canlarım bugün gonal f e başladım pazartesi yumurta taakibine gideceğim çok heyecanlanıyorum bu 1 aylık süreci geçirmek benim için çok zor her ne kadarda 5. denemde olsa Allahım inşallah yüzüme güler sorunsuz güzel süreçten geçerim güzel yumurtalarım olsa kocamdan kaliteli spermler çıksa sonra yumurta sperm birleşse güzel embriyolar oluşsa sonra rahime transfer edilip 12. günün sonunda bhcg değerlerini görsem 9. ay sonra bal surat mis kokulu bebeklerime kavuşsam ohhhhhh ne güzel olur beeee
Allahım herkese nasip eder inşallah anne olmayı. bebek yolunda çaba harcayan herkesin Allahım yardımcısı olsun
bebekimmm ne diyorsun sen yaaaaaa
nerde okudun elim ayağım titredi birden çok üzüldüm
o bizim mucize bebişimizdi...
yaa ben bukadar üzüldüm arkadaşım ne haldedir kimbilir...
inş bi yanlışlık vardır allah sabır versin güç versin arkadaşıma
canlarım bugün gonal f e başladım pazartesi yumurta taakibine gideceğim çok heyecanlanıyorum bu 1 aylık süreci geçirmek benim için çok zor her ne kadarda 5. denemde olsa Allahım inşallah yüzüme güler sorunsuz güzel süreçten geçerim güzel yumurtalarım olsa kocamdan kaliteli spermler çıksa sonra yumurta sperm birleşse güzel embriyolar oluşsa sonra rahime transfer edilip 12. günün sonunda bhcg değerlerini görsem 9. ay sonra bal surat mis kokulu bebeklerime kavuşsam ohhhhhh ne güzel olur beeee
Allahım herkese nasip eder inşallah anne olmayı. bebek yolunda çaba harcayan herkesin Allahım yardımcısı olsun
aman da aman kimler gelmiş bak heyecanlandım şimdi
hoşgeldin canım yaaa telde konuşuyoruz ama burası ayrı tabi özlemişim seni burda görmeyi
ben iyiyim tatlım sen nasılsın
canım hadi hayırlı olsun inş sonuolur
dualarımız seninle allahın izniyle sende topikte hamişler arasında yerini alacaksın
hayırlı akşamlar canım hoşgeldin
iyiyiz biz de kaynatıyoruz kızlarla
cervancımm
sedaecrinden bahsetmişsin
gerçek mi yabu topiğe yazmadı galiba bişey görmedim ben
çok sağol canım Allah razı olsun dualarınız için tekrar teşekkür ederim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hepimiz bebişimize kavuşalım inşallah
canım ne diyorsun....
seda ercin canım yaaaaaaa.
inş mucize olur da bebeğin alınma gibi bir durumu olmaz.
bir tuhaf oldum yaaaaaaa.
Allah doğmamış sabinin ,annesinin ,babasının yüzüne baksın.amin.
tatlım kötü günün bu günle kalsın inş bundan sonra hepp ii günler görrrrrrrrrrrrhoşbulduk canımmmm.Kötü bir gün geçirim bugün aslında,ama sizleri görünce neşem yerine geldi
canım bende çok özlemişimbiliyosun eşim cok istemiyordu topiğe girmemi hayatımızın her yerinde azo ara vermek için
ama kalbim hep sizinle biliyosun şimdi maç izliyo bende dayanamadım
ben iyiyim 3. tedavimize başladık bugün 4. günümüz bayramdan önce nasipse transferim gerçekleşecek heyecanlıyım
buarada 3 aydır testte yaptırmadık durumumuzuda bilmiyoruz eşim istemiyor bilmiyorum tedirginim aslında
Hoşgeldin cnm seni görmek ne güzelllllllllll
nasılsınnnnnnnn
saol canımmmmm sizleri çok özlemiştimaradı okuyordum dualarım hep sizinleydi
canım 3. tedavime başladım bakalım nasip olacakcak mı
kızlar bende çok şaşkın vede çook üzgünüm.
tesadüfen girdim 2012 şubat anneleri topiğine denk geldim yazısına.
inşallah doktorlar yanılıyordur.
iyi akşamlar canların nasılsınız
uzun zaman oldu topiğe girmeyeli ama oukyup takip ediyordum birde baharım saolsun bütün güzel haberler veriyordu
hoşgeldin canım hayırlı olsun canım tedaviye başlamışsınızcanım bende çok özlemişimbiliyosun eşim cok istemiyordu topiğe girmemi hayatımızın her yerinde azo ara vermek için
ama kalbim hep sizinle biliyosun şimdi maç izliyo bende dayanamadım
ben iyiyim 3. tedavimize başladık bugün 4. günümüz bayramdan önce nasipse transferim gerçekleşecek heyecanlıyım
buarada 3 aydır testte yaptırmadık durumumuzuda bilmiyoruz eşim istemiyor bilmiyorum tedirginim aslında
kızlar bende çok şaşkın vede çook üzgünüm.
tesadüfen girdim 2012 şubat anneleri topiğine denk geldim yazısına.
inşallah doktorlar yanılıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?