sağol baharcığım şükür atlattım bunuda
evet canım siz moral verdiniz kolay geçti diye ama sizde sorun yoktu bende ya sorun çıkarsa hem canım acır hemde moralim bozulur diye stres yapmıştım
evet canım sizler söylediniz sonuçlarımın iyi olduğunu ama elimde değil doktor yumurta sayın çok az deyip amh yaptırmamı isteyince moralim bozuldu
bugün gittiğim doktor çok kızdı süleymaniyede ki doktora senin yumurtaların çok ama çok iyinasıl bakmış böyle dedi sinirlendi sakın orda tüpbebek yapma dedi
bende yok ardan rapor alıcam sonra umuttüp bebekte tedavi olucam dedim hayırlısı olsun dedi
baharcığım biliyormusun birde eşimde sperm çıkacağına inandığını şansımızın olduğunu söyledi daha önce menide sperm çıkması çok iyiymiş inşallah sizinde dedğiniz gibi ALLAH'IN izniyle bebişim olur
Evt cnm ya bende sabah topiğe bakarken öyle bişey gördüm ama konduramadım yaaaa
üzüldüm deeeeeee gerçekten ama şimdiki durum nedir bilmiyorummmmmmm .
inş öyle bişey olmazzzz inş.:26::26::26::26:
bebekim şubat anneleri topiğiydi galiba.
bende çok üzüldüm evet mucize bebişimizdi ya.
sorma canım ya ALLAH yardımcısı olsun ne denirki başka.
inşallah da bir yanlışlık vardır.
canım bende çok özlemişimbiliyosun eşim cok istemiyordu topiğe girmemi hayatımızın her yerinde azo ara vermek için
ama kalbim hep sizinle biliyosun şimdi maç izliyo bende dayanamadım
ben iyiyim 3. tedavimize başladık bugün 4. günümüz bayramdan önce nasipse transferim gerçekleşecek heyecanlıyım
buarada 3 aydır testte yaptırmadık durumumuzuda bilmiyoruz eşim istemiyor bilmiyorum tedirginim aslında
ay inşallah canım benim ikizlerim olacak gibi geliyo bana hepmiçimde öyle bir his var Allahım yanıltmaz inşallah sizede nasip eder Allahım
cnm ne güzel inş bu sefer bebişin seninle olur
ara ara gel cnm hoşgeldin
kızlar seda ecrinin durumuna üzüldüm inş düzelir bebiş de sağlığına kavuşur :26:
arkadaşlar iyi akşamlar herkeseee.bugün yumurtalarım toplandı.16 tanemustafa bahçecinin hastasiyım ne olur dua edin.hayal arkadaşım merak ediyorum embriyolarin ne durumda Allah yardımcımız olsun hepimizin iyi akşamlar
Hoşgeldin cnm seni görmek ne güzelllllllllll
nasılsınnnnnnnn
saol canımmmmm sizleri çok özlemiştimaradı okuyordum dualarım hep sizinleydi
canım 3. tedavime başladım bakalım nasip olacakcak mı
Bizde seni özledikkkkkkkk
hayırlı olsun tatlım tedavin inş meleğine kavuşursunnnnnn
evt cnm bahar söylüyodunnnnnnnn haberlerimizi ondan alıyodunnnn ..
iyiyim genel olarak diyelim,sıkıcı bir gündü sadece,sen nasılsın canımmmm,özledimmmm sesini valla
iyiyim canımmmmmm ....bende özledim cnm konuşuruz en kısa zamandaaaaaa
bahar flzaşk topiği bulamıyorum ya.
yani adını tam olarak hatırlayamıyorum.
flzaşk bebekim sende denk gelmişsin galiba hangi topikti?
2013 şubat anneleri topiği, bide kendinin açtığı bi başlık vardı ben orda görmüştümm..
arkadaşlar iyi akşamlar herkeseee.bugün yumurtalarım toplandı.16 tanemustafa bahçecinin hastasiyım ne olur dua edin.hayal arkadaşım merak ediyorum embriyolarin ne durumda Allah yardımcımız olsun hepimizin iyi akşamlar
kızlar,detaylıya gırdım ama malesef sonucum uzucu. bebegımın butun vucut el kol kemıklerı gelısmemıs kısa 7hafta gerı ve egrılık saptandı bedensel sorunlu olacagı soylendı yanı aslında kesın dendı. ayrıca gogus kafesı gelısmemıs yanı cıgerler karında kaybedebılırız dedı doktor ve gebelıgı sonlandırmak ıstedıler, kabul etmedım agladım ınledım ama bebegım tekmeledıkcee guclu olmaya karaar verdım. bole
seda ecr,nin yazısı
"2013 Şubat Anneleri...." sitenin adı
biliyorum canım bilmez miyim ama nihayet bi kaçamak yapmışsın işte
tedaviniz hayırlı olsun bitanem inş bu denemenizde kavuşursunuz ikizlerinize
aman be tatlım allaha şükür sperm çıkışı var yumoşlarına yetecek kadar sağlıklı sperm bulunur nasıl olsa sıkıntı yapma sen yumoşlarını düşün
şuan eşim yanımda ama maçtan bi şey görmüyor
inş. tatlım bu kez son olur benim 6 tane yumoşum vardı bakalım bu kez kaç olacak
inş. canım ikizlerime kavuşurumama olmazsa yılmıyacağım maddi manevi gücüm elverdiğince devam edeceğim ama ailelere söyleriz herhade o beni daha cok yordu
selam kızlar ben geldim beni merak etmişsiniz hemen yazayım
öncelikle aşkbebekle hastaneye gittik ama benim ayaklarım titriyor
arkadaşımda bana moral olsun diye güzel güzel şeyler anlatıp dikkatimi dağıtıyordu
ama hastaneye çok az kala bana demezmi ameliyat önlüğü giyeceksin diye bir anda kaçmayı bile planladım
ama neden kaçacaktım ki bebeğimin olmasından mı?
neyseki cesaretimi topladım ama hastaneye gidene kadar çikolata kek ne ararsanız bilinçsizce korkudan yedim
nihayet hastaneye girdik ama ayaklarım titriyor kalbim yerinden çıkacak sandım beni odaya aldılar ama arkadaşım kapının önünde kaldı
doktorun başka hastası vardı gelene kadar görevli kızla sohbet ettim kafam dağılsın diye ama o aletleri gördükçe daha çok korktum
neyse doktor geldi içeri hiç korkma çok rahat ol canın acımıycak dedi
sonra sen hiç muayene olmadınmı dedi oldum dedim
peki bu aletlerle hiç tanışmadınmı dedi ben hayır değince yok sen bilmiyorsun doktor her defasında kullanıyor bu aletleri sen fark etmiyorsun dedi
bende yemin ederim ki ilk defa gördüm bu aletleri dedim iyice beni kafaya aldı sonra yavaş yavaş aleti soktu önce rahmi strelize etti sonra ilacı sıktı ben bağırmadım ama içimden sessiz çığlıklar atıyordum
gözümü iyice kapadım dua ediyorum doktor diyorki gözünü aç bak birşey yapmıyorum aletleri yıkıyorum
bende yok o aletleri görmek bile kalp krizi geçirmemem sebep olur dedim
sonra ilacı sıktı ve neşteri getireyim kesmem lazım demezmi durun neyi kesiyorsunuz ben çok korkarım dememle doktor gülmeye başladı geçmiş olsun bu kadar dedi
çok güzel rahmin ve kanalların çok iyi dedigiyin ve sonra odama gelin konuşalım dedi
sonra odasına gittik çok iyi dedi sorun yok dedi.ben biraz rahatlamıştım ve süleymaniyede ki tahlil ve sonuçlarımı kendisine gösterdim doktor yumurta sayımı az buldu dedim
doktor kan tahlillerine baktı ve ya kan tahlili yada doktorun muayenesinde bir yanlışlık var dedi
ve doktor beni muayene etti daha sonra yumurta sayın çok iyi dedi doktor yanlış görmüş dedi
tabi ben çok mutlu oldum eşimin sorununu anlattım doktor bugün sizin durumdaki bir hastamda sperm bulundu dedi
aşkbebek arkadaşım az kalsın sevinçten doktorun boynuna sarılacaktı
neyse şimdilik çok uzun oldu devamını bir daha ki mesajımda yazarım
kızlar,detaylıya gırdım ama malesef sonucum uzucu. bebegımın butun vucut el kol kemıklerı gelısmemıs kısa 7hafta gerı ve egrılık saptandı bedensel sorunlu olacagı soylendı yanı aslında kesın dendı. ayrıca gogus kafesı gelısmemıs yanı cıgerler karında kaybedebılırız dedı doktor ve gebelıgı sonlandırmak ıstedıler, kabul etmedım agladım ınledım ama bebegım tekmeledıkcee guclu olmaya karaar verdım. bole
seda ecr,nin yazısı
"2013 Şubat Anneleri...." sitenin adı
Hayır tatlım cumartesi randevum ...iyi yapmışsınız cnmmmmm. randevu almakla.hadi hayırlsı
İyi akşamlar pıtırcığımm ..
iyiyim tatlımmmmmmm sen nasılsınnnnnn
Selammmmmm canım benimmmmmmmm..
yok tatlım kurtlar vadisi varken maç izlenirmi..
bizimki onu izliyoooo ben sevmem ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?