Evet canim o bizdik sana ayni gun yazamadim o kosturmacada :) keske sende gelebilseydin tanismis olurduk. Bir sonrakinde artik kismetse.
Canim bizim durum biraz zor oldugu icin her iki atardan da macun yazdi dr. Alicaz kismetse ikisinden de henuz arayamadik. Tabi ins esim icebilir yada yiyebilirse . Antibiyotiklerin ismini hatirlayamadim canim ama sanirim onlardi kagit esimde. İkimizde kullanicakmisiz.Aksam bi bakiimm haber vereyim tatlim.
Canim biz 8 ay kadar once ikimozde tedaviye hazorlanmistik benim o zaman tum tahlillerim yapilmisti . Tabi mikrotesede bisey cikmayinca ben yumurtalarimlan basbasa kaldimnebido igmeden sonra esimin hormonlarina bakilicak eger dr uygun gorurse ikinci asamaya gecicez kismetse iste o zaman bana da baktiricaz tekrar dedi dr. Yani 3 ayin sonunda belli olucak. İns kocisime sifa verir yedigi ictigi seyler.
Esine de iki aktari yazdiysa vardir bi bildigi doktorun bence alin siz digerinden de.
Biz daha arayamadik aktarlari bu aksam ariycaz insallah bakalim neler vericekler.
amin inşallah
canım cinsiyeti nezaman belli olacak.var mı daha süresi.
Isim düşündünüz mü?
canım heralde 4 cu ayda bellı olur ablamınkı oyle olmustuu allahım hayırlı evlat nasıb etsın ama gonlumden kız gecıyor dılımden oglusum kelımesı dusmuyorKız olursa elıf sıfa koyucam ınsallah erkek olursa selman yasır dusunduk artık hayırlısı bakalım rabbım ne nasıb edıcek dedıgım gıbı hayırlı evlat olsun saglıklı olsun fark etmez
Selam canlarim uzun zamandir yazamiyordum buraya. Esim nihayet tedaviye baslama karari aldi ve allahin izniyle bismillah deyip bizde celalettin beye gittik. Hatta seval087 nin esi ile tanistik :) sevalcim bi turlu firsat bulup yazamadim sana da. Hatta bir cift daha vardi orda onlar da megerse ervae lermis. Onlarla bi turlu konusamadik orda ama
Canlarim bizim durrumumuz biraz daha zor ama kesinlikle olumsuz bisey konusulmadi. Hoca bize fsh yuksek oldugu icin nebido igne , her ikimize antibiyotik ve bunun yaninda iki aktardan da kur yazdi. Nebidoyu 30 gun arayla kullanicaz onlarda bitince pregnly ve menagon kullanicaz. Esim bugun eczaneye gitti ama igneleri bulamamisbursada olupta igneleri bulabilen arkadaslar yazabilir mi nerden bulabiliriz ?
Birde antibiyotikleri receteye yazmamis ama herhalde devlet karsilamiyor. Yani anliyacaginiz eli bos donmus eve esim
Canlarm birde tedavisi bizimle ayni olan arkadasimiz var mi acaba ? Su nebido ignenin etkilerini okudumda korktum acikcasiburda tedaviye bu sekilde devam eden arkadasimiz varsa desteginoze cok ihtiyacim var. Yardimci olurmusunuz acabaaaaaa
kızlar moralim sıfır.çok kötüyüm.ağlamaktan helak oldum.Evim yandı.elektrikli sobadan yangın çıktı.ben akşam kapatmıştım sobayı ama nasıl olduysa açık kalmış.biz başka oda da idik.sabah namaza bi kalktık her taraf duman içinde.tavan simsiyah olmuş.duvarlar desen öyle.ufo yanmış kül olmuş.halılarım yanmış.sandalyelerim yanmış.koltuklarım is içinde nereye el atsam simsiyah.rabıtalar yanmış.keşke bende yanıp gitseydim yaaaa....bu günleri görmeseydim keşke...eşim boyacı bulmaya gitti bende herşeyi makinaya atıyom temizlemeye çalışıyorum.siyahlar içinde kaldım.işe giştmedim artık 2 gün izin aldım.iş bitmez ya......ev sahibi burda değil almanya da.haberi yok.adam bize evini verdi.biz yaktık evini.her şey benim yüzümden.allah kahrettsin ya....ne olur dua edin rabbim kolaylıklar versin.neler oluyor böyle bana ya((
Kızlar merhaba,
Biliyorsunuz geçen hafta kocişim Celalettin Hoca ya gitmişti.Hoca eşime panax,E1,Mehmet Ermişin karışımlarını ve Geylani Kuruyemiş karışımlarını,birde hem eşime hemde Bana Rulid 300 ml,Tetradox 100 ml.önermiş.
az önce Panax,E1 geldi
Mehmet Ermiş ten Böğürtlen çayı ve 2 kavanoz macun geldi.
Geylani kuruyemişi daha aramadım.
Celalettin Hoca ya muayene olan arkadaşlarıma sorum olacak.Benim eşim bir aktarın karışımlarını kullansam yeter ikisini aramamıza gerek yok diyor.ama biliyorum ki karışımlardan kaçtığı için bunu söylüyor.sizler her iki aktarın da karışımlarını kullanıyor musunuz,yoksa tek aktar yeterli mi?
işte eşinle beraber gitmeyince olacağı buydu :))
Selam canlarim uzun zamandir yazamiyordum buraya. Esim nihayet tedaviye baslama karari aldi ve allahin izniyle bismillah deyip bizde celalettin beye gittik. Hatta seval087 nin esi ile tanistik :) sevalcim bi turlu firsat bulup yazamadim sana da. Hatta bir cift daha vardi orda onlar da megerse ervae lermis. Onlarla bi turlu konusamadik orda ama
Canlarim bizim durrumumuz biraz daha zor ama kesinlikle olumsuz bisey konusulmadi. Hoca bize fsh yuksek oldugu icin nebido igne , her ikimize antibiyotik ve bunun yaninda iki aktardan da kur yazdi. Nebidoyu 30 gun arayla kullanicaz onlarda bitince pregnly ve menagon kullanicaz. Esim bugun eczaneye gitti ama igneleri bulamamisbursada olupta igneleri bulabilen arkadaslar yazabilir mi nerden bulabiliriz ?
Birde antibiyotikleri receteye yazmamis ama herhalde devlet karsilamiyor. Yani anliyacaginiz eli bos donmus eve esim
Canlarm birde tedavisi bizimle ayni olan arkadasimiz var mi acaba ? Su nebido ignenin etkilerini okudumda korktum acikcasiburda tedaviye bu sekilde devam eden arkadasimiz varsa desteginoze cok ihtiyacim var. Yardimci olurmusunuz acabaaaaaa
arkadaşlar nebido iğne reçeteye yazılmadığı için kimseye vurduramadık burda tandık hemşire doktor da yok eşim sabahtan beri gitmedik hastane eczane bırakmamış.hocayı aradım ben de acaba reçete yazr mı diye bunlar için beni aramayın dedii biraz moralim bozuldu açıkçası okulda kötü bir gün geçirdim üstüne bölle olması kötü oldu.
ben vurayım bari rastgele::).Rabbimin sınavındayız hepimiz, galiba zor günlerimiz yeni başladı ... Rabbim bizlere sabır versin inşallah hepimizin sıkıntıları tez zamanda biter.
tatlım 4 yumoşların olmuşnasılsınız kızlar ben de iyi sayılırım ağrılarım var
opumu oldum geldim 4 yumoşum toplandı yarın belli olur kaçının döllendiği
ayrıca transferden 1 gün önce ovitrelle iğnenin yarısı rahimden verilecekmiş
diğer yarısı da transferden sonra koldan yapılacakmış
değişik bi uygulama:26: bakalım görücez kısmetse
inş cnm mayısta güzel olumlu ve bol bol spermler bulunur dualarımız hepimiz ,içinsağolasın canım bismillah dedik başladık işte hayırlı olur inşallah:) inşallah mayısta sizin de gzel haberlerinizi alırız.
cnm hepimiz sınavdan geçiyoruz demekki senin de biraz zorlanacakmışsıncanlarım öncelikle hepinize hayırlı pazarlar Allahın selamı rahmeti bereketi irfanı ve ihsanı hepinizin hepimizin üzerine olsun ,benim pazarım güzel başlamadı dün adetimin ilk günü ve bugün 2.gün olması itibari ile hormon tahlilleri yaptırmam gerekiyor sabahtan beri hastanelerdeyiz o doktor diyor ben istemem o doktor diyor ben istemem sonunda birisi zorla ikna oldu 4 adet tahlil istedi kanım bugün alındı pazartesi test yapılacak bugün pazar bu iş olmaz diyorlar benim bunu bugün yaptırmam gerek diyorum valla hayırlısı artık benim tedavi baya yavaş işliyor ve bizi çok yoruyor hep devlet eliyle olsun diye özele gitmiyorum aynı tahlillere özel hast.300 tl istiyor .sonuçları cumaya kadar alıp pazartesi izmirde olmam lazım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Nursenciğim opu olmuşsun hayırlı olur sonucu güzel olur inş.geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyorum.
Enfall33 canım eşinin operasyonu başarılı geçmiş çok sevindim eşin için fetih okudum.sonucu duyunca sevindim.daha güzel haberleri bekliyoruz.
Kader60 teşekürler canım isim tamam dualarımdasın
Baharcıgım görümceninin konusunu okudum Allah eşine ve sana güç kuvvet versin dualrın içinde çok teşekkürler
Seval canım evet eşime doktor önceden çıkar dedi ve çıktı eşine böyle söyle inş.sizde daha fazla çıkar ve kuzucuğuna kavuşursun
canlarım unuttuğum atladığım arkadaş varsa hakkınızı helal edin bizi bizden başka kimse anlamaz Allaha emanet olun
oyyyy güzelim emir artık dişli mi olduiyi pazarlar arkadaşlar nasılsınız sizlere bakmak istedim nursencim hayırlı olsun yumuşlar toplanmış inşallah 4 de döllenir minik mercimeklerin olur canım Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin tedavini... bende iyiyim çok şükür yoğun bi şekilde evde geçiyor günlerim ikizlerle dışarı çıkmak pek mümkün olmuyor dün emirimin dişi çıktı teyzeleri huysuzluğumuzun birazı ondanmış elifimde iyi şükür biraz nazlı büyüyor kardeşine göre ama gelişimi iyi şükür... bizden haberler böyle kızlar görşmk üzere A.em.oln.
cnm mucize vardır elbet belkide yaradan sana mucizesini göndermiştir bence 10 gün bekleme bi kan testti yaptır olmadı dr. git görüş inş hamilesindirkızlar selamun aleykum öncelikle.10 gundur mide bulantm vardı ve biz eşimden dolayı ağır infertile grubundayız yani doktorn tese ile ancak bulunabileceğini söylenenlerden.dün dayanamadm bi test aldım bildğnz gebelik testi testi uyguladım ilk10 dk bişe göremedim snra bir 2 saaat snra baktğimda cok acık bir pembe bugun sabah yıne yaptm aynı 1,2 saat sonra bir acık pembe.eşim tedavisi 2 ay oldu baslayalıı.arısütü bal polen propolis karışımıda 2 aydır kullanyor.olursa böyle birsey zaten mucize olur.çünkü cok dualar edip gece namazı kılıyorm bilmiyorm umutlanmak istemiyorm adeete de daha 10 gün var
aramıza hoşgeldin inş bebişli olduğun günleri görürsün cnmMerhaba arkadaşlar bugün üye oldum 31 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim eşim azospermi salı günü doktor ile görüşmeye gideceğiz
yok aslında burası çok aktiftir sana denk gelmemiş cnmBurası hep böyle sakin mi?
Kimsecikler yok
yarenim geçmiş olsun cnmSlm canim nasilsin??
Amin canim insallah Rabbim edilen dualari geri cevirmesin insallahh...
Iyi yapiyosun canim esin gelince girersin annenleri üzme onlar bizlerden daha cok üzülürler..
Ben cok fena grip oldum canim yorgan dösek yatiyorum..
Dün fazla kötü degildim aksamda kina gecesi vardi süslendim püslendim gittim..
Kendime zarar verdim bugün iyice düsürdü beni yataga daha yeni kalktim..
Ayakta durmaya gücüm yok..
Benden de böyle canim..
tülay cnm o ne demek bende yansaymışımkızlar moralim sıfır.çok kötüyüm.ağlamaktan helak oldum.Evim yandı.elektrikli sobadan yangın çıktı.ben akşam kapatmıştım sobayı ama nasıl olduysa açık kalmış.biz başka oda da idik.sabah namaza bi kalktık her taraf duman içinde.tavan simsiyah olmuş.duvarlar desen öyle.ufo yanmış kül olmuş.halılarım yanmış.sandalyelerim yanmış.koltuklarım is içinde nereye el atsam simsiyah.rabıtalar yanmış.keşke bende yanıp gitseydim yaaaa....bu günleri görmeseydim keşke...eşim boyacı bulmaya gitti bende herşeyi makinaya atıyom temizlemeye çalışıyorum.siyahlar içinde kaldım.işe giştmedim artık 2 gün izin aldım.iş bitmez ya......ev sahibi burda değil almanya da.haberi yok.adam bize evini verdi.biz yaktık evini.her şey benim yüzümden.allah kahrettsin ya....ne olur dua edin rabbim kolaylıklar versin.neler oluyor böyle bana ya((
güzelimmmmmmmmmmm 2 si döllenmiş demekkkkkkkkkızlar sabah aradılar hastaneden yumoşlarımın 2 si işlem görmüş veeeeeeeeeee
2 si de döllenmiş çok şükür Allaha yarın iğne için gidicem
öbür gün de transfer için kısmetse
cnm bize sadece geylaniden verdi çay, ve 2 kavanoz macun cnmKızlar merhaba,
Biliyorsunuz geçen hafta kocişim Celalettin Hoca ya gitmişti.Hoca eşime panax,E1,Mehmet Ermişin karışımlarını ve Geylani Kuruyemiş karışımlarını,birde hem eşime hemde Bana Rulid 300 ml,Tetradox 100 ml.önermiş.
az önce Panax,E1 geldi
Mehmet Ermiş ten Böğürtlen çayı ve 2 kavanoz macun geldi.
Geylani kuruyemişi daha aramadım.
Celalettin Hoca ya muayene olan arkadaşlarıma sorum olacak.Benim eşim bir aktarın karışımlarını kullansam yeter ikisini aramamıza gerek yok diyor.ama biliyorum ki karışımlardan kaçtığı için bunu söylüyor.sizler her iki aktarın da karışımlarını kullanıyor musunuz,yoksa tek aktar yeterli mi?
işte eşinle beraber gitmeyince olacağı buydu :))
cnm tedaviniz hayırlı olsunSelam canlarim uzun zamandir yazamiyordum buraya. Esim nihayet tedaviye baslama karari aldi ve allahin izniyle bismillah deyip bizde celalettin beye gittik. Hatta seval087 nin esi ile tanistik :) sevalcim bi turlu firsat bulup yazamadim sana da. Hatta bir cift daha vardi orda onlar da megerse ervae lermis. Onlarla bi turlu konusamadik orda ama
cnm sıkma canını can veren mevlam 1 taneye bile veriri po 1 tane gelir senin bebişin olur sıkmammaya çalış canını kolay değil am asen dirayetli olmaya bak kısmetmiş eşinin ameliayatı sen ii düşün ii olsunnnntopik güzellerimm hepinize merhaba ;
nette sorun yaşadığım için sınırlı nete girebiliyorum..umuttayken yorumlarınızı okumaya çalıştım,hepinizden allah razı olsun benide dualarınıza kattığınız vede benim mutluluğum sevincimee ortak olduğunuz için..her namazımdan sonra adı aklıma gelen gelmeyen bütün arkadaşlarıma dua ettim bizim geldiğimiz aşamalara kadar gelmeleri için..:26::26:
benim durumuma gelincee çok şükür kaliteli spermler bulundu tesede 2 tüp de sperm donduruldu..
opu günü benimde 11 folikülüm toplandığı söylendi..
dün emriyo gelişimi için arandığımızda şoka girdikk daha doğrusu ben çok üzüldüm..bana 1 gün önce 11 kaliteli işlem görecek yumurtan var dendi ama sabah embriyolog aradığında sadece 4 tanesi işlem gördü ve 2 embriyo oluştu denildi..
yumurtalar kaliteli çıkmamışş.benim üzülmemin nedeni diğer 3 tüpbebek denememde hiç böyle bir sorunla karşılaşmadıkk(en az 15 işlem gören yumurtam oluyordu) nasıl olurr diyip durdum..sonuçta ben pcolu,menepoza giren yada yumurtlamada sorun yaşayan biri değildim..dün üzündüden kahroldum saatlerce ağladım..ama artık yapacak bişey yok olan olduu..eşim boşu boşuna tese olduu benim yüzümden çünkii tese olmayabilir demişti emre beyy verdiği örnekte 10 tane sperm bulabilirim demişti..bizdee yumurta sayısına yeterli gelmezzz belki riske atmayalım tese olsun dedik..hatta flzsk şahitt benimki dünden razıydı teseyeeehiç tereddüt etmeden tese olmak istiyorum dedi.
yazık kocişimeee bilseydik böyle olacağını canı boşu boşuna yanmazdı.
bugun yeniden aradılar merkezden 2 embriyomuz devam ediyormuşş yaşamaya..gebelik aşısı iiçin 2 de merkezde olun dediler..
az önce geldik doktorum yumurta kaynaklı sorun olduğunu söyledi.gebelik aşımı rahimden yaptılar bu arada(ben koldan iğne ile sanıyordum)
bebeklerimm yaşamaya devam ederse taransfer için yarın yada çarşaamba olabilir dendi..
flzskk ve eşinden allah razı olsunn okadar destekleri oldu ki bizeee kelimelerle ifade edemiyorum.her zaman iyi niyetli insanlarla karşılaşırlar umarım..iyi niyetleri hürmetineee rabbim onlara hayırlı evlatlar nasip etsin..
kızlarrr lütfen duaaa edinn dee 2 bebişim yaşamaya devam etsinnnn annesinin göbüşüne konsun ve büyüsünnn
şimdiden hepinize çok ama çok teşekkür ediyorummm.hepinizden allah razı olsunn..
arkadaşlar nebido iğne reçeteye yazılmadığı için kimseye vurduramadık burda tandık hemşire doktor da yok eşim sabahtan beri gitmedik hastane eczane bırakmamış.hocayı aradım ben de acaba reçete yazr mı diye bunlar için beni aramayın dedii biraz moralim bozuldu açıkçası okulda kötü bir gün geçirdim üstüne bölle olması kötü oldu.
ben vurayım bari rastgele::).Rabbimin sınavındayız hepimiz, galiba zor günlerimiz yeni başladı ... Rabbim bizlere sabır versin inşallah hepimizin sıkıntıları tez zamanda biter.
kızlar moralim sıfır.çok kötüyüm.ağlamaktan helak oldum.Evim yandı.elektrikli sobadan yangın çıktı.ben akşam kapatmıştım sobayı ama nasıl olduysa açık kalmış.biz başka oda da idik.sabah namaza bi kalktık her taraf duman içinde.tavan simsiyah olmuş.duvarlar desen öyle.ufo yanmış kül olmuş.halılarım yanmış.sandalyelerim yanmış.koltuklarım is içinde nereye el atsam simsiyah.rabıtalar yanmış.keşke bende yanıp gitseydim yaaaa....bu günleri görmeseydim keşke...eşim boyacı bulmaya gitti bende herşeyi makinaya atıyom temizlemeye çalışıyorum.siyahlar içinde kaldım.işe giştmedim artık 2 gün izin aldım.iş bitmez ya......ev sahibi burda değil almanya da.haberi yok.adam bize evini verdi.biz yaktık evini.her şey benim yüzümden.allah kahrettsin ya....ne olur dua edin rabbim kolaylıklar versin.neler oluyor böyle bana ya((
Cok sagol canim insallah gececek...
Haftaya dugun var iyilesmeliyim...
Burda dugun felan olmuyo 2.5yildir 2.gidecegim dugun...
Turkiyede olsam haftada 3dugun oluyor oynamayi cok seviyorum.
Canini sikma canim herkesin kaderi farkli.
Allahimin izniyle hepimiz hamile kalacagiz..
Ben tum kalbimle inaniyorum. .
Bazen tabi ki hepimiz karamsarliga dusuyoruz ama gececek inan.
Dun aksam bende esimin memleketlisinin esini gordum o da hamileymis ilk bebegi olacak insallah.
Ama inan ki icimde hicbisey olmadi neden benim yok diye ama onun adina cok mutlu oldum....
Yok canim slkilirmlylm oyle dusunme.
Hepimiz kardesiz burda dertler paylastikca azalir canim.
eşim bana umutmuş netteki adı demişti sahi:))
ben de çok istedim ama işlerimi toparlayıp,izin koparamadım maalesef.sizin orda olmanız benim çok hoşuma gitmişti.sizi arka ettim.sanki eşim yanlız değildi.çünkü eşimi zorla ikna ettim,ama doktoru çok sevmiş,ilk defa biri sperm olabilir,ameliyatla çıkabilir demiş çünkü.birde tabi doktorun sıcaklığı.
öğrenince yaz canım bana antibiyotikleri.internetten araştırdım iki ilaçta iltihap kurutucu ilaçlar.
iğneleri bulmanız biraz sıkıntı olacak galiba,ama biz neyi kolay elde ettikki.onu da bulursunuz allahın izniyle.
inşallah ilaçlar,iğneler,macunlar şifa olur eşlerimize.rabbim bizlerede koca nazı çekmek için sabır versin.:))
Eşin hiç yalnız değildi orda tatlım hatta ilk Doktorun hastanedeki odasına eşinle eşim girdi çift gibi :) ben girmedim rahat etsinler diye dışarıda bekledim :) dopplere de beraberce gittik metroyla sonra ayrıldık sabah gene beraberdik. Vakıfda :) antibiyotikler aynı canım bizimkilerle aynı ilaçları vermiş. İnşallah yedikleri iğneler macunlar ilaçlar şifa olur canım dediğin gibi. Şifa olsun da tüm nazları çekmeye razıyım valla. Hamiş olunca da naz sırası bize gelir :)
canım biz de bulamadık bu iğneleri .antibiyotikleri devlet karşılamıyor üç ay kullanacaksınız değil mi sizde,yalnız şu aktara aklım takıldı benim iki aktar ismi var ama biz ermiş aktardan aldık acaba diğeirnide mi almak gerkiyodu anlamadım ki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?