Yazdiklarimiz için tsk ederim arkadaşlar allahın takdir i bizim yapacağımız bişey yok ona sığınmak tan başka büyük umutla geldiğimiz istanbuldan dönüyoruz evimize sanki yaşanan lar rüya biz koca bir kabus gibi buraya yazıyorum cunki yaşayan bilir yazdıklarımı aldığım cevaplarda zaten belli ediyor sanki iç seslerin gibi allah razı olsun herkesden umarım inşallah allah hepimize hayırlı evlat verir
canım belli mi olur belki hamilesindir ümitlendirmeyim seni yine amaarkadaşlar bir sey soracam eşi azosperm olupda adet günü gecen varmı normal midir. bu ilk defa adet günüm üç gün gecti. önceden 1 gün gecse hemen test yapardım simdi yapasım bile gelmiyor.ama bu ay hep kendimi rüyalarımda hamile olarak gördüm acaba bilinc altımamı yerleştide günüm gecti
selam kızlar...
bildiğiniz üzere saraçoğlunun kürlerini kullanıyoruz.
4. ayımızı doldurmak üzereyiz.
şuanda brokoli kürünü uyguluyoruz ayın 14 ünde son uygulayacağız.
veee saraçoğlunun isteği üzerine eşim spermiogram yaptıracak.
inşallahhh sperm bulunur..
sizlerden dua bekliyorum kızlar inşallah bizde bu dertten kurtuluruz biran önce.
sizlerede umut olur inşallah....
Yazdiklarimiz için tsk ederim arkadaşlar allahın takdir i bizim yapacağımız bişey yok ona sığınmak tan başka büyük umutla geldiğimiz istanbuldan dönüyoruz evimize sanki yaşanan lar rüya biz koca bir kabus gibi buraya yazıyorum cunki yaşayan bilir yazdıklarımı aldığım cevaplarda zaten belli ediyor sanki iç seslerin gibi allah razı olsun herkesden umarım inşallah allah hepimize hayırlı evlat verir
selam kızlar...
bildiğiniz üzere saraçoğlunun kürlerini kullanıyoruz.
4. ayımızı doldurmak üzereyiz.
şuanda brokoli kürünü uyguluyoruz ayın 14 ünde son uygulayacağız.
veee saraçoğlunun isteği üzerine eşim spermiogram yaptıracak.
inşallahhh sperm bulunur..
sizlerden dua bekliyorum kızlar inşallah bizde bu dertten kurtuluruz biran önce.
sizlerede umut olur inşallah....
Canim, rabbim emeklerinizi bosa cikartmasin.
Dualarim sizinle canim,dilerim iyi haberler getirirsin bize.
Ne zaman verecek canim esin testi. Kür bitincemi yoksa hemen mi.
canım belli mi olur belki hamilesindir ümitlendirmeyim seni yine ama
Allah ol dedikten sonra neden olmasın.
inşallah sperm çıkar canım kanlı canlı inşallah
canım belli mi olur belki hamilesindir ümitlendirmeyim seni yine ama
Allah ol dedikten sonra neden olmasın.
inşallah sperm çıkar canım kanlı canlı inşallah
haklısın canım hala olmadım sadece yumurtlama günümde kusmuştum o zamanlar sadece mide bulantım vardı üşütmüşüm diye geciştirdim simdi ise hic belirti yok sadece ara sıra koyu kesik kesik bir akıntım var ve hala olamadım 4 gün olmazssam pazartesi günü test yapacam o zaman bir hafta doluyor hemen hemen .bir de esişm keciboynuzu kürünü yapıyordum esimde bayagı bi farklılık olmuştur kim billir insallah dedigin gibidir arkadasım dua edin. cünkü derdi veren rabbimdir ama kasm 15 gibi doktora gidecek esim ben cok korkuyorum...keske gitmeden güzel haberi alsam:)
Hadı hayırlısı canım, ınsallah ıstedıgın gıbı sonuclanır duarım senınle, haberını beklıorummm
nursenim haklısın eşime cıtlattım olmadım diye garibim sasırmadı bile olursun dedi içim cız etti dedigin gibi. ey yüce rabbim içimdeki duaları sen ve burdaki arkadaşlarım biliyo bizden yardımını esirgeme senki kuru topraktan kuru tastan ot bitirensin beni topikteki arkadaşlarımın boynunu bükme. valla ne biliyim ama pazaartesiye kadar olmazzsa rabbim izin verirse güzel haberi yazarım insallah buraya olasılık azda olsa düşünmek güzel:)
Merhaba kızlar,ben 2bucuk senelık evlıyım ve evlendıkten yaklasık 1 sene gecmeden korunmayı bıraktık ve ccouk ıstemeye basladık. once ben doktora gıttım muayene oldum,test tahlıl vs... rahım fılmı derken 1 bucuk sene gectı yınede olmayınca doktrolar esımın tahlıllerını ıstedı ve dusuk sperm oldugu anlasıldı.(( agustosta 10mılyon olan sperm sayısı bu ay baktırdıgımızda o cıktı. Butun dunya basıma yıkıldı sankı. kecı boynuzları,cvız,ıncır derken yedırmedıgım sey kalmadı.. ama sonuc 0. testı alıp doktora gıttım sok oolmustum. Esım zaten hıc konusmuyor 2 gundur.doktor okadr umutsuzca konustu kı tup bebek tek carenız oda belkı dıye..esım bosanalım demeye basladı. Sen 1bucuk senedır gıtmedıgın doktor kalmadı cocuk ıstıyorsun ama sorun bendeymıs dıye uzuluyor..eltım hamıle,gorumcem yenı cocougunu dusunuyor.kayınvalıdem nezman hamıle kalacaksın dıye benı sıkıstırıyor..of allahım yardım et bana..
canım sen de bizim gibiydin demi esinde varikosel vardı deilmi. merek ettigim sizde sperm testinizde canlı yada cansız sperm hic yok mu yazıyodu .Allah razı olsun canım.insallah ben de senin gibi bir mücize yasarım.
dünyanın en güclü annesi yigenlerimiz nasıl en önemlisi sen nasılsın canım rabbim yar ve yardımcın olsun
evet canım cıft taraflı varıkosel vardı bıtarafta +3, dıger taraf +4evresındeydı amelıyat oncesınde canlı ve cansız sperme rastlanamıyordu amelıyattan 6ay sonra 500 000 olmus ve 7.ay hamıle kaldım canım dogal yoldan :) o kadar ısterım kı sızlerınde bu mucızeyı yasamasını...cok sukur canım doktorlara gore durumumuzda bı gelısme yok malesef ama benım umudum cok yuksek 2. mucızemı beklıyorum ınancım sonsuz ınsallah hersey guzel olacak, amın canım aınsallahhhh
Merhaba kızlar,ben 2bucuk senelık evlıyım ve evlendıkten yaklasık 1 sene gecmeden korunmayı bıraktık ve ccouk ıstemeye basladık. once ben doktora gıttım muayene oldum,test tahlıl vs... rahım fılmı derken 1 bucuk sene gectı yınede olmayınca doktrolar esımın tahlıllerını ıstedı ve dusuk sperm oldugu anlasıldı.(( agustosta 10mılyon olan sperm sayısı bu ay baktırdıgımızda o cıktı. Butun dunya basıma yıkıldı sankı. kecı boynuzları,cvız,ıncır derken yedırmedıgım sey kalmadı.. ama sonuc 0. testı alıp doktora gıttım sok oolmustum. Esım zaten hıc konusmuyor 2 gundur.doktor okadr umutsuzca konustu kı tup bebek tek carenız oda belkı dıye..esım bosanalım demeye basladı. Sen 1bucuk senedır gıtmedıgın doktor kalmadı cocuk ıstıyorsun ama sorun bendeymıs dıye uzuluyor..eltım hamıle,gorumcem yenı cocougunu dusunuyor.kayınvalıdem nezman hamıle kalacaksın dıye benı sıkıstırıyor..of allahım yardım et bana..
Merhabalar
Bizde 2 senedir evliyiz..&. ayımızda eşimde azospermi olduğunu öğrendik..şok olduk..kaan hocaya gittik ..önerdiği ilaçları kullandık..Daha sonra bahçeci emre beyle devam ettik..emre bey vakit kaybetmeyin boşuna dedi..mikro tese yapalım ded...Karar verdik dün yaptırdık..veee sonuç koca bir 0 ..sper bm bulunmadı..ne yapacağımı bilemiyorum..avazım çıkana kadar ağlamak istiyorum..Eşimde üzgün..onun yanında ağladığımı belli edemiyorum..Sanki hiçbirşey olmamış gbi davranıyorum..gülüorum, kısmet değilmiş ne yapalım, önemli olan sensin diyorum..ama gel benim içime sor..yarın olsada işe gitsem .(( allah bize bu dünyada cennet kokusunu nasip etmedi ne yapalım..taktiti ilahi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?