amin canım inşallah bizler de yaşarız o duyguları
görüşmek üzere canım fazla yorma kendini tamam mı
Canım hoşgeldin nasılsın bisey sorcam sana seninde kanaman olmuştu dimi senin kanama sebebin neydi canım
İnşallah cnm Rabbim yüzümüz güldürür bu sefer inş.
cnm ben çıkıyorumm hazırlanmam lazım hastaneye gidiceğizzz..
görüşürüzzz..bugünde haftasonu buralarrr pek sessizzzzzzzzz
öptümmmmmmm
merhaba canım naber nasılsın :) bugün sabah bende oradaydım son kontrollerim yapıldı pazartesi opu yapılacak. beni görmedin mi sen denk gelemedik mi acaba?? :))
Canım benim kanamam durdu ama rahim içinde kanama devam ediyomuş ama bebekle ilkisi yokmuş bu kanamanın doktor bana progeston hap werdi onu kullanyorum insallah rabbim bidaha o korkuları yaşatmasın hiçbirimize inşallah canm hasretimden bi haber yok bende onu merak ediyorum insallah iyidir
Ay canım gercektende bu hap cok uyku yapıyo sabah aksam kullanıyorum bende hep uyuyorum :))
canım çalışmıyorsan iç uyu boşş verrr :)) ben işe gittiğim için zor olmuştu. hemen değiştirip jele döndüm.
bebişin yata yata büyüsün sakin uykucu olsun
çalışmıyorum tatlm o yüzden sorun olmuyo kanama olmasn bebiş iyi olsunda tek sorunum uyumak olsun canm peki senin rahim icindeki kanamanda durdumu
canım çalışmıyorsan iç uyu boşş verrr :)) ben işe gittiğim için zor olmuştu. hemen değiştirip jele döndüm.
bebişin yata yata büyüsün sakin uykucu olsun
çakşırı çok duyuyorum nasıl bişey bilmiyorum.gerçekten çok zor bir süreçmiş...her ay bi yıkım oluyor.Rabbim kimseyi evlat hasreti ile sınamasın.Ama Allah büyük...ben inanıyorum bir gün hepimiz anne olacağız.ben bir de ısırgan otu çayını duymuştum.bilmiyorum faydası var mı?keçiboynuzları bu ara kurtlu.mevsimi henüz gelmemiş.yazık buna rağmen içiyor eşim suyunu..onlar için de çok zor bi süreç.kimseyle paylaşamıyorsunuz.hele ki eşim gurur meselesi yapıyor bunu.
merhaba cnmcım hoşgeldin ben iyiyim cnm bugün bi sakinlik var burda benimde uykum geldi sabah burda çok güzel yağmur yağdı sonrada yaz güneşi açtı
sen neler yapıyosun nasıl gidiyor hayat....
pıtırcık ben sevalin yasinini dün okudum yazdım görmemişsin tatlım
slm ben ayşen forumda gezinirken ilk kez gördüm bu başlığı..benim eşimde de azo spermi var.biz dokuz yıllık evliyiz.ve tam iki kez tüp bebek denemesi yaptık olumsuz sonuç aldık.şimdi 3 defa denedik ve transferim yapıldı.kısmetse çarşambaya sonuç alacamm...Allahımmmm tüm isteyenlerinnn gönlüne göre versinn.........
canım benim regl bugün bitti.seval arkadaşımın kini yarına kadar okuyabilirim canım.
SEVAL0817’YE okuyoruz
4 EKİM PERŞEMBE SAAT 22.00 DEN 6 EKİM CUMARTESİ SAAT 23 .00 E KADAR
aruna …………………………………………….... 2
askbebek ……………………………………….….2
bahar85 …………………………………………….2
cemrem 29………………………………….….... 2 = okudu
denizbulutu ………………
esma ……………………….
oknk ……………………………………………….. 2 = okudu
mera1987 …………………………………..… .. 2
flzask2003 ………………………………………..3
masal1981 ………………………………………..2
hep…………………………………………………..2
mavimenekşe ……………………………… ..…3
nur.sen …………………………………………….2 = okudu
seval0817 ………………………….……..…. …2 = okudu
pembe85 …………………
pıtırcık43 …………………
tülay20 ……………………………….……..…..3
umut99 …………………………………….…….2
vck ………………………… ……………………..2
zambak06 ………………..
lamyay ………………
hpk ………………………………………….….…2 = okudu
kader60 ………………………………………….3 = okudu
naz034…………………………………………… 3 =okudu
snopy35 ………………
yasini okunacak olan arkadaşımız :
33 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
33 defa Peygamber efendimize (sav) salavat
1 defa Fatiha
3 defa ihlas okusun
sonra da dilediğini Allah tan istesin .
yasine başlasın.
diğer okuyacak olan arkadaşlar da:
3 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
3 defa salavat
niyetimize arkadaşımızın nikini veya ismini aldıktan sonra yasine başlasın.
Allah dualarımızı geri çevirmez inş.amin.
flzaskcım gelmiş haydi anlat tatlım nasıl geçti görüşmen
İyi diyelim cnm iştee ..
genetik testlerimi yazdı onları yaptırıcamm canımm.....
biraz beklememizi istedi kafanızı dinleyin ..maddi manevi kendinizi iyi hissedince başlarsınız dedii..
1 senede bekleseniz bişey olmaz yaşınız gençç.bende zaten bi süre beklemek istiyorummmmmm..
öyle işte canımcımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?