Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar nasılsınız? bugün yine maç var ve ben evde tek başımayım cnm sıkılıyooo buda yetmezmiş gibi öksürük girp tuttu.. (

ben adet gördüm eşime okuttum Allah kabul etsin amin
ben cumaya okumaya tekrar başlarım

ya nekadar sürede durdu senin icerdeki kanama benim alttaki kanama durdu ama rahim icindeki kanama dewam ediyomuş halenn

Canım o içerideki kanama dışarı koyu kahve renkte geliyor değil mi? kahverengi akıntı olarak gelmişti bende.2 haftaya yakın sürdü.doktorum lekelerin rengini kontrol et kırmızıya hatta pembeye dönse bile gel dedi. kendiliğinden geçti.bol su içmemi istemişti.endol fitil kullanmıştım.
seninde çabucak geçer inşallah.

canım biraz kafanızı dağıtın.gezip dolaşıp maddi manevi hazırlanın yeni sürece.
iyi diyelim deme ,sen hep iyi ol tatlımm.güçlü arkadaşım benim.

canım ya çok sevindim doktor size zaman vermiş en azından acele ettirmemiş gerçi acele edin desede maddi açıdan müsait olmanız lazım
sende yaz gibi düşünüyordun zaten hakkınızda hayırlısı olsun

flazask canım şimdiye kadar siz genetiklerinizi yapmadınızmı
o şekildemi tüp bebk yaptılar

canım seninle daha dün konuştuk hemen unutmuşsunn
eşimin genetiklerini 2006 da yaptırmıştık zatenn biz bu sefer benden istediiiiiiii

Evt cnm bende öyle düşünüyorumm ...bakalımm zaman ne göstericekk
görelim mevlam neyler neylerse güzel eylerrrrrr.......
güçlü olmaya çalışıyorummmmm sabrettim bu kadar sene ne olcak 1 sene daha beklerimmmm

cnm ne güzel dr bile ılımlı konuşmuş yani tam senin dediğin gibi demiş inş genetiklerdede bişey çıkmaz
biraz aradan sonra ene başlarsın tedaviye bu sefer olumlu olur cnm

Son düzenleme:
canım seninle daha dün konuştuk hemen unutmuşsunn
eşimin genetiklerini 2006 da yaptırmıştık zatenn biz bu sefer benden istediiiiiiii

canım birşey sorucam sizden istedikleri genetiğin adı ne merak ettim acaba ben de istesem yaptırır mı? önceden bilmem önemli ona göre önlemimizi alırdık

Evt cnm acele ettirmediii.zaten benimde şimdi denemek gibi bi düşüncem olmadııı.
ben olabildiğince bu süreçte bu konuyu biraz kafamdan atmaya bakıcammmmm..ne kadar üstüne düşürsek o kadar zorlaşıyo herşey sankiiiiii
hakkımızda hayırlısıııııııı olsunnnnn...

pıtırcık dua listesini bekliyorum canım.yarın okuyayım hemen

canım birşey sorucam sizden istedikleri genetiğin adı ne merak ettim acaba ben de istesem yaptırır mı? önceden bilmem önemli ona göre önlemimizi alırdık

Canım benden kromozon testi bide pıhtılaşmayla ilgili olan testleri istediiiii

slm kızlar nasılsınız? bugün yine maç var ve ben evde tek başımayım cnm sıkılıyooo buda yetmezmiş gibi öksürük girp tuttu.. (

Ayyyyyyy canınmı sıkılıyo seninnnnnnn...sendemi hastasın cnmmm herkeste hasta valla..geçmiş olsun cnmm. bende öyleyim kaç gündür. öksürük yok ama
burun akıntısı halsizlik ..

cnm ne güzel dr bile ılımlı konuşmuş yani tam senin dediğin gibi demiş inş genetiklerdede bişey çıkmaz
biraz aradan sonra ene başlarsın tedaviye bu sefer olumlu olur cnm

inşallah cnmmm..evt cnm doktor neyse onu söylüyoooo...nasıl bi yol izlemeiz gerektiğini.
bakalım bu süreçte bende bişeyler yapmaya çalışıcamm..
biraz zaman iyi gelicekkkkk.

Neyse kızlar ben şimdilik çıkayımm
yemek hazırlamam lazımmmmm görüşürüz sonraaaaa

vck cim bizim döllenme hiç olmadığı için trnasfer aşamasına bile gidemememiştik ve dr bizden eşli gen tahlillleri istedi bizde yaptırdık temiz çıktı Allaha şükür ama bende kan pıhtılaşması olayı varmış onu öğrendik(gebelik olursa 9 ay boyunca iğne vurulmam gerekiomuş düşük olmasın die) en azından bence tedaviye başlamadan önce yaptır derim bi sorun çıkarsa sonradan pişmanlık duyma tedavilerimiz baya pahalı tedavi sonuçta yap boz gibi değiliz anında bidaha tedavi görmek zor oluyor manevi anlamda hazır olsakda maddi anlamda güç oluyor işini şansa bırakma hatta ben şekerime baktırmadım aklıma gelirse onuda dicem dr a

Tatlım benim ilk yogun şekilde kırmızı kanama geldi sonra kahve rengi lekeye dönüştü 5 gün sürdü we kesildi ama içeride halen kanama warmış o neden gecmiyo bilemiyorum

Son düzenleme:

hakkınızda hayırlısı olsun canım neden böyle bir sorun yaşadınız anlamadım biliyorsun zaten benim eşimde genetik problem var şu anda rapor çıkarmak için uğraşıyorum ama benim içinde gerekli tüm testler yapılsın istiyorum kan tahlilleri yapıldı hemogram ve hormon tahlillerim yapıldı ben herşey eksiksiz yapılsın istiyorum inşallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder

canım zaten tüp bebk yaparken doktorun genetiği istemesi gerekli
ve istenir sanıyorum senin daha önce çapada yapılan genetikleriniz yokmu

kızlar kan pıhtılamasına bakılıyorya ismi nedir bu testin ben kan tahlili yaptırdım bazı değerlerim yüksek ama bakmadı doktor merak ettim belki benimde değerime bakılmıştır

canım zaten tüp bebk yaparken doktorun genetiği istemesi gerekli
ve istenir sanıyorum senin daha önce çapada yapılan genetikleriniz yokmu

canım benim eşime yapıldı testler ben şimdiye kadar hiç bir tahlil yapmadım sadece süleymaniyede yaptırdıklarım onların içinde mevcutmuydu acaba bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…