Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ahhh bebişlerimiz olsada rahatlasak belki hayattan bi tat alırız her an heryerde bebek aklımızda çıktığı bi an bile olmuyo

EVET CANIM MİLLET 3.YÜ DOĞURUYOR BİZ HALEN BİR TANE DOĞURAMADIK HAKKIMIZDA HAYIRLISI.DEDİĞİN GİBİ CİNSİYET BEĞENMİYORLAR YADA BEN İSTEMİYORDUM HAMİLE KALDIM İŞTE ALDIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM DİYORLAR YA BENDE BOYNUNUZU KOPARMAK İSTİYORUM DEMEK İSTİYORUM [/QUOTE]

ende beni güldürdün Allah ne muradın varsa versin ben akıl veriom bazen onlara, bide bana bakın ben ne kızı, ne erkeği buldum öpünde başınıza koyun evladınız var diye...

canlarım meral arkadaşımız yasinini okuyamadığı için
2 yasin okumamız gerekiyor.
Ben okurdum ama müsait değilim.
Okumak isteyen arkadaşımız ekrana yazarsa sevinirim.

Eksik kalmasın canlarım.

canım zambak arkadaşımız okumak istiyor sanırım duaya katılıyormuş tekrar bak eksik kalırsa yine okuruz

ben geldim dün kaan hocadaydık hoca iğne verdi bikaç ilaç bitkisel kurler ve dediki eşimin sağ testis içerde karın boşlugunda oldugundan dolayı normalde yaklaşık 1 yıl kullandırttığı bu iğneyi biz en fazla 4 ay kullanıcaz kanser riski var dedi çok düşük bir risk ama var dedi onun için en fazla 4 ay kullandırıcak arada boyalı spermiyoğram yaptırıcaz normalde gözükmeyen hücreler bu yöntemde gözükrmüş eger saperm yada elonge tarzı bişey çıkarsa bu 4 ayın sonunda mtese yapıcak eger çıkmazsa mtese yok denemediğimiz tek bu yöntem kalmıştı şimdide bunu denicez yılbaşınakadar belli olucak yani yılbaşında da artık yolumuz belli olucak ya bebişimiz olucak yada kuruma başvurucaz ikimizde bu sefer hırs yapmıyoruz olursa olur yoksa napalım kurumdan bekleriz diyoruz melegimizi hangisi olursa olsun hayırlısı olsun çok heyecanlıyım 4 ay var yılbaşına Rabbim zorumuzu kolaylaştırsın

slm canım.
canım doktora gitmişsin sanırsam bugün.
geç olsun da güç olmasın.inş bir problem çıkmadan başlarsın tekrardan tedaviye.
Yüce Allah çok istediklerimizle imtihan edermiş.inş imtihanımızda başarılı oluruz ve artık zamanı senin için gelmiştir evlatlarına kavuşursun.
dualarım seninle .

ende beni güldürdün Allah ne muradın varsa versin ben akıl veriom bazen onlara, bide bana bakın ben ne kızı, ne erkeği buldum öpünde başınıza koyun evladınız var diye...

AMİN HEPİMİZİN MURADINI VERSİN RABBİM
BENDE ELTİME DİYORUM BAK NE GÜZEL GECE YATIYORSUNUZ SABAH KALKIYORSUNUZ HAMİLESİNİZ BİRDE BEN İSTEMEM DİYE NAZ YAPIYORSUNUZ GEBERTİRİM SİZİ
BİR DAHA ÇOK KONUŞAN OLURSA HSG ÇEKTİRMEYE GÖTÜRÜCEM SİZİ AĞZINIZI AÇAMIYACAKSINIZ DEDİM GÜLÜYORLAR .O KADAR KIZMAMA KARŞI BUGÜN BÜTÜN KOMŞULAR GEÇMİŞ OLSANA GELDİLER
SARMA FALAN SARDILAR BİRAZDA BEN NAZ YAPAYIM OLMAZMI

ay öyle şeyler benide üzüyor açıkcası sıra cansuda dedilermi bu iş sıraya bakmıyor nasip Allah verirse diyorum ama içim içimi yiyo söylemeydi beni diyorum.hayel kurmaktamı haram bize ne ( kuramıyoruz sorunlarımız büyükken nasıl kurabiliriz hayel bazen sandığımda bebek giysileri var onları alıp sevesim gelio ))

tatlım zambak çıkmış.
ders çalışması gerekiyor sanırsam.
sen sevalin yasinlerini okumamışsan 4 tane okursan sevinirim

canım benim hoşgeldin adını görünce aşağıda çok sevindim ne zamandır uğramıyorsun topiğecanım sizin için hayırlısı olsun inşallah eşinde istemediğiniz kadar çok sperm bulunur sende bu yolda verdiğin mücadelenin mükafatını kucağına alırsın belki zamanı gelmiştir artık bebişin dünyaya gelmesinin.dua ile rabbim sana bebişini verecek unutma ve rabbime tevekkül et her zaman dualarımdasın

aman be ameliyat olurken bile komşularımdan gizlemiştim ameliyatımın 4. gününde komşum bana gelmişti napıyon diye bakmayada o an öğrendi bide bana gücendi sen ameliyat oluyosun neden söylemiosun biz yabancımıyız falan dedi sonra diğer komşularda duydu ve geldiler ama hepside soğukdu birazcık benim onlara söylememden dolayı şoka girmişlerdi )) sen al komşularını hsg çekdirmeye götür cnm

selam kızlar bizde gittik doktora eşimde sorun var galiba uzun bi süreç var önümde bu belirsizslik beni delirtiyo..

bide eşim şeker hastası kilo var sigara var..napcam bilmiyorum birazda vurdumduymaz doktora benim zorumla gidio tıkandım kaldım

Canım okudumm bende yasinlerii..
Allah kabul etsin.. sevalimin ne dileği varsa gerçek olsun inş.......:26:

bide eşim şeker hastası kilo var sigara var..napcam bilmiyorum birazda vurdumduymaz doktora benim zorumla gidio tıkandım kaldım

hoşgeldin canım aramıza rabbim tez vakitte kurtarsın bu dertten
sizin sorun azospermmi yani hiç sperm olmaması
canım eğer eşinde şeker hastalığı varsa spermler ölüyormuş haberin olsun
benim eşimde aynı sorun çıkmıştı bir ara ve şeker hastalığı sperm oluşumunuda etkiliyor demişti doktorumuz

hoşbuldum canım.evet biliyrum doktor şeker ilaçlarını bıraktırdı eşime tedavi için.ankarada zekai tahire gidiyorum bu arada

canım hep te okumuş dualarıı.
ama malüm sebepten okuyamayacakmışşşşşşş haberin olsunnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…