SEVAL0817’YE okuyoruz
4 EKİM PERŞEMBE SAAT 22.00 DEN 6 EKİM CUMARTESİ SAAT 23 .00 E KADAR
aruna …………………………………………….... 2
askbebek ……………………………………….….2
bahar85 …………………………………………….2
cemrem 29………………………………….….... 2 = okudu
denizbulutu ………………
esma ……………………….
oknk ……………………………………………….. 2 = okudu
mera1987 …………………………………..… .. 2
flzask2003 ………………………………………..3
masal1981 ………………………………………..2
hep…………………………………………………..2
mavimenekşe ……………………………… ..…3 = okudu
nur.sen …………………………………………….2 = okudu
seval0817 ………………………….……..…. …2 = okudu
pembe85 …………………
pıtırcık43 …………………
tülay20 ……………………………….……..…..3
umut99 …………………………………….…….2
vck ………………………… ……………………..2
zambak06 ………………..
lamyay ………………
hpk ………………………………………….….…2 = okudu
kader60 ………………………………………….3 = okudu
naz034…………………………………………… 3 =okudu
snopy35 ………………
yasini okunacak olan arkadaşımız :
33 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
33 defa Peygamber efendimize (sav) salavat
1 defa Fatiha
3 defa ihlas okusun
sonra da dilediğini Allah tan istesin .
yasine başlasın.
diğer okuyacak olan arkadaşlar da:
3 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
3 defa salavat
niyetimize arkadaşımızın nikini veya ismini aldıktan sonra yasine başlasın.
Allah dualarımızı geri çevirmez inş.amin.
ya nekadar sürede durdu senin icerdeki kanama benim alttaki kanama durdu ama rahim icindeki kanama dewam ediyomuş halenn
İyi diyelim cnm iştee ..
genetik testlerimi yazdı onları yaptırıcamm canımm.....
biraz beklememizi istedi kafanızı dinleyin ..maddi manevi kendinizi iyi hissedince başlarsınız dedii..
1 senede bekleseniz bişey olmaz yaşınız gençç.bende zaten bi süre beklemek istiyorummmmmm..
öyle işte canımcımm..
İyi diyelim cnm iştee ..
biraz beklememizi istedi kafanızı dinleyin ..maddi manevi kendinizi iyi hissedince başlarsınız dedii..
1 senede bekleseniz bişey olmaz yaşınız gençç.bende zaten bi süre beklemek istiyorummmmmm..
öyle işte canımcımm..
flazask canım şimdiye kadar siz genetiklerinizi yapmadınızmı
o şekildemi tüp bebk yaptılar
Canım o içerideki kanama dışarı koyu kahve renkte geliyor değil mi? kahverengi akıntı olarak gelmişti bende.2 haftaya yakın sürdü.doktorum lekelerin rengini kontrol et kırmızıya hatta pembeye dönse bile gel dedi. kendiliğinden geçti.bol su içmemi istemişti.endol fitil kullanmıştım.
seninde çabucak geçer inşallah.
canım biraz kafanızı dağıtın.gezip dolaşıp maddi manevi hazırlanın yeni sürece.
iyi diyelim deme ,sen hep iyi ol tatlımm.güçlü arkadaşım benim.
İyi diyelim cnm iştee ..
öyle işte canımcımm..
canım seninle daha dün konuştuk hemen unutmuşsunn
eşimin genetiklerini 2006 da yaptırmıştık zatenn biz bu sefer benden istediiiiiiii
canım ya çok sevindim doktor size zaman vermiş en azından acele ettirmemiş gerçi acele edin desede maddi açıdan müsait olmanız lazım
sende yaz gibi düşünüyordun zaten hakkınızda hayırlısı olsun
canım birşey sorucam sizden istedikleri genetiğin adı ne merak ettim acaba ben de istesem yaptırır mı? önceden bilmem önemli ona göre önlemimizi alırdık
slm kızlar nasılsınız? bugün yine maç var ve ben evde tek başımayım cnm sıkılıyooo buda yetmezmiş gibi öksürük girp tuttu..(
cnm ne güzel dr bile ılımlı konuşmuş yani tam senin dediğin gibi demiş inş genetiklerdede bişey çıkmaz
biraz aradan sonra ene başlarsın tedaviye bu sefer olumlu olur cnm
canım birşey sorucam sizden istedikleri genetiğin adı ne merak ettim acaba ben de istesem yaptırır mı? önceden bilmem önemli ona göre önlemimizi alırdık
Ayyyyyyy canınmı sıkılıyo seninnnnnnn...sendemi hastasın cnmmm herkeste hasta valla..geçmiş olsun cnmm. bende öyleyim kaç gündür. öksürük yok ama
burun akıntısı halsizlik ..
sanada geçmiş olsun cnm senmi bulaştırdın yoksa bana bu hastalığı hımmmmmm)))
geberiom desem olcak tam zamanını bbuldu hastalığımda sinir oluom valla buda yetmezmiş gibi duygusal çöküntüleri yaşamaya başladım ara ara yokluyo beni ağlama saçma sapan düşünceler...eşime diom bugün bu son tedavim bidaha tedavi olmıcam araba alalım gezelim bari mutlu mutlu gezeriz) oda evlat edinseydik bari şimdiye elimize gelirdi diyiverdi )
vck cim bizim döllenme hiç olmadığı için trnasfer aşamasına bile gidemememiştik ve dr bizden eşli gen tahlillleri istedi bizde yaptırdık temiz çıktı Allaha şükür ama bende kan pıhtılaşması olayı varmış onu öğrendik(gebelik olursa 9 ay boyunca iğne vurulmam gerekiomuş düşük olmasın die) en azından bence tedaviye başlamadan önce yaptır derim bi sorun çıkarsa sonradan pişmanlık duyma tedavilerimiz baya pahalı tedavi sonuçta yap boz gibi değiliz anında bidaha tedavi görmek zor oluyor manevi anlamda hazır olsakda maddi anlamda güç oluyor işini şansa bırakma hatta ben şekerime baktırmadım aklıma gelirse onuda dicem dr a
canım zaten tüp bebk yaparken doktorun genetiği istemesi gerekli
ve istenir sanıyorum senin daha önce çapada yapılan genetikleriniz yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?