kızlar,detaylıya gırdım ama malesef sonucum uzucu. bebegımın butun vucut el kol kemıklerı gelısmemıs kısa 7hafta gerı ve egrılık saptandı bedensel sorunlu olacagı soylendı yanı aslında kesın dendı. ayrıca gogus kafesı gelısmemıs yanı cıgerler karında kaybedebılırız dedı doktor ve gebelıgı sonlandırmak ıstedıler, kabul etmedım agladım ınledım ama bebegım tekmeledıkcee guclu olmaya karaar verdım. bole
seda ecr,nin yazısı
"2013 Şubat Anneleri...." sitenin adı
merhaba canlar
uzun zamandır yazmıyorum buraya ama inanın ara ara girip takip etmeye çalışıyorum.umarım herkes iyidir.ben iyim çok şükür bebişimi bekliyorum heyecanla uzmanımız 2 kere ev ziyaretine geldi bayramdan sonra son kez gelicek inşallah dosyamız onaylanacak ve bebişim bize gelicek....
kızlar birde benim tayinim çıktı köyde çalışyordum ben biraz şartlarım zor du ama artık merkez öğretmeniyim okul eve yakın çok mutluyum
dua ederiz cnm her zaman inş bebişlerin sana gelir veeee sıkı sıkı tutunurarkadaşlar iyi akşamlar herkeseee.bugün yumurtalarım toplandı.16 tanemustafa bahçecinin hastasiyım ne olur dua edin.hayal arkadaşım merak ediyorum embriyolarin ne durumda Allah yardımcımız olsun hepimizin iyi akşamlar
kızlar,detaylıya gırdım ama malesef sonucum uzucu. bebegımın butun vucut el kol kemıklerı gelısmemıs kısa 7hafta gerı ve egrılık saptandı bedensel sorunlu olacagı soylendı yanı aslında kesın dendı. ayrıca gogus kafesı gelısmemıs yanı cıgerler karında kaybedebılırız dedı doktor ve gebelıgı sonlandırmak ıstedıler, kabul etmedım agladım ınledım ama bebegım tekmeledıkcee guclu olmaya karaar verdım. bole
seda ecr,nin yazısı
"2013 Şubat Anneleri...." sitenin adı
şuan eşim yanımda ama maçtan bi şey görmüyor
inş. tatlım bu kez son olur benim 6 tane yumoşum vardı bakalım bu kez kaç olacak
inş. canım ikizlerime kavuşurumama olmazsa yılmıyacağım maddi manevi gücüm elverdiğince devam edeceğim ama ailelere söyleriz herhade o beni daha cok yordu
merhaba bitanemmmm hoşgeldin
negüzel uzmanlarda 2 kere gelmiş inş bayramdan sonra bi an evvel kavuşursun bebişine
canım burada gözün aydın merkeze atanmışsın
darısı bizim başımıza
bebişin gelince rahat edersin artık ohhh geliverirsin evine
canım sen beni geçen gün aradın ama ben uygun değildim cevap veremedim...
dk doldğu için de arayamadım en kısa zamanda arıycam seni konuşalım dertleşelim tekrar
canım hakkında hayırlısı olsun lütfen sayılara takılma rahat bırak kendini...
inş herşey çok güzel olacak bu defa
bende aynı fikirdeyim canımmmmmmmm gücümüz yettiğince mücadeleye devam...
ahh kıyamam yaa aileler yakın olunca saklaması çok zor tabi allah kolaylık versin...
ahh kıyamam yaa aileler yakın olunca saklaması çok zor tabi allah kolaylık versin...
sağol baharım inşallah tez zamanda geliverir bebişim ama önce dosya onaylanacak sonra sıraya giricez sıra bekliycez inşalla sıra hemencecik geliverir.inşallah baharım tez zamanda sende merkez öğretmeni olursun.müsait olmadığını anladım canım benim araşırız konuşuruz ben tayinim çıkınca seninle paylaşmak istemiştim onu haber verecektim artık mutlu haberler vermek istiyorum sizlere
canlarım bugün gonal f e başladım pazartesi yumurta taakibine gideceğim çok heyecanlanıyorum bu 1 aylık süreci geçirmek benim için çok zor her ne kadarda 5. denemde olsa Allahım inşallah yüzüme güler sorunsuz güzel süreçten geçerim güzel yumurtalarım olsa kocamdan kaliteli spermler çıksa sonra yumurta sperm birleşse güzel embriyolar oluşsa sonra rahime transfer edilip 12. günün sonunda bhcg değerlerini görsem 9. ay sonra bal surat mis kokulu bebeklerime kavuşsam ohhhhhh ne güzel olur beeee
Allahım herkese nasip eder inşallah anne olmayı. bebek yolunda çaba harcayan herkesin Allahım yardımcısı olsun
arkadaşlar iyi akşamlar herkeseee.bugün yumurtalarım toplandı.16 tanemustafa bahçecinin hastasiyım ne olur dua edin.hayal arkadaşım merak ediyorum embriyolarin ne durumda Allah yardımcımız olsun hepimizin iyi akşamlar
Ertelemekle çok iyi yapmışsın bitanem. Biz o olayı çok kötü bir biçimde yaşadık. Keşke diyorum ben de daha önce farkedebilseydim bu siteyi ama malesefşimdi de inşallah daha da kötü olmamıştır eşim diye düşünüyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Hiçbirimizi boynu bükük bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?