık...
valla bugün düne göre bi nebze daha iyilerdi canım
napalım başediyoruz işte
sen nasılsın biraz önce sitem etmiştim sana
çok haklısın birtanem ne desen :26:bende seni çoook özledim ayın 17 sine randevu aldım aslında korkuyorum yapılacak testlerden ama gerçeklerden kaçamam düşünmemeye çalışıyorum haftaya kardeşimin nişanı var aklımı o konuya yönlendiriyorum 3 haftadır raporluydum zaten evde oturuyorum zil sesini duyunca bir garip oluyorum olsun diyorum rabbim üst üste veriyorsa bu imtihanları bir nedeni vardır diyorum canım vefalı temiz kalpli içi dışı güzel arkadaşım benim
cnm sitem etmek sonuna kadar haklısın insan sevdiğine sitem ederoh oh gez bizim gelinde izmirli haftaya kısmetse bizde izmire gideceğiz nişana
herkese iyi akşamlar canlar.
nasılsınız?
herşey yolundadır umarım.
Celalettin Peru'nun ismini buradaki bi arkadaştan almıştım canım bide sen deyince hepten aklıma yattı şimdi. İnşallah canım doğal yoldan çıkıverir de bebişime en kısa zamanda kavuşurum. O kadar çok istiyorum ki onu. Senin gibi umut dolu konuşanlar oldukça içim daha bir coşuyor. Allah'tan umut kesilmez sadece ol demesinler herşey oluveriyor. Rabbim buradaki herkezin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Azminizi gördükçe ben daha da güçleniyorum. Dediğim gibi kaç sene beklersem bekliyim Allah dualarımı kabul edecek. Kimbilir belki bebişlerimiz arkadaş olup parklarda beraber oynar :) hayal kurması bile o kadar güzel ki inşallah en kısa zamanda gerçekleştirir Rabbim. Ayyyy gene gözlerim doldu yaaaaaa
korkma bitanem allahın izniyle temiz çıkacak testlerin
ohhh negüzel göbecikler atılacak nişanda desene
canım benimmmmm üzülme artık tatlım allah o müdürü bildiği gibi yapsın...
naparsın bazen denk geliyorsun böyle dengesizlere işte...
daha fazla üzülüpte hasta etme kendini...
inş bian evvel çözülür bu okul işide...
canımmmmmmmm benimmmmmmmmm
tabi yaaa bak hatanı biliyorsun uygun olduğunda ara dertleşeim tatlım
negüzel demek izmire geliceksiniz kafan dağılır işte tatlım sevindim sizin adınıza...
şimdiden hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
canım dediğin gibi siz bi gidin inş vesile olur kavuşursunuz kıpır kıpır spermciklere
sen umudunu hiç kaybetme allahın izniyle herşey yoluna girecek inş...
geçen sene 3 ekimde kaan hocanın tedavisine başlamıştık...
acaba yine eskisi gibi çıkış olacak mı diye düşünüyorduk...
bak şimdi allaha şükür 14 milyonu geçti sperm sayısı...
şuanda belki bi umut doğal yoldan olur diyoruz nerden nereye anlayacağın...
inş sizlerde de en kısa zamanda çıkış başlar sperm bulunur ve sonrada gelsin bebişler
sağol cnm evet ya çok kötü bişey bana daha başlangıç dedi ama bu başlangıçsa sonunu allh bilirselaöm kızlar.dün giremedim kayınvalideye gitmiştik.adetim bitti duaya katılabilirim.pıtırcık kim için okuyacagımı sölersen başlayabilirim.bu arada bi arkadaşımız boyun fııtığından çektiklerinden bahsetmiş.ahh ahh bende de var.ameliyattan kaçtım.2 tane fıtık var bir de düzleşme var.berbat bişi.Rabbim kimseye vermesin.en çok korktuğum da günün birinde hamile kalırsam boynumun tuttuğunda ne yapacagım.çünkü ben kas gevşetici almadan yataktan ile kalkamıyorum.çok kötü bişi yA..
sağol cnm bilsem nasıl kurtulcamı inan ki hemen yapıcam tuttumu 2 3 gün ağrısı tutuyo off ne bilimslm bidenemmmmmm geçmiş olsun canım yaaa yine mi tuttu bu ağrı
inş hemen geçer canım yaa valla üzüldüm bende şimdi...
nasıl kurtulacaksın sen bu ağrıdan :26:...
öncelıkle gecmıs olsun canım aynı dertten bende müzdarıbım önce boyun duzleşmesı dedıler sonra fıtık çıktı boyle bı agrı yok senı cok ıyı anlıyorum özellıkle kurek kemıgıne cok vuruyor 7 8 aydır var bendede 1 kg agırlıgı bıle tasıyamıyorum ama bana ilaç verdı doktor ve cok faydasını gordum tekrar kontrolum var galıba boyunlukta vercek
iyi akşamlar canım hoşgeldinnnnn iyiyiz şükür sen nasılsın
canım dediğin gibi siz bi gidin inş vesile olur kavuşursunuz kıpır kıpır spermciklere
sen umudunu hiç kaybetme allahın izniyle herşey yoluna girecek inş...
geçen sene 3 ekimde kaan hocanın tedavisine başlamıştık...
acaba yine eskisi gibi çıkış olacak mı diye düşünüyorduk...
bak şimdi allaha şükür 14 milyonu geçti sperm sayısı...
şuanda belki bi umut doğal yoldan olur diyoruz nerden nereye anlayacağın...
inş sizlerde de en kısa zamanda çıkış başlar sperm bulunur ve sonrada gelsin bebişler
inşallah canım inşallah o kocaman sıfırı görmekten biz de kurtuluruz en kısa zamanda . Allah'ın izniyle bi başlayalım tedaviye de bakalım nolacak. Etki edecekmi bize ilaçlar acaba bi de o var. Allah'tan hayırlısı neyse onu dilemek lazım. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah göbeciklerimiz kocaman şişsin :) artık sperm düşüne düşüne bigün birine sperm diye bağırıcam diye çok korkuyorum
rabbim anne baba olmayı bize de nasip etsin inş. Rabbim hep yüzümüzü güldürsün. Hep negatif düşündükte artık ne zaman yeni evli bir çift görsem hemen aklıma sperm geliyor çok üzülüyorumkafayı yemem inşallah bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?