- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
QUOTE=cansunida;26779028]
Hmm olabilir ben bulaştırdım sana kesinnnnnnn
cnm ya o duygusal çöküntüleri bende yaşıyorum ama kendimi güçlü tutmaya çalışıyorumm .bakalım nereye kadar dayanabilirsem allahım sabır versinnnnnnn...
cnmm yaaa biraz gezmek tozmak kafa dağıtmak lazımm gerçektennnnnn..
işte ben de diyorumki araba alıp gezsek tozsakmı birazda, hep bebek sıkıntısına düştüm evlendiğimden beri( sonuçta hayat devam ediyo üzül üzül nereye kadar...gel beraber dünya turuna açılalalım
valla biz o zmn aya çıkalımbiz anca orda bebek hamile kadın görmeyiz ve düşünmeyiz dünyayıda gezsek gözümüze karnı burnunda kadınlar batar merak etme ))tedavim başlamadan ben hasta oldum nasıl güzel olcaksa iptal olmasında....
şu stresi yenecek bişeler olsa keşke bu sürecimi rahat geçirmek istiyorum ama olmuyo kızlar stresi yenecek çözümler bulalım
canım benim ya ben mens oldum demiştim unuttun sanırım yeni listeye dahil ettin beni bugün 5. günüm salıdan sonra beni ekle istersen özelden mesaj attım görmedin sanırım Allahım herkesin yardımcısı olsun gönlümüze göre versin Allahım
tamam tatlım eklerim seni yeni listeye.pıtırcık cnm ben dualara devam edebilirim
üzgünüm kızlar dünyanın neresine gidersek gidelim bu dert bizimle geliyor kurtulmanın tek yolu bebişimizi kucağımza almak RABBİM NASİP EDECEK İNŞALLAH HEPİMİZE BİRGÜN ANNE OLMAYI[/QUOTE]HMM tabi cnmm alın gezin ama ona kalmadan bu sefer olucak inş tedavin güzel sonuçlanıcakkkkkk..:26:
tabi cnm açılalımmmmmmmm..hiç bunalrı düşünemeyeceğimiz yerlere gidelimmmmm
bulursan bana da söyle canım olur mu? Ben kafayı yiycem az kaldı
bahar izmire gidicekdi hafta sonu demi görünmüyorda....
selin31 imde gelmedi gözüm yollarda kaldı fallaaa)))) (kızın gerçek adını yazıodum az kalsın )
Tmm aya çıkalımmmmm neler düşünüyoruz bakarmsınnnnn
nasıl yani hastamı oldunnnnnn :44:
bulursan bana da söyle canım olur mu? Ben kafayı yiycem az kaldı
kız kafayı yemiş anne adayımı olcan dur tedaviden sonra duruma göre hareket edersin
canım beni de artık yasinlere yazabilirsin
ooooofffffffffff herkes bur da ben ders çalışıyorum şimdi bu bana reva mı?
herkesse iyi akşamlar
üzgünüm kızlar dünyanın neresine gidersek gidelim bu dert bizimle geliyor kurtulmanın tek yolu bebişimizi kucağımza almak RABBİM NASİP EDECEK İNŞALLAH HEPİMİZE BİRGÜN ANNE OLMAYI
vt cnm bahar izmirde akşam girerim demişti ama fırsat olmadı demekki
selincim neredekiiiii özün yolarda kaldııııııı kızzzzzz
napalım aklımızdan hiç çıkmıyorki(
yok kız grip öksürük falan oldum ya ondan hastayım dedim sen neler kullandın grip için bitkisel...
kız kafayı yemiş anne adayımı olcan dur tedaviden sonra duruma göre hareket edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?