Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar herkesin bayramı mübarek olsun rabbim kesilen kurbanları kabul etsin ve bu mübarek günlerin hürmetine herkesin gönlünün muradını versin inşallah seneye bayrama herkes yavrusuyla girer

kızlar bugun aldığım güzel bir haberi paylaşmak isterim.. tüpbebek tedavim sırasında tanıştığım arkadaşımın 7 aylık hamile olduğunu öğrendimm..çok mutlu oldum..onunda eşi azospermdi.2 kez etese olmuştu.hatta ilk hastane bahçesinde tanıştığımızdaa çok ağlıyordu artık evlat edineceğim diyor tedaviyi reddediyordu. ama 2. denemede hamile kalmış.eşi yine tese olmuş 9 yumurtaa dan 3 embriyo oluşmuş vede 1 embriyo transfer edilmiş.

oğlum olacak dedi.allahım bize de nasib eder umarım..birde hastaneye istekli gidip gelmediğini söyledi.ailemin zoruyla başladım tedaviye ve umursamıyordum dedi.sonuca bende inanamadım diyor.demekki stres yapmamak rahat olmak önemlii..

tüm arkadaşların bayramı mübarek olsun

allah tüm arkadaşlara gelecek bayrama çifter çifter bebişler nasip eylesin amin

hasret canım inşallah allah hasretini bitirsin bayramı bize bayram yaptın sağol canım

hayırlı akşamlar kızlar
bayramınız mübarek olsun bi daha ki bayram bebişlerimizle olsun

slm kizlar uzun bi aradan sonra ilk defa yaziyorum .... kurban bayraminizi en icden dileklerimle kutluyorum hayirli bayramlar olsun...insallah cocuksuz gecirdigimiz son bayramimiz olur rabbim tez zamanda hepimizi yavrularimza kavusdurur ..bizde degisen bir sey yok suan hic bir sey yapmiyoruz dua etmekden baska yapicak baskada bir sey kalmadi zaten...

Ay canım ya çok güzel bir haber verdin bizlere.inşallah en kısa zamanda onlarda canlanıveririr.Biz bir tane görmeye bile razıyız. Darısı da bizlerin spermciklere olsun
insallah tülaycigim. Daha da fazlasini kipir kpirlarini görmeyi nasip etsin size rabbim.

gözünaydın cnm oh ohohohhhhhhhhhhh
ne güzel bi test sonucu bu inş onlarda canlanacak
rabbim bizede gösterdin ölü bile olsa bize yeter tabiki inşş bol bol canlı spermlerinizde çıkar tatlım
cemremmm insallah canimmm. Insallah sizde yasarsiniz bu duyguyu canim.

Duana gönülden amin diyorum canimmm.

Ilk kez cikis oluyor canim bizde cok sükür.ameliyatta bile elonge bulunmustu sadece.bir dahaki testi dört gözle beklyorum. Elimden gelse hergün teste yollaacam esimi

allah razi olsun cervancigim.
Dilerim sizdede güzel gelismeler olur. Bunun icin her daim duacinizim.
allah razi olsun canim benim. Bizde ikinci ameliyattan sonra biraktik her seyi hemde tam 10 yil.10 yil sonra 2 defa daha ameliyat gecirdi yine degisen bir sey yok. Ama simdi cok sükür son tutundugum dal olan saracoglunun kürleri sayesinde cikis oldu. Devami gelirmi bilmiyorum ama hareketsiz sperm bile görmek bizede cok büyük bir umut oldu , bakalim hayirlisi artik. Sizde ihmal etmeyin lütfen zaman aleyhimize isliyor her an.

Hepinizin bayraminizi kutluyorum.birdahaki bayrama meleklerimzle girelim insalllah. Hepinizi kocaman öpüyorummmm.

Kizlar hepinizin bayrami kutlu olsun. Bu cocuksuz gecirdigimiz son huzunlu bayramimiz olsun yuzumuz hep gulsun. Mevlam hicbirimizin boynunu bukuk birakmasin. Bu mubarek gunlerde ettigimiz dualari kabul eylesin. Hepimizin kucaklari tez zamanda dolsun insallah. Amiinnnnn.

cnm hpk naz birumut snopy ve masal arkadaşımızın dualarını okudum Allah kabul etsin inş

Ben snopy ve masal kardeşlerimizin yasinlerini okudum.Rabbim en kısa zamanda çifter çifter bebişler nasip etsin inşallah

hepinize hayırlı bayramlar Rabbim hepimize önce spermleri görmeyi sonra evlat sahibi olmayı nasip etsin.ben çok heyecanlıyım eşimle hayal kuruyorum inşallah bu son bebeksiz geçireceğimiz bayram olur diye dualar ettik bol bol tabiki dualarımız hepimiz içindi.ama biz hayatımızda ilk defa tedavi olucaz bunun verdiği heyecan ve mutlulukla hayata daha çok bağlandık ilk defa bir bayramda bebeksiz olmama üzülmedim aksine birdahaki bayramda bebişimle girmenin hayalini kurdum .rabbim hayallarimizi gerçekleştirsin inşallah.tekrar hayırlı bayramlar

hasret canım gözün aydın çok sevindim Rabbim inşallah bir dahakine canlılarını göstersin size ve en yakın zamanda bebişlerine kavuşursun inşallah.bende eşimin seneler önceki sperm testinde 2 tane sperm görülmüştü o kağıda bakıp umutlanıyorum Rabbim hepimizin umutlarını yeşertsin en yakın zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.bu arada sizin azo sebebiniz neydi acaba:44::44::44:

canım hayırlı bayramlar.
inan senin adına çoooooook sevindim.
inş kısa zaman sonra canlı canlı spermlerin haberini de verirsin bize.
duamdır hatta normal yolla hamilelik haberini de ver inş kız.
bu dertten kurtulanlardan ol inş. amin.

HPK ‘ YE OKUYORUZ

20 EKİM CUMARTESİ den 21 EKİM PAZAR SAAT 23.00 E KADAR
aruna ……………………………………………... 3 =okudu
askbebek …………………
bahar85 …………………………………………….2 =okudu
cemrem 29………………………………….….... 2 =okudu
denizbulutu ……………………………………....3 =okudu
esma ……………………………………….…..…..2 =okudu
oknk ……………………………………
mera1987 ………………
flzask2003 ………………
masal1981 ………………………………………..2 =okudu
hep…………………………………………………..2 =okudu
mavimenekşe …………………………………….3 =okudu
nur.sen …………………………
seval0817 ………………………….……..…. .…2 =okudu
pembe85 …………………. ……………….…….3 =okudu
pıtırcık43 …………………………
umut99 ……………………………
vck ………………………… ……………………....2 =okudu
tülay20 ……………………………………………..2 =okudu
zambak06 …………………………………….....2 =okudu
kader60 ……………………………………………2 =okudu
lamyay ……………………………………………..2 =okudu
hpk …………………………………………….…...3
naz034……………
birumut99 ………………………………….….…2 =okudu
snopy35 ………………
masal5758 …………………………………………….2 =okudu

hpk canım yasinlerin bitti.
bağışlayabilirsin.
yasinlerin hürmetine RABBİM kalbindekileri hayırlı etsin ve gerçekleştirsin.hayırlı evlatlarına kavuştursun .amin...

Sagol vck cimm.bizim sebeb aslinda pek belli degil, kendliginden gec inmistir demislerdi testisler, normaldende biraz kücükmüs .
Baska bir neden söyleyemediler hic. Genetik filanda normal.

Rabbim sizede nasip etsin, bak ne güzel 2 sperm görülmüs gecmiste bu tekrar olabileceginin en büyük kaniti, rabbim umudunuzu hicbir zaman kirmasin.

NAZ034 ‘E OKUYORUZ

21 ekim Pazar dan 22 ekim pazartesi saat 23 e kadar

aruna ……………………………………………... 2 = okudu
askbebek …………………
bahar85 …………………………………………….2 =okudu
cemrem 29………………………………….….... 2 =okudu
denizbulutu ……………………………………....2 =okudu
esma ……………………………………….…..…..3 =okudu
oknk …………………………………………….…. 2 =okudu
mera1987 ………………
flzask2003 ………………
masal1981 ………………………………………..2 = okudu
hep…………………………………………………..2
mavimenekşe …………………………………….3 =okudu
nur.sen ……………………………
seval0817 ………………………….……..…. .…2 =okudu
pembe85 …………………. ……………….…….2 = pıtırcık okudu
pıtırcık43 ……………………………………….….2 =okudu
umut99 ……………………………
vck ………………………… ……………………....2 =okudu
tülay20 ……………………………………………..2 =okudu
zambak06 …………………………………….....2 =okudu
kader60 ……………………………………………1 =okudu
lamyay ……………………………………………..2 =okudu
hpk …………………………………………….…...2 =okudu
naz034……………
birumut99 ………………………………….….…2 =okudu
snopy35 ………………
masal5758 …………………………………………….2 =okudu

pembe85 okuyamadığı için yerine ben okudum kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…