Merhaba cnmm iyiyim sen nasılsınn
aaaa sende ordaydın demekkk biz saat 12 de ordaydık sen o saatte ordamıydın
demek pazartesi olucak opuuuuuu
çok az kalmış cnm yaaaa hadi hayırlısı..sonu güzel olur inşallahhhhh
merhaba cnm bende iyiyim.istanbuldayım işte pazartesiyi bekliyoruz :)) opu olucak ya :)) biz 12 ye kalmadan çıktık sanırım yaa olsa sen beni çoktan görmüştün dimii yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz bugün 12 den sonra hiçbişey yiyip içmiycem sabah 10da orda olucaz inşlh herşey güzel geçer. çok heyecanda var birazda tedirginim :)
Evt cnm o saate olsaydın görürdüm merkez kalabalık değildi zaten..
yarın yumoşları teslim ediceksin ve bebeğine bir adım daha yakaşıcaksın cnmm
heyecanlanmam normalll..
inş yumoşlarında güzelce döllenirler ve transfer heyecanınıda yaşarsın böyle.:18::18::18::18:
sonradaaaa hamiş olduğunun haberini verirsin.....inşALLAH
ayy :)) inşlh cnm yaa toplaqma işleminden sonra 1yada 2 saat sonrasında rahat oluyomusun yürümek felan açısından :)) eve gidicem ya yolculuk 1.5 saat biliyosun :))
Olursun cnm merak etme ben hemen toparlanmıştımm valla
biraz adet ağrısı gibi bi ağrı olur kasıklarındaa ..o kadarr..
eve nasıl dönüceksin araba varmı
hayır cnm özel arabamız yok ama yolcu otobüsü ile gidicem sence rahat olurmu oyuzden işte tedirginimrahat gidermiyim acaba diye düşünüyorum bende
Anladım cnm yanında kim olucak peki.tanıdğınız birisinden ayarlayamazmısınız..araba bizimde yok ama kayınpederim getirip götürmüştü..
olmazsa bi kaç saat durursun merkezde kendini iyi hissedince yola çıkarsınn..yani ben çabuk toparlanmıştım ama seni bilemem ..
bilemiyorum ki yanımda sadece eşim olucak( sanırım bir kaç saat dinlenicem artık inşlh rahat olurum
Tamam cnm eşin var zaten kendini ne zaman iyi hissedersen yola çıkarsın sorun olmaz herhalde cnm.merak etme......
Tamam cnm eşin var zaten kendini ne zaman iyi hissedersen yola çıkarsın sorun olmaz herhalde cnm.merak etme......
benim eşim benimle ay nı gün tese ameliyatı olduğu için ikimizde narkoz almıştıkk o yüzden yanımızda birileri olmak zorundaydı.
senin gibi olsaydım eşimle giderdimm ..inşallah cnm sende çabucak toparlanırsınn nasıl nazlımızın senn :))
hımm anladım cnm :) yok ya öyle bi nazım yok ama ağrım olduğunda korkarım duramazsam diye :)))) :))
Kıyamam ya korkarmışşş..
yok tatlım öyle dayanılmıycak bi ağrın olmaz bencee.olsada ağrı kesici verirlerr..
benim 3 kere yumurtalar toplandıya şimdi bana gayet kolay geliyo ama tatlım sen ilk olucaksın ve inş da son olurr..:26:
inan varya şuan tekrardan denesem de yumurtaların yine toplansaa.
bebeişlerimiz için dayanıcağızzzzz artıkkkkk
selam kızlar nasılsınız bugün kimsecikler yok burda
selam cnm burayı haftasonu ne zaman kalabalık gördükkiiiiii
gözünaydın undan sonra ki süreç daha kolay geçsin cnm moralini bozma sen allha havale et olucaksa olur sen olumlu düşün ki olumlu olsunHerkese merhaba dun saat 11 de transferim odu dinleniyorum ama surekli yatamiyorumdun moralim bozuktu bugun daha iyiyim ama bombosum hicbise hissetmiyorum kendimi kaptirmaya korkuyorum umudum solmasin istiyorum 18 ekimde belli olucak bakalim kaderimde ne varsa onu yasayacagim bu tedavi suresice hic bunalmadim her isim rast gitti buna bile sukrediyorum...
kız sen şimdi topik mi açtın heeeeeeeeee:44:KIZLAR YENİ BİR DUA TOPİĞİ AÇTIM İLGİLENENLER İÇİN LİNKİ YAZIYORUM Tüm dileklerimiz için kün fe yekun duasını okuyalım mı?
cnm rabbim eşine acil şifaalr versin inş olsun siz ii olun zamanı gelince bebeğin gelir inşCanlarım Merhabalar uzun zamandır yazamıyorum umarım herkesin dilekleri hacetleri kabul olur inanın forumu takip ediyorum ama çok yazı yazılmıs her zaman okuma fırsatım olmuyor ..Rabbim herkesin derdinin dermanını inşallah tez zamanda hayırlısı ille versin inş....
Biz ne yaptık derseniz...hala bir sey yapmadık askıya aldık şuanda eşimin tedavi ile ugrasıyoruz tüp bebege niyetlenmiştik eşimin akcierlerinde kist cıkınca onların tedavisi ile ugrasmaya basladık ameliyat la parca aldılar Rabbime Sonsuz sükurler olsun kötü bir şey cıkmadıda radyo terapı ve kemoterapiye başlamadık hapla inş. düzelecek... derken İmtihanımızın Rabbimin katında devam ettiğini gördük ve kabul ettik... akcigerlerde tedavimizin 9. ayında iki adet yeni kist görünce ist da tedaviye gidecegiz inş. bayram sonu gibi bakalım bir daha biopsi olaiblir diyorlar..
Bu nedenle bizde bebek işini askıya aldık.. şimdilik beklemedeyiz .. Rabbim cemi cümlemizin yardımcısı olsun Şuna İman etmemmiz gerekir Veren de o Alanda.. o yuzden isyan edersek kaybederiz..
İnsanların başlarına gelen musibetler sıkınıtılar belalar iki şeye delalet eder..
1. Günahlarının affına 2. yaptıgı ibadetlerin kabulune ....
ne kadar güzel gelen musibetin Rabbimizin katından bize bir armagan diye düşünürsek kazananlardan olaibliriz...
Bu niyetle inşallaah niyetlerimiz kontrol edelim gerekeni duamızı eksit etmeden yapalım geresi Allah a kalmış O (c.c ) isterse " OL " demesi yeter hersey yoluna girer
bizim içinde dua edin inşallah bende sizler için ediyorum Rabbim cümlemizin yar ve yardımcı olsun inşallah ....
opun kolay geçsin bebişine bi adım daha yaklaşıyosun he ne güzellllmerhaba cnm bende iyiyim.istanbuldayım işte pazartesiyi bekliyoruz :)) opu olucak ya :)) biz 12 ye kalmadan çıktık sanırım yaa olsa sen beni çoktan görmüştün dimii yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz bugün 12 den sonra hiçbişey yiyip içmiycem sabah 10da orda olucaz inşlh herşey güzel geçer. çok heyecanda var birazda tedirginim :)
gözünaydın undan sonra ki süreç daha kolay geçsin cnm moralini bozma sen allha havale et olucaksa olur sen olumlu düşün ki olumlu olsun
18 ekim sana bebişini göstersin inş
kız sen şimdi topik mi açtın heeeeeeeeee:44:
Cnm rabbim eşine acil şifaalr versin inş olsun siz ii olun zamanı gelince bebeğin gelir inş
Opun kolay geçsin bebişine bi adım daha yaklaşıyosun he ne güzellll
Darısı bizlere olsun
evet canım dua topiği katılmak istiyor musun ?
tabii ki cnm zaten topiğini buldum hayırlı olsn dedim
cnm bu duayı nasıl yapmayı planlıyorsun sırylamı yoksa herkes kendi mi okucak:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?