Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm çok geçmiş olsun ancak yazabildim kusura bakma rabbim korumuş size bişey olmamış buna şükür inş bu sıkıntılı günleride çabucak atlatırsın rabbim yardımcın olsun

slm yeni dua listesine ekleyebilirsin canım beni,
denizbulut için okudum diye yazdım ama okunmadı görünüyor kalan iki listemide tamamlayınca yazarım....arkadaşlar kusura bakmayın hakkınızı helal edin...

cnm çok geçmiş olsun üzüldüm,dün yazıcakdım ama bir türlü elim klavyeye gitmedi..verilmiş sadakanız varmış cnm iyki namaza kalkmışsında yangını farketmişsin Allah korusun dumandanda ateştende etkilenebilirdiniz çok büyük kaza atlatmışsınız giden mal olsun anladığım kadarıylada bir odanız maf olmuş o kadarla atlattığınıza şükür...Rabbim korumuş sizi sen daha anne olucaksın gitme vakdi değil kalma vakdi )

embriyolarınız döllenmiş hayırlısı olsun inş. transferlerinizde güzel geçer ve mutlu haberi duymak nasip olur hepimize..
enfalcim sen baya üzülmüşsün kendini yıpratmışsın o kadar yumurtadan 2 tn sinin döllenmesine ama bunada şükür de en azından transferin olucak. benim bi arkadaşımında 22 yumurtasından 2 tanesi döllenmişti bu gibi durumlarla karşılaşilıyor ne yazıkki oda çok şaşırmıştı...eşin teseden önce tahlil verseymiş daha iyi olucakmış.

canım geçmiş olsunnnn allah korumuş canımmm elbette zor olacak temizlik bir sürü masraf vs ama size bir şey olmamaış yaaa rabbim korumuş gerisi halolur

geçmiş olsun Allah sizi korumuş canınıza bir şey olmamış
Allah kolaylık versin canım

tulay çok geçmiş olsun üzülme heriey yerine gelir ama sağlık gelmez size bişey olmamış ya
gerisi olur düzelir yapılır Rabbim deniyo bizleri kaldıramayacağımız imtihanlar vermesin

Tulaycimmmm

Canim cok buyuk gecmis olsun canim. Cok uzuldum okuyunca cana bisey gelmemis canim sukurler olsun ki. İnsan tabiki uzuluyor ama olacagi varmis allah daha beterlerinden korusun sizi insallah.

geçmiiş olsun tülay rabbim kolaylık versin üzüldüm ben de

Tülay çok geçmiş olsun....
Size birşey olmamış önemli olan bu...

cnm çok geçmiş olsun ancak yazabildim kusura bakma rabbim korumuş size bişey olmamış buna şükür inş bu sıkıntılı günleride çabucak atlatırsın rabbim yardımcın olsun

Canlarım evet çok büyük bir tehlike atlattık.
Dediğiniz gibi verilmiş sadakamız varmış.Şükür ki ayaktayız.
Duman çıkmış zaten eşim boğazının acısıyla kalktı.beni kaldırdı.burunlarımızın içi siyah olmuş.
Ve evin o halini görünce şok oldum resmen.Eşim beni sakinleştirmeye çalışıyor ama nafile halen kendime gelemiyorum.
Ufo kızmış ve patlamış.yanmış aynı zamanda.Oda adeta siyahlar içinde idi.kurum olmuş her taraf.
Yataklar yorganlar kıyafetler koltuklar penler kapılar neler neler.
Dün pek bişey yapamadım.Ev boyandı.akşam erken yattım.
Bugünde diğer halılarımı yorgan ve battaniyelerimi temizlikçiye verdim.Koltuklarımı kanepelerimi yıkattım güzel oldu ama bahane ile.
Makine zaten dünden beri çalışıyor ne varsa atıyoruz.çünkü simsiyah herşey.makinede bozulmasa bari.
15 rabıta falan yanmış.yarın usta gelecek.şimdi onun tozu olur diye hafta sonuna bıraktım işleri.yarın da işe başlıyorum zaten.annemler pazar günü gelecek beraber yaparız dediler.biz köyde olduğumuz için kimse yoktu yardım edecek.burası yaşlı insanlar var hep.
Öyle işte bu yangın olayı baya bi psikolojimi bozdu.neyse bundada vardır bir hayır artık.bu son olur inşallah.
Rabbim beterinden korusun artık.Nazar olduk.

olsun gülüm bunada şükür yine en azından embriyonuz var ya hiç olmasaydı.Siz bizden yine çok şanslısınız.Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.Önce göbüşüne sonra kucağına alırsın inşallah.

Embriyon oluşmuş ve yarın transferin varmış.Hadi bakalım kuzucuklarını bir daha bırakmamak şartıylar kapta gel.

TÜLAY canım çok geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın.
ALLAH korumuş sizi tatlım cana geleceğine mala gelsin.
rabbim yardım etsin biranönce toparlanın bitanem...

gözünaydın canım çooook sevindim.
bana face den yazmıştın güzel haberlerim var diye aklıma geldi aslında.
inşallah hamiştir dedim çook güzel bir haber verdin bizlere.
rabbim sana bağışlasın çok sağlıklı salih evlat olur inşallah.
kuzum dua et ALLAH bizlerede nasip etsin bu mutluluğu

TÜLAY canım çok geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın.
ALLAH korumuş sizi tatlım cana geleceğine mala gelsin.
rabbim yardım etsin biranönce toparlanın bitanem...

Sağol canım allah razı olsun.Her şey alınır gider cana alınmaz tabikide az daha uyusaydık belki hayatta olmayabilirdik.
Eşim diyor ki şu anda herkes bizi konuşuyo olurdu diyo.Bende dedim ki sende hesap veriyo olurdun diyorum.Garibim o telaşın içinde beni güldürmeyi düşünüyo.

evt canım neyseki 2 side yaşıyorr..şükürler olsun..
benim üzgün olduğum nokta yumurtalarımla ilgilii sorun çıkmasıı.öncekilerde hiç böyle birşey yaşamdık..
bu kez eşimin tesesinde spermler kaliteli çıktı ama bende sorun olmuşşş..
üzgün olmam kendi yumuşlarım nedeniyle..
inşallah 2 side yarına dek yaşamaya devam ederde tarnsferim gerçekleşir..
inan sizler için çok dua ettim etmeye devam ediyorumm..ama ben eminim rabbim çabalarınızı görüyürdur vede karşılıksız bırakmayacaktır..

bu arada evin yanmışş çok üzüldümm .allah beterinden korusun.neyseki size birşey olmamış..giden yerine gelirr allah sağlık versin yeterki canım..

zor bir durum canım ya konyada olsaydınız ben yapardım yaa....ama istersen anlatabilirim nasıl yapıldığını.....

sağol canım bursadayız biz.Şükür bulduk birini baya zor oldu ama insanlar korkuyor reçetesiz olsğu için .çok sağol düşünmen yeterli

hatırladım canım aynı zamnalarda öğrenmiştik bu rahatsızlığı.Biz celaleddin hocayla başladık biraz uzun bi süreçmiş bizim ki ne yapalım rabbim yardım etsin

cnm yaptırabildinizmi seni takip ediorumda ben : ) durmu en yakın olan sensin eşinde bi tepkime oldumu başdönmesi filan yapıomuş dediler
Allahım güç versin sabır versin bizlere

yaptırdık canım zor oldu ama:) şimdilik bir belirti yok yazarım herhangi bir durum olursa.sizde de mi inmemiş testis problemi var dı?

inşallah canım Allah razı olsun
Embriyon oluşmuş ve yarın transferin varmış.Hadi bakalım kuzucuklarını bir daha bırakmamak şartıylar kapta gel.

evet canım hayırlısıyla
inşallah canım
sana da tekrar geçmiş olsun canım Allahım korusun tekrarından ve beterinden.

cnm ben senin niyetine 1 adet yasin suresini okudum
gönlünde ne muradın ne hacetin varsa tez zamanda gerçek olsun okunan yasinlerin hürmetine
maddi manevi bütün sıkıntılarından kurtulup hayırlı bir evlat sahibi olursun inşlh amin...

nasılsın canım nasıl gidiyo kızbu g5 macunu hiç dayanmıyo yine bitti bizimkisi sen neler yapıyosun

Arkadaşlar bi sorum olacak sizlere, iki hafta sonra tesemiz var, yaklaşık iki aydır hormon tedavisi görüyor eşim aynı anda incir kürü yaptık, ek vitamin aldı ve birkaç gündür zorla kaynattığım keçi boynuzunun suyunu içiriyorum

eşim az önce sperm çıkışında renginde ve yoğunluğunda bir farklılık oldugunu söyledi, böyle birşey mümkünmü sizce ? Bu yüzden tese öncesi sperm tahlili yaptırmak istiyor , vaktimiz de azaldı ama ne bileyim burda hikayelerinizi okudum ve iki ayda düzeleceğini sanmıyorum, napsak ? :44: :44:

Bu arada yarın transferi olacak arkadaşların Allah yardımcısı olsun ennnnnnnnnnn kısa zamanda bebişlerini alırlar kucaklarına inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…