- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
canım benmimmm as
Ben varım hemen geldim bak
benimkide çalışıyor bugün bende tam tersi eşimin işi olsunda eve gelmesin diyenlerdenim
evde olunca daha kötü inan herşeye karışır zehir eder hayatı sana
amannnnn takma bunlara sen keyfine bakk
bebişin olunca eşini aramıyacaksın o can atacak sizinle olmak için az kaldı inş herşey çok güzel olacak
herkese merhaba dun saat 11 de transferim odu dinleniyorum ama surekli yatamiyorumdun moralim bozuktu bugun daha iyiyim ama bombosum hicbise hissetmiyorum kendimi kaptirmaya korkuyorum umudum solmasin istiyorum 18 ekimde belli olucak bakalim kaderimde ne varsa onu yasayacagim bu tedavi suresice hic bunalmadim her isim rast gitti buna bile sukrediyorum...
Herkese merhaba dun saat 11 de transferim odu dinleniyorum ama surekli yatamiyorumdun moralim bozuktu bugun daha iyiyim ama bombosum hicbise hissetmiyorum kendimi kaptirmaya korkuyorum umudum solmasin istiyorum 18 ekimde belli olucak bakalim kaderimde ne varsa onu yasayacagim bu tedavi suresice hic bunalmadim her isim rast gitti buna bile sukrediyorum...
canım benim gözün aydın darısı hamiş olmana inşallah müjdeli haberlerini alıcaz dualarımız seninle.darısı başıma bende bu aşamalar gelir ve sizin gibi gün sayarım amin
Gözün aydın cnm hayırlı olsun ..sonuda güzel olur inşallahhhhhhhh
Herkese merhaba dun saat 11 de transferim odu dinleniyorum ama surekli yatamiyorumdun moralim bozuktu bugun daha iyiyim ama bombosum hicbise hissetmiyorum kendimi kaptirmaya korkuyorum umudum solmasin istiyorum 18 ekimde belli olucak bakalim kaderimde ne varsa onu yasayacagim bu tedavi suresice hic bunalmadim her isim rast gitti buna bile sukrediyorum...
hoşgeldin canım evet haklısın evde oluncada başımın etini yiyor zaten son günlerde çok hassa oldum benimle daha çok ilgilenmesini istiyorum çok şeymi istiyorum bilemiyorum ki?
Evet canım bebeğim olsun bakalım onu evden kim çıkaracak o zamanda ben eve geç gelsin diye dua edicem herhalde
cnm geçmiş olsun
bebişin hoşgelmiş annesine inş sana sımsıkı tutunur..
var mı yok mu diye kafana takma hatta unut bile..
3 gün dinlen sonra normal davran inş. seninle olur bebişin
Tüm dileklerimiz için kün fe yekun duasını okuyalım mı?
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE BU DUAYI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEMEMİN SEBEBİNİ YAZMAK İSTİYORUM.
BU DUA ÇOK ÖNEMLİ BİR DUADIR ÖZELLİKLE RABBİM YALVARARAK VE CANI GÖNÜLDEN EDİLEN DUALARI KABUL EDERMİŞ
AYNI ZAMANDA MÜMİNİN MÜMİNE DUASI KABUL OLURMUŞ
BEN TÜM DERTLERİMİZE DERMAN OLACAK ÖZELLİKLE DE EVLAT HASRETİYLE YANAN ARKADAŞLARIMIZIN EVLAT HASRETİNİ BİİZNİLLAHİLTEALE GİDERİLECEĞİNE İNANDIĞIM İÇİN BU DUAYI PAYLAŞIYORUM
HEP BERABER SIRAYLA BİR BİRİMİZE OKUNMASINI İSTİYORUM ,DUAYI PAYLAŞAYIM VE OKUMAK İSTEYENLER HEM HACETLERİNİ BİLDİRSİNLER HEMDE ÖZELDEN İSİMLERİNİ GÖNDERSİNLER
Not : Bu dua inanci zayif olana verilmez. Bu dua çok tesirli olup kalbten yapilmasi icabet eder. Bu duayi ihlas ile okuyanlarin kisa zamanda hayirli muratlari hasil olur.
Euzu billahi minesseytanirraciym Bismillahirrahmanirrahiym.
Ve salallahu ala nebiyyil keriym.Allahumme ya rabbi,Allahumme ya rabbi, Allahumme ya rahiym,el melikül güddü süsselamul mü`minul müheyminul aziyizül cebbarul mütekebbiru sübhanellahi amma yüsrikün**efegayre diynillahi yebgune velehu esleme men fissemavati vel ardi tav`an ve ker`han ve ileyhi yurceun**innema emruhu iza erade sey`en en yegule lehü kün feyekün fe sübhanellezi biyedihi mele kütü külli sey`in ve ileyhi turceun*gul hüvallahü ehad allahussamed lem yelid ve lem yuled velem yekün lehu küfüfen ehad**innema emruhu iza erade sey`en en yegulü lehu kün feyekün*fe sübhanellezi biyedihi melekütü külli sey`in ve ileyhi turceun**
izacae nasrullahi vel fethu*vera eytennase yedhulüne fi dinillahi efvacen** fesebbih bi hamdi rabbike ,vestagfirhu innehu kane tevvaba* innema emruhu iza erade sey`en en yegulü lehu kün feyekün*fe sübhanellezi bi yedihi melekütü külli sey`in ve ileyhi turceun**inna fetahna leke fethan mubina* liyegfire lekellahu ma ,tegaddeme min zenbike ve ma te ahhere ve yutimme nigmetehu aleyke ve yehdiyeke siraten mustegiyma***ve yen surekallahu nasran azizaa**inna fetahna leke fethan mubina*liyegfire lekellahu ma tegaddeme min,zenbike ve ma te ahhere ve yutimme nigmetehu aleyke ve yehdiyeke siraten müstegiyma ve yen surekallahu,nasran azizaa**inna fetahna leke fethan mubina*liyegfire lekellahu ma tegaddeme min zenbikeve ma te ahhere ve yutimme nigmetehu aleyke ve yehdiyeke siraten müstegiyma ve yen surekellahu nasran azizaa**innema ,emruhu iza erade sey`en en yegule lehu kün feyekün*fe sübhanellezi bi yedihi melekütü külli sey`in ve ileyhi turceun*nasrun minellahi ve fethun gariybun ve bessiril mü`minin** innema emruhu iza erade sey`en en yegule lehu kün feyekün*fe sübhanellezi bi yedihi melekütü külli sey`in ve ileyhi turceun**efe gayre diynillahi ,
yebgune velehu esleme men fissemavati vel ardi,tav`an ve ker`han ve ileyhi yurceun** innema emruhu iza erade sey`en en yegule lehu kün feyekün**fe sübhanellezi bi yedihi melekütü külli sey`in ve ileyhi turceun**galü inna lillahi ve inna ileyhi raciun**innema emruhu iza erade sey`en en yegule lehu kün feyekün**fe sübhanellezi bi yedihi melekütü külli sey`in ve ileyhi turceun** vessemai veddarik* vema edrake meddarik* en necmüssakib*in küllü nefsin lemma aleyha hafiz*felyenzuril insanu mimma hulik*hulika mim main dafik,
yahrucu mim beynissulbi vetteraib innehu ala rec`ihi lekadir*yevme tublesserair*fema lehu min kuvvetinvela nasir**vessemai zatirrec`ivel ardi zatis sad`i*innehu le gavlun faslün*vema hüve bil hezli*innehum yekiydüne
keyda*ve ekiydü keyda*femehhilil kafirine emhilhum ruveyda**innema emruhu iza erade sey`en en yegule lehu kün feyekün**fe sübhanellezi bi yedihi melekütü külli sey`inve ileyhi turceun**te`tiha rizguha regaden min ,külli mekanin*vallahu hayrur razigiyn*innema emruhu iza erade sey`en en yegule lehu kün feyekün **fe, sübhanellezi bi yedihi melekütü külli sey`in ve ileyhi turceun**ma indekum yenfedu vema indellahi ba`gk vallahu hayrurrazigiyn** innema emruhu erade sey`en en yegule lehu kün feyekün **fe sübhanellezi bi yedihi melekütü külli sey`in ve ileyhi turceun**efemen yemsi mükibben ala vechihi ehda emmen yemsi seviyyen ala siratim müstakiym**innema emruhu iza erade sey`en en yegule lehu kün feyekün ** fe sübhanellezi bi yedihi
melekütü külli sey`in ve ileyhi turceun **li iylafi gureysin iylafihim rihletessitai vessayf*felya`büdü rabbe hazel beyt**ellezi et`amehümmin cu`in, ve amenehum min havf**innema emruhu iza erada sey`en en yegule lehu kün feyekün**fe sübhanellezi bi yedihi melekütü külli sey`in ve ileyhi turceun**YA RABBI,YA RABBI,YA RABBI, YA ALLAH,YA ALLAH,YA ALLAH, gulillahumme melikel mülki tu`til mülke men tesaü ve tenziül mülke mimmen tesaü ve tuizzü men tesaü ve tuzillü men tesaü bi yedikel hayru inneke ala kulli sey`in gadiyr*
tulicülleyle finnehari ve tulicünnehare filleyli ve tuhricül hayye minel meyyiti ve tuhricül meyyite minel hayyi ve terzuku men tesaü bi gayri hisab***innema emruhu iza erade sey`en en yegule lehu kün feyekün**fe sübhanellezibi yedihi melekütü külli sey`in ve ileyhi turceun**eshedü en la ilahe ilallahü vahdehüla serikelehü ve eshedü enne muhammeden abdühü ve rasülühü** ALLAHUMME salli ala muhammedin ve ala alimuhammedin ve sellim**
eciybu eyyühel melaiketü verruhaniyyunel müvekkelüne bi hazihil ayatil keriymeti li dagveti fi kadai haceti... (burda ne sikintintin varsa dünyevi veya uhrevi kalbinden ne geçiyorsa onu burda 3,5,7 defa söyle ama çok içten söyleki tesiri tez olsun )
Cok saol canim inanin burada rahatliyorum sizlere de bugunleri gormek nasip olsun diyorum kendimi sansli hissediyorum bu ani yasamayi bile dusunemiyordum....pzt de evvdeyim sali gunu cikicam cok dogru diyosun en iyisi unutmak olacaksa olur zaten....
canımm eşim ilaç kullanıyor ama hiç sperm olmaması az yada kötü sperm olmasından daha zor diğerlerini çaresi var
çıkış olan çok arkadaşımız var inş bizde onlardan oluruz..
maddi olarak çok yıprandık toparlanmaya çalışıyoruz
ikinci tüp bebeğide yapamayız şuanda elimizde sperm yok eşimin ameliyat olması lazım ama biz istemiyoruz olursa çıkış tekrar denerim diğeri çokk zor
bende iğne kullandım bilirim o zamanları sen kürtaj mı Oldun ??
bende istiyorum birgün öyle konuşmayı ezikleniyorum arkadaşlar anlatınca çok canım yanıyor..
ama elden bişey gelmiyor bide bana inat çocuk yapanlar var Allaha havale ediyorum sizi diyorum içimden
bir gün acısını çıkaracağım ama ne zaman inş Rabbim en kısa zamanda nasip edr.
cnm nasıl okuyacağız sıraylamı?
Sayı belli mi??
Hep birlikte okuyalım daha etkili olur inş..
canım Allah yardımcın olsun inşl ben kürtaj oldum evet 11 haftasına girdiğinde bebeğimin kalbi durdu
Kımset değilmiş diyorum . ilk zamanlar çok kötüydüm her şeyden elimi eteğimi çekmiştim hiç bir şeye bakasım gelmiyordu tamamen soyutlamıştım kendimi . Çünkü bunu çok zor şartlarda denemiştim yeni tedavi için maddi gücüm olmayacaktı . 20 gün oldu geçti . şimdi daha umutla bakıyorum . kendi kendime tedavi yöntemleri çıkarıyorum . işte şimdi ilk iş rahim filminden başlıyorum . kürlerinde faydası olursa eğer sperm sayımız ve morfoloji de düzelebilr . Rabbim kımset ederse eğer belki diyorum bir mucize olur .
Canım azo sperm çok zor biliyorum Allahım hepinize yardımı olsun ama sakın vazgeçmeyin . Maddiyat konusunda hiç kafana takma . ben 2. tedavimde sadece kardeşimin verdiği 500 tl ile başladım sonra annem yardım etti . sonra arkadaşımdan borç aldım . kürtaja kadar sürede inan bana 8000 tl yi geçti masrafım ama bir gün paraya sıkılmadım . evet şimdi arkadaşımdan aldığım parayı ödemem lazım ama Rabbim yardım ediyor inan bana . sen bu söylediğim kürü yap bence faydası olacaktır . sonra Besmele çeker yine başlarsın Rabbim yardım eder . inşllll bunların hiç birine gerek bile kalmadan olur . canım benim bir arkadaşım var Ankara tıp fakültesinde tüp bebek yaptı ve çok memnun kaldı . onun eşine mikro tese yapıldı ama başarı oranları çok yüksekmiş . senin için uygun olur mu bilmem ama fiyatı da uygun hastanenin arayıp bir bilgi al derim inan bana çoğu merkezden bin kat daha iyiler .
evet canım liste yapılacak sonra sıraya göre okunacak sayısı önemli değil önemli olan canı gönülden dua etmek birde belirtilen yerde haceti 3,5,7 ,11 kere söylemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?