Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba cnm bende iyiyim.istanbuldayım işte pazartesiyi bekliyoruz :)) opu olucak ya :)) biz 12 ye kalmadan çıktık sanırım yaa olsa sen beni çoktan görmüştün dimii yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz bugün 12 den sonra hiçbişey yiyip içmiycem sabah 10da orda olucaz inşlh herşey güzel geçer. çok heyecanda var birazda tedirginim :)

Evt cnm o saate olsaydın görürdüm merkez kalabalık değildi zaten..
yarın yumoşları teslim ediceksin ve bebeğine bir adım daha yakaşıcaksın cnmm
heyecanlanmam normalll..
inş yumoşlarında güzelce döllenirler ve transfer heyecanınıda yaşarsın böyle.:18::18::18::18:
sonradaaaa hamiş olduğunun haberini verirsin.....inşALLAH

ayy :)) inşlh cnm yaa toplaqma işleminden sonra 1yada 2 saat sonrasında rahat oluyomusun yürümek felan açısından :)) eve gidicem ya yolculuk 1.5 saat biliyosun :))

ayy :)) inşlh cnm yaa toplaqma işleminden sonra 1yada 2 saat sonrasında rahat oluyomusun yürümek felan açısından :)) eve gidicem ya yolculuk 1.5 saat biliyosun :))

Olursun cnm merak etme ben hemen toparlanmıştımm valla
biraz adet ağrısı gibi bi ağrı olur kasıklarındaa ..o kadarr..
eve nasıl dönüceksin araba varmı

Olursun cnm merak etme ben hemen toparlanmıştımm valla
biraz adet ağrısı gibi bi ağrı olur kasıklarındaa ..o kadarr..
eve nasıl dönüceksin araba varmı

hayır cnm özel arabamız yok ama yolcu otobüsü ile gidicem sence rahat olurmu oyuzden işte tedirginim rahat gidermiyim acaba diye düşünüyorum bende

hayır cnm özel arabamız yok ama yolcu otobüsü ile gidicem sence rahat olurmu oyuzden işte tedirginim rahat gidermiyim acaba diye düşünüyorum bende

Anladım cnm yanında kim olucak peki.tanıdğınız birisinden ayarlayamazmısınız..araba bizimde yok ama kayınpederim getirip götürmüştü..
olmazsa bi kaç saat durursun merkezde kendini iyi hissedince yola çıkarsınn..yani ben çabuk toparlanmıştım ama seni bilemem ..

bilemiyorum ki yanımda sadece eşim olucak ( sanırım bir kaç saat dinlenicem artık inşlh rahat olurum

bilemiyorum ki yanımda sadece eşim olucak ( sanırım bir kaç saat dinlenicem artık inşlh rahat olurum

Tamam cnm eşin var zaten kendini ne zaman iyi hissedersen yola çıkarsın sorun olmaz herhalde cnm.merak etme......
benim eşim benimle ay nı gün tese ameliyatı olduğu için ikimizde narkoz almıştıkk o yüzden yanımızda birileri olmak zorundaydı.
senin gibi olsaydım eşimle giderdimm ..inşallah cnm sende çabucak toparlanırsınn nasıl nazlımızın senn :))

Son düzenleme:

hımm anladım cnm :) yok ya öyle bi nazım yok ama ağrım olduğunda korkarım duramazsam diye :)))) :))

hımm anladım cnm :) yok ya öyle bi nazım yok ama ağrım olduğunda korkarım duramazsam diye :)))) :))

Kıyamam ya korkarmışşş..
yok tatlım öyle dayanılmıycak bi ağrın olmaz bencee.olsada ağrı kesici verirlerr..
benim 3 kere yumurtalar toplandıya şimdi bana gayet kolay geliyo ama tatlım sen ilk olucaksın ve inş da son olurr..:26:
inan varya şuan tekrardan denesem de yumurtaların yine toplansaa.
bebeişlerimiz için dayanıcağızzzzz artıkkkkk

:))))) haklısın cnm ne bileyim ilk olunca herşey tecrübesiz olarak ne durumda olacağımıda bilemiyorum :)))) inşlh cnm seninde inşlh yaza öğreniriz sen başlada yeter ki :)))

gözünaydın undan sonra ki süreç daha kolay geçsin cnm moralini bozma sen allha havale et olucaksa olur sen olumlu düşün ki olumlu olsun
18 ekim sana bebişini göstersin inş
KIZLAR YENİ BİR DUA TOPİĞİ AÇTIM İLGİLENENLER İÇİN LİNKİ YAZIYORUM Tüm dileklerimiz için kün fe yekun duasını okuyalım mı?
kız sen şimdi topik mi açtın heeeeeeeeee:44:
cnm rabbim eşine acil şifaalr versin inş olsun siz ii olun zamanı gelince bebeğin gelir inş
opun kolay geçsin bebişine bi adım daha yaklaşıyosun he ne güzellll
darısı bizlere olsun

evet canım dua topiği katılmak istiyor musun ?

evet canım dua topiği katılmak istiyor musun ?

tabii ki cnm zaten topiğini buldum hayırlı olsn dedim
cnm bu duayı nasıl yapmayı planlıyorsun sırylamı yoksa herkes kendi mi okucak:44:

tabii ki cnm zaten topiğini buldum hayırlı olsn dedim
cnm bu duayı nasıl yapmayı planlıyorsun sırylamı yoksa herkes kendi mi okucak:44:

sırayla canım katılmak isteyenlerle grup oluşturucaz her zaman yaptığımız gibi okunacak kişiye toplu dua edicez hekese 1 tane okunacak ve gereken yerde haceti 3,5yada 7kere söyliycez ve duayı bağışlıycaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…