insallah dahada artar baharcım üye olmadan hepseni okumuştum hep heycanla beklemiştim sizin yolculugunuzu masallah o kadar olmuş insallah normal yolla hamile kalırsın ve burdaki herkes
ayyyy merak ettim şimdi inşallah herşey yolunda gitmiştir.bayanlar vck ile gittik benim dr vck hsg çekti amaaaaaaaaaaaaaa vck size anlatsın kalanına devam ederim :)))) yeni geldik çokkkkkkkkkkk güzel bir gün geçirdik
iyi akşamlar canımherkese iyi akşamlar canlar.
nasılsınız?
herşey yolundadır umarım.
biz ilaclarımızı sipariş ettik sifa olur insallah ve insalllah spermler cıkmaya baslarr ve kime yasin okuyacaz arkadaşlar nursenden sonra ben listeyi göremedim
canlarım sıra pembe85 te ama
onun müsait olmasını bekleyelim.
kendisi bağışlasın yasinlerini.
beni de es geçip
seval0817 arkadaşımıza okuyalım.
bir karışıklık olmasın diye bilgilendireyim dedim.
sen de mi adetlisin canım?
allah sana da anne olmayı nasip etsin inşallah canım en kısa zamanda. Sen de yenisin burda galiba benim gibi :) hoşgeldin sefa geldin
SEVAL0817YE okuyoruz
4 EKİM PERŞEMBE SAAT 22.00 DEN 6 EKİM CUMARTESİ SAAT 23 .00 E KADAR
aruna .... 2
askbebek . .2
bahar85 .2
cemrem 29 . .... 2
denizbulutu
esma .
eşim oknk .. 2
mera1987 .. .. 2
flzask2003 ..3
masal1981 ..2
hep ..2
mavimenekşe .. 3
nur.sen .2
seval0817 . .. 2
pembe85
pıtırcık43
tülay20 . .. ..3
umut99 . .2
vck ..2
zambak06 ..
lamyay
hpk . . 2
kader60 .3
naz034 3
snopy35
ayyyy merak ettim şimdi inşallah herşey yolunda gitmiştir.
Iyi akşamlar canım
ben iyiyim elhamdülillah
sen nasılsın canım
hadi hayırlı olsun canım şifa olur inşallah
benim gönderdiğim linkten mi sipariş ettin canım?
Benim daha bitmedi galiba canım
pıtırcık yeni listeyi yayınlar bitince.
insallah dahada artar baharcım üye olmadan hepseni okumuştum hep heycanla beklemiştim sizin yolculugunuzu masallah o kadar olmuş insallah normal yolla hamile kalırsın ve burdaki herkes
sağol cnm bilsem nasıl kurtulcamı inan ki hemen yapıcam tuttumu 2 3 gün ağrısı tutuyo off ne bilim
iş güç yapma dedi sanki elde daha bide kaynanamlar gelicek ama konuşcam dicem artık benden yrdım isteme ben yardıma muhtaç oluyırum dicem
hb. iyiyim şükür.
tadilat bittmi tatlım okulda?
çok zor oluyor öğrenciler okuldayken tadilat.
ilk günler benimde vardı.
canım çıkmışıtı.Allah yardımcın olsun.
canlarım beni de ekleyebilirmisiniz rica etsem listeye . Ben de okumak istiyorum. Hepimiz birbirimizin duacısı olalım. Yeni olduğum için burdan yazdım ama bilmem yanlış mı yaptım
evet canımyeniyim senden bir gün sonra üye oldum galiba canım ama burdaki arkadaşlardan cok sey ögrendim ve mikroteseyi erteledim cümlemize canım nasip edr insalllah
canlarım beni de ekleyebilirmisiniz rica etsem listeye . Ben de okumak istiyorum. Hepimiz birbirimizin duacısı olalım. Yeni olduğum için burdan yazdım ama bilmem yanlış mı yaptım
evet canımyeniyim senden bir gün sonra üye oldum galiba canım ama burdaki arkadaşlardan cok sey ögrendim ve mikroteseyi erteledim cümlemize canım nasip edr insalllah
eklerim tatlım. Bu liste böyle devam etsin.neden yanlış yapasın.
Cumartesi ekleyeyim inş.
Cumartesi başlarsın olur mu canım.
Karışıklık olmasın şimdi.
Inş birbirimize ettiğim dualar kabul olur.amin.
ertelemekle çok iyi yapmışsın bitanem. Biz o olayı çok kötü bir biçimde yaşadık. Keşke diyorum ben de daha önce farkedebilseydim bu siteyi ama malesefşimdi de inşallah daha da kötü olmamıştır eşim diye düşünüyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Hiçbirimizi boynu bükük bırakmasın
hoşgeldin canım aramıza allahım insallah tez zamanda kucagını doldurur amannn boşver öyle diyenleri banada ilk zamanlar çok dediler baktılar onları takmıyom şimdi bişey diyemiyorlar takma kafanı allahım hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?