Kızlar merhaba,
Biliyorsunuz geçen hafta kocişim Celalettin Hoca ya gitmişti.Hoca eşime panax,E1,Mehmet Ermişin karışımlarını ve Geylani Kuruyemiş karışımlarını,birde hem eşime hemde Bana Rulid 300 ml,Tetradox 100 ml.önermiş.
az önce Panax,E1 geldi
Mehmet Ermiş ten Böğürtlen çayı ve 2 kavanoz macun geldi.
Geylani kuruyemişi daha aramadım.
Celalettin Hoca ya muayene olan arkadaşlarıma sorum olacak.Benim eşim bir aktarın karışımlarını kullansam yeter ikisini aramamıza gerek yok diyor.ama biliyorum ki karışımlardan kaçtığı için bunu söylüyor.sizler her iki aktarın da karışımlarını kullanıyor musunuz,yoksa tek aktar yeterli mi?
işte eşinle beraber gitmeyince olacağı buydu :))
3 gün önce yaptğim testte silik çıkan pembe ikinci çizgi yoktu bugün, Allah vermedi yine cok umutlanmştim hayırlısı diyorm ama bir yandan da içim yanıyor:-(
deniz sana yumurtlama artırıcıda yazdımı acaba benim içinmiş seden bir sorun yok dmeişti ama sonra bunu yazdı benim midede rahatsız böyle şeyler kullnamaya çekiniyorum o yüzden siz aldınımız?
deniz pardon ya bende sana sormuşlar sandım sevale sorumuşsun bende bekliorum cebaını sevalin ozaman : )
canım seni gördüğüme sevindim.
sizle durmumuz aynıydı dımı.hotmailden yazışıyorduk.
Biz Celalettin Hoca ya gittik büyük ihtimalle sizde sperm var ameliyatla çıkar dedi.ama eşim ameliyat olmak istemediği için 3 ay tedavi görecek.sizinde imkanınız varsa gidin canım.
Canım senden Allah razı olsun çok açıklayıcı yazmışsın.Panax ve E1 geldiAktarcı Mehmet Ermiş ile de görüştüm o da G5,Özel macun ve Böğürtlen kökü nü gönderdi.Geyleni baharattan da Ruhi Beye günlerdir ulaşamıyorum.abartmıyorum bu gün 6-7 kere aradım.yarım saat,1 saat sonra deyip duruyorlar.belki yoğundur adamcağız bilemiyorum.Bana eşim iki aktardan birisini arayacağız galiba demişti ama ben eşime Celalettin Hoca madde madde yazmış bence her iki aktarın da macunlarını kullanmamız lazım dedim .banada mantıklı gelen aslında iki aktardan birini kullanmak gibime geliyor çünkü Ermiş aktardan bayağı macun geldi.adam hangi ara yiyecek okadarını.hele ki benim koca.macunlar geldi hadi başla diyorum yemeye 1 nisanda başlıyacakmış.niye araveriyoruz diyorum piskolojikmen hazır değilmiş.
canım merhaba,
eşime ve bana 3 ayın başında kullanılmak üzere yazdığı ilaçlar şunlar:
RULİD 300 ML.,
TETRADOX 100 ML,
BU İLAÇLAR DA GALİBA İLTİHAP SÖKÜCÜ İLAÇLAR.
DAHA ALMADIM.AYIN BAŞINDA ALIP KULLANMAYA BAŞLIYACAĞIZ.
3 gün önce yaptğim testte silik çıkan pembe ikinci çizgi yoktu bugün, Allah vermedi yine cok umutlanmştim hayırlısı diyorm ama bir yandan da içim yanıyor:-(
cnm benim allah senden de razı olsun ne demek burda birbirimize destek olamay çalışıyoruz
size böğürtlen göndermiş bizimkisi demirdikeni cnm
ruhi beye ulaşmak zor oluyor durumunu tele cevap veren kişiyede anlatabilirsin cnm
ama ermişten kullandığınız macunuda mutlaka söyle bir yerden iyi etmek isterken diğer yerden yan etkisi olmasın onlarında
ben celalettin beye söylemiştim o zamanlar
geylana baharat ermişten almışsınız 2 sini beraber kullanmayın dedi göndermedi diye celalettin beyde tamam demişti
ermişlede devam edin dedi bize
eşlerimiz içinde kolay değil cnm bende hergün konrol ediyorum çayını macununu ilaçlarını
günlüğüm varvalla bir aksatırsa kurtulamazda dilimden artık o yüzden beni çekmektense ilaçlarını macununu kullanmak daha kolayına geliyor....
canım ben telimi hotmailine yazdım.bu arada nasıl sperm olduğuna emin oldu test mi yaptı?
çok geçmiş olsun canım ya.çölyak hastalığını biliyorum.çoğu şey yenmiyor.ekmek falan.allah kolylıkversin.allah birdaha göstermesin.çok geçmiş olsunallah acil şifalar versin canm
bize yazmadı bunlardan nebido ile başlıcaz birde destek olarak ermiş ve geylani aktardan alacaklarımızı söyledi
bana yumurtlama ilacı demişte onu anlamadım çünki sana bişeye gerek yok demişti boşyere yemiyeyim ::) bide çölyak varda bende iyileştim derken kötü olmayayım diye sordum belki bileniniz vardır saol cnm ilgilendiğin için
allah sabırlar ve kolaylıklar versin hepimize
çok geçmiş olsun canım ya.çölyak hastalığını biliyorum.çoğu şey yenmiyor.ekmek falan.allah kolylıkversin.allah birdaha göstermesin.
Celalettin hoca ihtiyaca binayen verdiği için takılma bunlara.
Sonuçta hepimizin eşleri farklı farklı sebeplerle azosperm olmuşlar.mesela benim eşime iğne vermedi.
üzülme canım hepimiz birgün annnnnnnneeeeeeee olacağız.
sperm testi en son 2 yıl önce yaptırmıştık.biradaha da allah kerim.yaptırmaz öyle kolay kolay.
Hormon değerleri normal,muayenede etmiş,birde inhibin b test sonucu 24,5 çıktığı için böyle bir yorum yapmıştır herhalde.tabi birde doktor beyin tecrubesi diyelim.yani inşallah vardır.var olan spermi çıkarmak için uğraşıyoruzdur umarım.
Rabbim utandırmasın.bu uğurda hepimizin yardımcısı olsun.
Iş çıkışı ararım seni istersen bir de telde konuşuruz.
canım hotmaile baktım senden bana gelen bir e-mail yokm ama.canım eşim 5 te gelecek ben yarın 2 de falan ararım seni çağrı atarsan o saatte desim bitiyor okulda sabahçıyım ben. şimdi eşimin yannda olmaz üzülür.inş yarın görsrz.optm
eşim gitti ancak eşimin testisleri tam indirilmediği için ameliyat etmedi bulunmaz dedi
eşim 14 yaşında ameliyat olmuş
merhaba hoşgeldin hangi doktora gidiceksiniz ilk tedavinizmi olucak
senden de Allah razı olsun canım pek güzel olmuş yakışmış arkadaşıma
merhaba arkadaşım Rabbim şifalar versin eşinize evlatlarınıza kavuştursun sizi ve bizleri.
canım çok geçmiş olsun sen de hasta oldun demek
bu hastalığın ilacı canım ilaçlarını alp bol bol dinleneceksin.
sağol canım 4 yumurtamdan 2 si işlem görmüş ve
çok şükür 2 si de döllenmiş
amin canım inşallah
amin canım Allah razı olsun.
sağol canım atlattık hayırlısıyla sıra transferde inşallah
2 si işlem görmüş canım diğerleri iyi değilmiş yumoşlarımın
ve şükür Allaha 2 si de döllenmişamin canım inşallah.
canım çok geçmiş olsun Rabbim daha beterinden korumuş
hepsi hallolur Allahın izniyle kötü şeyler söyleme öyle bakiyim hiç yakışmıyo sanaAllah kolaylık versin.
Allah razı olsun kardeşiminşallah hep beraber kavuşuruz yavrularımıza
canım ben burdayım ama şimdi çıkmak zorundayım namazımı kılmam lazım
görüşmek üzere canım
Teşekür ederim
Arkadaşlar merhaba bizde dün celalettin hocaya gittik tahlil yaptırdık sonuçları henüz gösteremedik perşembe günü göstereceğiz,bizim durumumuz oldukça zor gerçi ama Allah'tan ümit kesilmez burdan gözdeem hanım ve eşine teşekkür etmek istedim takıldığımız yerlerde eşim aradı gözdeem hanımın eşini ,oda yardımcı oldu sağolsun. Allah yardımcımız olsun hepimizin
merhaba balım bizde yeni gidenlerdeniz sonuçları öğrenince bizide haberdar et
kızlar biliyorsunuz eşim mayısta sperm testti verecek :18:
bende 41 yasin okumak istiyorum nisanın 4 ünde abimin senesi var biz mevlüt yapıcaz orda bende eşim için okunan 41 yasinin duasını yapmak istiyorum ama ben bugün yarın adet olucam bana yardım edermisiniz
eşimin mayısta verecek olan testtin sonucu olumlu olsun diye yasin okurmusunuz kızlar
3 nisan çarşamba gününe kadar
şimdiden okuyan okumayan herkesten allah (c.c ) bin kere razı olsun
anladım canımyok cnm gidip gelicem
tatlım inş yarında senin iiçin güzel veeeliğinin başlangıcı olurrr
sağol allah razı olsun cnm
tedaviniz hayırlı olsun arkadaşım şifa olsun şimdiden kullanacakları eşinin.Arkadaşlar merhaba bizde dün celalettin hocaya gittik tahlil yaptırdık sonuçları henüz gösteremedik perşembe günü göstereceğiz,bizim durumumuz oldukça zor gerçi ama Allah'tan ümit kesilmez burdan gözdeem hanım ve eşine teşekkür etmek istedim takıldığımız yerlerde eşim aradı gözdeem hanımın eşini ,oda yardımcı oldu sağolsun. Allah yardımcımız olsun hepimizin
canım merhaba ;
bende okuyabilirim inşallah. ne zamana kadar okuyacağız?
çünki ben anca evime geçince okuyabilirimm..
kısmetse yarın transferim varrr
haftasonunada evimize geçmeyi düşünüyoruz.şuan flzskk'a geldik ordan yazıyorum..
flzsk bize makarna yaptı ricamız üzerineeee
eşimde bende çok özledik ev yemeğini
biraz yüzsüzlük oldu makarna istemek ama sağolsun bizi kırmadı
akşam yemeğe geldikkbize afiyet olsun
canımm okuyunca haber veririmmm sana..allaha emanet ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?