Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım aramıza hoşgeldin.
eşin daha önce m.tese olmuş galiba onun pişmanlığını yaşıyorsunuz.
bu siteyi daha öncede keşfetmiş olsaydın emin ol eşin yinede m.tese olurdu.
bizler epey zamandır bu sitedeyiz hemen hemen yarımızdan çoğunun eşi m.tese oldu:)
tabi benim eşimde hemde 2. m.teseyi oldu.
hiç ameliyat olmasaydı hep merak içinde olacaktınız belkide vardır belkide bulunur denemeliyiz diyecektin.
herşeyde bir hayır var bence hiççç pişmanlık yaşamayın.
hakkınızda hayırlısı olur inşallah...

selam kızlar nasılsınız?
yoksa sizlerin kocişidemi maç izliyo ahali toplanmışta

Bide olayın bu yönünü de düşünüyorum canım çünkü eşim hiç mikrotese olmak istemiyordu hatta hiç evde bile bu konuyu açmıyorduk sonra birden bire hadi gidelim dedi bende şaşırmıştım . Belki de budada bi hayır vardır dediğin gibi her şerde bi hayır olduğu gibi . Kısmet bakalım mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler. Hatta geçen acaba mikroteseden sonra doğal yolla çıkar mı acaba diye de düşünürken buldum kendimi :) insanız işte hep keşkeler öyle olsaydı böyle olmasaydı demeler. Hep böylemiz hepppp :)

selam kızlar ben geldim beni merak etmişsiniz hemen yazayım
öncelikle aşkbebekle hastaneye gittik ama benim ayaklarım titriyor
arkadaşımda bana moral olsun diye güzel güzel şeyler anlatıp dikkatimi dağıtıyordu
ama hastaneye çok az kala bana demezmi ameliyat önlüğü giyeceksin diye bir anda kaçmayı bile planladım
ama neden kaçacaktım ki bebeğimin olmasından mı?
neyseki cesaretimi topladım ama hastaneye gidene kadar çikolata kek ne ararsanız bilinçsizce korkudan yedim
nihayet hastaneye girdik ama ayaklarım titriyor kalbim yerinden çıkacak sandım beni odaya aldılar ama arkadaşım kapının önünde kaldı
doktorun başka hastası vardı gelene kadar görevli kızla sohbet ettim kafam dağılsın diye ama o aletleri gördükçe daha çok korktum
neyse doktor geldi içeri hiç korkma çok rahat ol canın acımıycak dedi
sonra sen hiç muayene olmadınmı dedi oldum dedim
peki bu aletlerle hiç tanışmadınmı dedi ben hayır değince yok sen bilmiyorsun doktor her defasında kullanıyor bu aletleri sen fark etmiyorsun dedi
bende yemin ederim ki ilk defa gördüm bu aletleri dedim iyice beni kafaya aldı sonra yavaş yavaş aleti soktu önce rahmi strelize etti sonra ilacı sıktı ben bağırmadım ama içimden sessiz çığlıklar atıyordum
gözümü iyice kapadım dua ediyorum doktor diyorki gözünü aç bak birşey yapmıyorum aletleri yıkıyorum
bende yok o aletleri görmek bile kalp krizi geçirmemem sebep olur dedim
sonra ilacı sıktı ve neşteri getireyim kesmem lazım demezmi durun neyi kesiyorsunuz ben çok korkarım dememle doktor gülmeye başladı geçmiş olsun bu kadar dedi
çok güzel rahmin ve kanalların çok iyi dedigiyin ve sonra odama gelin konuşalım dedi
sonra odasına gittik çok iyi dedi sorun yok dedi.ben biraz rahatlamıştım ve süleymaniyede ki tahlil ve sonuçlarımı kendisine gösterdim doktor yumurta sayımı az buldu dedim
doktor kan tahlillerine baktı ve ya kan tahlili yada doktorun muayenesinde bir yanlışlık var dedi
ve doktor beni muayene etti daha sonra yumurta sayın çok iyi dedi doktor yanlış görmüş dedi
tabi ben çok mutlu oldum eşimin sorununu anlattım doktor bugün sizin durumdaki bir hastamda sperm bulundu dedi
aşkbebek arkadaşım az kalsın sevinçten doktorun boynuna sarılacaktı
neyse şimdilik çok uzun oldu devamını bir daha ki mesajımda yazarım

flazskcım bugün ulun hocaya gittin mi ayın 15 ine test için aladım gün yarında erkek infertisinden randevu aldık

Hayır tatlım cumartesi randevum ...iyi yapmışsınız cnmmmmm. randevu almakla.hadi hayırlsı

herkese iyi akşamlar canlar.
nasılsınız?
herşey yolundadır umarım.

İyi akşamlar pıtırcığımm ..
iyiyim tatlımmmmmmm sen nasılsınnnnnn

selam kızlar nasılsınız?

Selammmmmm canım benimmmmmmmm..
yok tatlım kurtlar vadisi varken maç izlenirmi..
bizimki onu izliyoooo ben sevmem ama

şükür atlattınnnnnnnnnnnnnnnn
gözünaydın cnm benim ben seni aradım açmadın
bak bakk gene mi abur cubur kızzzzzzzz
çok sevindim inan kı rabbim bi daha ki sefere dr gidişin inş transfer için olur

iyiyim şükür canımmmmm.
nasıl oldun?
aynen kociş vadi izliyor.
pc bana kaldı :):)

evet canım gerçektende her işte bir hayır vardır derler.
umarım birdaha ameliyat olmanıza gerek kalmaz doğal yolla çıkıverir spermcikler...

canım ya ben kendimi bildim bileli bu kurtlar vadisi var.
hala izleniyo demek:44:
amann bende hiçç o tarz filmleri sevmem.
nasılsın canımcım nasıl gidiyo?

iyiyim şükür canımmmmm.
nasıl oldun?
aynen kociş vadi izliyor.
pc bana kaldı :):)

İyiyim cnm ne tam oluyorum hasta nede düzeliyorum anlamadımm
ama hafif geçiyo şuann...boğazlarım yanıyo hala 3 gündür
bizimkide izliyooo ben başka dizilere takıldım birazz
ama bakayım bizim kızlar neler kaynatıyooooooo diye geldim hemen..

pıtırcık canım mesaj gönderdim ama hata oluştu herhalde ben nursene 2 tane yasin okudum Allah kabul etsin.hemde bugün hastaneye giderken yolcunun duası kabul olurmuşya ondan yolda okudum
hatta aşkbebeğe dedim ki sanki benim duaya ihtyacım yokmuş gibi kendimi bırakmış arkadaşıma dua ediyorum

Aynen cnm ya kaç senedir devam ediyo bıkkınlık geldi artıkk..
benimkide bıkmadan izliyoooooooo
iyi cnm bugün biraz dışardaydım iyi olduu.açıldımm.
sen neler yaptımm bakimmmmmmm..

canlarım bugün gonal f e başladım pazartesi yumurta taakibine gideceğim çok heyecanlanıyorum bu 1 aylık süreci geçirmek benim için çok zor her ne kadarda 5. denemde olsa Allahım inşallah yüzüme güler sorunsuz güzel süreçten geçerim güzel yumurtalarım olsa kocamdan kaliteli spermler çıksa sonra yumurta sperm birleşse güzel embriyolar oluşsa sonra rahime transfer edilip 12. günün sonunda bhcg değerlerini görsem 9. ay sonra bal surat mis kokulu bebeklerime kavuşsam ohhhhhh ne güzel olur beeee
Allahım herkese nasip eder inşallah anne olmayı. bebek yolunda çaba harcayan herkesin Allahım yardımcısı olsun

Hadi atlattın kuzum benimmmmm bak herşey ne kadar rahat olmuşş
anlamaışsın bileeeeee
bende seni aradım ama açmadınnnnnnnnn
herşeyde iyimişşşşşş çok şükürrr ohhhhhh aklın rahat olsun artık kendinden yanaa
eşinden de sperm bulunacak Allahın izniyleee

selam kızlar nasılsınız?
a.s canım hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın

canım atlatmışsın hadi geçmiş olsun
korktuğun gibi olmadı değil mi
ama çok kasmışsın kendini yaa
dr da gırgıra almış işi senin paniğini görünce tabi
canım benim ya demek yolda okudun benim için yasini
Allah razı olsun canım benim

şükür atlattınnnnnnnnnnnnnnnn
gözünaydın cnm benim ben seni aradım açmadın
bak bakk gene mi abur cubur kızzzzzzzz
çok sevindim inan kı rabbim bi daha ki sefere dr gidişin inş transfer için olur

şükürler olsun canım günlerdir sıkıntı yaptım kendime
evet canım çağrını gördüm inan bana elim ayağım titriyordu cevap veremedim kusura bakma
halen kendime gelmiş değilim bittiğine bile inanamadım sanki devamı varmış gibi
evet canım yine ben yine abur cubursen benden önce zayıflıyacaksın birtanem dal gibi olacaksın
ayyyyyyyyyyyyyyy canım benim ne güzel bir dua bu Allah razı olsun Rabbim benim için ettiğin duanın kat be kat fazlasını size versin birtanemsin pamukşekerim
bu arada seninle sohbeti özledim müsait olunca görüntülü konuşalım canımcım

gözün aydın tatlım atlattın işte bunuda...
bak gördün mü o kadar korktuğuna değmedi
benimde çok rahat geçmişti allaha şükür...
tahlil sonuçlarını güzel olduğunu biz ile söylemiştik zaten...
ama muayenede de yumoş sayının güzel olduğunu söylemesi içini rahatlatmıştır artık...
bak herşey yolunda canım geriye kaldı allahın izniyle olmannnnnnnnnn

geçmiş olsun canımıniçi.
şükürki bir problem yok..
inşallah spermcikler de çıkar biran önce sizde kurtulursunuz bu dertten...

maşallah maşallah bu akşam yine
bütün kızlar toplandık heeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…