Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Arkadasım gecmiş olsun allah sabır versin..

selam kızlar...
bildiğiniz üzere saraçoğlunun kürlerini kullanıyoruz.
4. ayımızı doldurmak üzereyiz.
şuanda brokoli kürünü uyguluyoruz ayın 14 ünde son uygulayacağız.
veee saraçoğlunun isteği üzerine eşim spermiogram yaptıracak.
inşallahhh sperm bulunur..
sizlerden dua bekliyorum kızlar inşallah bizde bu dertten kurtuluruz biran önce.
sizlerede umut olur inşallah....

canım belli mi olur belki hamilesindir ümitlendirmeyim seni yine ama
Allah ol dedikten sonra neden olmasın.

inşallah sperm çıkar canım kanlı canlı inşallah

allah yardımcın olsun çok zor biliyorum ama napıcan mevladan gelene sabredicez ..mükafatını ahirete bırakıcaz ..hiç belli plmaz birgün bakarsın buraya hamileyim diye yazarız...kayaların içinden yeşil otlar çıkaran rabbim dilerse bizede verir..ama takdirdede yoksa napıcaz be kardeşim..saNA TESELLİ İÇİN YAZIYORUM AMA İNAN BENDE AĞLIYORUM ARTIK BURAYA HER GİRDİĞİMDE GÖZYAŞLARINA BOĞULUYORUM..BENİM ACIMIN AYNINI YAŞAYAN BİRİ DAHA VAR. ALLAHIM NASIL DAYANACAK DİYORUM ..AMA DAYANACAZ EŞLERİMİZE SIMSIKI TUTUNUP HAYATI ZEHİR ETMİYCEZ MUTLU OLMAYA ÇALIŞICAZRABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN KUCAKLARIMIZI RÜYALARDAKİ BEBEKLERİMİZLE DOLDURSUN İNŞAALLAH ALLAHA EMANET OL CANIM ..

Canim, rabbim emeklerinizi bosa cikartmasin.
Dualarim sizinle canim,dilerim iyi haberler getirirsin bize.
Ne zaman verecek canim esin testi. Kür bitincemi yoksa hemen mi.

Canim, rabbim emeklerinizi bosa cikartmasin.
Dualarim sizinle canim,dilerim iyi haberler getirirsin bize.
Ne zaman verecek canim esin testi. Kür bitincemi yoksa hemen mi.

hasret canım merhaba
senin sayende şimdi daha umutluyum.
sizde sperm bulunması ben ve eşimi hem çok sevindirdi hemde çok umut verdi.
duaların için çok teşekkür ederim canım.
kürümüz bitince vericek spermiogramı.
yani haftaya yaptıracağız.
umarım sizin gibi güzel sonuçlar alırız herkese umut oluruz

canım belli mi olur belki hamilesindir ümitlendirmeyim seni yine ama
Allah ol dedikten sonra neden olmasın.

inşallah sperm çıkar canım kanlı canlı inşallah

nursenim haklısın eşime cıtlattım olmadım diye garibim sasırmadı bile olursun dedi içim cız etti dedigin gibi. ey yüce rabbim içimdeki duaları sen ve burdaki arkadaşlarım biliyo bizden yardımını esirgeme senki kuru topraktan kuru tastan ot bitirensin beni topikteki arkadaşlarımın boynunu bükme. valla ne biliyim ama pazaartesiye kadar olmazzsa rabbim izin verirse güzel haberi yazarım insallah buraya olasılık azda olsa düşünmek güzel:)

Hadı hayırlısı canım, ınsallah ıstedıgın gıbı sonuclanır duarım senınle, haberını beklıorummm

Hadı hayırlısı canım, ınsallah ıstedıgın gıbı sonuclanır duarım senınle, haberını beklıorummm

canım sen de bizim gibiydin demi esinde varikosel vardı deilmi. merek ettigim sizde sperm testinizde canlı yada cansız sperm hic yok mu yazıyodu .Allah razı olsun canım.insallah ben de senin gibi bir mücize yasarım.
dünyanın en güclü annesi yigenlerimiz nasıl en önemlisi sen nasılsın canım rabbim yar ve yardımcın olsun

Sen Türkiyesin,Türkiye sen...Gazi Mustafa Kemal Ne Mutlu senin gibi Atası olan bize...RUHUN ŞAD OLSUNNN RAHAT UYU

ahh canım ya
bazen benim de geciktiği günler olur ama ikimiz de ümitleniriz neden olmasın diye
çünkü bizleri yoktan var eden Rabbimiz değil mi yine yoktan yaratacak olan da Rabbimiz
O ol dedikten sonra gerisi boş
e adet olunca da kendimizi avuturuz üstünden görme heralde diye ve güler geçeriz
inşallah artık adetimiz gecikir ve bu hamiş olduğumuz için olan bir gecikme olur
haberini merakla bekliyorum canım
inşallah hamilesindir.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,ben 2bucuk senelık evlıyım ve evlendıkten yaklasık 1 sene gecmeden korunmayı bıraktık ve ccouk ıstemeye basladık. once ben doktora gıttım muayene oldum,test tahlıl vs... rahım fılmı derken 1 bucuk sene gectı yınede olmayınca doktrolar esımın tahlıllerını ıstedı ve dusuk sperm oldugu anlasıldı.(( agustosta 10mılyon olan sperm sayısı bu ay baktırdıgımızda o cıktı. Butun dunya basıma yıkıldı sankı. kecı boynuzları,cvız,ıncır derken yedırmedıgım sey kalmadı.. ama sonuc 0. testı alıp doktora gıttım sok oolmustum. Esım zaten hıc konusmuyor 2 gundur.doktor okadr umutsuzca konustu kı tup bebek tek carenız oda belkı dıye..esım bosanalım demeye basladı. Sen 1bucuk senedır gıtmedıgın doktor kalmadı cocuk ıstıyorsun ama sorun bendeymıs dıye uzuluyor..eltım hamıle,gorumcem yenı cocougunu dusunuyor.kayınvalıdem nezman hamıle kalacaksın dıye benı sıkıstırıyor..of allahım yardım et bana..

canım geçmiş olsun..
tam 8 sene önce aynısını yaşadık.
ama öyle bir aşk ki hiç vazgeçmedim.
ALLAH büyük istemeye devam ediyorum.
inşaallah bizde güleceğiz.
şimdi toparlanmaya çalışın.
rabbim yardımcınız olsun...
başka kapılar açılır.

merhaba hoşgeldin..
testi tekrarlayın bukadar kısa zamanda nasıl sıfır olur...
inş. bulunursa hemen dondurun.özel merkezler donduruyor..
ALLAH yardımcınız olsun.

evet canım cıft taraflı varıkosel vardı bıtarafta +3, dıger taraf +4evresındeydı amelıyat oncesınde canlı ve cansız sperme rastlanamıyordu amelıyattan 6ay sonra 500 000 olmus ve 7.ay hamıle kaldım canım dogal yoldan :) o kadar ısterım kı sızlerınde bu mucızeyı yasamasını... cok sukur canım doktorlara gore durumumuzda bı gelısme yok malesef ama benım umudum cok yuksek 2. mucızemı beklıyorum ınancım sonsuz ınsallah hersey guzel olacak, amın canım aınsallahhhh

canımmmmm her sey güzel olacak inan senin icin her gün dualarımdasınız rabbim tez zamanda mücizeyi yasatacak sana inanıyorum.bana gelince insallah canım ya daha olamadım hafif bas dönmem var ama hala test yapmadım yarın aöf parasını yatırmaya inecem önce eczaneden test alacam bakalım hayırlıSI dua et canım bol bol ALLAH RAZI OLSUN CANIM

öncelikle hoşgeldiniz
inşallah tez zamanda evladınıza kavuşursunuz ama
ümitsiz olmayın çünkü eşinizde bariz sperm üretimi var ve testte 10 milyon çıkmış ne mutlu
ve erkeğin spermi değişikli gösterebiliyormuş dönem dönem
moralinizi bozmayın lütfen bitkisel takviyeleri kullanmaya devam edin
örneğin 15 günde 1 ayda bir test versin eşiniz
inşallah eskisinden daha da güzel sonuçlar alacaksınız
Allah yardımcınız olsun

Merhabalar

Bizde 2 senedir evliyiz..&. ayımızda eşimde azospermi olduğunu öğrendik..şok olduk..kaan hocaya gittik ..önerdiği ilaçları kullandık..Daha sonra bahçeci emre beyle devam ettik..emre bey vakit kaybetmeyin boşuna dedi..mikro tese yapalım ded...Karar verdik dün yaptırdık..veee sonuç koca bir 0 ..sper bm bulunmadı.. ne yapacağımı bilemiyorum..avazım çıkana kadar ağlamak istiyorum..Eşimde üzgün..onun yanında ağladığımı belli edemiyorum..Sanki hiçbirşey olmamış gbi davranıyorum..gülüorum, kısmet değilmiş ne yapalım, önemli olan sensin diyorum..ama gel benim içime sor..yarın olsada işe gitsem .(( allah bize bu dünyada cennet kokusunu nasip etmedi ne yapalım..taktiti ilahi..

mavinil.geçmiş olsun..
burayı takip ediyorsan bilirsin.
tesede sperm bulunamayan ama sonra normal çıkış olan kişiler oldu.
hatta 2 tese ameliyatı geçirdi bir arkadaşın eşi .şimdi ikizlerine hamile.
ALLAH dilerse olur.canım üzüleceksin tabi ama umudunu kesme.
inşaallah bizimde miss kokuu bebişlerimiz olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…