- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
Ayyyyyyy canınmı sıkılıyo seninnnnnnn...sendemi hastasın cnmmm herkeste hasta valla..geçmiş olsun cnmm. bende öyleyim kaç gündür. öksürük yok ama
burun akıntısı halsizlik ..
sanada geçmiş olsun cnm senmi bulaştırdın yoksa bana bu hastalığı hımmmmmm)))
geberiom desem olcak tam zamanını bbuldu hastalığımda sinir oluom valla buda yetmezmiş gibi duygusal çöküntüleri yaşamaya başladım ara ara yokluyo beni ağlama saçma sapan düşünceler...eşime diom bugün bu son tedavim bidaha tedavi olmıcam araba alalım gezelim bari mutlu mutlu gezeriz) oda evlat edinseydik bari şimdiye elimize gelirdi diyiverdi )
Hmm olabilir ben bulaştırdım sana kesinnnnnnn
cnm ya o duygusal çöküntüleri bende yaşıyorum ama kendimi güçlü tutmaya çalışıyorumm .bakalım nereye kadar dayanabilirsem allahım sabır versinnnnnnn...
cnmm yaaa biraz gezmek tozmak kafa dağıtmak lazımm gerçektennnnnn..
rapor çıkarırken yapmadılarmı gerçi çıkmadı ama belki baktıkları kanda vardır dediğin gibi.kızlar kan pıhtılamasına bakılıyorya ismi nedir bu testin ben kan tahlili yaptırdım bazı değerlerim yüksek ama bakmadı doktor merak ettim belki benimde değerime bakılmıştır
bak bana karyotip analizi yazmışş.
bide pıhtılaşmayla olan testleri yazim..
Faktör ||
Faktör V Leiden
MTHFR
bunlar cnmm
Canımm senden istemedilermi r
rapor çıkarırken yapmadılarmı gerçi çıkmadı ama belki baktıkları kanda vardır dediğin gibi.
bak bana karyotip analizi yazmışş.
bide pıhtılaşmayla olan testleri yazim..
Faktör ||
Faktör V Leiden
MTHFR
bunlar cnmm
Canımm senden istemedilermi r
yok canım istemediler şimdilik ama şu anda yazdığın testler mevcut değil testlerimde of ya benmi öğreticem onlara işlerini
SEVAL0817’YE okuyoruz
4 EKİM PERŞEMBE SAAT 22.00 DEN 6 EKİM CUMARTESİ SAAT 23 .00 E KADAR
aruna …………………………………………….... 2
askbebek ……………………………………….….2
bahar85 …………………………………………….2
cemrem 29………………………………….….... 2 = okudu
denizbulutu ………………
esma ……………………….
oknk ……………………………………………….. 2 = okudu
mera1987 …………………………………..… .. 2
flzask2003 ………………………………………..3
masal1981 ………………………………………..2
hep…………………………………………………..2
mavimenekşe ……………………………… ..…3
nur.sen …………………………………………….2 = okudu
seval0817 ………………………….……..…. …2 = okudu
pembe85 …………………
pıtırcık43 …………………
tülay20 ……………………………….……..…..3
umut99 …………………………………….…….2
vck ………………………… ……………………..2
zambak06 ………………..
lamyay ………………
hpk ………………………………………….….…2 = okudu
kader60 ………………………………………….3 = okudu
naz034…………………………………………… 3 =okudu
snopy35 ………………
yasini okunacak olan arkadaşımız :
33 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
33 defa Peygamber efendimize (sav) salavat
1 defa Fatiha
3 defa ihlas okusun
sonra da dilediğini Allah tan istesin .
yasine başlasın.
diğer okuyacak olan arkadaşlar da:
3 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
3 defa salavat
niyetimize arkadaşımızın nikini veya ismini aldıktan sonra yasine başlasın.
Allah dualarımızı geri çevirmez inş.amin.
yok canım istemediler şimdilik ama şu anda yazdığın testler mevcut değil testlerimde of ya benmi öğreticem onlara işlerini
tabi sen öğreticen cnmkan pıhtılaşması testi hangisi oluyordu aklımda değil ama kesinlikle baktır derim.. bütün genlerine benim hastaneden bi arkadaşımın 2 bebeğininde anne karnında kalbi durmuş ve şimdi gen tahlilleri yaptırıcak dr istemiş...
benim 5. tüp bebeğim olmasına rağmen burakilerden sadece karyotip genetik testi yapıldı bana
diğerlerini sordum doktoruma yapalım die dr dedi banaki zaten tüp bebek tedavisinde o testlerde çıkacak problemlere karşı ilaçlar veriliyo bence gerek yok dedi
tabi sen öğreticen cnmkan pıhtılaşması testi hangisi oluyordu aklımda değil ama kesinlikle baktır derim.. bütün genlerine benim hastaneden bi arkadaşımın 2 bebeğininde anne karnında kalbi durmuş ve şimdi gen tahlilleri yaptırıcak dr istemiş...
anlaşıldı benim eşimde zaten genetik problem var riskli bir durum bende önceden önlemimi almalıyım olurda eşimde sperm çıkar ve hamilelik oluşursa sorun yaşamak istemiyorum önlemimi alayım gerisi Rabbime kalmış
cnm ya o duygusal çöküntüleri bende yaşıyorum ama kendimi güçlü tutmaya çalışıyorumm .bakalım nereye kadar dayanabilirsem allahım sabır versinnnnnnn...
işte ben de diyorumki araba alıp gezsek tozsakmı birazda, hep bebek sıkıntısına düştüm evlendiğimden beri( sonuçta hayat devam ediyo üzül üzül nereye kadar...gel beraber dünya turuna açılalalım
benim 5. tüp bebeğim olmasına rağmen burakilerden sadece karyotip genetik testi yapıldı bana
diğerlerini sordum doktoruma yapalım die dr dedi banaki zaten tüp bebek tedavisinde o testlerde çıkacak problemlere karşı ilaçlar veriliyo bence gerek yok dedi
yok canım olurmu öyle şey ilaçlar ona göre verilmiyor kan pıhtılaşması için gebelik boyunca iğne yapılıyor bahar hatta embriyo transferinden sonra başlamıştı tedaviye yanlış hatırlamıyorsam
canım benim eşime yapıldı testler ben şimdiye kadar hiç bir tahlil yapmadım sadece süleymaniyede yaptırdıklarım onların içinde mevcutmuydu acaba bilemiyorum
dr un doğru demiş olabilir cnm çıkabilcek sorunlara karşı ilaçları kullanıyor olabilirler ama yinede benim dr hepsini yaptırma gereği duydu bi sorun çıkarmı diye döllenmeyi engelliyecek...
yok canım olurmu öyle şey ilaçlar ona göre verilmiyor kan pıhtılaşması için gebelik boyunca iğne yapılıyor bahar hatta embriyo transferinden sonra başlamıştı tedaviye yanlış hatırlamıyorsam
clexana kan sulandırıcı başlıyolar tedavide pıhtılaşmaya karşı bana test yapılmadan bu iğneler verildi karnımdan transferden sonra hemen başlıyodum doktorun açıklaması öyle olduğu için bende yaptırmadın
baharında kan pıhtılaşması çıkmış ve gebelik boyunca kan sulandırıcı iğne kullanıcakdı diye biliyorum bu iğnelere kişinin durumuna göre vuruluyor kimi insanda kısa sürüyor kimisinde uzun tedavi şeklinde..
Bu sefer banada mesela hiç test yapılmadan o kan sulandırıcı iğne verdilerr transfer günü başladımm.
sanırım bi kaç deneme yapanlara veriliyomuş bu iğne clexane
QUOTE=cansunida;26779028]
işte ben de diyorumki araba alıp gezsek tozsakmı birazda, hep bebek sıkıntısına düştüm evlendiğimden beri( sonuçta hayat devam ediyo üzül üzül nereye kadar...gel beraber dünya turuna açılalalım
Bu sefer banada mesela hiç test yapılmadan o kan sulandırıcı iğne verdilerr transfer günü başladımm.
sanırım bi kaç deneme yapanlara veriliyomuş bu iğne clexane
sanırım bana 3. denememde verilmişti zaten
HMM tabi cnmm alın gezin ama ona kalmadan bu sefer olucak inş tedavin güzel sonuçlanıcakkkkkk..:26:
tabi cnm açılalımmmmmmmm..hiç bunalrı düşünemeyeceğimiz yerlere gidelimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?