Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

eşim bana umutmuş netteki adı demişti sahi:))
ben de çok istedim ama işlerimi toparlayıp,izin koparamadım maalesef.sizin orda olmanız benim çok hoşuma gitmişti.sizi arka ettim.sanki eşim yanlız değildi.çünkü eşimi zorla ikna ettim,ama doktoru çok sevmiş,ilk defa biri sperm olabilir,ameliyatla çıkabilir demiş çünkü.birde tabi doktorun sıcaklığı.
öğrenince yaz canım bana antibiyotikleri.internetten araştırdım iki ilaçta iltihap kurutucu ilaçlar.
iğneleri bulmanız biraz sıkıntı olacak galiba,ama biz neyi kolay elde ettikki.onu da bulursunuz allahın izniyle.
inşallah ilaçlar,iğneler,macunlar şifa olur eşlerimize.rabbim bizlerede koca nazı çekmek için sabır versin.:))

amin inşallah
canım cinsiyeti nezaman belli olacak.var mı daha süresi.
Isim düşündünüz mü?

CANIM HERALDE 4 CU AYDA BELLI OLUR ABLAMINKI OYLE OLMUSTUU ALLAHIM HAYIRLI EVLAT NASIB ETSIN AMA GONLUMDEN KIZ GECIYOR DILIMDEN OGLUSUM KELIMESI DUSMUYOR KIZ OLURSA ELIF SIFA KOYUCAM INSALLAH ERKEK OLURSA SELMAN YASIR DUSUNDUK ARTIK HAYIRLISI BAKALIM RABBIM NE NASIB EDICEK DEDIGIM GIBI HAYIRLI EVLAT OLSUN SAGLIKLI OLSUN FARK ETMEZ

doğru ya cinsiyet öyle 1-2 ayda belli olacak birşey değil dımı.:))
inşallah başımıza gelirde öğreniriz kuzum.
Iki ismide çok beğendim.rabbim isimleriyle yaşatsın inş.

şuanda bizde sizinle aynı durumdayız ama bir tek antibiyotk yazmadı bize bizede nebido yazdı daha almadık bitkiselelride alamadık henüz ikisi aynı anda başlamasımı gerekiyormuş acaba iğnele ilgili bende kötü yorumlar okudum aynen senin gibi bende korktum napmalıyım bilimiyorum burdan yaptıran var galiba bize bir fikir verse çok sevaba geçer

topik güzellerimm hepinize merhaba ;
nette sorun yaşadığım için sınırlı nete girebiliyorum..umuttayken yorumlarınızı okumaya çalıştım,hepinizden allah razı olsun benide dualarınıza kattığınız vede benim mutluluğum sevincimee ortak olduğunuz için..her namazımdan sonra adı aklıma gelen gelmeyen bütün arkadaşlarıma dua ettim bizim geldiğimiz aşamalara kadar gelmeleri için..:26::26:

benim durumuma gelincee çok şükür kaliteli spermler bulundu tesede 2 tüp de sperm donduruldu..
opu günü benimde 11 folikülüm toplandığı söylendi..
dün emriyo gelişimi için arandığımızda şoka girdikk daha doğrusu ben çok üzüldüm..bana 1 gün önce 11 kaliteli işlem görecek yumurtan var dendi ama sabah embriyolog aradığında sadece 4 tanesi işlem gördü ve 2 embriyo oluştu denildi..
yumurtalar kaliteli çıkmamışş.benim üzülmemin nedeni diğer 3 tüpbebek denememde hiç böyle bir sorunla karşılaşmadıkk(en az 15 işlem gören yumurtam oluyordu) nasıl olurr diyip durdum..sonuçta ben pcolu,menepoza giren yada yumurtlamada sorun yaşayan biri değildim..dün üzündüden kahroldum saatlerce ağladım..ama artık yapacak bişey yok olan olduu..eşim boşu boşuna tese olduu benim yüzümden çünkii tese olmayabilir demişti emre beyy verdiği örnekte 10 tane sperm bulabilirim demişti..bizdee yumurta sayısına yeterli gelmezzz belki riske atmayalım tese olsun dedik..hatta flzsk şahitt benimki dünden razıydı teseyeeehiç tereddüt etmeden tese olmak istiyorum dedi.
yazık kocişimeee bilseydik böyle olacağını canı boşu boşuna yanmazdı.
bugun yeniden aradılar merkezden 2 embriyomuz devam ediyormuşş yaşamaya..gebelik aşısı iiçin 2 de merkezde olun dediler..
az önce geldik doktorum yumurta kaynaklı sorun olduğunu söyledi.gebelik aşımı rahimden yaptılar bu arada(ben koldan iğne ile sanıyordum)
bebeklerimm yaşamaya devam ederse taransfer için yarın yada çarşaamba olabilir dendi..

flzskk ve eşinden allah razı olsunn okadar destekleri oldu ki bizeee kelimelerle ifade edemiyorum.her zaman iyi niyetli insanlarla karşılaşırlar umarım..iyi niyetleri hürmetineee rabbim onlara hayırlı evlatlar nasip etsin..
kızlarrr lütfen duaaa edinn dee 2 bebişim yaşamaya devam etsinnnn annesinin göbüşüne konsun ve büyüsünnn
şimdiden hepinize çok ama çok teşekkür ediyorummm.hepinizden allah razı olsunn..

geçmiiş olsun tülay rabbim kolaylık versin üzüldüm ben de

eşinle aynı gün bizde ordaydık canım. bize de antibiyotik nebido verdi,iki aktar ismi verdi bunların birini aryın dedi yoksa biz de mi yalnış anladık:) ermiş aktarı aradık böğürtlen çayı ve iki macun geldi yani bunları kullanacağız.

canım biz de bulamadık bu iğneleri .antibiyotikleri devlet karşılamıyor üç ay kullanacaksınız değil mi sizde,yalnız şu aktara aklım takıldı benim iki aktar ismi var ama biz ermiş aktardan aldık acaba diğeirnide mi almak gerkiyodu anlamadım ki:)

arkadaşlar nebido iğne reçeteye yazılmadığı için kimseye vurduramadık burda tandık hemşire doktor da yok eşim sabahtan beri gitmedik hastane eczane bırakmamış.hocayı aradım ben de acaba reçete yazr mı diye bunlar için beni aramayın dedii biraz moralim bozuldu açıkçası okulda kötü bir gün geçirdim üstüne bölle olması kötü oldu.
ben vurayım bari rastgele::).Rabbimin sınavındayız hepimiz, galiba zor günlerimiz yeni başladı ... Rabbim bizlere sabır versin inşallah hepimizin sıkıntıları tez zamanda biter.

SELAM KIZLAR
TULAY cim cok gecmis olsun.ALLAH korumus sizi bidaha gostermesin amin,:18:
hersey duzelir caniniz sagolsun.

ENFAL 2 yavrunada can versin omur versin RABBIM neolur olumlu dusun.

NURSENN canim seninde 2 yavrucugun var, insaallah hamile haberlerinizi vereceksiniz.

zor bir durum canım ya konyada olsaydınız ben yapardım yaa....ama istersen anlatabilirim nasıl yapıldığını.....

tatlım 4 yumoşların olmuş
inş hep sağlıklı döllenirler de senin göbişine gelir orda 9 ay kalırlar cnm benim
sağolasın canım bismillah dedik başladık işte hayırlı olur inşallah:) inşallah mayısta sizin de gzel haberlerinizi alırız.
inş cnm mayısta güzel olumlu ve bol bol spermler bulunur dualarımız hepimiz ,için
cnm hepimiz sınavdan geçiyoruz demekki senin de biraz zorlanacakmışsın
olsun da ya sabır de devam et sonu bebişli olacak inş güzelim
oyyyy güzelim emir artık dişli mi oldu
elifciğimizde ii olmaısına sevindim ahhh ne güzel ikizlerle uğraşmak ama rabbim kolaylıklar versin sana cnm
cnm mucize vardır elbet belkide yaradan sana mucizesini göndermiştir bence 10 gün bekleme bi kan testti yaptır olmadı dr. git görüş inş hamilesindir
Merhaba arkadaşlar bugün üye oldum 31 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim eşim azospermi salı günü doktor ile görüşmeye gideceğiz
aramıza hoşgeldin inş bebişli olduğun günleri görürsün cnm
salı günü güzel haberler alman dileğiyle
Burası hep böyle sakin mi?

Kimsecikler yok
yok aslında burası çok aktiftir sana denk gelmemiş cnm
yarenim geçmiş olsun cnm
bakkk kınadan da geri kalmamış benim arkadaşım sefan olsun
bir an önce şifa bulasın
tülay cnm o ne demek bende yansaymışım
rabbim yakmasın ne bu dünya da ne öbür dünyada
cnm ne yapıcan cana gelicene mala gelsin
tabik mal canın yongası ama can daha değerli
rabbim sizi korumuş verilmiş sadakanız varmış cnm allh bi daha göstermesin
kızlar sabah aradılar hastaneden yumoşlarımın 2 si işlem görmüş veeeeeeeeeee
2 si de döllenmiş çok şükür Allaha yarın iğne için gidicem
öbür gün de transfer için kısmetse
güzelimmmmmmmmmmm 2 si döllenmiş demekkkkkkkk
hadi çarşamba dan sonra bebğin seninle olsunnnnnnnnnnnnnnn
cnm bize sadece geylaniden verdi çay, ve 2 kavanoz macun cnm
demeki size 2 aktarın tedavisini uygun görmüş .....
cnm tedaviniz hayırlı olsun
nebidonun nasıl bi etkisi olduğunu bilmiyorum eşim şimdi pregln kullanıyo
inş hayırlısıyla şifa olsun
cnm sıkma canını can veren mevlam 1 taneye bile veriri po 1 tane gelir senin bebişin olur sıkmammaya çalış canını kolay değil am asen dirayetli olmaya bak kısmetmiş eşinin ameliayatı sen ii düşün ii olsunnnn
dualarımızdasın güzelim herdaim tmm mı

cnm sende aile hekimine git konuyu anlato yardımcı olsun....

merhaba kızlar bayadır girmiyorum ben belki hatırlarsınız ervae sen hatrlarsın belki,biz henüz bir tedavi yolu seçmedik celaleddin hocaya gitmesini istiyorum ama eşim pek ikna olmadı sonuç alan varmı diyor açıkcası maddi yöndende düşünüyor sanırım konyadayız çünkü,celaleddin hocadan veya emre beyden sonuç alan varmı arkadaşlar?biz şu anda kendimiz evde bişeyler yapmaya çalışıyoruz nohut kürü uyguluyoruz ayrıca çakşır kökü suyu,ceviz harnup pekmezi,taze yumurta ve süt her gün tüketiyor eşim,hazır katkı maddesi olan şeyler kullanmamaya dikkat ediyorum zaten bunlar yapmadımı bizi böyle..bana yorumunuz ne olur kızlar doktora gidecek elbet bu hafta veya haftaya ama hala sonuç alan varmı acaba diye tedirgin,bu uyguladığm kürlere ne dersiniz deneyen eden varmı aranızda.

Tülay çok geçmiş olsun....
Size birşey olmamış önemli olan bu...

Buralarda anca yazin oluyor dügünler, gerci öyle hafta da 3 dügün felan olmuyor
eehh türkiye bi baska güzel iste... bende oynamasi pek severim, ama benimki fazla sevmez
öyle oynamami felan

umut verici sözlerin icin tesekkür ederim canim, bilmiyorum iste, icim burkuluyo, icim aciyo,
bazende olsun diyorum, huzurum var, iyi bir esim var, buda yeter diyorum.
bi öyle bi böyle. havalarda iyice kötülesdi, insanin ici karariyo...

Eşin hiç yalnız değildi orda tatlım hatta ilk Doktorun hastanedeki odasına eşinle eşim girdi çift gibi :) ben girmedim rahat etsinler diye dışarıda bekledim :) dopplere de beraberce gittik metroyla sonra ayrıldık sabah gene beraberdik. Vakıfda :) antibiyotikler aynı canım bizimkilerle aynı ilaçları vermiş. İnşallah yedikleri iğneler macunlar ilaçlar şifa olur canım dediğin gibi. Şifa olsun da tüm nazları çekmeye razıyım valla. Hamiş olunca da naz sırası bize gelir :)

kızlar antibiyotikler iltihap kurutmak içinmi? isimlerinini öğrenebilirmiyim lütfen rica etsem.

Üç ay kullanıcaz canım bizde nebidoyu . Doktor bize durumumuz dolayısıyla iki aktardan da özellikle almamızı söyledi. Size de bununla ilgili bişey demiştir muhakkak ama sanırım heyecandan akılda hiçbişey kalmıyor :)

Canım nebido reçetesiz satılıyor bu yüzden doktorlar yazmıyor benim bildiğim . Aile hekiminize gidip bilgi alabilirsiniz onlar yardımcı olur muhakkak. Daha biz alamadık ama aldığımız gibi aile doktoruna gideriz bizde. Yakında zaten. Hastahanelerde her ilacı vurmak istemiyor üzerlerine sorumluluk almak istemedikleri için. Rabbim hepimizin işlerini kolaylaştırsın inşallah. Hayatın kendisi de bir sınav değil mi zaten.

cnm tedaviniz hayırlı olsun
nebidonun nasıl bi etkisi olduğunu bilmiyorum eşim şimdi pregln kullanıyo
inş hayırlısıyla şifa olsun

Cemremmmm sağol tatlım inşallah hayırlı olan budur biz de kavuşuruz mucizelerimize . Siz de kullanmışmıydınız canım nebido iğne filan ? Topikten çok uzakta kaldım çok eskileri okuyamadım canım. Allah size de şifalar versin inşallah tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…