Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tedavin hayırlı olsun canım ,okuyorm yazdklarnı sizde güzel gelişmeler var sanırım insallah.siz böyle yaznca benmde o doktora gdesim geldi.bizim doktor simdilik arimidex diye bir hap verdi eşime 3 ay kullan dedi,sonra iğne verecek sanırm .durumlar böyle kib öpt

3 gün önce yaptğim testte silik çıkan pembe ikinci çizgi yoktu bugün, Allah vermedi yine cok umutlanmştim hayırlısı diyorm ama bir yandan da içim yanıyor:-(

ay kıyamam ben sana.ilk birkaç saat çok üzülüyoruz ama sonra kolay adapte oluyoruz.alıştık artık dımı kuzum.
üzülme bir gün çizgin kop koyu bir pembe çıkacak seninde.

canım merhaba,
eşime ve bana 3 ayın başında kullanılmak üzere yazdığı ilaçlar şunlar:
RULİD 300 ML.,
TETRADOX 100 ML,
BU İLAÇLAR DA GALİBA İLTİHAP SÖKÜCÜ İLAÇLAR.
DAHA ALMADIM.AYIN BAŞINDA ALIP KULLANMAYA BAŞLIYACAĞIZ.

canım ben telimi hotmailine yazdım.bu arada nasıl sperm olduğuna emin oldu test mi yaptı?

cnm benim allah senden de razı olsun ne demek burda birbirimize destek olamay çalışıyoruz
size böğürtlen göndermiş bizimkisi demirdikeni cnm
ruhi beye ulaşmak zor oluyor durumunu tele cevap veren kişiyede anlatabilirsin cnm
ama ermişten kullandığınız macunuda mutlaka söyle bir yerden iyi etmek isterken diğer yerden yan etkisi olmasın onlarında
ben celalettin beye söylemiştim o zamanlar
geylana baharat ermişten almışsınız 2 sini beraber kullanmayın dedi göndermedi diye celalettin beyde tamam demişti
ermişlede devam edin dedi bize
eşlerimiz içinde kolay değil cnm bende hergün konrol ediyorum çayını macununu ilaçlarını
günlüğüm var valla bir aksatırsa kurtulamazda dilimden artık o yüzden beni çekmektense ilaçlarını macununu kullanmak daha kolayına geliyor....

çok geçmiş olsunAllah acil şifalar versin canm
bize yazmadı bunlardan nebido ile başlıcaz birde destek olarak ermiş ve geylani aktardan alacaklarımızı söyledi
bana yumurtlama ilacı demişte onu anlamadım çünki sana bişeye gerek yok demişti boşyere yemiyeyim ::) bide çölyak varda bende iyileştim derken kötü olmayayım diye sordum belki bileniniz vardır saol cnm ilgilendiğin için

Allah sabırlar ve kolaylıklar versin hepimize

3 gün önce yaptğim testte silik çıkan pembe ikinci çizgi yoktu bugün, Allah vermedi yine cok umutlanmştim hayırlısı diyorm ama bir yandan da içim yanıyor:-(

çok ii anlıyorum seni bende her ay bekliyordum oldu olacak die ama ozaman haberim yoktu azodan ama şimdi biraz daha metanetliyim
Allahım sınavımız bu demekki diyorum en iyi zamanı sen bilirsin ve istedin zaman bizimde evimizi şenlendirisrin diorum duyuyordur elbet umudunu kaybetme asla ...

ah yavrum demek sende bendensin.
valla benimki benim çenemden de korkmuyor ki.okadar da kafa şişiriyom ama.alıştı herhalde. :))
bende aramayacağım.hele 1 ay bir denesin sonra bende Dr.la konuştuktan sonra Geylani aktarı ararım.çünkü eşimi tanıyorum hepsini yemeyecektir.birde okadar çok kür çok ağır gelir.çocuk olsun diye adamları öldürecez yahu.
hakikaten çok açıklayıcı oldu senin yazın.
birbirimize destek ola ola bugünlere geldik ya çok şükür.

canım ben telimi hotmailine yazdım.bu arada nasıl sperm olduğuna emin oldu test mi yaptı?

sperm testi en son 2 yıl önce yaptırmıştık.biradaha da allah kerim.yaptırmaz öyle kolay kolay.
Hormon değerleri normal,muayenede etmiş,birde inhibin b test sonucu 24,5 çıktığı için böyle bir yorum yapmıştır herhalde.tabi birde doktor beyin tecrubesi diyelim.yani inşallah vardır.var olan spermi çıkarmak için uğraşıyoruzdur umarım.
Rabbim utandırmasın.bu uğurda hepimizin yardımcısı olsun.
Iş çıkışı ararım seni istersen bir de telde konuşuruz.

çok geçmiş olsun canım ya.çölyak hastalığını biliyorum.çoğu şey yenmiyor.ekmek falan.allah kolylıkversin.allah birdaha göstermesin.
Celalettin hoca ihtiyaca binayen verdiği için takılma bunlara.
Sonuçta hepimizin eşleri farklı farklı sebeplerle azosperm olmuşlar.mesela benim eşime iğne vermedi.
üzülme canım hepimiz birgün annnnnnnneeeeeeee olacağız.

işalllaahhhhhhh iyiki varsınız sizler kime anlatır kimle paylışrdım yoksa çevremizde hiç kimse bilmiyor bunu eşimn guru incinsin istemiyorum bende sıkıntı varmış diorum

canım eşim 5 te gelecek ben yarın 2 de falan ararım seni çağrı atarsan o saatte desim bitiyor okulda sabahçıyım ben. şimdi eşimin yannda olmaz üzülür.inş yarın görsrz.optm

eşlerindeki azosperm nedeni inmemiş veya geç indirilmiş testis varmı bizim malesef azospermi nedenimiz bu neler yapıyoruz tedavi süreçleri, hormon değerleri vb konuları açık açık konuşalımmı? belki birbirimize faydamız dokunur

eşim gitti ancak eşimin testisleri tam indirilmediği için ameliyat etmedi bulunmaz dedi
eşim 14 yaşında ameliyat olmuş

Canım bizde henüz görüşmedik bugün için randevu almıştık fakat yurt dışında olacağı için randevumuz bir sonraki haftaya ertelendi

merhaba hoşgeldin hangi doktora gidiceksiniz ilk tedavinizmi olucak

Evet ilk tedavimiz olacak Bahçeci Umut Tüm Bebek Merkezi DR. Emre BAKIRCIOĞLU

Arkadaşlar merhaba bizde dün celalettin hocaya gittik tahlil yaptırdık sonuçları henüz gösteremedik perşembe günü göstereceğiz,bizim durumumuz oldukça zor gerçi ama Allah'tan ümit kesilmez burdan gözdeem hanım ve eşine teşekkür etmek istedim takıldığımız yerlerde eşim aradı gözdeem hanımın eşini ,oda yardımcı oldu sağolsun. Allah yardımcımız olsun hepimizin

Son düzenleme:

merhaba balım bizde yeni gidenlerdeniz sonuçları öğrenince bizide haberdar et

canım merhaba ;
bende okuyabilirim inşallah. ne zamana kadar okuyacağız?
çünki ben anca evime geçince okuyabilirimm..
kısmetse yarın transferim varrr
haftasonunada evimize geçmeyi düşünüyoruz.şuan flzskk'a geldik ordan yazıyorum..
flzsk bize makarna yaptı ricamız üzerineeee
eşimde bende çok özledik ev yemeğini
biraz yüzsüzlük oldu makarna istemek ama sağolsun bizi kırmadı
akşam yemeğe geldikkbize afiyet olsun
canımm okuyunca haber veririmmm sana..allaha emanet ol..

yok cnm gidip gelicem
tatlım inş yarında senin iiçin güzel veee liğinin başlangıcı olurrr

sağol allah razı olsun cnm
anladım canım
inşallah canım ya inşallah
tedaviniz hayırlı olsun arkadaşım şifa olsun şimdiden kullanacakları eşinin.

canım aynı güne denk geldi demek senle transfer günlerimiz
inşallah ikimiz de hamiş haberimizi veririz tabi beylem arkadaşımız da
ohh sefanız olsun demek flzasklardasınız
çok selam söyle benden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…