Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ah güzel arkadaşım benim.öyle mutluyum ki sanki hamileyim.:))
eşimin ameliyat biranönce ameliyat olmasını istiyordum ama sizlerinde yorumlarını okuduktan sonra o isteğim kalktı.belki çıkıverir spermcikler ha.
az önce kibarlı nın panax ve e1 sipariş ettim.300 TL.ve 1 aylık.allah hepimize ödeme kolaylığı versin.Ermiş aktarı ve Şahin beyide arayıp kür isteyeceğim.
bakalım benimki mırınkırın etmeden içecekmi bunları.

allah hepimize güzel son nasip etsin cemrem.

aman cnm drnuzun verdiği ilaçları düzenli olarak kullanın inşlh faydalı olur...

offf baharcığımm yaa yazdıklarına çok üzüldüm bu kız bu kadarmı cahil sözü kesilmiş sözlüsü askere gidecek
canım eşlerimiz ailenin büyüğü olduğu için babalarıda olmadığı için bütün sorumluluğun kendilerinde hissediyorlar ve ailenin bütün problemmelri eşlerimiz buluyor sıkıntıya sokuyor
seninle aynı kaderi paylaşıyoruz biz ne yapsak boş eşlerimizin üzüntüsüne engel olamıyoruz dediğin gibi zaten bizim dertlerimiz bize yetiyor birde ailenin problemleri eşlerimizi daha çok üzüyor...

S.a kizlar hayirli cumalar ins hep guzel haberler duymaya devam ederiz sirada tedavide olan arkadaslar var ins onlardan guzel haberler alicaz

selam arkadaşlar aranızda fsh ve lh yüksek testeron normal düzeylerde olupta celalettin hocaya gidenler varmı hoca böyle durumlarda olumlu konuşuyormu yardımcı olurmusuuz.Eşimi ikna edebilirsem istanbula celalettin hocaya gelmek istiyorum ama onu doktora götürmek için ikna etmek sanki ömrümden ömür alıyor

bengusuu benim eşimin fsh(64) ıh(?) testesteron (6.51) bugünde ınhıbın b sonucu çıktı oda (7) ınhıbın b referans aralığı 16-225 yani alt sınırın bayağı altında bizde celalettin bey e gitmeyi düşünüyoruz ,bakalım bize ne diyecek eşimin yaşı 41 bize bitkiseller le tedavi verirmi bilemem aslında bana göre tek şanşımız microtese

nebidodan sonra hormanlar iyi ise prengly başlanacak daha sonra menopon sizindemi azosperm ?

selam ,fsh ve lh iyi ise yani 90.günden sonra başlanacak değil mi?çünkü nebido 45 gün arayla iki defa. evet bizim de testisleri inmemmiş ve fsh değeri 19. rabbim hepimize yardım etsin.

S.a kizlar hayirli cumalar ins hep guzel haberler duymaya devam ederiz sirada tedavide olan arkadaslar var ins onlardan guzel haberler alicaz

inşallah arkadaşım senin sayende celaleddin hocayı tanıdım Allah bir kere daha razı olsun .söyledğin gibi inşallah herkesin tedavisi bir önce mutlu sonla biter:)

cnm gözün aydın bak hoca sizin vücutta sperm olduğunu görmüşki mikro tesede çokar diyor
ama en güzel doğal yoldan çıkışı sağlamak panax ve e1 le inşlh çıkışıda görürsünüz
eşin içinde kolay değil tabiki allahım acil şifalar versin ve tez zamanda spermleriize kavuşun inşlh...

tatlım nasıl oldun iyileşebildinmi
bugün kontrolüne gittinmi yumoşlar nasıllar
opun ne zaman olacak cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz...:18::26:

ah canım kendilerine yazık ediyolar ayrı size ediyolar ayrı
Allah akıl fikir versin yaptıklarının yanlış olduğunu farkedip bir an evvel dönsünler inşallah.
sağol canım bugün biraz daha iyiyim hamdolsun transferim olana kadar tamamen iyileşirim inşallah.
inşallah canım sen 3.de aldın mutlu haberini inşallah bize de nasip olur hamile haberlerimizi vermek
canım dr olumlu konuşmuş ne güzel
inşallah spermler de normal yolla geliverirler

canım geç olsun güç olmasın bunda da vardır bir hayır
inşallah en hayırlı zamanda hocayla görüşmek nasip olur.

tatlım nasıl oldun iyileşebildinmi
bugün kontrolüne gittinmi yumoşlar nasıllar
opun ne zaman olacak cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz...:18::26:

canım sağol biraz daha iyiyim bugün
evet canım gittim 4 taneden 3'ü iş yapar dedi güzel dedi
kısmetse pazar günü olacak opum.

canım sağol biraz daha iyiyim bugün
evet canım gittim 4 taneden 3'ü iş yapar dedi güzel dedi
kısmetse pazar günü olacak opum.

olsun cnm yumoşların sayısı değil kalitesi önemli olan
sonuçta 1-yada 2 transfer edilecek hayırlısı ile
inşlh sendende güzel haberler almayı ümit ediyorum hepimiz düze çıkarız inşl...:26:

olsun cnm yumoşların sayısı değil kalitesi önemli olan
sonuçta 1-yada 2 transfer edilecek hayırlısı ile
inşlh sendende güzel haberler almayı ümit ediyorum hepimiz düze çıkarız inşl...:26:

benim de düşüncem o cnm önemli olan kalitesi
inşallah canım ya bu son ve bebişli tedavim olur.

kızlar tedavimin sonuna doğru yaklaşıyorum
pazar günü opum olacak Allah nasip ederse
sonrası transfer inşallah ve en heyecanlı kısmı da bundan sonrası
Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah.

selam ,fsh ve lh iyi ise yani 90.günden sonra başlanacak değil mi?çünkü nebido 45 gün arayla iki defa. evet bizim de testisleri inmemmiş ve fsh değeri 19. rabbim hepimize yardım etsin.

evet cnm benm değerleri daha önce yazmıştım çok iyi bilmiyorum daha yeniyiz bu hastalıkta burdaki arkadaşlar baya iyiler onlar yardımcı olursa bize bizde bişiler öğrenicez işllah bize fsh kötü dedi aynen 45 gün arayla nebido ve bitkisel karışımlar vericek eğer düzelirse yani fsh yükselirse diğer iğnelere geçicekmişiz daha iğneleri almadık çünki bütün sonuçlarımız çıkmadı bizim değerl şöyle :
1 Testosteron, Serbest 8,67 pg/ml
2 FT4 (Tiroksin, Serbest) 12,64 pmol/L
3 TSH (Tiroid Stimülan Hormon) 1,535 ulU/mL
4 LH (Luteinizan Hormon) 9,02 mlU/mL
5 FSH (Folikül Stimülan Hormon) 26,19 mIU/mL
6 E2 (Estradiol) 31,42 pg/mL
7 Prolaktin (PRL) 12,36 ng/mL
8 Testosteron, Total 5,21

benim de düşüncem o cnm önemli olan kalitesi
inşallah canım ya bu son ve bebişli tedavim olur.

ah kuzum bu son tedavin ve bebekli geçecek inşallah.
kız ben seni nedense hep hamile biliyom.hatta sen her birşeyler yazışında nursen hamile değilmiydi ya gene mi karıştırdım diyorum.
artık hamile kal lütfen benim aklımı da karıştırma.:))
senin yumoşlar gün geçtikçe güçlenmiştir.yatcaz kalkcaz ve Nursen hamile inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…