Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
doktor yüksek ihtimal tüp bebek dedi bize.bilmiyorum bu süreç uzun ve ben napcam bilmiyorum

canım sperm varsa gerisini düşünme ben 9 senedir spermsizlikle uğraşıyorum rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

canım sperm varsa gerisini düşünme ben 9 senedir spermsizlikle uğraşıyorum rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

amin canım inşallah..eşim biraz vurdum duymaz davranıyo bu konuda buda beni delirtio..doktora gitmesi gerekio işten izin alamamdiyo ee doktır da diyo eşin gelsin sen git..napcam bilmiyorum

cnm ben de dualarımı okudum Allah kabul etsin

SEVAL0817’YE okuyoruz

4 EKİM PERŞEMBE SAAT 22.00 DEN 6 EKİM CUMARTESİ SAAT 23 .00 E KADAR

aruna …………………………………………….... 2 = okudu
askbebek ……………………………………….….2 = okudu
bahar85 …………………………………………….2
cemrem 29………………………………….….... 2 = okudu
denizbulutu ………………
esma ……………………….
oknk ……………………………………………….. 2 = okudu
mera1987 …………………………………..… .. 2
flzask2003 ………………………………………..3 = okudu
masal1981 ………………………………………..2 = okudu
hep…………………………………………………..2 = okudu
mavimenekşe ……………………………… ..…3 = okudu
nur.sen …………………………………………….2 = okudu
seval0817 ………………………….……..…. …2 = okudu
pembe85 …………………
pıtırcık43 …………………
tülay20 ……………………………….……..…..3
umut99 …………………………………….…….2 = okudu
vck ………………………… ……………………..2
zambak06 ………………..
lamyay ………………
hpk ………………………………………….….…2 = okudu
kader60 ………………………………………….3 = okudu
naz034…………………………………………… 3 =okudu
snopy35 ………………

yasini okunacak olan arkadaşımız :
33 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
33 defa Peygamber efendimize (sav) salavat
1 defa Fatiha
3 defa ihlas okusun
sonra da dilediğini Allah tan istesin .
yasine başlasın.

diğer okuyacak olan arkadaşlar da:
3 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
3 defa salavat
niyetimize arkadaşımızın nikini veya ismini aldıktan sonra yasine başlasın.

Allah dualarımızı geri çevirmez inş.amin.

cnm bugün misafirlikteyim şarjımıda almamışım o yüzden msj çektim arayamadım bilgisayarada kavuşunca önce pıtırcığıma duamı bildirmek istedim hasta olduğum için eşim okudu sonra ulun hoca ne dedi diye okuyordum bence çok güzel bir görüşme senin durumunu yumurtalarını beğenmese 1 yıl süre vermezdi bana süleyman hoca 2 ay sonra gel dedi biliyorsun ama en az 6 ay lazım bize tekrar tedavi için dün zeynep kamildeydik testleri alamadık spermimiz olduğu için rapor işini hızlandırdılar ama aşılama için dr yine de çok sevdim benim zamanım yok 34 yaşındayım diyince gelen hastalarımın yanında genç kız grubundasınız dedineden 5.gün embriyosu tutmadı deyince patlattı lafı parayı verdim bu iş tamam mı olduğunu sandı şansın yüzde 40 tı pozitif olunca doğurma şansın yüzde 80 bunları bilmelisin yorulmadan yola devam etmelisin dedi devlettin reklam derdi olmadığı için direk başarı yüzdesini de verdi 40 bin kişi tedavi olmuş 16 bin başarılı olmuş proxeed plus dedi biz altı kullanmıştık o yüzden almadım

PEMBE85’E OKUYORUZ

6 EKİM CUMARTESİ SAAT 23 .00 DEN 8 EKİM PAZARTESİ SAAT 23.00 ‘E KADAR

aruna …………………………………………….... 2
askbebek ……………………………………….….2
cemrem 29………………………………….…... 2
denizbulutu ………………
esma ………………………………………………. 3
oknk ……………………………………………….. 2
mera1987 ………………………
flzask2003 ………………………………………..2
masal1981 ………………………………………..2
hep…………………………
mavimenekşe ……………
nur.sen …………………………………………….2
seval0817 ………………………….……..… .…2
pembe85 …………………. …………………….3
pıtırcık43 …………………
tülay20 ……………………………….……..…..2
umut99 …………………………………….…….3
vck ………………………… ……………………..1
zambak06 ……………………………………....3
lamyay ………………
hpk ………………………………………….….…2
kader60 ………………………………………….2
naz034…………………………………………… 2
birumut99 ………………………………….……2
snopy35 ………………

1 defa Fatiha
3 defa ihlas okusun
yasine başlasın.

3 defa salavat

PEMBE85’E OKUYORUZ

6 EKİM CUMARTESİ SAAT 23 .00 DEN 8 EKİM PAZARTESİ SAAT 23.00 ‘E KADAR

aruna …………………………………………….... 2
askbebek ……………………………………….….2
cemrem 29………………………………….….... 2
denizbulutu ………………
esma ………………………………………………. 3
oknk ……………………………………………….. 2
mera1987 ………………………
flzask2003 ………………………………………..2
masal1981 ………………………………………..2
hep…………………………
mavimenekşe ……………
nur.sen …………………………………………….2
seval0817 ………………………….……..… .…2
pembe85 …………………. …………………….3
pıtırcık43 …………………
tülay20 ……………………………….……..…..2
umut99 …………………………………….…….3
vck ………………………… ……………………..1
zambak06 ……………………………………....3
lamyay ………………
hpk ………………………………………….….…2
kader60 ………………………………………….2
naz034…………………………………………… 2
birumut99 ………………………………….……2
snopy35 ………………

1 defa Fatiha
3 defa ihlas okusun
yasine başlasın.

3 defa salavat

canım ben senin mesajını yeni gördüm yazını görünce benim tel şarjdaydııııı
yoksa haber verirdimmmmm
bakkkkkkkk genç kız grubundasın cnm sen takma bu 34 yaşııııııı

Selam kızlar
bir şey okudum da belki işinize yarar paylaşmak istedim . link verecem ama yasak mı bilmiyorum onun için yazıyı kopyalıyorum link yasak değilse onu da paylaşabilrim .

Sperm sayısı nasıl artar, Sperm sayısı artırma, Sperm sayısını artırmak için incir kürü,

hakkında detaylı bilgiyi yazının devamında bulabilirsiniz…

Özellikle bebek bekleyen kişilerin eşlerinde görünen spermazlığı durumunu bitkilerle arttırmak ve hamile kalmayı kolaylaştırmak mümkün.

Bebek isteyen çiftlerin korkulu rüyası haline gelen azosperm son yıllarda gelişen çağın getirdiği stresli şehir hayatının eksilerinden biri olarak hayatımızda yerini aldı. Sperm sayısı ve ileri hızda spermin azlığı gebeliğin oluşumunu engelleyen faktörler olduğu için birçok çift bu durumla karşılaştığı andan itibaren çareler aramaya başlar. Bu anlamda tedavi edici ilaçların sayısı yeterli olmadığı için yada kimyasallar yerine doğanın eczanesini takip edenler için bir kür önerisiyle sizlere geldik. Farkındaysanız ülkemizde kırsal kesimde yaşayan insanlarda infertilite yok denilecek kadar az, tam aksi büyük şehirlerde ise birçok çift tüp bebek merkezlerinin kapılarını aşındırıyor. Doğanın içinden beslenmenin faydasını bize kanıtlayan bu gerçeğin yanında herkesin kolaylıkla yapabileceği bir kür sunuyoruz. Bu kürü uygulayan bir üyemizin 7 milyon spermden 56 milyona ulaştığını da belirtmek isterim.

Sperm sorunu (azospermi) için etkin kür tarifi:

1 kg yeni mahsul kurutulmuş incir
Zeytin yağı Kapaklı bir borcamın içine incirleri elinizle ikiye ayırarak atıyoruz ve incirlerin üstüne çıkacak kadar zeytin yağı ekliyoruz. Bu karışımı 1 hafta güneş görmeyen bir yerde oda sıcaklığında bekletiyoruz. Bir haftanın ardından yine güneş görmeyen yerde muhafaza ettiğimiz incirleri her sabah aç karnına bir tane yiyorsunuz. İncirleri yedikten on beş dakika sonra kahvaltınızı yapabilirsiniz. Bu kür ile sperm sayısındaki bariz artışı göreceksiniz. Dilerseniz aynı zamanda günde bir kahve fincanı çakşır suyu da için. Zeytin yağının ve incirin mucizevi birleşimi sizinde mucizeniz olabilir.

hayırlı akşamlar canım. iyiyim şükür.
hayırdır canın neye sıkıldı?
biz varız bak...
canım bu arada özeline bakarmısın....

evde durmaktan sıkılıyorum bi bebişim yokki onunla ilgileneyim..
aslında int bişey okudum kısırlık mikroenjeksiyonda yani tüp bebekte çocuğada geçebiliyormuş
tam net değil ama taktım bikere zaten canım çok acıyor bide bunları duyunca kolum kanadım kırılıyor.
amann seninde canını sıkıyorum
bu dert yedi bitirdi beni umut tan başka hiç bir şey yok elimde

canım çok saol Allah razı olsun
bizde kullandık ama şimdi kullanmıyoruz
ama böyle yapmıyorduk biz hergün yenisini koyuyorduk böylede denerim zaten başlıyacaktım..
cnm sizin sorun ne tefriciyeden yaşadıklarını azda olsa okudum ama yazmamıştım kötü günlerde ne denir pek beceremiyor insan
geçmiş olsun neler yapıyorsun şimdi eşinde problem var mı?

tatlım takıldığın şeye bak.Allah istemezse hiçbirşey olmaz.
inan bana kaderde varsa tüp bebek bahane olur.
eşlerimiz tüp bebekle mi dünyaya gelmiş. hayııııııır. eeee o halde eşlerimize nereden geçmiş.!
bahane sebep yani.
bunları düşünüp boşa güzel canını sıkma.
tatlım senin sıkıntın benim sıkıntım inan bana.
çünkü aynı dertten müzdaribiz.
o yüzden canını sıkarım diye düşünme .
dertler paylaşılarak azalır.
birgün inanıyorum bebişlerimiz de olacak Allah ın izniyle.
bu arada tedaviniz ne aşamada?
ümidini kaybetmek yok.
hımmmm yakışmıyor sana...... kızarım bak getirtme beni konyaya yağmurlu havada........:):):)

Merhaba canım teşekkür ederim .
Bizim sorun eşimin morfolojisi ve sperm sayısı bende de pko var . şimdi sudan çıkmış balık gibiyim nerden başlayağım bilmiyorum :)
eşime keçiboynuzu kürü ve çakşır suyu içiriyorum canım . bu ay rahim filmim çekilecek . tüplerim açık mı kapalımı bilmiyorum . hiç bir aklıı doktorda benden bunca zamandır istemedi bunu . şimdi kendi kendime karar verdim çektireceğim . eşim de haftaya sperm testi yaptıracak bakalım faydası oluyormu kürlerin . ayrıca bir ürolog ile görüşüyoruz ona bazı ilaçlar verdi onları da kullanıyor . doktorada sordum hocam bunlar yapıyoruz bir şey olur mu dedim yok içsin zararı olmaz faydası olur dedi .
test falan çıksın bir de hayırlısı ile rahim filmim çekilsin yeni bir yer araştırmaya başlayacam ama bu sürede eğer tüplerim açıksa şayet bitkisellerle deneyecem biraz ... Valla Allah hepimize yardım etsin inşlllllllllllllllllllll
.
canım ama sen bunu yap bence hani bekletin falan diyor ya belki başka türlü etki eder ne bilim ya işe yarıyormuş bu kür .

çok saol canım evet bula bula bizimkileri buldu bu dert tüp bebekle ne alaka ama sıkıldım işte..
sen yorgunsundur zaten dinlen yağmurlu havada yola çıkma
tamam heman toparlıcam kendimi
biz ilaçlara devam ediyoruz..
brokoli kereviz sıkça tükediyoruz balık ve nohut yemeği havuç sıkıyorum yada salata yapıyorum
ısırgan çayı çakşır çayı saraçoğlunun verdiği kürleri kullanıyoruz
ballı bir karışım var onu kullanıyor..
klomen,.. dertacortil.. proexsed..famoser ilaçların ismi
üç ay kullancaz sonra test vercez
bakalım hayırlısı neyse o olsun ama gönlümden gel bebeğim artık diyorum..
inş tekrar tese olmayız inş çıkış olur..
eşim sigarayı bıraktı mücadele ediyor garibim kilo veriyor inş herşey güzel olacak..
siz ne durumdasınız??

Canım çok geçmiş olsun.rabbim tez zamanda azo dan kurtulup bebek sahibi olmayı nasip etsin inşallah.tedavi aşamasında bol bol sabırlar.şurda ocak ayına kaç ay kaldı.günler çabuk geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…