Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese merhbaaaaaaaa kızlarrrrrrrrrrrr
inş bugün heppp güzel haberler alırızz
ben kyınv.gidicem bugün perşembe ölen ananenin 52 si var onu yapıcaz
yani anlıcanız bu hafta fulll doluyum
hepinizi muck muck

Arkadaşım celaleddin beyi yada emre beyi bilmiyorum ama biz iki arkadaş kocalarımızla kaan aydosta tedavi olduk ikimizde hamile kaldık hatta arkadaşım doğum yaptı bile. Hem sizede yakın ankara.

kızlar biliyorsunuz eşim mayısta sperm testti verecek :18:
bende 41 yasin okumak istiyorum nisanın 4 ünde abimin senesi var biz mevlüt yapıcaz orda bende eşim için okunan 41 yasinin duasını yapmak istiyorum ama ben bugün yarın adet olucam bana yardım edermisiniz
eşimin mayısta verecek olan testtin sonucu olumlu olsun diye yasin okurmusunuz kızlar
3 nisan çarşamba gününe kadar
şimdiden okuyan okumayan herkesten allah (c.c ) bin kere razı olsun

Son düzenleme:

ahhhh cnm kıyamam yaaa:18: çok geçmiş olsun allahtan size birşey olmamış
ev hali kaza işte ne yapacaksın büyük geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin tatlım
üzme canını ne demek keşke bende yansaydım evide isteyerek yakmadın ki kaza sonuçta
allah kolaylık versin cnm daha beterinden korusun inşlh....

tatlım celalettin bey bizede hem ermiş aktardan şahin beyin numarasını verdi hemde geylana baharatın
reçeteye yazdı durumuzuzu bunu okuyun onlar size uygun olanını gönderirler dedi
ben ilk önce panax ve e1 i aradım sonra ermiş aktardan şahin beyle görüştüm
ruhi geylana yerinde yoktu ulaşamadım bi kaç gün
ermiş aktar demirdikeni ve g5 macunu göndedi
sonra ruhi geylanaya ulaştığımda ermiş aktarın kisi bitice gönderelim dedi
şimdi zıt etki edebilir 2 si dedi
ruhi geylana ermişinkisi var zaten diye bize macun göndermedi
2.ayda ise celalettin beye sordum ermişten 1 ay kullandık ermiştenmi ruhi geylanadanmı getiticez diye
oda ermişle devam edelim erelim inşlh dedi
sizde kullanacaklarınızı söyleyin cnm aktarlara onlarda ona göre karışım hazırlarla yada gönderir yada göndermezler....

Son düzenleme:
tatlım gözün aydın 2 bebişin olmuş inşlh 2 side göbüşünde can bulup kucağında olurlar yarın hayırlısı ile transferini olursun inşlh tatlım...

canım Rabbim o iki embriyona can versin sıkma canını
sizin elinizden ne gelebilir ki olmuşu düşünme artık inşallah transferin gerçekleşir ve 2 yavrun da seninle olur.
inşallah canım ben de bunu canı gönülden istiyorum
çok şükür embriyolarım bölünmeye devam ediyolar canım
yarın kısmetse transferim olacak
olsun canım diğer yavrusu onu bırakmamış ne güzel Allahım ona ömür versin
inşallah canım ikisi de benimle olur bıcırıklarımın
ben de ilk duyuyorum canım aynı transfer işlemi gibi rahimden verdi ilacı(ovitrelle)
embriyoların tutunabilmesine yardımcı olacak salgılar salgılıyomuş bu ilaç
rahim kabul etsin diyemiş yani inşallah faydası olur bu kez beni bırakmaz yavrularım
inşallah canım Allah razı olsun güzel dileklerin için tatlım.
herkese merhbaaaaaaaa kızlarrrrrrrrrrrr
inş bugün heppp güzel haberler alırızz
ben kyınv.gidicem bugün perşembe ölen ananenin 52 si var onu yapıcaz
yani anlıcanız bu hafta fulll doluyum
hepinizi muck muck
merhaba canım perşembeye kadar kayınvalidende misin
Allah kabul etsin okuduğunuz Kuranları.

canım ben 1 tane alayım okuyabilirsem alırım yine.
Rabbim inşallah spermleri görmenizi nasip eder canım.

tatlım seninde gözün aydın seninde 2 bebişin olmuş
çok güzel aşamalara geldin yumoşlarının durumu için üzme kendini nolursun her şeyde bir hayır vardır
inşlh o 2 bebiş önce göbüşünde sonra kucağında olurlar sağlıkla olun inşlh rabbim sizleri korusun darısıda bizlere olsun amin...

tatlım gözün aydın 2 bebişin olmuş inşlh 2 side göbüşünde can bulup kucağında olurlar yarın hayırlısı ile transferini olursun inşlh tatlım...

evet canım 2 tane bebişim var yarın annelerine gelecekler inşallah
Allah razı olsun bitanemmm

günaydın tatlım nasılsın bugün kayınvaldensin demek
canım ben 1 adet yasin okurum yarın haber veririm okuduğumu tamammı tatlım allah kabul etsin inşlh...

baharcım benim bebeğim erkek ,düzeltmeye calıştım yapamadım sanırım sen halledersin artık .Allah kendi hamileliğinide yazmayı nasip etsin.

yok cnm gidip gelicem
tatlım inş yarında senin iiçin güzel veee liğinin başlangıcı olurrr
günaydın tatlım nasılsın bugün kayınvaldensin demek
canım ben 1 adet yasin okurum yarın haber veririm okuduğumu tamammı tatlım allah kabul etsin inşlh...
sağol allah razı olsun cnm

Arkadaşım celaleddin beyi yada emre beyi bilmiyorum ama biz iki arkadaş kocalarımızla kaan aydosta tedavi olduk ikimizde hamile kaldık hatta arkadaşım doğum yaptı bile. Hem sizede yakın ankara.

yasemen sen şu an hamilemisin,peki tüp bebek falan mı tedavi mi oldunuz ne kadar sürdü tedavi biraz bahsedermisin,istanbul uzak bize evet hem eşim çalışıyor işi bırakıp gitmesi zor olacak bir günde halledilmez istanbulda cvbını bekliyorum canım tedavinden bahset bana lütfen

deniz sana yumurtlama artırıcıda yazdımı acaba benim içinmiş seden bir sorun yok dmeişti ama sonra bunu yazdı benim midede rahatsız böyle şeyler kullnamaya çekiniyorum o yüzden siz aldınımız?

deniz pardon ya bende sana sormuşlar sandım sevale sorumuşsun bende bekliorum cebaını sevalin ozaman : )

Son düzenleme:
3 gün önce yaptğim testte silik çıkan pembe ikinci çizgi yoktu bugün, Allah vermedi yine cok umutlanmştim hayırlısı diyorm ama bir yandan da içim yanıyor:-(

Canım senden Allah razı olsun çok açıklayıcı yazmışsın.Panax ve E1 geldiAktarcı Mehmet Ermiş ile de görüştüm o da G5,Özel macun ve Böğürtlen kökü nü gönderdi.Geyleni baharattan da Ruhi Beye günlerdir ulaşamıyorum.abartmıyorum bu gün 6-7 kere aradım.yarım saat,1 saat sonra deyip duruyorlar.belki yoğundur adamcağız bilemiyorum.Bana eşim iki aktardan birisini arayacağız galiba demişti ama ben eşime Celalettin Hoca madde madde yazmış bence her iki aktarın da macunlarını kullanmamız lazım dedim .banada mantıklı gelen aslında iki aktardan birini kullanmak gibime geliyor çünkü Ermiş aktardan bayağı macun geldi.adam hangi ara yiyecek okadarını.hele ki benim koca.macunlar geldi hadi başla diyorum yemeye 1 nisanda başlıyacakmış.niye araveriyoruz diyorum piskolojikmen hazır değilmiş.

canım seni gördüğüme sevindim.
sizle durmumuz aynıydı dımı.hotmailden yazışıyorduk.
Biz Celalettin Hoca ya gittik büyük ihtimalle sizde sperm var ameliyatla çıkar dedi.ama eşim ameliyat olmak istemediği için 3 ay tedavi görecek.sizinde imkanınız varsa gidin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…