Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Son düzenleme:

canım benim ya ben mens oldum demiştim unuttun sanırım yeni listeye dahil ettin beni bugün 5. günüm salıdan sonra beni ekle istersen özelden mesaj attım görmedin sanırım Allahım herkesin yardımcısı olsun gönlümüze göre versin Allahım

Son düzenleme:
tatlım seval arkadaşımızın listesini yayınladım artık.
sevalden sonra sana başlayacağız .
o zaman ekleyeyim.
olur mu tatlım.
sendeydi aslında sıra ama müsait olmanı bekledik.
kendi duanı ve niyetini kendin al diye tatlım.hakkını helal et .
bu akşam yeni listeye eklerim sayını.....[/QUOTE]

PITIRCIK olur canım ya ne demek.helal olsun canım arkadaşım.hatta acil dua okunacaklar varsa onlara okuruz.RABBİM HEPİMİZİN DUALARINI KAT KAT KABUL ETSİN İNŞALLAH.

Son düzenleme:

canım benim eşime yapıldı testler ben şimdiye kadar hiç bir tahlil yapmadım sadece süleymaniyede yaptırdıklarım onların içinde mevcutmuydu acaba bilemiyorum

canım benim eşim çapaya giderken bende birlikte giderdik kayıt yapılrıken zaten soruyorlar
eşin yaşına kadar eşime genetik yapılırken bendende kan almışlardı çok şükür temiz çıkmuştı

canım kan pıhtılaşması için
doktorum yapılacak tahlileri bana maille atmıştı bende süleymaniyey gittim
amaaaa süleymaniyede yapılmıyormuş dr çapada yaptır dedi
ama hsg sonrası gerek kalmadı zaten hamilelik boyunca kan sulandırıcı
iğne ilaç kullanacağım ama şimdi süleymaniye yapıyormu belemem

QUOTE=cansunida;26779028]

Hmm olabilir ben bulaştırdım sana kesinnnnnnn
cnm ya o duygusal çöküntüleri bende yaşıyorum ama kendimi güçlü tutmaya çalışıyorumm .bakalım nereye kadar dayanabilirsem allahım sabır versinnnnnnn...
cnmm yaaa biraz gezmek tozmak kafa dağıtmak lazımm gerçektennnnnn..

işte ben de diyorumki araba alıp gezsek tozsakmı birazda, hep bebek sıkıntısına düştüm evlendiğimden beri ( sonuçta hayat devam ediyo üzül üzül nereye kadar...gel beraber dünya turuna açılalalım [/QUOTE]

HMM tabi cnmm alın gezin ama ona kalmadan bu sefer olucak inş tedavin güzel sonuçlanıcakkkkkk..:26:
tabi cnm açılalımmmmmmmm..hiç bunalrı düşünemeyeceğimiz yerlere gidelimmmmm

HMM tabi cnmm alın gezin ama ona kalmadan bu sefer olucak inş tedavin güzel sonuçlanıcakkkkkk..:26:
tabi cnm açılalımmmmmmmm..hiç bunalrı düşünemeyeceğimiz yerlere gidelimmmmm[/QUOTE]

valla biz o zmn aya çıkalım biz anca orda bebek hamile kadın görmeyiz ve düşünmeyiz dünyayıda gezsek gözümüze karnı burnunda kadınlar batar merak etme ))tedavim başlamadan ben hasta oldum nasıl güzel olcaksa iptal olmasında....

tabi cnm açılalımmmmmmmm..hiç bunalrı düşünemeyeceğimiz yerlere gidelimmmmm

valla biz o zmn aya çıkalım biz anca orda bebek hamile kadın görmeyiz ve düşünmeyiz dünyayıda gezsek gözümüze karnı burnunda kadınlar batar merak etme ))tedavim başlamadan ben hasta oldum nasıl güzel olcaksa iptal olmasında....[/QUOTE]

Tmm aya çıkalımmmmm neler düşünüyoruz bakarmsınnnnn
nasıl yani hastamı oldunnnnnn :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…