selam kızlar ben geldim beni merak etmişsiniz hemen yazayım
öncelikle aşkbebekle hastaneye gittik ama benim ayaklarım titriyor
arkadaşımda bana moral olsun diye güzel güzel şeyler anlatıp dikkatimi dağıtıyordu
ama hastaneye çok az kala bana demezmi ameliyat önlüğü giyeceksin diye bir anda kaçmayı bile planladım
ama neden kaçacaktım ki bebeğimin olmasından mı?
neyseki cesaretimi topladım ama hastaneye gidene kadar çikolata kek ne ararsanız bilinçsizce korkudan yedim
nihayet hastaneye girdik ama ayaklarım titriyor kalbim yerinden çıkacak sandım beni odaya aldılar ama arkadaşım kapının önünde kaldı
doktorun başka hastası vardı gelene kadar görevli kızla sohbet ettim kafam dağılsın diye ama o aletleri gördükçe daha çok korktum
neyse doktor geldi içeri hiç korkma çok rahat ol canın acımıycak dedi
sonra sen hiç muayene olmadınmı dedi oldum dedim
peki bu aletlerle hiç tanışmadınmı dedi ben hayır değince yok sen bilmiyorsun doktor her defasında kullanıyor bu aletleri sen fark etmiyorsun dedi
bende yemin ederim ki ilk defa gördüm bu aletleri dedim iyice beni kafaya aldı sonra yavaş yavaş aleti soktu önce rahmi strelize etti sonra ilacı sıktı ben bağırmadım ama içimden sessiz çığlıklar atıyordum
gözümü iyice kapadım dua ediyorum doktor diyorki gözünü aç bak birşey yapmıyorum aletleri yıkıyorum
bende yok o aletleri görmek bile kalp krizi geçirmemem sebep olur dedim
sonra ilacı sıktı ve neşteri getireyim kesmem lazım demezmi durun neyi kesiyorsunuz ben çok korkarım dememle doktor gülmeye başladı geçmiş olsun bu kadar dedi
çok güzel rahmin ve kanalların çok iyi dedigiyin ve sonra odama gelin konuşalım dedi
sonra odasına gittik çok iyi dedi sorun yok dedi.ben biraz rahatlamıştım ve süleymaniyede ki tahlil ve sonuçlarımı kendisine gösterdim doktor yumurta sayımı az buldu dedim
doktor kan tahlillerine baktı ve ya kan tahlili yada doktorun muayenesinde bir yanlışlık var dedi
ve doktor beni muayene etti daha sonra yumurta sayın çok iyi dedi doktor yanlış görmüş dedi
tabi ben çok mutlu oldum eşimin sorununu anlattım doktor bugün sizin durumdaki bir hastamda sperm bulundu dedi
aşkbebek arkadaşım az kalsın sevinçten doktorun boynuna sarılacaktı
neyse şimdilik çok uzun oldu devamını bir daha ki mesajımda yazarım
pıtırcık canım mesaj gönderdim ama hata oluştu herhalde ben nursene 2 tane yasin okudum Allah kabul etsin.hemde bugün hastaneye giderken yolcunun duası kabul olurmuşya ondan yolda okudum
hatta aşkbebeğe dedim ki sanki benim duaya ihtyacım yokmuş gibi kendimi bırakmış arkadaşıma dua ediyorum
İyiyim cnm ne tam oluyorum hasta nede düzeliyorum anlamadımm
ama hafif geçiyo şuann...boğazlarım yanıyo hala 3 gündür
bizimkide izliyooo ben başka dizilere takıldım birazz
ama bakayım bizim kızlar neler kaynatıyooooooo diye geldim hemen..
canlarım bugün gonal f e başladım pazartesi yumurta taakibine gideceğim çok heyecanlanıyorum bu 1 aylık süreci geçirmek benim için çok zor her ne kadarda 5. denemde olsa Allahım inşallah yüzüme güler sorunsuz güzel süreçten geçerim güzel yumurtalarım olsa kocamdan kaliteli spermler çıksa sonra yumurta sperm birleşse güzel embriyolar oluşsa sonra rahime transfer edilip 12. günün sonunda bhcg değerlerini görsem 9. ay sonra bal surat mis kokulu bebeklerime kavuşsam ohhhhhh ne güzel olur beeee
Allahım herkese nasip eder inşallah anne olmayı. bebek yolunda çaba harcayan herkesin Allahım yardımcısı olsun
Hadi atlattın kuzum benimmmmm bak herşey ne kadar rahat olmuşş
anlamaışsın bileeeeee
bende seni aradım ama açmadınnnnnnnnn
herşeyde iyimişşşşşş çok şükürrr ohhhhhh aklın rahat olsun artık kendinden yanaa
eşinden de sperm bulunacak Allahın izniyleee
iyi akşamlar kızlar hepinize,ooo topik coşmuş yine
Aynen cnm ya kaç senedir devam ediyo bıkkınlık geldi artıkk..
benimkide bıkmadan izliyoooooooo
iyi cnm bugün biraz dışardaydım iyi olduu.açıldımm.
sen neler yaptımm bakimmmmmmm..
selam bebekimmmmmmmmm hoşgeldin
takılıyoruz işte canım sen nasılsınnnnnnnnn ??
a.s canım hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın
canım atlatmışsın hadi geçmiş olsun
korktuğun gibi olmadı değil mi
ama çok kasmışsın kendini yaa
dr da gırgıra almış işi senin paniğini görünce tabi
canım benim ya demek yolda okudun benim için yasini
Allah razı olsun canım benim
şükürler olsun canım günlerdir sıkıntı yaptım kendime
evet canım çağrını gördüm inan bana elim ayağım titriyordu cevap veremedim kusura bakma
halen kendime gelmiş değilim bittiğine bile inanamadım sanki devamı varmış gibi
evet canım yine ben yine abur cubursen benden önce zayıflıyacaksın birtanem dal gibi olacaksın
ayyyyyyyyyyyyyyy canım benim ne güzel bir dua bu Allah razı olsun Rabbim benim için ettiğin duanın kat be kat fazlasını size versin birtanemsin pamukşekerim
bu arada seninle sohbeti özledim müsait olunca görüntülü konuşalım canımcım
hadi hayırlı olsun canımcanlarım bugün gonal f e başladım pazartesi yumurta taakibine gideceğim çok heyecanlanıyorum bu 1 aylık süreci geçirmek benim için çok zor her ne kadarda 5. denemde olsa Allahım inşallah yüzüme güler sorunsuz güzel süreçten geçerim güzel yumurtalarım olsa kocamdan kaliteli spermler çıksa sonra yumurta sperm birleşse güzel embriyolar oluşsa sonra rahime transfer edilip 12. günün sonunda bhcg değerlerini görsem 9. ay sonra bal surat mis kokulu bebeklerime kavuşsam ohhhhhh ne güzel olur beeee
Allahım herkese nasip eder inşallah anne olmayı. bebek yolunda çaba harcayan herkesin Allahım yardımcısı olsun
iyi akşamlar canım hoşgeldinnnnn
evet bugün toplandık yineee
hoşbulduk bebekimmm
iyiyim canımcım ama biraz moralim bozuldu.
seda ecrinin yazısına denk geldimde az önce bebeişinin gelişimi çok geriymiş.
7 hafta geriden geliyomuş.
doktorlar almak istiyo galiba.
çok üzüldüm canım ya ALLAH yardımcısı olsun.
iyi akşamlar canların nasılsınız
uzun zaman oldu topiğe girmeyeli ama oukyup takip ediyordum birde baharım saolsun bütün güzel haberler veriyordu
sağol baharcığım şükür atlattım bunudagözün aydın tatlım atlattın işte bunuda...
bak gördün mü o kadar korktuğuna değmedi
benimde çok rahat geçmişti allaha şükür...
tahlil sonuçlarını güzel olduğunu biz ile söylemiştik zaten...
ama muayenede de yumoş sayının güzel olduğunu söylemesi içini rahatlatmıştır artık...
bak herşey yolunda canım geriye kaldı allahın izniyleolmannnnnnnnnn
hoşbulduk canımmmm.Kötü bir gün geçirim bugün aslında,ama sizleri görünce neşem yerine geldi
uzun zaman oldu topiğe girmeyeli ama oukyup takip ediyordum birde baharım saolsun bütün güzel haberler veriyordu
geçmiş olsun canımıniçi.
şükürki bir problem yok..
inşallah spermcikler de çıkar biran önce sizde kurtulursunuz bu dertten...
bebekimmm ne diyorsun sen yaaaaaa
nerde okudun elim ayağım titredi birden çok üzüldüm
o bizim mucize bebişimizdi...
yaa ben bukadar üzüldüm arkadaşım ne haldedir kimbilir...
inş bi yanlışlık vardır allah sabır versin güç versin arkadaşıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?