Merhaba canım teşekkür ederim .
Bizim sorun eşimin morfolojisi ve sperm sayısı bende de pko var . şimdi sudan çıkmış balık gibiyim nerden başlayağım bilmiyorum :)
eşime keçiboynuzu kürü ve çakşır suyu içiriyorum canım . bu ay rahim filmim çekilecek . tüplerim açık mı kapalımı bilmiyorum . hiç bir aklıı doktorda benden bunca zamandır istemedi bunu . şimdi kendi kendime karar verdim çektireceğim . eşim de haftaya sperm testi yaptıracak bakalım faydası oluyormu kürlerin . ayrıca bir ürolog ile görüşüyoruz ona bazı ilaçlar verdi onları da kullanıyor . doktorada sordum hocam bunlar yapıyoruz bir şey olur mu dedim yok içsin zararı olmaz faydası olur dedi .
test falan çıksın bir de hayırlısı ile rahim filmim çekilsin yeni bir yer araştırmaya başlayacam ama bu sürede eğer tüplerim açıksa şayet bitkisellerle deneyecem biraz ... Valla Allah hepimize yardım etsin inşlllllllllllllllllllll
.
canım ama sen bunu yap bence hani bekletin falan diyor ya belki başka türlü etki eder ne bilim ya işe yarıyormuş bu kür .
Allah yardımcın olsun bebişine inş en kısa zamanda kavuşursun..
kendi kendimizin doktoru olduk sonunda
inş eşinede şifa olur kullandıkları ve bebişin doğal yoldan gelir..
ilaçların ismi ne??
canım sen gebelik geçirdin tüp dü galiba ama vucut hamilelikte pkoyu azaltıyormuş belki geçmiştir..
tüplerin açıktır inş..
çok saol canım evet bula bula bizimkileri buldu bu dert tüp bebekle ne alaka ama sıkıldım işte..
sen yorgunsundur zaten dinlen yağmurlu havada yola çıkma
tamam heman toparlıcam kendimi
biz ilaçlara devam ediyoruz..
brokoli kereviz sıkça tükediyoruz balık ve nohut yemeği havuç sıkıyorum yada salata yapıyorum
ısırgan çayı çakşır çayı saraçoğlunun verdiği kürleri kullanıyoruz
ballı bir karışım var onu kullanıyor..
klomen,.. dertacortil.. proexsed..famoser ilaçların ismi
üç ay kullancaz sonra test vercez
bakalım hayırlısı neyse o olsun ama gönlümden gel bebeğim artık diyorum..
inş tekrar tese olmayız inş çıkış olur..
eşim sigarayı bıraktı mücadele ediyor garibim kilo veriyor inş herşey güzel olacak..
siz ne durumdasınız??
evet canım iki kez tüp bebek yaptırdım ikinci tuttu ama gitti bebeğim bıraktı beni((
Allah razı olsun iyi dileklerin için teşekkür ederim .
ilaçlar bu ay kullancakları estorfem ve sudafed ti sanırım isimleri yanlış yazmadıysam araba da kaldı ilçalara bakamadım :)
bu ay kullanacak sonra bazı kan tahlilleri istedi sperm testi ile sonra ona göre tekrar ilaç verecekmiş . inşl tüplerim açıktır . pko var bende ama hiç düzensiz adet olmuyorum . 31 günde bir olurum . zaten 35 güne kadar olanı normalmiş doktorlar öyle söylüyordu . gerçi benim kuzenimde pko lu maşallahı var ilk ay denedi oldu . her bünye aynı değil demekki :)
seni hiç yağmurlu yollara çıkarırmıyım benhah şöyle .....yola gel bakayımmm .sabır dua sabır.....
olacak inş.
teşekkür ederim bu arada yağmurda yola çıkarmadığın için beni.....:):)
bizde aynı devam preglye.
kürler
çakşır çayı
vitaminler.....
Allah sonumuzu hayır etsin.
o kadar ilaç içiyor adamlar inş biriinden birinin faydası olurda...
çooook sevindim bu arada eşiyin sigarayı bırakmasına .
sigara çok etkiliyormuş canım.
Allah yardımcısı olsun inş.
canım karabaş otu var aktarlarda.
çayını yap içir eşine vücuttaki nikotini temizleyip aklına sigarayı getirmiyor.
eşim bırakırken bol bol içirdim ben
faydasını gördük....sizede fayda olur inş.zararı yokmuş....
herkese iyi geceler .
Allah rahatlık versin....
Allah 'a emanet olun..öpüyorum....
seni hiç yağmurlu yollara çıkarırmıyım ben
inş faydası olur canım preglin bulabiliyormusunuz ??
seninkide içiyordu demek ama bırakmış iradeliymiş bizimkinde irade mirade yoook
evet hemde nasıl etkiliyor
canım ilk öğrendiğinde bıraktı ama sonra tekrar başlamış
ben de hiç sevmem sigarayı hatta nefret ederim ama işte laf söz dinlemedi
inş bu sondur vee bebişim gelir artık test sonunda bitanede olsa görürüz şu spermi
söylediğini yapıcam canım bilmiyordum iyi oldu bu
canım siz yemek olarak pişirdiğin bişeyler var mı
biz hayatımda kereviz yamemişken dün yemeğini yaptım
çok kötü değil ama benimki mırın kırın ediyor bende kendim için pişirmiyorum dedim yedirdim
iyi geceler canım iyiki varsın bende
Rüyanda bebişini gör inşlllllllllllll
canım nasip değilmiş bebişine çokkk üzüldüm ama elden dua etmekten başka birşey gelmiyor
haftaya güzel haberlerini alacağız inş
bendede pko var bizde tüp denedik benimki tutmadıama eşimde hiç sperm yok bizim derdimiz eşlerimizin spermi olması
bizde yakında stres sıkıntı hastalıkları davet ediyoruz
her karanlığın bir aydınlığı vardır aydınlık mutlu huzurlu ve mis kkokulu bebişli günlerimiz olur inş.
aynen canım hep diyorum nasip kısmet . elimden geleni yaptım 3 ay boyunca ev süpürmedim . bir işe gittim geldim zaten işim de masa başı bu süreçte toplantı falan hiç bir şey yapmadım . normalde şehir dışına çıkardım ama durumumu anlattım beni idare ettiler saolsunlar . bunlara rağmen olmadı . hayırlısı böyleymiş diyorum . Rabbim iyisini bilir hayırlısını versin hakkımızda . üzüldüm canım hiç tedavi ile falan olma şansı yok mı yani spermlerin çoğalma şansı yok mu ? 1 kez denedin sanırım tüp . inşl ikincisinde kucağını doldurur rabbim . ama işte demesi kolay dimi 2. denersin diye sanki kolay deneniyorhem maddi boyutu hem manevi boyutu insanı bitiriyor . valla benim daha tedavi ile başladığım kan sulandırıcı iğne vardı 11 hafta da gebelikte yapmıştım hala yerleri iyi olmadı onları gördükçe de sinir oluyorum .
Canım inşl gönlüne göre olur her şey valla bizim işimiz zor . şöyle bir kadın olamadım yakocam ceketini atsa hamile kalıyorum ne rahatlar ohh istedikleri zaman oluyor şıp diye :))
selam kızlar nasılsınız?gerçi kimsecikler yok ama ben yine burdayım ve eşim her zaman ki gibi yine evde yok
kendi başıma bir hayat yaşamaktan bıktım artık ama yinede isyan etmekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?