Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba arkadaşım geçmiş olsun size de inşallah eşin şifa bulur tez zamanda ve evladına kavuşan çiftlerden olursunuz siz de
azospermde canlı hücre görülemedi diye yazar testlerde sizde nasıl diyo testte?
proxeed plus'dan fayda görenleri çok okudum canım belki fayda eder
ama hepsini dr kontrolünde yapmanız daha iyi olacaktır.

canlar yarın esim sabah 7.30 da varikosel ameliyatı olacak kızlar duanızı eksik etmeyin ne olur namazlanızda bizede dua edin .insallah bu ameliyat basarılı gecer yüce rabbim yüzümüzü güldürür.nasıl yapacaz bilemiyoruz burda kimseyi tanımıyoruz sadece ben esimin yanında olacam hastaneye götürmeme gereken bir sey varmı tecrübeli bataNLAR YARIN HEMEN CIKAR DEMİ HASTANEDEN

ben ceza aldığım için topiğe giremedim :26:
yeni katılan arkadaşlarımız var inşş en kısa zamanda meleklerine kavuşurlar
biz bu dertle yanarken etrafımızda herkes mutlu zannediyoruz ama öyle değil malesef insanlar nelerle uğraşıyormuşş
bugünlerimize çok şükür
benim melek arkadaşlarımm siz herşeyin en iyisini hakediyorsunuz karakterinizle sabrınızla hayata bakışınızla mükemmel insanlarsınız sizden çok şey öğrendimm
ben bu topiği bulmadan evvel ne yapacağımı bilmiyordum belki bu durumu kaldıramayıp evliliğim bitecektii
içinde bulunduğum piskoloji çok zorr
bir yandan okumaya çalışıyorumm sınavlarım varr Eşim destek o benim okumam için elinden geleni yapıyorr
başka biriyle evlenseydim bu kadar şevkat ve sevgi bulamazdın türkiye şartlarında
Alllah ondan razı olsunnn hep söylüyorumm
Allahım bizi sınıyor evet ama öyle güzel bi varlıkla sınıyor inşş hepimiz mis kokulu meleklerimize kavuşacağızz
Allahın izniyle iyiki varsınızzzz

canım demek ameliyat olcak eşin
Allah yardımcınız olsun canım şifalar versin kocişine
inşallah ondan sonra da gelsin spermler
canım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaklardır sana

niye ceza aldın ki canım yaa
evet canım her geçen gün malesef aramıza katılanlar artıyo
Rabbim hepimize şifalar versin evlatlarımıza kavuştursun bizleri
dediğin gibi iyi ki burası var
kocişin de ne güzel destekçinmiş canım
amin canım inşallah.

maşallah maşallah kızlar çoğaldı
cemrem,edebal,kader60,flzask,tabi ki ben :)
nasılsınız kızlar ?

benim bildiğim kadarıyla certoly cell tese ameliyatında alınan dokuda sperm hücresinin olmaması
azosperm hastalılığının tek sebebi hormonal değil
genetik sorun,inmemiş testis,çocukken geçirilmiş ateşli hastalık,testislerin hasar görmesi,tıkanıklık vs. nedenlerden dolayı da azosperm olunabiliyo.

Son düzenleme:
canım yaaa bi konuya yorum yapmıştım o yüzden aldımm
bazen yazılanlara inanasın gelmiyor hayal güçleri nekadar fazla diyosun gerçek çıkınca yıkılıyorsunn
Allahım çekemiyeceğimiz kaldıramıyacağımız dert vermesinn hiç kimseye
Rabbim bizimde meleklerimizi göndersin tez vakitte inş
evet destek oluyor eşimm bu konuda hakkını yiyemem anca bu kadar olurr
evli olupta okuyor olmak çok zor bazı kocalar izin vermiyor kociş izin verse kayınvalide kayınpeder karışıyor
benim de ufak tefek yaşadığım zorluklar oldu eşimin ailesi tarafından ama şimdi ses etmiyorlar..
inşş hedeflerime ulaşırımm kendi ailem bile bu kadar destek olmadı akrabalarım desen napcan okuyupta diyorlar amaçlarnı çok iyi biliyorumda
takmıyorum ben kimseyi
canım yumoşlar büyüyor mu ?

anladım canım geçen baksetmiştin cemremle konuşuyodun galiba
ne dertler var Allah beterinden korusun beterin beteri gerçekten var yani
inşallah canım tez zamanda kavuşuruz biz de yavrularımıza
aman ya kocişin izin veriyo işte onlara ne oluyosa
şimdi karışmıyolarsa iyi boşver siz evinizdeki huzurunuza bakın canım
kıskanç insan da çok malesef bu da yakını olunca insanın kötü tabi
Allah herkesin gönlüne göre versin diyorum ben
fesat insanlardan uzak etsin Rabbim bizleri
yumoşlar iyidir inşallah canım ilk kontrolüm yarın olcak kısmetse

Coook Tesekkür ederim, insallah bizde hayirli haberler aliriz.
Benim esim sertoli, biospi yapildi orada söylediler. germ hücresi yok oluyor herhalde.

dogustan sertoli olanlar da var, sonradan olanlar da var, bizim gibi. Esim agir bi hastalik gecirdim ve kemoterapi
görmek zorunda kaldi, sonucu ne yazik ki bu. Rabbim hepimize yardim eder insallah.

Burda sertoli hastasti olan arkadaslar var, bende onlardan umutlanarak celalettin peruyla görüsmek istiyorum.

evet canım ne hayatlar var
bizde çok kolay bi hayat yaşamıyoruz ne çocukluğumda ne geçliğimde ne evliliğimde rahat bi hayat yaşamadım ama
yaşadığım olaylarada hep doğru bi duruş sergilemeye çalıştım.
Benim başıma geldi diye kimsenin başına gelsin istemem istemedim de hep dikkat ettim laflarıma
çünkü bazı insanlarda gördün ve ben asla yapmıyacağım dedim ve yapmıyorumda
hele burayı tanıdıktan sonra daha bi dikkat eder oldum davranışlarıma
malesef ben mesela okumayan kuzenlerime niye okumuyorsunuz okuyun diye teşvik ederken onlar bana sende evlendin ne okuması napcan okuyupda diyorlar bende siz bilirsiniz ama benim hayatım böyle diyorum ü
inşş büyüyorlardır karnında ağrı oluyor çk fazla yumurta büyüdüğü için ende ağrı olmuştuu
ben opu olduğum günü hiç unutmuyorum uyandırdıklarında ağlıyarak uyanmıştımm bide ilk defa yaşıyorsun öyle bir durumu çok zor günlerdi
ama şuanda o aşamalara gelebilsem keşke o heyecanları yaşayabilsem inşş bizde yaşarız

Allah şifalar versin eşine canım
olmayacak diye birşey yok Rabbim ol desin yeter ki !!!
en iyisini yapmış olursunuz celalettin hocaya gitmekle Allah yardımcınız olsun

ben de istemem canım düşmanımın dahi benim yaşadıklarımı
gerçekten yaşamayan anlayamaz bizleri
o yüzden pek takmamak lazım etrafı ama o da biraz zor oluyo
yok canım ya zaten 4 tanecik yumoşum vardı ilaçlara başlamadan evvel
onlar da sıkıntı yapmıyolar çok hafif şişkinlik hissediyorum arada o kadar
ben de ilk opumda ağlayarak uyanmıştım ama ağrıdan falan değildi benimkisi
ilk defa da narkoz yememin etkisiyle herhalde duygusallaşmıştım kendiliğinden gelivermişti gözyaşlarım
inşallah canım Allahın izniyle siz de geleceksiniz bu aşamalara sonu da olursa değmeyin keyfinize

nihayet bugün evlat edinmek için başvuruda bulunduk inş. herşey güzel olur bizim için hakkımızdan hayırlısı...

Son düzenleme:
nihayet bugün evlat edinmek için başvuruda bulunduk inş. herşey güzel olur bizim için hakkımızdan hayırlısı...

hakınızda hayırlısı olsun canım, sanırım tedaviyede başlayacaksın bir taraftan hakkında hangisi hayırlı ise o olsun inşallah

merhaba demeden daldım konuya
uzun süredir okuyorum ama yazamadım hiç. bu hafta doğum iznine ayrılıyorum, evde netim yok haber veremem muhtemelen. büyük gün 10 nisan :)

Hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istedim. derdimi dinlediniz bana yol gösterdiniz, kullandığımız kürleri, gittiğimiz doktorları hep buradan sizin tavsiyelerinizle buldum. Eşime içimi dökemezken sizinle paylaştım.
Allah hepinizden razı olsun, hepinize en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın inşallah.
herzaman duamdasınız.

bahar, flzask, askbebek, vck, cansunida, enfal adını yazamadığım herkese tekrar teşekkür ederim.

hakınızda hayırlısı olsun canım, sanırım tedaviyede başlayacaksın bir taraftan hakkında hangisi hayırlı ise o olsun inşallah

amin cnm sağol evt tedaviye başlamayıda düşünüyorum eşim bi değişiklik yapmazsa bu konuda.inş. hayırlısı hangisiyse o olsun ikiside olur inş.

nasılsın canm yaa sana zahmet olacak ama ben bulamıyorum benim okumadığım dua varmı eğer vaktin oluırsa kimlerin okumadıklarını yazarmıs sende hakkını helal et uğraştırıyoruz seni a.e.o

doğuma az kalmış Allah kurtarsın cnm darısı başımıza inş.
hepimiz içimizi bu sayfalara birbirimize döküyoruz iyki var bu topik ve sizler

hayırlı olsun canım iki tane evladın olur inşallah :)

merhaba canım hoş geldin maşallah az kalmış senin de büyük güne :))
Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin evladını.
inşallah bizler de yaşarız hamilelik duygusunu evlat sevgisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…