nursencim cnm hayırlı olsun yeni uygulama hayırlısıyla bebişlerini getirsin cnm enfalcim seninde az kaldı beişine kavuşmana hamiş enfalimizbaharcım görümceni kafana sakın takma cnm tiroitler stresi hiç sevmez eşine ve sana Allah kolaylık ferahlık versin cnm ben duamı okudum cnm
bugün itibariyle tedavimiz başladı arkadaşlar:) macunlarımız geldi iğne hazır eşim sabah yedi macundan içimde tuhaf bi heyecan var.celaleddin hoca ne derse harfi harfine yapacağına söz verdi eşim:) aranızda bizim gibi fsh değeri yüksek olup testisleri gelişmeyen tedavisi olumlu sonuçlanan var mı arkadaşlar.geçmişi çok okuyamadım da.
arkadaşlar son gelişmelerden sizi haberdar edeyim diyorum eşim celaleddin beye muayeneye gitti yapılan tahlil ve muayene sonrası eşime söylediği sonuç şu senden 3 ay sonra olumlu sonuç alabiliriz ALLAH ın izniyle olmadı 6 ay demiş çok umutluyum durumun iyi demiş kızlar yaa eşime kortizon ilaçları vermiş hocamız bildiğim kadarıyla bu ilaç kilo ve şişlik yapıyo vucutta bilginiz varmı? birde arkadaşlar celaleddin hoca hepinize macun verdimi bize vermemişte burdan okuduğum bazı arkadaşlara önermiş galiba neyse iyi pazarlar
Selam canlarim uzun zamandir yazamiyordum buraya. Esim nihayet tedaviye baslama karari aldi ve allahin izniyle bismillah deyip bizde celalettin beye gittik. Hatta seval087 nin esi ile tanistik :) sevalcim bi turlu firsat bulup yazamadim sana da. Hatta bir cift daha vardi orda onlar da megerse ervae lermis. Onlarla bi turlu konusamadik orda ama
Canlarim bizim durrumumuz biraz daha zor ama kesinlikle olumsuz bisey konusulmadi. Hoca bize fsh yuksek oldugu icin nebido igne , her ikimize antibiyotik ve bunun yaninda iki aktardan da kur yazdi. Nebidoyu 30 gun arayla kullanicaz onlarda bitince pregnly ve menagon kullanicaz. Esim bugun eczaneye gitti ama igneleri bulamamisbursada olupta igneleri bulabilen arkadaslar yazabilir mi nerden bulabiliriz ?
Birde antibiyotikleri receteye yazmamis ama herhalde devlet karsilamiyor. Yani anliyacaginiz eli bos donmus eve esim
Canlarm birde tedavisi bizimle ayni olan arkadasimiz var mi acaba ? Su nebido ignenin etkilerini okudumda korktum acikcasiburda tedaviye bu sekilde devam eden arkadasimiz varsa desteginoze cok ihtiyacim var. Yardimci olurmusunuz acabaaaaaa
Baharcım canım hazır topiğe geri dönmüşken ve seni de burda görmüşken yazayım tatlım. ECRİN23 , ENFAL33 ve NURSEN in duaları tamam. Kendiminkini de okurken hastalandım :) tedavi için koşturururken haber veremedim canım işimiz biter bitmez de topiğe girdim zaten. Adetim bittikten sonra kendime devam edip tamamlarım Allah izin verirse. Bir sonraki dua listesini paylaşırsan eğer beni lütfen ekle. 3 güne biter adetim devam ederim ben.
Görümcenin yaptığına çok üzüldüm canım. Allah geçim versin inşallah da ağzınızın tadı bi daha hiç bozulmasın. Hayırlısı olsun inşallah.
Sen nasılsın bu arada ? Tiroitlerinden rahatsızlık en son okuduğumda. Nasıl oldun canım ?
nasılsınız kızlar ben de iyi sayılırım ağrılarım var
opumu oldum geldim 4 yumoşum toplandı yarın belli olur kaçının döllendiği
ayrıca transferden 1 gün önce ovitrelle iğnenin yarısı rahimden verilecekmiş
diğer yarısı da transferden sonra koldan yapılacakmış
değişik bi uygulama:26: bakalım görücez kısmetse
kızlar sabah aradılar hastaneden yumoşlarımın 2 si işlem görmüş veeeeeeeeeee
2 si de döllenmiş çok şükür Allaha yarın iğne için gidicem
öbür gün de transfer için kısmetse
allah kabul etsin canım...
tek kendininki kalmış onuda temizlenince okursun artık...
canım sorun değil 1-2 liste geriden gelmek ama çok geride kalan arkadaşlar var neyazıkki...
hep tamamlarlar diye bekledim listeleri paylaşmaya devam ettim ama olmuyor böyle...
geriden gelen listeler tamamlanmadıkça yeni listeyi paylaşmıycam...
saol canım amin inş...
canım benim tsh normal değere yaklaşmıştı drum ilacı 2 ye çıkardı...
eşimin 1,5 ay sonra yapılan test sonucunda da hipotiroid olduğu kesinleşince oda ilaca başladı...
bakalım inş yoluna girer herşey...
sizde tedaviye başlamışsınız yazmıştım biraz önce allah yardımcınız olsun canım...
inş herşey dilediğiniz gibi olur
kızlar moralim sıfır.çok kötüyüm.ağlamaktan helak oldum.Evim yandı.elektrikli sobadan yangın çıktı.ben akşam kapatmıştım sobayı ama nasıl olduysa açık kalmış.biz başka oda da idik.sabah namaza bi kalktık her taraf duman içinde.tavan simsiyah olmuş.duvarlar desen öyle.ufo yanmış kül olmuş.halılarım yanmış.sandalyelerim yanmış.koltuklarım is içinde nereye el atsam simsiyah.rabıtalar yanmış.keşke bende yanıp gitseydim yaaaa....bu günleri görmeseydim keşke...eşim boyacı bulmaya gitti bende herşeyi makinaya atıyom temizlemeye çalışıyorum.siyahlar içinde kaldım.işe giştmedim artık 2 gün izin aldım.iş bitmez ya......ev sahibi burda değil almanya da.haberi yok.adam bize evini verdi.biz yaktık evini.her şey benim yüzümden.allah kahrettsin ya....ne olur dua edin rabbim kolaylıklar versin.neler oluyor böyle bana ya((
canlarım daha alıntılayıp ve cevap veremediğim çok yazı var ama onlarada yarın cevap yazarım :26:
çok uykum geldi gözlerim kapanıyor devam edmiycem
hepinize iyi geceler canlar yarın kaldığım yerden devam ederim...
birumutcum sana da iyi geceler canım
hepinizi öpüyorum kocaman
inşllhhh cnm ya hiç deme
o yastıklar heppp konuyo zaten o karnımıza
ahh ne resimler koyarım hiç deme dualarımız kabul olur inş..
arkadaşlar nebido iğne reçeteye yazılmadığı için kimseye vurduramadık burda tandık hemşire doktor da yok eşim sabahtan beri gitmedik hastane eczane bırakmamış.hocayı aradım ben de acaba reçete yazr mı diye bunlar için beni aramayın dedii biraz moralim bozuldu açıkçası okulda kötü bir gün geçirdim üstüne bölle olması kötü oldu.
ben vurayım bari rastgele::).Rabbimin sınavındayız hepimiz, galiba zor günlerimiz yeni başladı ... Rabbim bizlere sabır versin inşallah hepimizin sıkıntıları tez zamanda biter.
30'lu yaşlarını geçen uzaktan akrabamız bir çift vardı. eşi azospermi olduğu için çocuk sahibi olamıyorlardı. internet üzerinden bir ilan görmüşler. sperm satan bir üniversite öğrencisinden sperm alıp hamile kadı ve çocukları oldu bu çiftin. sadece bana söylediler ve ben onları hiç yadırgamadım. ikisi de çocuk aşkıyla tutuşuyorlardı ve en sonunda böyle bir yöntemle çocuk sahibi oldular ve şu anda çok mutlular çocuk 5 yaşına bastı. siz bu konuda ne düşünüyorsunuz bilmek isterim tartışmamız gerek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?