Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amin canım inşallah bizler de yaşarız o duyguları
görüşmek üzere canım fazla yorma kendini tamam mı

inşallah canım.tam işe başladım eşim geldi yoplantı erken bitmiş sinema saatine kadar beni kontrole gelmiş öyle kızdıki zor ikna ettim.
3 ay sonra ilk kez iş denirse yaptım bişeyler gözüme batan yerleri hallettim en azından.
yemek yapmaya gücüm kalmadı ama biraz dinlenip onuda halledicem.

herkes kaçmış haydi gelin nerdesiniz yaaa
flzaskcım haydi sende gel artık.
baharım izmirde gezsin bugün izinli o

Canım hoşgeldin nasılsın bisey sorcam sana seninde kanaman olmuştu dimi senin kanama sebebin neydi canım

Canım hoşgeldin nasılsın bisey sorcam sana seninde kanaman olmuştu dimi senin kanama sebebin neydi canım

canım başka sayfada gezinirken görmedim mesajını kusura bakma.sende çıkmışsın.
tatlım benim ilki rahimde damarlarda çatlamalar oluşmuş bu sebeple idi.bu çok uzun sürdü.kanamadan sonra gelen lekeler bitmek bilmedi.çok korkuyordum artık.

geçenlerde tekrar oldu bunun rengi ilkinden daha kırmızı ve yoğun miktarda idi.doktor kesede ve rahimde sorun yok.ara sıra olabilir.devam etmedikçe korkma dedi.hemen kesildi.çok lükür lekelenmede olmadı.

senin kanama geçmedimi canım.yazdım sana ama ya sen görmedin yada cevabını ben görmedim.hasretim ve seni merak ediyordum bende.iyisin değilmi canım kanama durdu değil mi

merhaba canım naber nasılsın :) bugün sabah bende oradaydım son kontrollerim yapıldı pazartesi opu yapılacak. beni görmedin mi sen denk gelemedik mi acaba?? :))

Pıtırcık ben yasinimi okudum.allah benim de muradımı verir,dualarımızı kabul eder inşallah.
Benim için dua eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.allah bana edilen duaların miliyon katını sizlerede versin inşallah.

Canım benim kanamam durdu ama rahim içinde kanama devam ediyomuş ama bebekle ilkisi yokmuş bu kanamanın doktor bana progeston hap werdi onu kullanyorum insallah rabbim bidaha o korkuları yaşatmasın hiçbirimize inşallah canm hasretimden bi haber yok bende onu merak ediyorum insallah iyidir

merhaba canım naber nasılsın :) bugün sabah bende oradaydım son kontrollerim yapıldı pazartesi opu yapılacak. beni görmedin mi sen denk gelemedik mi acaba?? :))

Merhaba cnmm iyiyim sen nasılsınn
aaaa sende ordaydın demekkk biz saat 12 de ordaydık sen o saatte ordamıydın
demek pazartesi olucak opuuuuuu
çok az kalmış cnm yaaaa hadi hayırlısı..sonu güzel olur inşallahhhhh

canım ben progestanı transfer öncesi iğne ile başladım.test gününden sonra jele döndüm.bir kere doktorum yanlışlıkla jel yerine hap olarak vermişti.bir gün içmek zorunda kaldım.günde 3 tane idi.resmen 20 saat uyudum kafamı kaldıramadım.hemen jel aldım yine.doktora anlattığımda çok güldü.ölüyorum yorgunluktan bende içsem mi ondan diyor benim doktor erkek.epey gülmüştük. jeli ara vermeden 3 aydır kullanıyorum.

tatlım aynı şeyi yaşamışız şükür bebeklerimizden uzakta olan olmuş.bir daha yaşamayalım iinşallah.hatta kimse yaşamasın.

hasretim bende merak ediyorum inşallah o da iyidir.

Son düzenleme:
Ay canım gercektende bu hap cok uyku yapıyo sabah aksam kullanıyorum bende hep uyuyorum :))

Ay canım gercektende bu hap cok uyku yapıyo sabah aksam kullanıyorum bende hep uyuyorum :))

canım çalışmıyorsan iç uyu boşş verrr :)) ben işe gittiğim için zor olmuştu. hemen değiştirip jele döndüm.

bebişin yata yata büyüsün sakin uykucu olsun

canım çalışmıyorsan iç uyu boşş verrr :)) ben işe gittiğim için zor olmuştu. hemen değiştirip jele döndüm.

çalışmıyorum tatlm o yüzden sorun olmuyo kanama olmasn bebiş iyi olsunda tek sorunum uyumak olsun canm peki senin rahim icindeki kanamanda durdumu

çalışmıyorum tatlm o yüzden sorun olmuyo kanama olmasn bebiş iyi olsunda tek sorunum uyumak olsun canm peki senin rahim icindeki kanamanda durdumu

durdu canım çok şükür.uzun süre kahverengi lekeler geldi.sonra hepsi geçti bitti. evet tatlım bol bol uyu sen

ya nekadar sürede durdu senin icerdeki kanama benim alttaki kanama durdu ama rahim icindeki kanama dewam ediyomuş halenn

canım benim dediğin gibi Allah çok büyük.
inş doğru yoldayızdır doğru tedavideyizdir de evlatlarımıza kavuşuruz.
ben eşime buradan duyduklarımı içirmeye çalışıyorum.
inş şifa olur.kimseyle paylaşamıyoruz tatlım dediğin gibi.yetmezmiş gibi soruların ardı arkası kesilmiyor.
bebek yapın artık.neyi bekliyorsunuz..... bizim elimizde mi işteee.çocuğu olanlar galiba kendileri yaptıklarını zannediyorlar.oysa herşey Allah'ın elinde.
Rabbimin takdiri. En azından burası var .
iykş hepiniz varsınız canım.
Allah hepinizden razı olsun.

merhaba cnmcım hoşgeldin ben iyiyim cnm bugün bi sakinlik var burda benimde uykum geldi sabah burda çok güzel yağmur yağdı sonrada yaz güneşi açtı
sen neler yapıyosun nasıl gidiyor hayat....

şimdi buradada yağdı.
dün mersine gittik.şimdi yeni geldik.
yolda epey yağmura yakalandık.
kayınvalidem rahatsızlanmış.
geçmiş olsuna gittik.
iyi şimdi şükür.
koşturmaca anlıcan devam ediyor hayat.
sen ne yapıyorsun.?
misafir sezonunu kapattın mı canım?

pıtırcık ben sevalin yasinini dün okudum yazdım görmemişsin tatlım

canım dün hızlı çıkmak zorundaydım.görmemişim.
Allah razı olsun uyardığın için.hakkını helal et.....

Allah bebişini sana bağışlasın ve sımsıkı tutunsun inş.
çarşambaya inş hamiş haberini alırız.
Allah yar ve yardımcın olsun
emeklerini boşa çıkarmasın RAbbim

canım benim regl bugün bitti.seval arkadaşımın kini yarına kadar okuyabilirim canım.

tatlım seval arkadaşımızın listesini yayınladım artık.
sevalden sonra sana başlayacağız .
o zaman ekleyeyim.
olur mu tatlım.
sendeydi aslında sıra ama müsait olmanı bekledik.
kendi duanı ve niyetini kendin al diye tatlım.hakkını helal et .
bu akşam yeni listeye eklerim sayını.....

Son düzenleme:
SEVAL0817’YE okuyoruz

4 EKİM PERŞEMBE SAAT 22.00 DEN 6 EKİM CUMARTESİ SAAT 23 .00 E KADAR

aruna …………………………………………….... 2
askbebek ……………………………………….….2
bahar85 …………………………………………….2
cemrem 29………………………………….….... 2 = okudu
denizbulutu ………………
esma ……………………….
oknk ……………………………………………….. 2 = okudu
mera1987 …………………………………..… .. 2
flzask2003 ………………………………………..3
masal1981 ………………………………………..2
hep…………………………………………………..2
mavimenekşe ……………………………… ..…3
nur.sen …………………………………………….2 = okudu
seval0817 ………………………….……..…. …2 = okudu
pembe85 …………………
pıtırcık43 …………………
tülay20 ……………………………….……..…..3
umut99 …………………………………….…….2
vck ………………………… ……………………..2
zambak06 ………………..
lamyay ………………
hpk ………………………………………….….…2 = okudu
kader60 ………………………………………….3 = okudu
naz034…………………………………………… 3 =okudu
snopy35 ………………

yasini okunacak olan arkadaşımız :
33 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
33 defa Peygamber efendimize (sav) salavat
1 defa Fatiha
3 defa ihlas okusun
sonra da dilediğini Allah tan istesin .
yasine başlasın.

diğer okuyacak olan arkadaşlar da:
3 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
3 defa salavat
niyetimize arkadaşımızın nikini veya ismini aldıktan sonra yasine başlasın.

Allah dualarımızı geri çevirmez inş.amin.

canım bende okudum allah kabul etsin amin

canım ben yasinimi okudum allahım arkadasımıza hayırlı saglıklı evlatlar nasib etsin insallahhhhhh

flzaskcım gelmiş haydi anlat tatlım nasıl geçti görüşmen

İyi diyelim cnm iştee ..
genetik testlerimi yazdı onları yaptırıcamm canımm.....
biraz beklememizi istedi kafanızı dinleyin ..maddi manevi kendinizi iyi hissedince başlarsınız dedii..
1 senede bekleseniz bişey olmaz yaşınız gençç.bende zaten bi süre beklemek istiyorummmmmm..
öyle işte canımcımm..

flazask canım şimdiye kadar siz genetiklerinizi yapmadınızmı
o şekildemi tüp bebk yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…