Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selincım çok sağol canım benim Inşallah hepimiz bir gün meleklerimize kavuşacağız herkese iyi akşamlar mutlu huzurlu sağlıklı günler diliyorum öpüyorumm

çok üzüldüm,Allah sabır versin ,söyleyecek cümle yok ki.... Ben çıkıyorum kızlar iyi geceler herkese,canım zaten sıkkındı offf nasıl dayanacak hamile olduğunu duyduğunda çokkk sevinen Seda ecrinin yüreği buna bilemiyorumm....

merhaba bitanemmmm hoşgeldin
negüzel uzmanlarda 2 kere gelmiş inş bayramdan sonra bi an evvel kavuşursun bebişine
canım burada gözün aydın merkeze atanmışsın
darısı bizim başımıza
bebişin gelince rahat edersin artık ohhh geliverirsin evine
canım sen beni geçen gün aradın ama ben uygun değildim cevap veremedim...
dk doldğu için de arayamadım en kısa zamanda arıycam seni konuşalım dertleşelim tekrar

dua ederiz cnm her zaman inş bebişlerin sana gelir veeee sıkı sıkı tutunur

cnm üzüldüm yaradan sabır versin seda yaaaaaa
pıtırcık cnm ben yasinimi okudum dicen gene bu ne hız diye ama namazımı kıldıktan sonra okuyum hemen dedim
rabbim kabul buyursun

canım hakkında hayırlısı olsun lütfen sayılara takılma rahat bırak kendini...
inş herşey çok güzel olacak bu defa
bende aynı fikirdeyim canımmmmmmmm gücümüz yettiğince mücadeleye devam...
ahh kıyamam yaa aileler yakın olunca saklaması çok zor tabi allah kolaylık versin...

sağol baharım inşallah tez zamanda geliverir bebişim ama önce dosya onaylanacak sonra sıraya giricez sıra bekliycez inşalla sıra hemencecik geliverir.inşallah baharım tez zamanda sende merkez öğretmeni olursun.müsait olmadığını anladım canım benim araşırız konuşuruz ben tayinim çıkınca seninle paylaşmak istemiştim onu haber verecektim artık mutlu haberler vermek istiyorum sizlere

canlarım bakıyorumda aramıza yeni arkadaşlar katılmış nasıl bi rahatsızlık bu gün geçtikçe artıyor bizim tam 1 yıl oldu azo olduğunu öğreneli inş. herkes kurtulur bu hastalıktan

amin canım inş. bakalım bayramda ne yalan uyduracağım aileme onu düşünüyorum inan şimdiden manyak gibi oldum

sen neler yapıyorsun çalışmalara devam ediyormusun

amin canım inş. bakalım bayramda ne yalan uyduracağım aileme onu düşünüyorum inan şimdiden manyak gibi oldum

canım benimmmmmmmm demek mutlu haberini vermek için aradın bitanesin sen
inş bundan sonra dediğin gibi hep mutlu haberler veririz birbirimize

ayyy mesaj 3 kez cıkmış int.bi gidiyo bi geliyo ondan
canlarım maç bitiyor ben çıkıyorum öptüm hepinizi

günaydınnnnnnnnnnnn
bugün erkenciyim çünki gene tuttu boynum ayyy
herkeseeeeeeeeeeee hayırlı cumalar olsun
bu mübarek günde rabbim bizlere sağlık,sıhhhat,ve hayırlısyla nasip etsinnn:26:

Son düzenleme:
herkese günaydın hayırlı cumalar rabbim dilek ve dualarımız kabul etsin
bizlerin darlıktan muhtaçlıktan korusun hepimize hayırlı kazançlar versin
ve hepimiz bebişimize kavuşalım amin

Amin canim insallah bu sefer emeklerinin karsiligini alirsin 5 kere gercekten zor insallah kavusacaksin artik....

Canim byumurtalarin toplanmis atlatmissin sen de hayirli olsun 16yumurta da cok guzel, benim de 12 tane dun aradim dollenme olmus bugun tam sayi ve embriyo durumunu bildircekler yarin da transfer olucak herhalde yarin teknik olarak hamileyim cunku bebegim gobegimde olucak, hakkimizda hayirlisi canim insallah sonu guzel olur.....

canım öncelikle rabbim güzel güzel bebişler nasip etsin mikrotese olduk diyede üzülme canım vardır onda da bir hayır biz olmadık ama aklımızda acabalarımız kaldı canım bizim olmamızın bir sebebide tıkanıklık olabilir dio doktorlar hani ilacla halledebiliriz die bekledik yoksa bu ayın 10 da bizim de ameliyatımız vardı bende enfeksiyona yakalandım tedavi görmem lazım 2 haftalık birazda o yüzden etkiledik canım sizin sorun neydi eger faydası olacaksa sizde bi deneyin panax ve e1 keci bpynuzu bende faydasını görünce buraya yazacam ne olur üzme kendini unutma dogucak cocukların için sen cok lazımsın bebişlerin annelerini yorgun yaslı bitkin görmesini istemezsin herhalde cumalar hürmetine rabbim herkese saglıklı hayırlı evletlar nasip etsin

Yine takvim yaprakları Cuma'yı gösteriyor,Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizlere esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.Selam ve DUA ile hayırlı cumalar.

Seda ecrin arkadaş için çok üzüldüm çok zorlu bir süreçte gelen mucizenin sonunun böyle olması benide çok üzdü inşlh haklarında hayırlı olan olur ve en kısa zamanda yine mucizeler yaşar...

Bu mubarek günün hürmetine bütün dua ve dileklerimiz kabul olur inşlh amin...

Cnm merhaba nasılsın hala lekelenmelerin devam ediyormu bebiş nasıl kaç haftalık oldu sağlıkla kucağınada alırsın inşlh allahım yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…