Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet arkadaşlar vck nin eşi gibi bir hastada bugün sperm bulunmuş pgt olacakmış dr bulundu diyince tanımadığım adam için ne sveindim gerçekten dr boynuna sarılacaktım vck
hsg odasına girince dr dediki bana korkam arkadaşın korkmaycak güzel geçecek sonra dr çıktı
oda sevinçliydi temiz hiç sorun yok dedi arkadaşım korktumu dedim korktu ama senin kadar çıkmadı dedi aşağı gelin konuşalım dedi ben vck yi
beklerken dokuz doğurdum derlerya öyle oldum kapıdan yayrılmadan heyecandaon çikolata yiyordum sonra ordaki görevliler bir baktım bana bakıyorlar
vck hsg deken dua ettim bir sorun çıkmasın diye eşinde genetik varken ondan bir sorun çıkmadığına çok sevindim
sonra dr yanına gidince dr değerlerini maşallah iyi buldu sonra istersen seni muayene deyim dedi vck tamam dedi muayene etii ve yumurtaların çok iyi dedi
çok sevindik oorda bizi bri heyecan bastı sonra dr asistanıyla konuştuk orda kredi kartına taksitte yapıyorlar
ay dedim keşke eşim burda olsada hemen dr tüp bebk yapsa çok güzel geçti çok şükür sıkıntı olmadı

şimdi düşünürken bır sey farkettım bu sıteyle tanısana kadar her gun bu çocuk meselesı kendıme problem yapıp aglıyordum olurmu olmazmı sımdı ne olacak falan dıye sızlerın yazılarını okudukca her gun bıraz daha rahatlamıs hıssettım kendımı Allah hepınızden razı olsun şimdi bu çocuk takıntımı yendım sayılır yanı yendım derken hala cok ıstıyorum ama oluruna bıraktım bıraz kendımı paralamıyorum buda sızlerın sayesınde neyse boyle ıste ıçımden gecenlerı yazmak ıstedım bu arada sızlerı cok merak edıyorum kımlerle konusuyorum faceden tanısmak ısterım ısteyen arkadaslar pınar çakıcı karaharman ıstek gonderebılır aman açık açık yazdım nolcak :)) sızlerı sevıyorumm...

tamam tatlım.
inş karşılıksız birbirimize ettiğimiz dualar hürmetine kavuşacağız evlatlarımıza.
inş herşey yolunda gider tatlım ve kavuşursun evlatlarına.

öyle ya. kocişte hazır vadiye bakarken takılayım dedim
ama uykum var acayip .
çıkamadım bir türlü.

Allah yar ve yardımcın olsun tatlım.
inş işlerin çok kolay ve yolunda gider.
eşindende kaliteli spermler çıkar inş.
ümidini kaybetme .
ümitli olun.
YA BEDİ oku tatlım bol bol....inş hamiş haberince sevineceğiz hepimiz.
dualarım seninle.

şükür canım atlattım darısı devamına evet canım çok fazla korktuğum gibi değildi
canım senin çağrını fark etmedim kusura bakmayın ama elim ayağım titriyordu eşimle bile konuşamadım
kaç kere aradı telefonu tutamadım bile
şükürler olsun diğer doktorun dediği gibi korkulacak birşey yokmuş
inşallah canım eşimde sperm bulunur bugün doktor çok olumlu konuştu inşallah sizlerinde duasıyla bende bebişime kavuşurum

Aynen cnm ya kaç senedir devam ediyo bıkkınlık geldi artıkk..
benimkide bıkmadan izliyoooooooo
iyi cnm bugün biraz dışardaydım iyi olduu.açıldımm.
sen neler yaptımm bakimmmmmmm..

ohh iyi yapmışsın bitanem çık tabi yaaa sen dinle azcık bizi ne oturcan evde dimi ama
bende bugün çıktım tatlım ya hala kızına gittim.
iyi oldu valla otur otur daralıyo insan.
yarında sporum var
bir ter atar gelirim napiyim.
ama bebeğim varya spordan gelince karnım acayip acıkıyo çok yiyirum bu kez.
kız daha çok kilo almayayım vereyim derken

selam bebekimmmmmmmmm hoşgeldin
takılıyoruz işte canım sen nasılsınnnnnnnnn ??

hoşbulduk bebekimmm
iyiyim canımcım ama biraz moralim bozuldu.
seda ecrinin yazısına denk geldimde az önce bebeişinin gelişimi çok geriymiş.
7 hafta geriden geliyomuş.
doktorlar almak istiyo galiba.
çok üzüldüm canım ya ALLAH yardımcısı olsun.

hoşbulduk canımcım şükür bende iyiyim.
ne güzel kalabalık bugün topiğimiz içim açıldı vallla.

evet cnm bende özledim valal seninle konuşmayı ayarlayalım olur tabii bak bitti
rabbim sağlıktan ayırmasın evet zayıflayıp senin facene göndercemmmmm beni görsün arkadaşlar nasıl zayıflamışım inş

hadi hayırlı olsun canım
sonuna kadar sıkıntısız geçsin inşallah
güzel haberlerini almak nasip olsun.
iyi akşamlar kızlar hepinize,ooo topik coşmuş yine

hayırlı akşamlar canım hoşgeldin
evet bugün coştuk gene

iyi akşamlar canların nasılsınız
uzun zaman oldu topiğe girmeyeli ama oukyup takip ediyordum birde baharım saolsun bütün güzel haberler veriyordu

Allah yar ve yardımcın olsun tatlım.
inş işlerin çok kolay ve yolunda gider.
eşindende kaliteli spermler çıkar inş.
ümidini kaybetme .
ümitli olun.
YA BEDİ oku tatlım bol bol....inş hamiş haberince sevineceğiz hepimiz.
dualarım seninle.[/QUOTE]

inşallah buraya ilan ederim hamileyimmmm

bebekimmm ne diyorsun sen yaaaaaa
nerde okudun elim ayağım titredi birden çok üzüldüm
o bizim mucize bebişimizdi...
yaa ben bukadar üzüldüm arkadaşım ne haldedir kimbilir...
inş bi yanlışlık vardır allah sabır versin güç versin arkadaşıma

uzun zaman oldu topiğe girmeyeli ama oukyup takip ediyordum birde baharım saolsun bütün güzel haberler veriyordu

aman da aman kimler gelmiş bak heyecanlandım şimdi
hoşgeldin canım yaaa telde konuşuyoruz ama burası ayrı tabi özlemişim seni burda görmeyi
ben iyiyim tatlım sen nasılsın

sağol baharcığım şükür atlattım bunuda
evet canım siz moral verdiniz kolay geçti diye ama sizde sorun yoktu bende ya sorun çıkarsa hem canım acır hemde moralim bozulur diye stres yapmıştım
evet canım sizler söylediniz sonuçlarımın iyi olduğunu ama elimde değil doktor yumurta sayın çok az deyip amh yaptırmamı isteyince moralim bozuldu
bugün gittiğim doktor çok kızdı süleymaniyede ki doktora senin yumurtaların çok ama çok iyinasıl bakmış böyle dedi sinirlendi sakın orda tüpbebek yapma dedi
bende yok ardan rapor alıcam sonra umuttüp bebekte tedavi olucam dedim hayırlısı olsun dedi
baharcığım biliyormusun birde eşimde sperm çıkacağına inandığını şansımızın olduğunu söyledi daha önce menide sperm çıkması çok iyiymiş inşallah sizinde dedğiniz gibi ALLAH'IN izniyle bebişim olur

hoşbulduk canımmmm.Kötü bir gün geçirim bugün aslında,ama sizleri görünce neşem yerine geldi

hayrolsun canım ne oldu paylaşmak istersen dinleriz...
neşen yerine gelsin tabi canım bak topik coştu yine bugün

hayırlı akşamlar canım hoşgeldin
iyiyiz biz de kaynatıyoruz kızlarla

cervancımm
sedaecrinden bahsetmişsin
gerçek mi ya bu topiğe yazmadı galiba bişey görmedim ben

geçmiş olsun canımıniçi.
şükürki bir problem yok..
inşallah spermcikler de çıkar biran önce sizde kurtulursunuz bu dertten...

çok sağol canım Allah razı olsun dualarınız için tekrar teşekkür ederim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hepimiz bebişimize kavuşalım inşallah

iyi akşamlar kızlar hepinize,ooo topik coşmuş yine

İyi akşamlarr canımmmmmmmmm. hoşgeldinnnn ..
nasılsınnnnn

Hoşgeldin cnm seni görmek ne güzelllllllllll
nasılsınnnnnnnn

Evt cnm ya bende sabah topiğe bakarken öyle bişey gördüm ama konduramadım yaaaa
üzüldüm deeeeeee gerçekten ama şimdiki durum nedir bilmiyorummmmmmm .
inş öyle bişey olmazzzz inş.:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…