cnm tedaviniz hayırlı olsun
nebidonun nasıl bi etkisi olduğunu bilmiyorum eşim şimdi pregln kullanıyo
inş hayırlısıyla şifa olsun
Cemremmmm sağol tatlım inşallah hayırlı olan budur biz de kavuşuruz mucizelerimize . Siz de kullanmışmıydınız canım nebido iğne filan ? Topikten çok uzakta kaldım çok eskileri okuyamadım canım. Allah size de şifalar versin inşallah tatlım
kızlar antibiyotikler iltihap kurutmak içinmi? isimlerinini öğrenebilirmiyim lütfen rica etsem.
yok cnm biz daha pregnly kullanıyoruz
ama dr. celalettin bey demiş galiba 3 cü aydan sonra nebido verebilirim demiş
mayıs ta sperm testti vericek eşim o zman belli olacak cnm
hepimiz bu yolda uğraşıp duruyoruz inş mevlam mükafatını verir bizlere
sen naıslın cnm bu arada
İnşallah Mayıs sana yeni tedavinle birlikte Uğur getirir canım da kavuşursunuz spermciklere :) inşallah canım hep dua ediyorum hepimiz için inşallah Rabbim eşlerimize şifa verir de biz de bigün koca göbüşlü bi hamiş ve tatlı mı tatlı anne oluruz . Belki topiğin adını da anneler kulubü olarak değiştiririz kim bilir :)
Canım aslında içim çok tuhaf nasılım onu bile bilemiyorum. Kocişim kendi isteğiyle hazır olup tedavi olmak için bir adım attı. İçim kıpır kıpır ama aynı zamanda da endişeli gibiyim. Anlıyacağın sevinçlerimle kuruntularım iç savaşta bu aralar :) İşe verdim kendimi ben de o yüzden. Rabbim hepimize yardımcı olsun inşallahhhhhh . Sen nasılsın canım yoğunluk koşturmaca devam mı sende de ?
aynen cnm aslında hepimiz bi sevinip bi üzülüyoruz karmakarışığız
ne olsun cnm dersler iş güç devam ediyoruz işte
ah güzelim ya bende heppp hayal ediyorum şöle göbiş şişmi ne tatlı oluruz hepimiz şu hamilelik takvimi yapmışız hepimizzzz
olacak inş da ne zaman allah bilir hepimizin tedavisi sırayla olumluya doğru gitsin tatlım:26:
İnsan bi şeylerle uğraşmadıkça hepten zor geliyor bu durum. Üç güç ders derken vakit geçiveriyor bi yandan. Hem de bi yandan verimli olmuş oluyoruz Allah bide bebiş verdi mi bizde ki verim beşe ona katlanır vallahi :)
Ayyy canım yaa o takvimi ağlaya ağlaya bağıra bağıra yaparım vallahi hele o günleri bi göstersin Rabbim . Geçen günü bi yastık koydum göbüşüme geçtim aynanın karşısına o kadar tatlı oldu ki kocaman :) hepimizin göbüşü şişsin bi an önce de boy boy resimlerimizi koyalım şu topiğe hep birlikte . İnşallah canım tedavilerimizde yüzümüz hep gülsün hep olumlu şeyler duyalım görelim inşallahhhh
inşllhhh cnm ya hiç deme
o yastıklar heppp konuyo zaten o karnımıza
ahh ne resimler koyarım hiç deme dualarımız kabul olur inş..
baharcım reglim bitti.2 gündür yazamadım..
bizim vınn da sorun vardı.
nete giremedimdi..
devam edebilirim okumaya duaları.
canım ben ecrin23 ve enfall 33 dualarını okudum canım Allah kabul etsin biraz gecikti arkafdaşlarım kusura bakmayın ne olur
canım baharım benim hakkımda dediklerin hakketen içimi rahatlattı sgl arkadasım ALLAH razı olsun haklısın belki spermler gelecek demi belkide yola cıkmaya baslamıştır öyle deilmi :)iyiki varsınız canım biliyosun esim ameliyatlı gelen gidenden dualarım aksadı kusura bakma biraz disiplinsizlik yaptım bir nursenin ki kaldı Allah izin verrise yarında onu tamamlıycan canım
Baharcım kusura bakma ne olur ailevi sebeblerden dolayi uzun süredir giremedim foruma, en son geriye baktım , sayfalarca geride kalmışımhaber etmem gerekirdi, yanılmıyorsam en son bengusu için okumuştum, beyleme başlamıştım ama bitiremedim, şuan eksiklerim hangileri ? Tamamlicam şimdi beylemın dualarını, ama birkaç gün sonra yine kırmızıları görcem, cidden neredeyse en son bir ay önce girmişim bu sayfaya zaman ne çabuk geçiyor ://
Baharcım, bir listede eksik görünüyorum ama hangisi o? ben bakındım gönderdiğin listelere bulamadımgözümden kaçmış olabilir, çok özür dilerim, hangisi olduğunu söylersen tamamlayayım hemen.. en son liste nursen için, salı akşamına, daha bitirmedim onu, o mu acaba dediğin?
ben duaları okuyorum fırsat buldukca fakat daha tamamlayamadım.. ama kesınlıkle bıtırcem cumaya kadar.sen benı dıger lısteye ekleme bıtıremem mahcup olurum. ben nıyet eder bundan sonra okunacaklara 3,5 okuyabıldıgım kadar okurum.. kusuruma bakmayın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?